23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
karipapa #18345 kösz szépen
-
endy papp #18344 Itt van egy ami be is csomagolja a bálázás után.
BALERS Pack v1
Vagy ez .
Contest 2015 - Krone Ultima CF 155 XC -
karipapa #18343 Márt rájöttem hogy nem a bálának ahem a bálázónak a hibája mivel ezt csak az eredeti bálázóval lehet megoldani. -
karipapa #18342 Jó reggelt.van nekem 1 bála fóliázó gépem de az a baja hogy se füvet se szénát semmit nem tudok vele fóliázni.mit lehet?Köszi előre is -
#18341 Ezen ki lehet próbálni: Bioland -
#18340 Azt tudtam csak melyik mapon ki szeretném próbálni. -
endy papp #18339 Vannak olyan mapok ,persze elég kevés ahol ezzel lehet aratni,nyilván gyapotot. -
#18338 gyapot kombájn ,és hol lehet használni?
Utoljára szerkesztette: Scany01, 2015.11.14. 17:25:57 -
Nyiri #18337 Szerintem gyapotszedő gép -
karipapa #18336
http://www.fsportal.hu/kepek_profil/20151114_1154_f0f2008928d896d1e0d6e9d8002a2c60____01.jpg
ez milyen gép -
karipapa #18335 hali.lenne 1 kérdésem.nehéz módokat csinálni vagy azért meg lehet tanúlni?én szeretnék csinálni de nem tudom hogy kell nekiálni!tud valaki valami segítséget adni vagy vélaményt mondani?kösz -
ElBanday #18334 Jó estét Gazdák!
Találtam egy kis érdekességet. Új zetor -
#18333 ÓÓÓ köszi ilyeneket kerestem! -
#18332 Hali!
Válogass kedvedre valót : Lehelyezhető objektek -
#18331 Sziasztok
Láttom sokan szerettek játszani multifruitos mapon,a következő kérésem tudtok olyan épületeket amiket be tudok rakni mapba?(pl komposzt,krumpli mosó...stb) -
aZsandar #18330 Adjon Isten!
Senkinek semmi 5lete a permetezésre (aZsandar #18326)? Ti hogy oldjátok meg? -
endy papp #18329 3X27" azaz 5760x1080 vagyis 3 moncsi eyefinitiben. -
aZsandar #18328 1.4m, az adja ki a 4000l-t.
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.11.08. 17:48:47 -
kitt2000 #18327 Az alap körbálázó hány cm-es ?
Én a JD-864 premium 1.2 körbálázót használom és több fajtát is képes készíteni több méretbe is!
Abba melyik a alap benne hány cm-es -
aZsandar #18326 Köszi, majd játszom vele... ]:-)
Megmértem, nekem 80cm a képátlóm (1960x1050), de nem tudok ilyen panoráma fotókat gyártani. Két monitoron játszol?
Viszont valakinek 5let?
Elvileg kell permetezni gyomirtóval, aztán igény szerint NPK, N, PK, és egy kis víz sem árt. Ez 5 permetező.
A gyári Amazone traktorra szerelve elmegy munkaerő felvételével önállóan, de ha egyszer már permetezve volt bármivel, a második gép már nem. De semmi baj, jöhet a FM.mod. Csakhogy átfedéssel fordul a vezérgép, így a permetezők összeakadnak. Egy nagyobb föld permetezése manuálisan meg egy óra/db. Be lehet lőni, hogy ne átfedéssel forduljon, hanem mondjuk hagyjon rá fél métert?
-
jocking #18325 Semmi gond, nekem sem ért ennyit... (if you know what I mean :D)
De valszeg Caliph-nak lesz igaza, és az a gyapjúleadó hely. Minden más megvan címkézve a mapon, azt az egy helyet kivéve. -
#18324 szerintem gyapjú -
endy papp #18323 Szívesen segítenék de én nem vettem meg,nekem 1 map ennyit nem ér..... -
endy papp #18322 Pedig tuti hogy működik ki is próbáltam még anno,nem mondanám,olyanra amit nem tudok biztosra.
Valami nálad nem kerek.
Annyi a szépség hibája hogy üzemanyagra valamiért valóban nem jó ,csak ezt elfelejtettem mondani,(a készítő hibája ,pedig írja hogy jó rá).
Így ha oda állsz a vízzel ,működnie kell, direkt a te kedvedért le fotóztam .
Vízfeltöltés...
Az üzemanyagra meg ilyet vagy hasonlót használj.
Zunhammer Diesel trailer FS 2015
És így állj oda.
Üzemanyag feltöltés
Persze krumplit is tegyél bele itt.
Krumpli feltöltés
Ahogy a mellékelt kép mutatja már működik is,pár perc és indul,a feltöltések után.
Működik a krumpli mosó....DDD.
-
jocking #18321 Kérdés.
Az új map 27-es földjétől jobbra, a 18-as alatt mi a tököm az a szimbólum? Mit kell oda vinni? -
aZsandar #18320 Köszi az infókat!
Próbáltam én már mindenhogy és mindenhova állni. Többször befűztem a gerenda mögé is, ezzel az üzemanyag póttal semmi....
Ja, a komposztálót a farmomon kerestem, megyek, megnézem... ]:-))) -
endy papp #18319 Nem megfelelő helyre álltál ,vagyis a pozíciódon kel kicsit változtatni. -
endy papp #18318 Nos ha picit jobban elolvasod a súgó panelt ,rájössz hogy az első kettő képen látható piros gép Kartoffeln-el(burgonya)kell feltölteni ,ebből következik,hogy krumpli mosó.
A harmadik képen látható Zöld gép gőzölt(főzött) krumplit készít,az előtte megmosott krumpliból.
Oda viszed targoncával a felfestett ábrával jelzett helyre és kész.
Persze ide is kell víz
Ilyen pótot használj,multi,tudsz vele vizet üzemanyagot híg trágyát tejet felvenni leadni.
Kotte Universal Pack LKW + Trailer + SemiTrailer + Trailer (kurz)
Ami a képen van alkalmatlan rá.
A komposztálót a bal felső sarokban találod a mapon,ki is van írva.
Így néz ki a komposztáló gép,ilyet keress.
Compost Master ModPack LS15 Zum Einbauen mit dem GE
Ha egyéb kérdés merül fel szólj,.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.11.06. 19:30:40 -
aZsandar #18317 Adjon Isten!
2 napot játszottam a Westbridge Hill-en, hogy ne menjen ez teljesen a kedvem a farm-tól... ]:-DDD Végül nem uninstaláltam...
Küldenék egy képet a Kulen Vakuf-ról. Ez a dög most krumpli mosó, vagy komposztáló? Mert hasonlóan néz ki, mint amit Imre belinkelt...
DE: nem tudom sehogy feltölteni, sem vízzel, sem gázolajjal. Ha odaállok, nem jelenik meg a help-ben a feltöltés, a vezérlő panelen meg csak infók jönnek be...
És ez a krumpli mosó? Ez hogy működik?
Köszi előre is a segítséget! ]:-) -
nono28 #18316 Sziasztok!Tudna valaki segiteni?Mikor kiakarom buritani a terményt vagy a courseplay akkor ezt irja ki:Unloading impossible!Chosen tipside is too far away!! -
aZsandar #18315 Ja nem, két krumplimosó van... -
aZsandar #18314 Adjon Isten!
Egy ilyen komposztáló van akkor (a képek alapján) a farm keleti bejáratánál, mindössze nem tudom feltankolni gázolajjal és vízzel, de majd akkor újra próbálkozom...
Köszi!!! ]:-) -
#18313 Próbáld ki ezt a térképet, az egyik alaptérkép Bjornholm van feltuningolva minden extrával: Norgeholm V 4.0
vagy ezt, van sima és soil módos verzió is: Volksholm V 2.1
Komposztot ilyennel tudsz csinálni, de ezt az editorral kell berakni a térképre:
Compost master
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.11.04. 01:36:00 -
endy papp #18312 Remélem azért ideg össze omlást nem kapsz......
Ha erre a mapra gondolsz igen.
Kulen Vakuf v3.0 FINAL
Ha van időm ezen tolom.....de már egy hete csak a pecázás megy.. -
aZsandar #18311 ÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHH..................
A lime nem citrom (sav), hanem mész, így nemhogy savasította volna a földet, hanem agyon lúgosította. Kiégettem egy hatalmas földet. Ki tudja, hogyan tudok SOS komposztot gyártani, vagy egyéb úton savasítani? És miért nem látszik a földjeimen a permetezésen semmilyen eredménye, sem a gyári, sem modolt permetezőkkel? Ugyanúgy azt írja, hogy nitrogén (vagy nitrét (N)) 1x, és a nedvességtartalom sem nő, 5x locsolva sem...
Endy papp: ez az a pálya, amit te javasoltál, a Kulen. ]%)
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.11.03. 23:04:18 -
endy papp #18310 Látom azért jól el vagy ezzel a soil moddal.
Nekem ha fizetnének se sz@kodnék vele.
Meglehetett volna ezt egyszerűbben is oldani.
Ha nem permetezel kinő a gaz ha igen akkor nem nő és így rá lennél kényszerítve hogy csináld.
A műtrágyázás is hasznos mert több a termés.
Habár én már egy ideje azt is a vetőgéppel egyszerre kijuttatom így nem kell vele külön játszani.
Permetezővel a 15-nél ezalatt a több száz óra alatt még nem volt dolgom ,teljesen felesleges.
A trágyákat is inkább leadom. -
aZsandar #18309 Bocs, feltettem egy drive control modot, azért nem indult... -
aZsandar #18308 Az Amazone Pantera beindításáról tud valaki valamit mondani? -
aZsandar #18307 Egy dupla föld felét (kép lejjebb, a 17-18) nyomta végig, 2x vízzel, egyszer CC permettel, és egyszer foszfor-káliummal. A teljes költség 250-300e... Mit is mondjak? -
aZsandar #18306 Adjon Isten!
Befontam copf-ba a szemöldököm. Ennek a soil mod-nak még erősen a gyerekbetegségek korszakát éljük, nem?
A műtrágyaszóróm tud NPK-t szórni, meg sáros hópihét. De felvett sofőrrel nem futnak. Vagy csak a permetezőgép után nem?
Aztán a permetező csak NPK állásban tölthető fel, majd csak a feltöltő tartály mellett állítható át. Tehát, ha mondjuk vízzel szeretnék permetezni, akkor arany árban megtöltöm NPK állásban, majd átállítom vízre, de ha elfelejtettem, és csak a föld szélén kapcsolok, akkor @*&!
(persze van raklapos feltöltő tartályom nekem is, de azt is külön kell hurcolászni).
De vízzel miért nem tudom feltölteni ingyen a tartálykocsiból, ugyi?!
Aztán megy egy hosszabb oda-vissza fordulót, akkor már ki is fogyott, lehet újra tölteni. Mindeközben a talaj nedvességtartalma fikarcnyit sem nő... Van olyan rész, ahol 13%, és hiába bármi.
A gyomirtózást meg tök szépen visszajelzi, de a gyomok ettől még jól elvannak... ]:-?
Agronómus van a fórumon? Kellene az összes vetéssel kapcsolatos jegyzet!!! ]:oDDDD