23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
aZsandar #18587 Valaki?
-
aZsandar #18586 Rengeteg traktort megnéztem, de ennél nem találtam még jobbat, praktikum szempontjából. Tehát abban kérném a segítségeteket, hogyha általános felhasználású traktorban ismertek jobbat, akkor küldjétek el légyszi a linkjét.
DF7250FL:
62Km/h
_nagyon kicsi fordulókör_
320 le
minden utánfutó és eszköz csatlakoztatható
front loader
Köszi! :-)
-
aZsandar #18585 Norgeholmon úgy vélem sikerült megtalálnom, hol kell állatokat eladni, de mégsem...
Rossz helyen vagyok, vagy kell egy újabb mod???
Köszi! :-) -
aZsandar #18584 Adjon Isten!
Én be szoktam szántani a műtrágyát a gyepbe (meg az egyebeket is), aztán újra füvesítem. De elvileg - ha a soil.mod jól működik - nem kellene, hogy a kaszáló változzon. De nekem is kavarodik, mert 4 soilo.mod-os pályám is van.... -
aZsandar #18583 Nem értem miért nem rakják be a pályához... :-?
Köszönöm! :-) -
aZsandar #18582 Bakker, ez nekem 3x nem jött be...
Köszi! :-) -
#18581 Meg kell venned az épületeket, ez a mód szükséges : Map Buyable Object
(A módban kezdéskor lehet választani ingyenes (minden istálló, egyéb a tied), vagy a vásárlós rész között (a módolt épületeket súlyos összegekért meg kell venned, hogy használni tudd, a kerítés addig nem fog eltűnni).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.22. 18:59:58 -
Ezt keresed? -
aZsandar #18579 Hol lehet ezt letölteni, regisztráció nélkül??? Egyszerűen nem találom a linket a downlods oldalon...
Csak az érdekelt volna (lehet, hogy elég, ha erre választ kapok), hogy multizható-e?
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2016.03.22. 15:34:22 -
aZsandar #18578 Valaki írta, hogy Norgeholm 2015 V6-on nem tud állatokat venni. Feltettem, megnéztem, működött. Nálam viszont a kerítést nem lehet eltüntetni az épülő istállók körül, úgyhogy ott fognak éhen dögleni... Minden modot kiraktam, csak a pályáé maradt bent. Semmi.
Van valami trükkje? -
aZsandar #18576 Adjon Isten! :-)
Van egy KrAZ billencs. Már nem tudom, honnan töltöttem le...
KrAZ 256 B1 -
#18575 2015....lehet hagyom én is..... -
xFreex #18574 Melyik játékhoz?
2013-ban ment tökéletesen alap mapon is. Lehetett lerakni műhelyt és a sérült járműveket lehetett javítani.
2015-ben a sérülés meg volt alap mapon is, viszont sehogy sem tudtam javítani. Se műhely se semmi.
De az is lehet, hogy rossz módváltozatot szedtem le, de elvette a kedvemet és hagytam a fenébe.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.03.17. 18:19:04 -
#18573 Szasztok! A Damage and repair mod akkor is működik,ha a térképbe nem tudom belerakni amit kellene? -
#18572 Helló, nem tud véletlen valaki olyan trailert ami képes vinni a homokot, vagy a követ? :D Ural nem működik multiban, és nincs olyan trailerem ami képes volna vinni, netten se találtam sajnos olyant... Nem tudja valaki megkombinálni, hogy egy traillerre bele tegye a homokot és a követ(vagy mindent át tenni :D )? ebből kellene. Köszönöm a válaszokat! -
#18571 Nagyon köszi! -
Helioszkft #18570 Szia itt a link:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.modland.net/farming-simulator-2015/trailers/fliegl-dpw-180-automatic-charging-function-v-4.1-2.html#tab-2
Olyat is szállíthatsz vele ami nincs is :D -
#18569 Fs fórumon -
Carl Davies #18568 Hol találtad a képet? -
#18567 Nem tudja valaki hogy mi ez a mod?
-
zolcsika080104 #18566 Szia Endy
köszi dobozos!
na ezt csak viccnek szántam.Tényleg dobozos a billentyűm vezeték nélküli print screen Home egyben van.Próbálgatom.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2016.03.13. 18:00:20 -
#18565 Helló mindenkinek!
Létezik olyan Deutz Fahr 9340-es amiben nincs vagy kikapcsolható a kéz animáció? -
McEachran3 #18564 rvn Nálam is jelentkezett már, gondolom amikor töltötte a játékot, nyomtál egy alt+tab-ot. Ha kilépsz, utána meg vissza, akkor meg fog oldódni.
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.03.13. 17:48:40 -
#18563 Hali
Soil módban hogy tudom a gyepnek a pH-ját fentebb tornázni? Hiába szórom a lime-ot meg a slurry-t a tetejére beforgatás nélkül nem hat. Pedig fontos lenne többet teremjen... :S -
endy papp #18562 Hi zolcsika
Menteni vagy készíteni?
Készíteni a print screen billel (felső sor vége)
Ha seam-es akkor f12 bill
Menteni elmenti a /dokumentomok/My Games/ FS2015/screenshots mappába. -
nono28 #18561 Sziasztok!Olyan gondom van hogy eredeti játékra telepiteném az eredeti Official Expansiont és azt irja ki hogy sikertelen aktiválás.Túllépted a megengedett internetes aktiválások számát.Minden patch fent van! -
#18560 Hello!Ilyen problémám lenne. Van erre megoldás? -
zolcsika080104 #18559 Üdv mindenkinek!
Rég játszottam a farmmal ,elfelejtettem hogy képernyőképet hgyan kell menteni.Valaki segítsen kérlek titeket,jó lenne a kistraktorok képeit elmentenem.Köszönöm szépen a segítséget...,további szép napot ill. jó farmozást mindenkinek! -
hertzui #18558 Koszonom szepen a valaszod,lehetseges,hogy az update-el lenne gond? 1.4.2-es a jatekom. -
aZsandar #18557 Bakker, most nézem, február közepén írt posztokra reagálok, mert azóta nem reagált rájuk senki? :-DDD
-
aZsandar #18556 Érdekes. Feltettem, működött. :-? kb. 1,5 GB aktív mod mellett is. -
aZsandar #18555 Érdekes, valamelyik mod-od lesz a ludas (valami "real driveing", vagy hasonló)
Kilépsz a játékból, majd egy olyan mod .zip kiterjesztését átírod pl. .0ip-re, amiről nem tudod mi az. Leteszteled, majd kilépsz, visszaírod az előzőt .zip-re és a következőt nevezed át... Időigényes, de nincs jobb... -
aZsandar #18554 Üdv!
Régen voltam, most is csak 2 percre néztem be, mert keresek valamit.
A mod .zip file-jában találsz egy modDesc.xml file-t. megnyitod szövegszerkesztővel, és a <multiplayer supported="false"/> sorban átírod <multiplayer supported="true"/>.
Azonban ebben az esetben vélhetően csak a szerver futtatójának fog működni az eszköz multiban, vagy neki sem. Jó példa erre a Fliegl DPW 180 pack... -
hekus2014 #18553 Sziasztok, olyan nagy problémám van, hogy beteszek bármilyen kamiont és egy pótkocsit meg rakóm terménnyel összevissza csúszkál, mint ha egy jégpályán menne, de üresen nem csinálja? -
#18552 A Giants a 2015-ös részhez is kiadta a "farming classics" pakkot. Én már korábban játszottam vele a 2013-ban. Hangulatos kis gépek, jók a hangok, de termelékenységben messze elmaradnak a modern masináktól. Szórakozásnak viszont kiváló, vagy ha valakinek az elején olcsó eszközökre van szüksége. Ingyenesen letölthető.
-
hekus2014 #18551 Sziasztok, olyan segítség kellene nekem, hogy hogyan tudóm növelni a gépek vonó erejét (lóerőt)? -
Stormbird #18550 Írd be a keresőbe SHGetKnownFolderPath és válogass a megoldási lehetőségek között... -
GTT436 #18549 Valaki? Tud segíteni? -
zolcsika080104 #18548 Üdv neked!
Nagyon tetszik a videó épp felénél tartok .A mapról adnál egy linket honnen tölthetem le? -
Cooper911 #18547 Sziasztok,
Aki nézne videót a játékról annak ajánlom az új videósorozatomat, story módban kezdtem el egy pályát modokkal.