24078

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
LazyB #18590 Üdv!
Van ez a ADDITIONAL CONNECTOR V1.0 mod ami ugyebár egy rácsatlakozó a traktor végére hogy bármit lehessen vontatni. (Ha valaki ismer jobbat megköszönöm) Ez mind szép és jó a mod listában látszik is, de a pályán a boltban nem találom. Valaki tud ebben segíteni? -
Sztm. ott venni tudsz fiatal jószágokat.
A térkép másik felén, a tejgyár mellett ha jól emlékszem van egy hentes, oda viheted leadni, de van még máshol is, csak nem jut eszembe hol. Nem játszottam vele legalább két hónapja, ha rossz helyet írtam elnézést érte.
Itt a térkép weboldala itt biztos megtalálsz minden infót: Norgeholm Portál
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.25. 16:54:36 -
endy papp #18588 Ha csak a képet nézem(már ami látszik belőle ) rossz helyen állsz,.
De igazából pontosan látni kéne milyen is ez a leadó .
Ha az és olyan amire én gondolok akkor oda kell tolatnod ahol van egy rámpa,ott ki kell hogy nyíljon az ajtó is és elméletileg ott már fel fogja ajánlani hogy leadhasd.
Legalább is én az ilyen típusú leállóknál ezt tapasztaltam.
A mapot nem ismerem,így csak annyit tudok próbálgasd több helyen több beállásból talán sikerül ,persze ha egyáltalán működik,de van lerakható "trigger" leadó is erre a célra használd azt,ha másképp nem megy.
Remélem tudtam valamelyest segíteni.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.25. 14:16:25 -
aZsandar #18587 Valaki?
-
aZsandar #18586 Rengeteg traktort megnéztem, de ennél nem találtam még jobbat, praktikum szempontjából. Tehát abban kérném a segítségeteket, hogyha általános felhasználású traktorban ismertek jobbat, akkor küldjétek el légyszi a linkjét.
DF7250FL:
62Km/h
_nagyon kicsi fordulókör_
320 le
minden utánfutó és eszköz csatlakoztatható
front loader
Köszi! :-)
-
aZsandar #18585 Norgeholmon úgy vélem sikerült megtalálnom, hol kell állatokat eladni, de mégsem...
Rossz helyen vagyok, vagy kell egy újabb mod???
Köszi! :-) -
aZsandar #18584 Adjon Isten!
Én be szoktam szántani a műtrágyát a gyepbe (meg az egyebeket is), aztán újra füvesítem. De elvileg - ha a soil.mod jól működik - nem kellene, hogy a kaszáló változzon. De nekem is kavarodik, mert 4 soilo.mod-os pályám is van.... -
aZsandar #18583 Nem értem miért nem rakják be a pályához... :-?
Köszönöm! :-) -
aZsandar #18582 Bakker, ez nekem 3x nem jött be...
Köszi! :-) -
Meg kell venned az épületeket, ez a mód szükséges : Map Buyable Object
(A módban kezdéskor lehet választani ingyenes (minden istálló, egyéb a tied), vagy a vásárlós rész között (a módolt épületeket súlyos összegekért meg kell venned, hogy használni tudd, a kerítés addig nem fog eltűnni).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.22. 18:59:58 -
Ezt keresed? -
aZsandar #18579 Hol lehet ezt letölteni, regisztráció nélkül??? Egyszerűen nem találom a linket a downlods oldalon...
Csak az érdekelt volna (lehet, hogy elég, ha erre választ kapok), hogy multizható-e?
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2016.03.22. 15:34:22 -
aZsandar #18578 Valaki írta, hogy Norgeholm 2015 V6-on nem tud állatokat venni. Feltettem, megnéztem, működött. Nálam viszont a kerítést nem lehet eltüntetni az épülő istállók körül, úgyhogy ott fognak éhen dögleni... Minden modot kiraktam, csak a pályáé maradt bent. Semmi.
Van valami trükkje? -
aZsandar #18576 Adjon Isten! :-)
Van egy KrAZ billencs. Már nem tudom, honnan töltöttem le...
KrAZ 256 B1 -
2015....lehet hagyom én is..... -
xFreex #18574 Melyik játékhoz?
2013-ban ment tökéletesen alap mapon is. Lehetett lerakni műhelyt és a sérült járműveket lehetett javítani.
2015-ben a sérülés meg volt alap mapon is, viszont sehogy sem tudtam javítani.
Se műhely se semmi.
De az is lehet, hogy rossz módváltozatot szedtem le, de elvette a kedvemet és hagytam a fenébe.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.03.17. 18:19:04 -
Szasztok! A Damage and repair mod akkor is működik,ha a térképbe nem tudom belerakni amit kellene? -
Helló, nem tud véletlen valaki olyan trailert ami képes vinni a homokot, vagy a követ? :D Ural nem működik multiban, és nincs olyan trailerem ami képes volna vinni, netten se találtam sajnos olyant... Nem tudja valaki megkombinálni, hogy egy traillerre bele tegye a homokot és a követ(vagy mindent át tenni :D )? ebből kellene. Köszönöm a válaszokat! -
Nagyon köszi!
-
Helioszkft #18570 Szia itt a link:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.modland.net/farming-simulator-2015/trailers/fliegl-dpw-180-automatic-charging-function-v-4.1-2.html#tab-2
Olyat is szállíthatsz vele ami nincs is :D -
Fs fórumon -
Carl Davies #18568 Hol találtad a képet? -
Nem tudja valaki hogy mi ez a mod?
-
zolcsika080104 #18566 Szia Endy
köszi dobozos!
na ezt csak viccnek szántam.Tényleg dobozos a billentyűm vezeték nélküli print screen Home egyben van.Próbálgatom.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2016.03.13. 18:00:20 -
Helló mindenkinek!
Létezik olyan Deutz Fahr 9340-es amiben nincs vagy kikapcsolható a kéz animáció? -
McEachran3 #18564 rvn Nálam is jelentkezett már, gondolom amikor töltötte a játékot, nyomtál egy alt+tab-ot. Ha kilépsz, utána meg vissza, akkor meg fog oldódni.
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.03.13. 17:48:40 -
Hali
Soil módban hogy tudom a gyepnek a pH-ját fentebb tornázni? Hiába szórom a lime-ot meg a slurry-t a tetejére beforgatás nélkül nem hat. Pedig fontos lenne többet teremjen... :S -
endy papp #18562 Hi zolcsika
Menteni vagy készíteni?
Készíteni a print screen billel (felső sor vége)
Ha seam-es akkor f12 bill
Menteni elmenti a /dokumentomok/My Games/ FS2015/screenshots mappába. -
nono28 #18561 Sziasztok!Olyan gondom van hogy eredeti játékra telepiteném az eredeti Official Expansiont és azt irja ki hogy sikertelen aktiválás.Túllépted a megengedett internetes aktiválások számát.Minden patch fent van! -
Hello!Ilyen problémám lenne. Van erre megoldás? -
zolcsika080104 #18559 Üdv mindenkinek!
Rég játszottam a farmmal ,elfelejtettem hogy képernyőképet hgyan kell menteni.Valaki segítsen kérlek titeket,jó lenne a kistraktorok képeit elmentenem.Köszönöm szépen a segítséget...,további szép napot ill. jó farmozást mindenkinek! -
hertzui #18558 Koszonom szepen a valaszod,lehetseges,hogy az update-el lenne gond? 1.4.2-es a jatekom. -
aZsandar #18557 Bakker, most nézem, február közepén írt posztokra reagálok, mert azóta nem reagált rájuk senki? :-DDD
-
aZsandar #18556 Érdekes. Feltettem, működött. :-? kb. 1,5 GB aktív mod mellett is. -
aZsandar #18555 Érdekes, valamelyik mod-od lesz a ludas (valami "real driveing", vagy hasonló)
Kilépsz a játékból, majd egy olyan mod .zip kiterjesztését átírod pl. .0ip-re, amiről nem tudod mi az. Leteszteled, majd kilépsz, visszaírod az előzőt .zip-re és a következőt nevezed át... Időigényes, de nincs jobb... -
aZsandar #18554 Üdv!
Régen voltam, most is csak 2 percre néztem be, mert keresek valamit.
A mod .zip file-jában találsz egy modDesc.xml file-t. megnyitod szövegszerkesztővel, és a <multiplayer supported="false"/> sorban átírod <multiplayer supported="true"/>.
Azonban ebben az esetben vélhetően csak a szerver futtatójának fog működni az eszköz multiban, vagy neki sem. Jó példa erre a Fliegl DPW 180 pack... -
hekus2014 #18553 Sziasztok, olyan nagy problémám van, hogy beteszek bármilyen kamiont és egy pótkocsit meg rakóm terménnyel összevissza csúszkál, mint ha egy jégpályán menne, de üresen nem csinálja? -
A Giants a 2015-ös részhez is kiadta a "farming classics" pakkot. Én már korábban játszottam vele a 2013-ban. Hangulatos kis gépek, jók a hangok, de termelékenységben messze elmaradnak a modern masináktól. Szórakozásnak viszont kiváló, vagy ha valakinek az elején olcsó eszközökre van szüksége. Ingyenesen letölthető.
-
hekus2014 #18551 Sziasztok, olyan segítség kellene nekem, hogy hogyan tudóm növelni a gépek vonó erejét (lóerőt)? -
Stormbird #18550 Írd be a keresőbe SHGetKnownFolderPath és válogass a megoldási lehetőségek között...