23835
  • endy papp
    Az sok ,az drága.....
  • Gerileveri
    Könyörgöm 2 rugó a tecsóban :D
  • Martinez01
    Üdv!
    Igazából Tesco, MediaMarkt, és társai helyeken meg lehet vásárolni újonnan! Én azt hiszem pár ezer forintért vettem 2-5 ezer körül van. Így ha esetleg multizni szeretnél tuti nem lesz kódütközés.

További szép napot.
  • hekus2014
    Sziasztok, aki esetleg megunta vagy van felesleges farming simulator 2015 én azt meg venném.
  • Hunter of Deer
    ha magyar patchet töltesz le akkor nem lesz magyar a játék?
  • CseNo
    Sziasztok! Érdekel valakit FS 15 bolti, magyar nyelvű játékhoz eredeti GOLD kiegészítő csomag? Nekem nem ment fel az angol eredeti játékra :( Érdeklődni privátban!
  • ElBanday
    Szia!
    Köszönöm, a frissítés sikerült, megoldódott a probléma.
  • dimre
    Hali!
    Erre gondoltál?
    Van ez a csatoló a pótkocsikhoz: Kuplung
    vagy van ilyen pakk: Krone BestPack

A zöld kupacoknál füvet tudod eladni.
  • kocsilajos
    + az alap mappán a kis zöld fű kupacok mire jók?
  • kocsilajos
    Sziasztok!

Nagyobbacska nyerges pórkocsit szeretnék felakasztani a silózó gépre és csak egyet (mivel szeretnék betolatni vele a silóba és nem akarom szétakaszgatni) de a vonórúdja lentebb van mint a gép vonófeje, hogy tudom a rudat fentebb állítani mert látszik rajta hogy lehet állítani.
  • ElBanday
    Szia!
    Köszönöm a gyors reagálást kipróbálom
  • dimre
    Hali!
    A traktorhoz szükséges a Drivecontrol mód, és a Gearbox (ez inkább ajánlott, ha kormánnyal játszol).

Plusz egy Courseplay frissités is rád fér (külön a Fendt miatt variáltak benne, nálam álomszépen dolgozik a CP-vel)

Drivecontrol

Gearbox

Courseplay
  • ElBanday
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Letöltöttem a Fendt 700 Vario SCR (Ago-Modding) trakit de courseplay használatakor "megzavarodik",nem követi a beprogramozott útvonalat, letér róla, teszi ezt szántás vetés és szállítás estén is. Szállításnál már a töltésnél el kezd remegni, kuszni kezd és "szellemképes" lesz. Gyári és módolt pályán is próbáltam uaz a helyzet. Az auto traktor funkciónál nincs gondja. Ha valakinek van ötlete örömmel várom.
  • Hunter of Deer
    Meg is vettem Steamen akciósan :) (megvan dobozosan is, de lecseréltem a gépházam NZXT H440 és ebben nincs optikai meghajtó... így nehéz lett volna játszani :( majd eladom valakinek )

tudnátok nekem linkelni olyan lerakható objektumot ahol a híg illetve normál trágyát el lehet adni?
  • Hunter of Deer
    Nagyon frankó videó és csodás géppark! Most megint megjött a kedvem a játékhoz :)
  • Caliph
    ilyen gépparkkal öröm lehet dolgozni :)
  • McEachran3
    Sziasztok. Már egy éve nézek fölművelés témájú videókat, de ilyen tiszta, és rendezett telephelyet még nem láttam :D
    :O
  • aZsandar
    Boldog új évet mindenkinek! ;-)
  • McEachran3
    Köszi, ezt én is láttam. Közben megoldódott, egy kedves fórumtárs súgott :D
    <modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp" />.
    Itt a false-t át kell írni true-ra, és aztán a C/Temp helyére azt az elérhetőséget ahova akarod rakni a modokat. Ezután már lehet is másolni a modokat, és törölni a régi helyükről. A savegame-ek áthelyezésére nem találtam lehetőséget, de azok úgysem foglalnak sokat.
  • Carl Davies
    Hát talán:
    https://gdn.giants-software.com/thread.php?categoryId=20&threadId=2545
  • McEachran3
    Sziasztok. Valaki tudja, hogy miként lehet a fő meghajtóról, átköltöztetni az egész savegame, mods, stb. dolgokat máshova. Lassan kezd betelni a C meghajtóm.
    Találtam a Users/Documents/My Games/FS 15 mappában egy settings nevű, XML kiterjesztésű fájlt, amiben van egy olyan sor, hogy <modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp" />. Valószínűleg, itt kéne beállítani, mert a játékon belül nincs semmi mód a mentések helyének változtatására. Csak azt nem tudom, hogy a false-ot át kell-e írni true-ra aztán meg beállítani ide az új könyvtár címét. És aztán törölni a C-ről a fájlokat. De nem vagyok biztos benne. Ha valaki, csinált már ilyet, akkor szívesen várom a tanácsát, hogy miként csináljam. :)
  • Carl Davies
    https://www.farming-simulator.com/updates.php

Görgess lejjebb kicsit, és ott lesznek a 2013-as update-k. A Hungarian-t töltsd le és talán jó lesz.
  • norbi1288
    Hogyan lehet magyarosítani a játékot?
  • norbi1288
    Üdv. Megvettem az EREDETI 2013-as simulatort csak cseh nyelven találtam, de nem tudom hogy kell multizni vagy lan-ba játszani. A csajommal akarunk közösen multizni, de eddig sikertelen. S.O.S köszönöm
  • Papa51
    Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • Carl Davies
    Jó, semmi. Működik a régivel is, csak sokat töltött. Bár a kapukat nem bírom még nyitni, mert az a mod viszont nem működik. De most keresek egy régebbit.
  • Carl Davies
    Csak a legújabb patch-el működik?
  • n0tr3adY
    Az FSH Modding nevében békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
  • McEachran3
    Szia. Én úgy tudom, hogy együtt. Nekem úgy működik. :)
    Kellemes, és áldott karácsonyt mindenkinek! :D
  • aZsandar
    Üdv!

Boldog-, békés karácsonyt mindenkinek! :-)
  • joceruza
    Helló!
    Az OEB real terrain-t és a ZZZ real terrain hotfix-et együtt kell használni,vagy csak a hotfixet?

Kellemes Karácsonyt!
  • JoopZzz
    Kellemes Ünnepeket!
  • Papa51
    Szia! Köszi a segítséget és az ötletet, valóban a tempomat sebességén lehet állítani a 2-es, 3-as billentyűvel , mielőtt az alkalmazottat munkába indítanánk! Üdv. Laci.
  • endy papp
    Ez így van....
    Én soha nem törekedtem túlzottan a realitásokra ebben a játékban,mivel már alapból olyan az egész szerkezete,hogy minden csak nem szimulátor....de ennek ellenére szeretem.
    A realitás ott kezdődne hogy alapból a játék készítők ,még mindig nem képesek vizet adni az állatoknak,a tyúkoknak még kaját sem (mert fényevők) innen fogva aztán a többit ne is említsem,hosszú a sor.
    A modderek nélkül még azt a kevés realitását is elvesztené az egész játék amit beletesznek.
    Csak egy példa azért többek között,ez sem reális túlzottan ,gondolom ebben egyet értünk .
    Azokra a képekre gondolok ahol isten tudja mennyi pót van össze kötve.
    Karaván.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.12.20. 09:11:53
  • McEachran3
    Ha már a courseplay sem elég reális, akkor jöhet a TELEPORT :D ;)
  • endy papp
    Azt hogy ki e nő én nem teszteltem,de gondolom amit letaposol az biztos nem ,utána gondolom majd az újra vetés az igen de így életszerű úgy vélem.
    Ha küldeni akarsz valahova van egyszerűbb és gyorsabb módja igaz MP-ben nem tudom műkszik é,itt a teleportra gondoltam.
    Én előszeretettel használom ha rá visz a szükség ,vagy csak lusta vagyok és sietek.
    Teleport
  • aZsandar
    Köszi, nem feltétlen akarom használni, csak kíváncsi vagyok rá. ;-) De pl arra jó lehet, hogy trakikat küldjek a pálya egyes részeire, ahol másoknak szüksége van rá... Tehát nem a munkában, csak a logisztikában használható lenne szerintem...

Ami ilyen taposós volt, ott rövid időn belül visszaállt... Remélem ez olyan, hogy ha átmegyünk a vetésen, akkor nem nő utána ki semmi... :-)
    Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.20. 01:31:33
  • aZsandar
    Csak egy 5let. A tempomat 1km/h-ra van állítva, akkor a segéd annyival vezet... :-) Ha van kormányod, akkor pl alapból a fékezésnél leveszi a tempomatot is. Be kell állítani az "irányítás" menüpontban.
  • csula
    Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy alapjáték 1.4 patch-el mi lehet a baj ha nem tudok kanyarodni tolatás közben mert elveszi a gázt?
  • Papa51
    Sziasztok!
    Szerintetek mitől lehet az, hogy a játék elindítása után a kombájn is és a vetőgépet vontató traktor is csiga lassúsággal halad, ha alkalmazott vezeti? Köszi, ha valaki segíteni tud ebben! Üdv. Laci.