23835
  • aZsandar
    Valaki?
  • aZsandar
    Rengeteg traktort megnéztem, de ennél nem találtam még jobbat, praktikum szempontjából. Tehát abban kérném a segítségeteket, hogyha általános felhasználású traktorban ismertek jobbat, akkor küldjétek el légyszi a linkjét.
    DF7250FL:
    62Km/h
    _nagyon kicsi fordulókör_
    320 le
    minden utánfutó és eszköz csatlakoztatható
    front loader

Köszi! :-)
  • aZsandar
    Norgeholmon úgy vélem sikerült megtalálnom, hol kell állatokat eladni, de mégsem...
    Rossz helyen vagyok, vagy kell egy újabb mod???
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Én be szoktam szántani a műtrágyát a gyepbe (meg az egyebeket is), aztán újra füvesítem. De elvileg - ha a soil.mod jól működik - nem kellene, hogy a kaszáló változzon. De nekem is kavarodik, mert 4 soilo.mod-os pályám is van....
  • aZsandar
    Nem értem miért nem rakják be a pályához... :-?
    Köszönöm! :-)
  • aZsandar
    Bakker, ez nekem 3x nem jött be...
  • dimre
    Meg kell venned az épületeket, ez a mód szükséges : Map Buyable Object
    (A módban kezdéskor lehet választani ingyenes (minden istálló, egyéb a tied), vagy a vásárlós rész között (a módolt épületeket súlyos összegekért meg kell venned, hogy használni tudd, a kerítés addig nem fog eltűnni).
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.22. 18:59:58
  • joceruza

Ezt keresed?
  • aZsandar
    Hol lehet ezt letölteni, regisztráció nélkül??? Egyszerűen nem találom a linket a downlods oldalon...

Csak az érdekelt volna (lehet, hogy elég, ha erre választ kapok), hogy multizható-e?
    Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2016.03.22. 15:34:22
  • aZsandar
    Valaki írta, hogy Norgeholm 2015 V6-on nem tud állatokat venni. Feltettem, megnéztem, működött. Nálam viszont a kerítést nem lehet eltüntetni az épülő istállók körül, úgyhogy ott fognak éhen dögleni... Minden modot kiraktam, csak a pályáé maradt bent. Semmi.

Van valami trükkje?
  • aZsandar
    Adjon Isten! :-)

Van egy KrAZ billencs. Már nem tudom, honnan töltöttem le...
    KrAZ 256 B1
  • joceruza
    2015....lehet hagyom én is.....
  • xFreex
    Melyik játékhoz?
    2013-ban ment tökéletesen alap mapon is. Lehetett lerakni műhelyt és a sérült járműveket lehetett javítani.
    2015-ben a sérülés meg volt alap mapon is, viszont sehogy sem tudtam javítani. Se műhely se semmi.
    De az is lehet, hogy rossz módváltozatot szedtem le, de elvette a kedvemet és hagytam a fenébe.
    Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.03.17. 18:19:04
  • joceruza
    Szasztok! A Damage and repair mod akkor is működik,ha a térképbe nem tudom belerakni amit kellene?
  • Krszti1160
    Helló, nem tud véletlen valaki olyan trailert ami képes vinni a homokot, vagy a követ? :D Ural nem működik multiban, és nincs olyan trailerem ami képes volna vinni, netten se találtam sajnos olyant... Nem tudja valaki megkombinálni, hogy egy traillerre bele tegye a homokot és a követ(vagy mindent át tenni :D )? ebből kellene. Köszönöm a válaszokat!
  • joceruza
    Nagyon köszi!
  • Helioszkft
    Szia itt a link:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.modland.net/farming-simulator-2015/trailers/fliegl-dpw-180-automatic-charging-function-v-4.1-2.html#tab-2

Olyat is szállíthatsz vele ami nincs is :D
  • joceruza
    Fs fórumon
  • Carl Davies
    Hol találtad a képet?
  • joceruza
    Nem tudja valaki hogy mi ez a mod?
  • zolcsika080104
    Szia Endy

köszi dobozos!
    na ezt csak viccnek szántam.Tényleg dobozos a billentyűm vezeték nélküli print screen Home egyben van.Próbálgatom.

Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2016.03.13. 18:00:20
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Létezik olyan Deutz Fahr 9340-es amiben nincs vagy kikapcsolható a kéz animáció?
  • McEachran3
    rvn Nálam is jelentkezett már, gondolom amikor töltötte a játékot, nyomtál egy alt+tab-ot. Ha kilépsz, utána meg vissza, akkor meg fog oldódni.

Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.03.13. 17:48:40
  • kocsilajos
    Hali

Soil módban hogy tudom a gyepnek a pH-ját fentebb tornázni? Hiába szórom a lime-ot meg a slurry-t a tetejére beforgatás nélkül nem hat. Pedig fontos lenne többet teremjen... :S
  • endy papp
    Hi zolcsika
    Menteni vagy készíteni?
    Készíteni a print screen billel (felső sor vége)
    Ha seam-es akkor f12 bill
    Menteni elmenti a /dokumentomok/My Games/ FS2015/screenshots mappába.
  • nono28
    Sziasztok!Olyan gondom van hogy eredeti játékra telepiteném az eredeti Official Expansiont és azt irja ki hogy sikertelen aktiválás.Túllépted a megengedett internetes aktiválások számát.Minden patch fent van!
  • rvn
    Hello!Ilyen problémám lenne. Van erre megoldás?
  • zolcsika080104
    Üdv mindenkinek!

Rég játszottam a farmmal ,elfelejtettem hogy képernyőképet hgyan kell menteni.Valaki segítsen kérlek titeket,jó lenne a kistraktorok képeit elmentenem.Köszönöm szépen a segítséget...,további szép napot ill. jó farmozást mindenkinek!
  • hertzui
    Koszonom szepen a valaszod,lehetseges,hogy az update-el lenne gond? 1.4.2-es a jatekom.
  • aZsandar
    Bakker, most nézem, február közepén írt posztokra reagálok, mert azóta nem reagált rájuk senki? :-DDD
  • aZsandar
    Érdekes. Feltettem, működött. :-? kb. 1,5 GB aktív mod mellett is.
  • aZsandar
    Érdekes, valamelyik mod-od lesz a ludas (valami "real driveing", vagy hasonló)
    Kilépsz a játékból, majd egy olyan mod .zip kiterjesztését átírod pl. .0ip-re, amiről nem tudod mi az. Leteszteled, majd kilépsz, visszaírod az előzőt .zip-re és a következőt nevezed át... Időigényes, de nincs jobb...
  • aZsandar
    Üdv!

Régen voltam, most is csak 2 percre néztem be, mert keresek valamit.

A mod .zip file-jában találsz egy modDesc.xml file-t. megnyitod szövegszerkesztővel, és a <multiplayer supported="false"/> sorban átírod <multiplayer supported="true"/>.
    Azonban ebben az esetben vélhetően csak a szerver futtatójának fog működni az eszköz multiban, vagy neki sem. Jó példa erre a Fliegl DPW 180 pack...
  • hekus2014
    Sziasztok, olyan nagy problémám van, hogy beteszek bármilyen kamiont és egy pótkocsit meg rakóm terménnyel összevissza csúszkál, mint ha egy jégpályán menne, de üresen nem csinálja?
  • traktorista
    A Giants a 2015-ös részhez is kiadta a "farming classics" pakkot. Én már korábban játszottam vele a 2013-ban. Hangulatos kis gépek, jók a hangok, de termelékenységben messze elmaradnak a modern masináktól. Szórakozásnak viszont kiváló, vagy ha valakinek az elején olcsó eszközökre van szüksége. Ingyenesen letölthető.

• hekus2014
    Sziasztok, olyan segítség kellene nekem, hogy hogyan tudóm növelni a gépek vonó erejét (lóerőt)?
  • Stormbird
    Írd be a keresőbe SHGetKnownFolderPath és válogass a megoldási lehetőségek között...
  • GTT436
    Valaki? Tud segíteni?
  • zolcsika080104
    Üdv neked!

Nagyon tetszik a videó épp felénél tartok .A mapról adnál egy linket honnen tölthetem le?
  • Cooper911
    Sziasztok,
    Aki nézne videót a játékról annak ajánlom az új videósorozatomat, story módban kezdtem el egy pályát modokkal.