Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sovatalevi

sziasztok ezt a trailert honnan tudom letőlteni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Köszi!!!!!!

Így más sikerült. Örök hála érte!
Gonosz Ördög
Belépsz a pályára P gombot megnyomod,aztán a menüben,jobb felső sarokban kattintás a nyílra : Kategória/Márkák/Kategória módosítások.
A Kategória módosításokban tudod kiválasztani azt,azokat,amiket a mód mappába beillesztettél.
Ha mégse jelenne meg ott,akkor ellenőrizd a kiegészítő módot,nyisd meg winrar-ral,mert lehet előfordulhat hogy aki készítette,kétszer is becsomagolta winrar-ba a módot.
traktorista
Érdekes buggal találkoztam favágás közben. Az elvágott rönk metszési felületére nem évgyűrűs textúrát rakott a program, hanem kérget. 😄 De volt már olyan is, hogy egyszínű sárgásbarna volt, textúra nélkül. Tegnap meg egy fenyőt ki akartam vágni a Ponsséval, de mikor dőlt volna ki, rántott egy nagyot a gépen, azt hittem leszakad a karja, a fának eltűnt az egész koronája, csak egy két méteres darab maradt belőle és volt egy hozzá csatlakozó láthatatlan rész. A látható részt viszont nem bírtam megfogni a villával, átjárható volt, csak a láthatatlan részt tudtam megragadni, így vittem a fatelepre, elég vicces volt. 😄

a traktorista pálinkával müködik

Hali!

Valaki tudna abban segíteni, hogy berakok a mods mappába egy módosítást és a játékon belül a beállítások / módosítások-ban ott van, látható amit szeretnék viszont a karrierben mégsem lehet megvenni őket. Tudja valaki mitől lehet ez és, hogy mit tehetnék?

Választ előre is köszönöm!
Hali.Valaki vonópadot nem tudna nekem linkelni?fs 15 hz.kosz

traktorista
Semmit nem számít. Még azt is csinálhatod, hogy végigaratsz egy sort trágya nélkül, aztán trágyázod és azt már úgy fogja számolni. Csak az számít, hogy sötétebb színű legyen a talaj, de teljesen mindegy mikor. Ezek a dolgok abszolút nincsenek modellezve a játékban.

Az számít, hogy mikor trágyázom le a földet a nagyobb termésért? Már kell hogy legyen rajta valamennyire kifejlett növény, vagy lehet rögtön vetés után is szórni?

Én is irtom a fákat orrba-szájba, de még nem volt ilyen problémám!
traktorista
A fűrészelés az egyik legjobb móka az új részben, de én már "rettegek" tőle. Ha véletlenül elfelejtek menteni, b...hatom az egészet. Úgy emlékszem, zolcsika is írt valamit, hogy neki is csinálja néha és azt írja ki, hogy a giants engine hibát észlelt és ezért leáll. Biztos, hogy nem az én készülékemben van a hiba, mert teljesen új gépet raktam össze, mindent lecseréltem, még a vinyó is új és ott is ugyanúgy jelentkezik. Persze így már el is ment 3 lehetőségem az ötből. Amúgy a játék szépen fut, csak ez az egy hiba ne lenne benne. Az a baj, hogy szeretek fűrészelgetni.

Nem tudom mi lehet a problémád. Rengeteget vágtam már láncfűrésszel, és eddig semmi nem volt. Nekem még amúgy sem volt kifagyásom. (Pedig letöltött :S)

Ehhez a traktor témához meg annyit, hogy nekem egy nagyobb New Holland-om van, meg kettő 180(vagy mennyi) lovas piros traktor. Ezekkel bőven meg lehet oldani a dolgokat. Mivel meg vettem most már azt a kultis vetőgépet, így nem kell kultizni külön, ezért egy traktort "spórolok"
(ezt a New Hollandot használom: http://www.modhoster.com/mods/new-holland-t8-435-wheels )
Sysfox
Ha veszek egy nagyobb traktort, akkor a kisebbeket eladnám, hogy ne legyen napi költsége. De így nem tudom eladni őket, mert a 31.000 kapacitású "légypiszoknyi" vagy "hangyapöcsnyi" pótot nem tudom ráakasztani.

Próbáltál már bálázni egy kisebb traktorral dombnak felfelé?Vagy táncoltál már az ördöggel sápadt holdfényben? <#idiota>
Vagy a bálázót rá tudom akasztani? Mert ez nem próbáltam.

Mindegy, vettem még egy nagy Deutz Fahr traktort, és lecseréltem a kicsi New Holland kombájnt a legnagyobb, 13,7 méteres szélességű Case-re, aztán el is fogyott a 838.000 euró... Ja, még nem mondtam, 1,7x árpa akció volt, volt raktáron 247.000 eladtam és kaptam érte kb. 400.000-t. Majd elindítottam a teherpályaudvaron a vonatot, és még kaptam 400.000-t... 😊

Ennek egyébként mi az értelme? Mikor érdemes elindítani a vonatot?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

traktorista
Nem tudja valaki miként lehet elkerülni a fűrészelés közbeni crashelést? Pontosan még nem jöttem rá mikor csinálja, a lényeg, hogy minidg motorfűrészelés közben, de elég váratlan helyzetekben. Ha egy fánál meg lefagy, akkor mentés visszatöltése után is fagy az a fa. Három különböző konfiguráción is próbáltam, ebből kettőn windows 7, 64 bites rendszer van és azok fagynak, xp-n nem fagyott ki, viszont ki használ már manapság xp-t... Legújab nvidia driverek vannak a gépeken.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.06. 00:16:55

Próbáld csak ki. Menni fog, az eredeti lemez nélkül is, így nem koptatod se azt, se a meghajtót. A cracket, meg nem az eredeti lemezről mentik le. <#idiota> (Pláne, ha van javítás is hozzá.) Csak, felhasználásra kerül, hogy ki krekkeljék. 😄
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.05. 22:56:29
Mellesleg van olyan kamionom amire alapból mindent rá tudok akasztani.....a vetőgéptől az ekéig,füvet is nyírhatok vele,stb....
Jó.....aratni nem tud.....még<#idiota><#nyes>
<#eljen><#taps>
Valahogy nekem sem fér a fejembe...<#fejvakaras>de ő biztos tudja rá a választ.<#integet2>
dimre
Nem.
Van más traki is amire ráakaszthatod a kisebb pótokat, nem értem miért akarsz egy 300 lóerős vagy erősebb géppel vonszolni egy légypiszoknyi talicskát. A nagyobb gépek inkább a földmunkákra vannak specializálva és nem szállításra, egy kis pótkocsinak max a levegő, és elektromos kábel csatlakozás szükséges, egy fűszedőnek, trágyázónak stb szükséges egy erőátvitel vagy egyéb speciális kapcsolat amivel közvetve tudja használni a traktor erejét a működéshez.

X universe Home, sweet home

dimre
Tudom, csak ez volt szem előtt, az élelmes németek mindenre csinálnak módot, az angolok meg profik, csak hibátlan módokat engednek feltölteni, és inkább a reális dolgokat részesítik előnyben.

Sysfox
Néztem a vonószerkezetet. De mod nélkül nem megy?

dimre
Ez az összes ikont elrejti (kivéve az Inspector mod, kétféle létezik, sztm az angol verzió jobb)
HUD Hider
Inspector ENG
Inspector DE

traktorista
A bal alsó sarokban található kis térképet el lehet valamilyen gombbal tüntetni?

sovatalevi
Sziasztok! A Holzhausen v.1.0.0 mapon a szalmát hol tudom leadni,vagy eladni? A tehenek alá berakom,odáig oké,de az tele van..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ráadásul nem csak ez, több fajta átalakító is létezik csak meg kell keresni és kiválasztani a neked megfelelőt.
Természetesen Dimre ezt nem neked írtam, hanem akinek te válaszoltál.....
dimre
Ha megnézed a vonószerkezetét, rájössz, de van átalakító csatlakozó amivel fel lehet csatolni.
Add coupling

Hunter of Deer
sztem ez nem mukodne, mivel minden inditasnal keri a lemezt. ha te egy kepfajlrol inditod, akkor az mar nem "eredeti", kb olyan mintha letoltesz egy jatekot es nincs hozza crack, pedig azt is eredeti lemezrol mentik le..

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Sysfox
Nagyobb traktorokhoz (pl. Case Magnum) miért nem tudom felcsatlakoztatni a kisebb pótkocsikat? Mert erről sehol sincs semmilyen információ!

Nem tudom még elképzelni sem, mit nézel és mit csinálsz, de minden általad említett pályán eladható a cukorrépa. Ahogy azt Carl Davies írta, meg kell nézni, hol veszik át. Az alap pályákon is megnéztem, simán beborítható a cukorrépa (nem foglalkoztam eddig ezzel a terménnyel, ezért nem volt 100% nálam) és letöltöttem ezt a Bummis pályát is és megnéztem. F9-et nyomsz és ott egy részletes lista az egyes helyek árairól, ott látható, hogy a cukorrépát öt helyen veszik át (étterem, étkezde, malom, vasút és raktár). Mind az öt helyre elmentem és mindnél tudtam beborítani a cukorrépát. A földbe süllyesztett rácsos tároló (mint a telepeden a siló melletti) fölé kell vinni az adott pótkocsi kiömlő részét, ennyi.
Gonosz Ördög
Néztem én az eredeti játék pályáit de ott sincs olyan lehetőség, mint ezen videón például, hogy itt eladhatja az ember egy úgymond feldolgozó üzemnek a cukorrépát,vagy bármi más terményt.
Nem az eredeti pályán játszom,hanem a Bummis Multifruit V 1.1.1 pályán.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.05. 11:26:40
A Chaff tároló,leszecskázott kukorica tárolására alkalmas hely"magyarul szecska.
A forage tárolóba, a kevert tápot öntheted ,tárolhatod,igaz ebbe még nem öntöttem semmit ,nem próbáltam működik é,de gondolom igen.
A Misch stationban van minden,ha megtelik akkor oda fordítom a csövét a vályú fölé és már keverhet is tovább,
Nagyon nincs gond hogy felhalmozódik.
Legalább is nálam ,mivel most volt ajánlat szilázsra eléggé jól fizetett 5110,így már 2000 a tehenek létszáma,fogy rendesen a kever táp,és gyűlik a tej is, hamar vissza jön a befektetett millák ára....<#eljen>
Sysfox
Endy, a Foodstorage által lecserélt csűrök esetén mi a "forage" és a "chaff" magyarul? Ott mit lehet tárolni?

Mint, ahogy Carl Davies írta, szerezz be egy dvd-olvasót. Ha, ez nem járható út, akkor csak így tudod megoldani, hogy játszhass vele:

Fogod a lemezt és egy 4GB-os pendrive-ot, és elviszed egy ismerőshöz, akinek van dvd-olvasója. Berakod a DVD-t, és a Daemon Tools-al, csinálsz egy ISO/MDX formátumú képfájlt, az eredeti DVD-ről. (1.9-2.1GB-os lesz a képfájl. Jobb-klikk a program ikonján, az óra mellett és "Lemezkép létrehozása..." parancsra kattintasz.) Megvárod, míg elkészül, utána a kapott fájlt átmásolod a pendrive-ra és arról felmásolod az otthoni gépre. Daemon Tools legyen feltelepítve és telepíted a képfájlból a játékot, hagyd a virtuális meghajtóba, kérni fogja a lemezt az indításkor.
Köszönöm.
dimre
Megkeresed a C:\Users\...\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\savegame..., abban megnyitod careerSavegame-t jegyzettömbbel vagy notepaddal az elején valahol lesz ilyen bejegyzés difficulty="1", az egyest átírod 2-re az a normál fokozat.

Ez a mod reálisabbá teszi a üa fogyasztást: Fuel Adjust

Üdv! Köszönöm a textúra villogásra adott választ, megoldódott. Most egy olyan kérdésem lenne, hogy azt meg lehet változtatni, ha könnyű módban elkezdtem egy játékállást és azt átállítani normál módba anélkül, hogy elveszne a mentésem? És még egy olyan kérdésem lenne, hogy van olyan mód ami realizálja az üzemanyag fogyasztást és kilépés után is megmarad az a mennyiség? Előre is köszönöm.
szerintem értelmes a mondat ígyis annak ellenére hogy elfelejtettem vesszőt tenni.
--Most vettem észre hogy a kilépés előtt még megvolt, a bálafelszedőgépen hagyott bála ,(volt rajta csomagolt is ),belépés után eltűntek a bálák hova???--

Na így már megfelel?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.04. 10:36:58
Nem lehetne befejezel egy hogy mielőtt mondatot elkezdesz miért nem befejezed előtte másikat mielőtt szórend?

Miért, olyan van, hogy megtelik a tároló? Nekem simán van benne 400k liter fölött. Egy idő után már nem látszik, hogy nő a kupac, de attól még elraktározza.

A 10-es föld mellett lévő lerakónál el tudod adni. (azt hiszem.)
De ha az " i " betűt megnyomod és oda lapozol a termény árakhoz, akkor ott is kiadja, hogy bizonyos terményt hol tudsz eladni.
Olyan nincs, hogy nem lehet eladni 😄
Gonosz Ördög
Üdv!
Egy kis info kellene mit lehet tenni abban az esetben,ha túlságosan sok cukorrépa termény van,és nem tudom sehova tárolni,vagy eladni.
Egyetlen egy hely van (volt) ahova le tudtam tenni két púpos pótkocsival,az pedig a lakhely melletti nyitott tárolóhely de az megtelt.
Már végigjártam az egész térképet,de sehol nem találtam olyan helyet,vagy eladási helyet is,ahol le tehető lenne a cukorrépa.
Ebből kifolyólag kellene segítség info.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv kollégák!
Egy hozzáértő személy segítségét szeretném kérni hogy ezt a módot valaki átkonvertálhatná FS15-be.
http://fsportal.hu/mod.php?id=2615&&page=1
Nem megfelelően konvertált móddal jártam már így (magam kísérleteztem 😊 ) Leszedtem ezt a módot és kapásból kiderül, hogy nem kompatibilis, a fájlok módosításának dátuma tavaly áprilisi, ergo nem konvertálhatták át 15-re. (igen, láttam, hogy a 15 kategóriájában van)
Sziasztok már megint én!

Most vettem észre hogy kilépés előtt még megvolt a bálafelszedőgépen a bála volt rajta csomagolt is belépés után eltűntek a bálák hova???

Így jártatok már Ti is?
üdv!

valaki járt már úgy hogy valamilyen módosított eszköznél a bolt azt mondta hogy ezt az eszközt nem áll módodban megvásárolni ?Már vagy harmadjára jártam így utoljára ezzel:

Class szecskázó
Hunter of Deer
sztem videokari driver megoldhatja, nekem is volt hasonlo textura villogo problema, uj driver megoldotta nekem.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
az szivacs ha behalt a DVD meghajto, foleg azert mert a Tescos dobozost nem lehet regelni steamen (sztem a tobbit sem), es minden inditasnal kell a lemez. szal vagy crack bar akkor olyan mintha meg sem vetted volna, vagy veszel egy DVD meghajtot is 😊

Hello! Azzal kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy tud e valaki megoldást arra a problémámra, hogy belépek a játékba és amikor külső nézettel megyek egy járművel akkor a képernyő alsó 5-10cmes sávja elkezd villogni és a textúra abban a sávban ugrál.
A gépem: 4x 4,2Ghz Amd, 8GB Ram, Asus R7 240 2Gb
Nem ez. Az unimog az a merci kisteherautó, amivel a közteresek szokták az utat seperni.
A FS13-hoz ilyen van:

LACEJKA
Talán ez ? vagy nem erre gondoltál ?

http://www.modhoster.com/lkwsfahrzeuge-mercedes-benz/mods

FS 15-höz nincs modként Unimog? Csak a 13-hoz találok.

Kérj kölcsön egy dvd meghajtót. Biztos van egy barátodnak.