Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tegnap kíváncsiságból elindítottam a 13 ,hát....nem igazán akarom használni....<#shakehead>#shakehead>
Rendbe rakták a fizikát
A grafika szerintem ,szuper
Az új funkcióval (favágás) engem megvettek.
No meg lehetne sorolni...
Nyilván vannak hibái,de a legutóbbi update-el eléggé rendbe rakták
Persze lenne még mit javítani optimalizálni,de őszintén nagyon sok mai játék mellet sem kell szégyenkeznie.
Azt azért nem mondhatja senki hogy nem érte meg az árát,nyilván van akinek ha 999 forintba kerülne az is sok lenne érte...<#gun>#gun>
A németeknél mindent megtalálsz, ami szem-száj ingere (még faömlést is <#vigyor>#vigyor>), vannak hibás modok is, viszont a felhasználok kritikája sokat nyom a latba. Az "ajánlott" kategóriában igényes darabok között lehet válogatni.
X universe Home, sweet home
http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en
Igazából neked kell kiszűrni és szelektálni.
No meg kinek mi a jó, eléggé relatív,mindenki mást részesít előnybe,
Akkora körön fordul meg hogy .....<#falbav>#falbav>
De aki szeretne vele küzdeni ,tessék, innen töltheti(nálam rövid úton ,próba után, delete)
KRONE BIG X650 CARGO BEASTPACK v3.0
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Véleményem szerint, pont fordítva van a dolog, a Giants modderek nélkül már nem létezne. A program motorja kissé már elavult, de még mindig ezzel húzzák le a játékosoktól a lóvét. Amit a 15-be újítottak, azt a moddereknek köszönhetik, pár gép kivételével amit a szponzorok miatt kreáltak (a legtöbb egy sablonformára épül), a régebbieket meg le se sz@rják. Ezt hívják parasztvakításnak, a régi cuccokat újra texturázták, ez az új játék. A legtöbb játékgyártónál ugyanez a helyzet, romlik a színvonal, mindezek ellenére számomra élvezhető a játék, pont azért mert "személyre" lehet szabni a módosításokkal.
Szépen össze raktad a rönköket<#taps>#taps>
Én mielőtt szállítom mindig mentek,így nem érhet meglepi..<#shakehead>#shakehead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor nagyon ráizgulok a játékra előfordul, hogy faömlésem lesz.
Nálam is dübörög a fabiznisz
Igaz régebben.....
Természetesen nem gond hogy belinkelted...<#shakehead>#shakehead>
Amúgy nagyon hangulatos ez a Salzburg map, de sajnos ezek a mod mapok nem érik el azt az optimalizáltsági szintet, mint a gyáriak. A 2013-ban is eddig akárhány mapot kipróbáltam, minidg ezt éreztem. A modderek nem képesek úgy belelátni a program mélységeibe, mint a Giants, oda már komoly programozói tudás kell és gondolom kóddal védettek a lényegi dolgok. Nem igazán tudják felmérni, hogy mire képes az engine és mire nem. A Giant-os gyári mapok viszont dizánjra fosok, nincs igazi, az adott tájra jellemző mezőgazdasági hangulatuk.
a traktorista pálinkával müködik
amugy nagyon jo kepek, es neked is BUEK.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://mods2015.com/krone-big-x-650-cargo-beastpack-v3-0/
A bannerban levő oldal segítségével, gyorsan le lehet tölteni bármit onnan, ja és reklám mentes <#szeret>#szeret>
De többször is letölthetsz innen csak várni kell 3 órát és csak utána enged megint,de ha a beírandót rosszul írod akkor is letöltésnek érzékeli és várhatsz megint<#rinya>#rinya>
Mellesleg elég lassú is az innen való letöltés ,ha tehetem kerülöm.<#schmoll2>#schmoll2>
Valakinek ez a milk trailer megvan ?
Milk trailer
Mert a hivatalos oldalról nem lehet letölteni.
Itt a best off összeállítás látható http://prohardver.hu/tema/farming_simulator_2015/hsz_1093-1093.html
Vissza viszed és rakodóval áthordod 😊 vagy egy futószalag mod-al megoldod.
Az a kerekes mod a valóságban tömörítő kerék, a 3 méteres függesztett vetőgéppel plusz forgó boronával vető traktorok kereke mély barázdát hagy a laza szántóföldön és ez az adapter lenyomja, tömöríti a talajt középen is így a vetőgép egyenletesebb talajba tud vetni .
E nélkül akár az is előfordulhat. hogy közében már felülnek a csoroszlyák, a keréknyomban meg csak a földre potyog a mag a nagy szintkülönbség miatt. Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol próbálják minél kevesebbszer mozgatni a talajt, pl közvetlenül szántásba vettnek.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.29. 15:44:07
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10172&title=fs2015
Erről a mapról lenne szó van benne haltenyésztés Halas map
Szóval már ez megvan nekem az ezelőttije vagy 3 napja.A melléket videókon a halasmedence téglalap alakú és nyitott valamint a medence tenyésztőmedence épületére is ki van írva hogy halgazdaság.Nekem betöltés után a medence egy dróttal körbekerített kör alakú medence.Annak idején Fs 2013 ban Endy mutatott olyan mapokat ahol volt olyan mod hogy az ehhez hasonló objekteket meg lehetett venni.Itt is erről lenne szó, vagy valamit át kell írni?Valaki megnézné nekem ?Az etetés menne ,igaz halszállító nincs hozzá.Jó lenne kipróbálni ezt a haltenyésztésest is ,meg hátha más is kedvet kap hozzá two river mappal így együtt felváltva jó lenne gamelni.
Segítségetek előre is köszönöm...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.29. 14:33:32
nagyon tetszik az új kép én is köszönöm és Endynek is!
A többit meg, tudomásul vettem és megértettem.<#nyes>#nyes>
Egyébként ha észrevetted volna, néha törlődnek kommentek, és az esetek döntő többségében felnézek ide, hogy azért minden oké legyen 😊
De mivel úgy vettem észre hála istennek, hogy normálisan segítetek egymásnak, és nekem nincs dolgom 😊 Remélem ez nem fog megváltozni a jövőben. 😊 Nem a lustaság miatt, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan a modikhoz rohangálni :/
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Pár napja én is ezt tolom de a szalma a choppedstraw az mire jó a földön terítve?Az is trágya lesz vagy mi?
Lehetne kérni hogy megváltoztasd a bannert mivel már egy ideje megjelent a játék (lassan 2015)és esetleg aki először téved ide,még azt hiheti itt meg megállt az idő.
Egy kép csere sem ártana, de már a várható megjelenés annyira nem aktuális.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Előre is tisztelettel köszönet mindenki nevében.<#worship>#worship>
Az animation map trigger az ajtók, kapuk nyitása-zárása.
A gülle-mist-kalk mod, hígtrágya, trágya, mész megjelenítése a földeken ill. a mésszel való "trágyázás" lehetősége.
A gründungermod zöldtrágyázást teszi lehetővé, beszántasz, kultizol pl. egy földterület búzát utána beveted mással, a bekultizott búza trágyaként funkciónál, nem kell permetezni vagy szerves trágyával kezelni. Magába a térképbe be van integrálva külön e célból a lucerna, semmi mást nem lehet vele csinálni, csak zöldtrágyaként használni.