Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
A steames verziómat tényleg csak néhány alkalommal használhatom?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem akár mit is trükköztek ,engem meggyőztek soha rosszabb minőségű játékot nem kívánok.
Tegnap kíváncsiságból elindítottam a 13 ,hát....nem igazán akarom használni....<#shakehead>
Rendbe rakták a fizikát
A grafika szerintem ,szuper
Az új funkcióval (favágás) engem megvettek.
No meg lehetne sorolni...
Nyilván vannak hibái,de a legutóbbi update-el eléggé rendbe rakták
Persze lenne még mit javítani optimalizálni,de őszintén nagyon sok mai játék mellet sem kell szégyenkeznie.
Azt azért nem mondhatja senki hogy nem érte meg az árát,nyilván van akinek ha 999 forintba kerülne az is sok lenne érte...<#gun>
dimre
A bannerban megtalálod, a legigényesebbek az angolok, minden modot tesztelnek, mielőtt felteszik az oldalra, ez nem jelenti, hogy neked tetszeni fog, de a fenn levőkben nincs hiba.
A németeknél mindent megtalálsz, ami szem-száj ingere (még faömlést is <#vigyor>), vannak hibás modok is, viszont a felhasználok kritikája sokat nyom a latba. Az "ajánlott" kategóriában igényes darabok között lehet válogatni.

X universe Home, sweet home

ximix
Ahogy én látom minden oldalon mindenféle mod megtalálható.
Igazából neked kell kiszűrni és szelektálni.
No meg kinek mi a jó, eléggé relatív,mindenki mást részesít előnybe,
"Szép" is"működik" is de egyenlőre felejtős ahogy dolgozik<#shakehead> ,az irányítást meg hagyjuk.<#levele>
Akkora körön fordul meg hogy .....<#falbav>
De aki szeretne vele küzdeni ,tessék, innen töltheti(nálam rövid úton ,próba után, delete)
KRONE BIG X650 CARGO BEASTPACK v3.0
LeWyTy
Van valami olyan hely ahol csak a legjobb minőségű modokat gyűjtik össze?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

te kis perverz TEE!!!!
dimre
Semmi extra nincs, normál világítást használ.
Véleményem szerint, pont fordítva van a dolog, a Giants modderek nélkül már nem létezne. A program motorja kissé már elavult, de még mindig ezzel húzzák le a játékosoktól a lóvét. Amit a 15-be újítottak, azt a moddereknek köszönhetik, pár gép kivételével amit a szponzorok miatt kreáltak (a legtöbb egy sablonformára épül), a régebbieket meg le se sz@rják. Ezt hívják parasztvakításnak, a régi cuccokat újra texturázták, ez az új játék. A legtöbb játékgyártónál ugyanez a helyzet, romlik a színvonal, mindezek ellenére számomra élvezhető a játék, pont azért mert "személyre" lehet szabni a módosításokkal.

dimre
Itt megtalálod: #17424

Én szerintem ki is kapcsoltam volna a játékot XD
Először valami mást olvastam,hogy ......ömlésed lesz<#nyes>
Szépen össze raktad a rönköket<#taps>
Én mielőtt szállítom mindig mentek,így nem érhet meglepi..<#shakehead>
ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mikor nagyon ráizgulok a játékra előfordul, hogy faömlésem lesz.

Nálam is dübörög a fabiznisz

Vótmáááááá<#nezze>
Igaz régebben.....
Természetesen nem gond hogy belinkelted...<#shakehead>
traktorista
Az alsó képen a fénycsóva valami mod eredménye? Mert nekem úgy rémlik, hogy a melósoknak éjjel nincs fénycsóvájuk, csak a reflektor világít.
Amúgy nagyon hangulatos ez a Salzburg map, de sajnos ezek a mod mapok nem érik el azt az optimalizáltsági szintet, mint a gyáriak. A 2013-ban is eddig akárhány mapot kipróbáltam, minidg ezt éreztem. A modderek nem képesek úgy belelátni a program mélységeibe, mint a Giants, oda már komoly programozói tudás kell és gondolom kóddal védettek a lényegi dolgok. Nem igazán tudják felmérni, hogy mire képes az engine és mire nem. A Giant-os gyári mapok viszont dizánjra fosok, nincs igazi, az adott tájra jellemző mezőgazdasági hangulatuk.

a traktorista pálinkával müködik

Hunter of Deer
hali errol a lopakodo packrol tudnal dobni legyszi egy linket? 😊
amugy nagyon jo kepek, es neked is BUEK.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dimre
Lehet korai <#smile>
Mindenkinek Boldog új Évet !

ximix
Jaj nagyon gagyi szegény, amolyan sufni tuning.
ximix
Itt már készülődik valami, egyenlőre a letöltés nem megy. (lehet csak áll hír)
http://mods2015.com/krone-big-x-650-cargo-beastpack-v3-0/
dimre
A modderek azért használják, mert némi aprópénzt kapnak a letöltések után, gondolom ezt megértitek.
A bannerban levő oldal segítségével, gyorsan le lehet tölteni bármit onnan, ja és reklám mentes <#szeret>

traktorista
Magyar mapokat 2015-höz próbáltatok már? Vannak említésre méltó alkotások, amik nincsenek tele hibával?

ximix
Igaz, igaz a mondat helyesen úgy hangzik.
Gonosz Ördög még nem írt sikerült vagy nem neki.
Nem a link olyan, hanem a letöltő oldal az uploaded.
De többször is letölthetsz innen csak várni kell 3 órát és csak utána enged megint,de ha a beírandót rosszul írod akkor is letöltésnek érzékeli és várhatsz megint<#rinya>
Mellesleg elég lassú is az innen való letöltés ,ha tehetem kerülöm.<#schmoll2>
ximix
Ha becsukod a böngésződ és törlöd az ideiglenes tárolót akkor aszem működik a link, legalábbis CCleanerel futtatás után lehetett megint letölteni ez egy olyan letöltő link ami csak egyszer enged letölteni utána regelni vagy fizetni kellene.

Az link nem jó, ami abban a hozzászólásban alul van? A zip fájlt leszedtem, bent is van a játékban a pót.
Gonosz Ördög
Üdv !
Valakinek ez a milk trailer megvan ?
Milk trailer
Mert a hivatalos oldalról nem lehet letölteni.
Remek, akkor le is szedem. Kösz a segítséget 😄
ximix
Nem az a hú, de részletes mod, de az oldala felhajtódik mikor közeledik felé egy pót.
Itt a best off összeállítás látható http://prohardver.hu/tema/farming_simulator_2015/hsz_1093-1093.html
És erre a futószalagra rá lehet borítani pótkocsiból? (Elvileg nem lehetne, de ki tudja hogy csinálták meg)
ximix
Ha üres a tároló akkor csak (zöld) szecskát fogad el, ha megvan erjesztve (barna) és van hely akkor rá lehet borítani máshonnan hozottat is.
Vissza viszed és rakodóval áthordod 😊 vagy egy futószalag mod-al megoldod.
Az a kerekes mod a valóságban tömörítő kerék, a 3 méteres függesztett vetőgéppel plusz forgó boronával vető traktorok kereke mély barázdát hagy a laza szántóföldön és ez az adapter lenyomja, tömöríti a talajt középen is így a vetőgép egyenletesebb talajba tud vetni .
E nélkül akár az is előfordulhat. hogy közében már felülnek a csoroszlyák, a keréknyomban meg csak a földre potyog a mag a nagy szintkülönbség miatt. Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol próbálják minél kevesebbszer mozgatni a talajt, pl közvetlenül szántásba vettnek.

Idősebbeknek egy kis régi tsz romantika Baldeykino

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.29. 15:44:07
ok rendben áttekinthetőbbre akartam írni.Viszont lassan ha ennyit, és ennyien írunk ide, az fs 2015 lesz az ideiév top játéka hozzászólások alapján.Ha nem lenne baj, lenne egy pár ötlet a játék megkönnyítése céljából. Lehetne heti rendszerességgel szervezni egy szavazást arról hogy melyik mapok,ill. modok a top 1 esek a héten.Sok fölös kört lehetne megspórolni ,hiszen modok de leginkább mapok 70 %-a hibás vagy ha nem, semmi extra .Így mindig a legtutibb legjobb mapokat tolhatnánk, és még keresgélni sem kellene mindig ,mindenkinek annyit.A csapat is többet itt lenne, a fórumnak is előny ha nagy a forgalom nem?
Martinez01
Legközelebb kérlek töröld ki azt a sok üres sort a hozzászólásodból!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Meg még egy olyan, hogy a biogáz erőműnél hogyan lehet pótkocsiról leönteni az anyagot? Akció van, én meg vittem a tehenektől, de nem tudom sehova leönteni ...
Helló! Ez a szerkezet mire jó?
http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10172&title=fs2015
Üdv Mindenkinek elnézést hogy kétszer írok egymás után de ez más témájú ez kimondottan játékkal és nem a fórum design-al kapcsolatos.

Erről a mapról lenne szó van benne haltenyésztés Halas map

Szóval már ez megvan nekem az ezelőttije vagy 3 napja.A melléket videókon a halasmedence téglalap alakú és nyitott valamint a medence tenyésztőmedence épületére is ki van írva hogy halgazdaság.Nekem betöltés után a medence egy dróttal körbekerített kör alakú medence.Annak idején Fs 2013 ban Endy mutatott olyan mapokat ahol volt olyan mod hogy az ehhez hasonló objekteket meg lehetett venni.Itt is erről lenne szó, vagy valamit át kell írni?Valaki megnézné nekem ?Az etetés menne ,igaz halszállító nincs hozzá.Jó lenne kipróbálni ezt a haltenyésztésest is ,meg hátha más is kedvet kap hozzá two river mappal így együtt felváltva jó lenne gamelni.

Segítségetek előre is köszönöm...

Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.29. 14:33:32
Sziasztok!

nagyon tetszik az új kép én is köszönöm és Endynek is!
Nagyon köszi mindenki nevében.<#worship>
A többit meg, tudomásul vettem és megértettem.<#nyes>
Martinez01
Remélem így már jobban tetszik 😊
Egyébként ha észrevetted volna, néha törlődnek kommentek, és az esetek döntő többségében felnézek ide, hogy azért minden oké legyen 😊
De mivel úgy vettem észre hála istennek, hogy normálisan segítetek egymásnak, és nekem nincs dolgom 😊 Remélem ez nem fog megváltozni a jövőben. 😊 Nem a lustaság miatt, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan a modikhoz rohangálni :/

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

traktorista
Az a vicc, hogy magyarról németre lefordítja, mész-kalk, de visszafele nem megy neki, akkor lime lesz belőle. 😄

ximix

A gugli mint fordító, nem az a ... http://nemet-magyar-szotar.hu/kalk.html
Üdv srácok!

Pár napja én is ezt tolom de a szalma a choppedstraw az mire jó a földön terítve?Az is trágya lesz vagy mi?

traktorista
Köszönöm, bemásolgattam minden modot, amit ajánlott, az ajtónyitás és a szalma működik, a többihez még nem jutottam el. Hangulatos pálya, bár néha érezhetően lemegy az fps bizonyos kameranézetkben. A google fordítója és a játék is a kalk-ot "lime"-nek fordítja, gondolkoztam rajta, mi a búbánat lehet, én először homoknak néztem, de hát akkor az valószínűleg a mész. 😄

Kedves házigazda ha már erre tetszett tévedni...
Lehetne kérni hogy megváltoztasd a bannert mivel már egy ideje megjelent a játék (lassan 2015)és esetleg aki először téved ide,még azt hiheti itt meg megállt az idő.
Egy kép csere sem ártana, de már a várható megjelenés annyira nem aktuális.<#fejvakaras>
Előre is tisztelettel köszönet mindenki nevében.<#worship>
Martinez01
Legközelebb mellőzd azt a csomó üres sort kérlek!

dimre
Leírom a többi modot is hátha kell
Az animation map trigger az ajtók, kapuk nyitása-zárása.
A gülle-mist-kalk mod, hígtrágya, trágya, mész megjelenítése a földeken ill. a mésszel való "trágyázás" lehetősége.
A gründungermod zöldtrágyázást teszi lehetővé, beszántasz, kultizol pl. egy földterület búzát utána beveted mással, a bekultizott búza trágyaként funkciónál, nem kell permetezni vagy szerves trágyával kezelni. Magába a térképbe be van integrálva külön e célból a lucerna, semmi mást nem lehet vele csinálni, csak zöldtrágyaként használni.

traktorista
KÖszi, ez eddig világos volt, csak van egy olyan része is a fájlnak, hogy át kell írni sorokat a map.i3d-ben, de akkor gondolom az már a two rivers mapban meg van a készítő által csinálva. Talán arra gondol, amikor valaki a térkép nélkül akarja telepíteni ezt a modot,például egy alaptérképre.

dimre
Kicsomagolod és a ZZZ_ChoppedStraw.zip-et berakod a mods mappába, amikor a kombi arat és a rendezett szórás ki van kapcsolva vágott szalma réteget hagy maga után a földön.

ximix
A cikit (és nem a cicit<#miaz>) arra értettem, hogy az a traki 2 családi ház árába kerül és "ennyi volt" persze meglehet javítani és azt sem tudjuk milyen állapotban volt azaz volt e javítva, de ilyen 40+ milliónál már elvárná az ember, hogy nem fordul be maga alá az eleje. ('13 év traktorának)
traktorista
A Two rivers térképhez hogyan kell istallálni a chopped straw modot? Maga a map elindul enélkül is, de mi ez egyáltalán és szükséges-e a futtatáshoz? Az elején még nem foglalkozom szalmával, így fogalmam sincs, hogy ennek hiányában mit fog csinálni a későbbiekben.