23847
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
hertzui #18558 Koszonom szepen a valaszod,lehetseges,hogy az update-el lenne gond? 1.4.2-es a jatekom. -
aZsandar #18557 Bakker, most nézem, február közepén írt posztokra reagálok, mert azóta nem reagált rájuk senki? :-DDD
-
aZsandar #18556 Érdekes. Feltettem, működött. :-? kb. 1,5 GB aktív mod mellett is. -
aZsandar #18555 Érdekes, valamelyik mod-od lesz a ludas (valami "real driveing", vagy hasonló)
Kilépsz a játékból, majd egy olyan mod .zip kiterjesztését átírod pl. .0ip-re, amiről nem tudod mi az. Leteszteled, majd kilépsz, visszaírod az előzőt .zip-re és a következőt nevezed át... Időigényes, de nincs jobb... -
aZsandar #18554 Üdv!
Régen voltam, most is csak 2 percre néztem be, mert keresek valamit.
A mod .zip file-jában találsz egy modDesc.xml file-t. megnyitod szövegszerkesztővel, és a <multiplayer supported="false"/> sorban átírod <multiplayer supported="true"/>.
Azonban ebben az esetben vélhetően csak a szerver futtatójának fog működni az eszköz multiban, vagy neki sem. Jó példa erre a Fliegl DPW 180 pack... -
hekus2014 #18553 Sziasztok, olyan nagy problémám van, hogy beteszek bármilyen kamiont és egy pótkocsit meg rakóm terménnyel összevissza csúszkál, mint ha egy jégpályán menne, de üresen nem csinálja? -
#18552 A Giants a 2015-ös részhez is kiadta a "farming classics" pakkot. Én már korábban játszottam vele a 2013-ban. Hangulatos kis gépek, jók a hangok, de termelékenységben messze elmaradnak a modern masináktól. Szórakozásnak viszont kiváló, vagy ha valakinek az elején olcsó eszközökre van szüksége. Ingyenesen letölthető.
-
hekus2014 #18551 Sziasztok, olyan segítség kellene nekem, hogy hogyan tudóm növelni a gépek vonó erejét (lóerőt)? -
Stormbird #18550 Írd be a keresőbe SHGetKnownFolderPath és válogass a megoldási lehetőségek között... -
GTT436 #18549 Valaki? Tud segíteni? -
zolcsika080104 #18548 Üdv neked!
Nagyon tetszik a videó épp felénél tartok .A mapról adnál egy linket honnen tölthetem le? -
Cooper911 #18547 Sziasztok,
Aki nézne videót a játékról annak ajánlom az új videósorozatomat, story módban kezdtem el egy pályát modokkal.
-
GTT436 #18546 Hali srácok ilyenkor mit tudok csinálni? Windows xp : Az eljárás belépési pontja(SHGetKnownFolderPath) nem található a DLL-ben(SHELL32.dll)
-
#18545 Helló, van itt valaki aki aktívan és múltiban játszik? :) -
Papa51 #18544 Sziasztok!
Elnézést kérek a hirdetésért, de ha valakinek szüksége lenne kormányra ,pedálra a játékhoz , van egy Logitech Driving Force GT , megkímélt , hibátlan műszaki állapotban eladó! Kb, 30 ropi + posta költség! Email: [email protected] Üdv. -
#18543 Helló!
Valaki tudna abban segíteni hogy egy modot hogy tudok megcsinalni hogy multiba is mükődjön?? -
hertzui #18542 Kiprobaltam ugy,hogy az osszes modot toroltem,kiveve azokat amik a maphoz kellenek,nem jelennek meg a joszag vasarlasnal a tobbi allatok. A szarvasmarhanal az automatikus mixing feeder sem mukodik tovabbra sem. Lehetseges,hogy a mappal lenne baj? Letoltottem kb 4 felet es egyiknel sincs mas allat. Valakinek valami otlet? -
endy papp #18541 Hasomlókkal már én is találkoztam.
Nálam valamelyik(volt hogy több is) mod volt a ludas .
Ki kell szűrnöd melyik az.
Ha nincs sok akkor nem nehéz ha sok van akkor több időt vesz igénybe.
-
Carl Davies #18540 Igen, én is erre gondoltam elsőnek. Szerintem próbálja meg úgy. Lehet hogy a 15-nek már nem mindegy. Más játéknál is már találkoztam ilyen gonddal. -
hertzui #18539 Udv.
Olyan problemam lenne,hogy mapkent berakom a mods mappaba a Norgeholm mappat,minden osszetevojevel egyutt. Mukodik,elindul,viszont az alap allatokon kivul a tobbit nem tudom megvenni,mert nincsennek a listan,hogyan lehetne elo varazsolni oket? A mapon belul az epuletek megvannak hozza,de viszont nem tudok venni nyulat,libat,disznot,stb..
A szarvasmarhanal az automatikus mixing feeder sem mukodik,engedi feltolteni,de nem indul el a kevero,ha megnyitom tablettel akkor sem tudom inditani manualisan. Tud valaki ezekre valami orvossagot? Elore is koszonom. -
kjhun #18538 Az, alábbi sorrendben telepíts:
0. Ahová felraktad, a játékot, töröld le és a játék mappáját kézzel is Shift+Del-el törölni.
1. Felrakod, az alapjátékot. (Gondolom lemezes verziód van.)
1.1. Kódot beadod neki.
2. Letöltöd, az aktuális patchet. Ha, magyar verziód van, akkor ezt. Ha, angol, akkor ezt.
2.1. Feltelepíted, az alapjátékra.
3. Feltelepíted a Gold kieget.
4. Játék indítása, lemezért rinyál, ha jól rémlik.
ui: Ha, mégsem menne, akkor a GOLD DLC-hez kapott kóddal töltsd le a frissített GOLD telepítőt a megfelelő helyről. Elképzelhető, hogy az 1.4.2-es patch csak a GOLD v1.1-et viszi hibátlanul, a v1.0-ásat nem.
aZsandar: Az FS13 v2.1..-es verzión megnéztem: Az egyik "a"-t, átírtám "á"-ra, a mappanévben és simán elindult.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.02.05. 19:56:34 -
aZsandar #18537 Én rém egyszerűnek vélem a választ, ámbár lehet, hogy tévedek. Az alap angolban van á és é? Mert ha nem a JÁTÉK, hanem JATEK könyvtárban lenne, talán be tudná tölteni...? -
aZsandar #18536 Adjon Isten!
Jó ez a mod, de mire is? Nem teljesen értem, mire lehetne egy ilyet használni... ;o) -
foldi6 #18535 Sziasztok, én csak most tudtam megvenni a FS 2015-t és a kieget, de miután feltelepítettem ezt a hibaüzenetet írja ki..
tudnátok segíteni? -
Miklós24 #18534 Ha van valakinek vasvilla modja farming simulator 2015-höz az legyen szives google drive linket adni kérem .köszönöm.
https://www.youtube.com/watch?v=eNq3t34vOeQ
mert itt a srácnak a videójában van működő vasvilla mod. -
McEachran3 #18533 Sziasztok.
Láttam néhány pályán, hogy a növény növekedési idők meg voltak növelve, akár fázisonként 5 napra.(Például ITT).
Ezt, egy meglévő mapnál is lehet állítgatni, és ha igen hol?
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.02.03. 20:08:33 -
Stormbird #18532 Dezinformáció!
Gold-ként van kiírva, de valójában az Official Expansion-ről van szó, tehát kell hozzá az alapjáték. Persze így is jóval olcsóbb mint a Steam-en vagy a CD galaxisban. -
Helioszkft #18531 Köszi az infót nekem utolsó értesülésem 4-5ezer volt.Amúgy pontosan mi a különbség gold edition és official expansion között? -
endy papp #18530 ÁÁÁÁ ne viccelj már,az drága..... nem jó mert csak játszani kell vele ,minden gond nélkül.
Inkább szívnak a letöltöttel ,mert az ingyé van.. -
aZsandar #18529 Adjon Isten!
Tegnap láttam a Gold-ot a Foskóban ~2000 pénzért...
-
kjhun #18528 32bites Win és ráadásul XP-vel? Bár, ha jól tudom, az újabb Windowsokon is panaszkodnak erre. (Pláne, a 10-esen.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!X@r a crack, keress helyette másikat. -
#18527 Így nem sokat segítettem de nincs mit. :) -
Helioszkft #18526 sajnos ezeket már végig jártam le scanneli a gépet megtalálja a hibákat majd mikor javítani szeretnéd akkor akkor átirányít a weblapra és frissíthetsz a pro verzióra tizen ezrekért. De köszönöm a segítséged. ;) -
#18525 Szia. Egy próbát talán megér. hibajavítás
hibajavítás 2
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.01.30. 14:37:52 -
Helioszkft #18524 Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget kérni,kisebb anyagi okok miatt néhány hétig nem tudok még pénzt költeni a farming simulator gold editionra.Ezért töltöttem le egyet a letöltő oldalon több ezer ember használja ebből adódóan gondolom jó is.Na most nekem telepítés után ha indítanám a gépen azt írja ki hogy "az eljárás nem található (shell32.dll)" ezzel mit lehet kezdeni? Valaki tud ebben segíteni hogy ezt mi okozza? Köszönöm előre is. -
nono28 #18523 Köszi! -
Carl Davies #18522 "Reduced lags in multiplayer with many pieces of wood (1.4.2)
Slightly increased visible distance of wood pieces again (compared to 1.4) (1.4.2)
Fixed crash on Mac OS X 10.11 El Capitan when exiting the game (1.4.2)
Increased maximum number of button per gamepad on Mac OS X (1.4.2)
Added full support for the Saitek Heavy Equipment Precision Control System on Mac OS X (1.4.2)
Fixed Spanish translation of cutter (=cabezal) (1.4.2)
Added support for 64km² mod maps (16x maps) (1.4.2)
Fixed crash with many vehicles (1.4.2)" -
nono28 #18521 Azt lehet tudni mit frissit a jáékban? -
endy papp #18520 Tölthető a legújabb update.
Farming Simulator 15 - Update 1.4.2 (*) -
McEachran3 #18519 Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy miként lehet az változtatni, hogy egy-egy jármű vagy bármi, mekkora helyet foglaljon el, megvétele után a bolt székhelyén? Van egy csomó kis eszköz ami többet foglal mint egy kombájn, és nem tudok csak néhányat megvenni belőlük, mert elfogy a hely. Előre is köszönöm a segítséget.