23835
  • kitt2000
    Ha fakitermelö részen fágok ki fákat akkor az újra nö vagy nem?
    Vagy újra kell ültetni?
  • nono28
    Köszi szépen!
  • endy papp
    Alapból tudja .
    De ha a modra gondolsz (GuelleMistKalkModPack) akkor simán a mods mappába ahova a többit is.
    Nálam működik a permetező is és minden úgy általában...
  • kitt2000
    GuelleMistKalkModPack mod hogy kell beteni a mapba hogy jó legyen?
    Ha letöltöm akkor mit kell velle tenni?
    Egy ilyen mod kell a mapon!
    Ackendorf v2.2 ara kéne!

Ezzen nem müködik a permetezö kivagy ha használnom!
    Vagy linkelni olyat ami jó hozzá
    TSZ-re kénne valami jó vetögép,permetezöt is!
  • McEachran3
    Újabb SaskDiary videó. Eszméletlenül jó videókat csinál, csak sajnos keveset. Akit érdekel a való életben is a gazdálkodás annak kötelező ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=TnSHxfSN0SI
  • endy papp
    Na igen én is sokszor agy@aszt kapok .....
    Van mikor mellékelnek vidit is,de minek,azt nézzem hogy arat,stb...,de a mapról semmi.
    Nos ha valaki szeretne egy jó mapot,itt egy.
    Most van teszt alatt(már 1 nap ráment)
    Eddig csak jót tudok mondani,azért a modokra elég kényes ,van ami össze akad a másikkal ,de nálam közel 10GB van belőle így nem csoda.
    Erről a mapról ,játék készítők meríthetnének ihletet,az egész map hangulatos ,sok gyárral,amik összefüggnek egymással.
    Az újítások tárházával találkozik az ember,pl? elakadhatsz a sárban,a szántó földön billeg a traki, rázza ahogy megy rajt,a szántáson sokkal lassabban megy stb.,stb..
    Nyilván minden nincs benne,pl? beton üzem,de nem is hiányzik ,na csak egy picit.
    Összességében olyan komplex az egész hogy sok óra kellett mire rájöttem mi miért is van ,még így is vannak,szürke foltok de meglesznek azok is.
    Ez már a sokadik verzió,itt mát eléggé helyre rakták a dolgokat.
    Youtube vidik is vannak róla.
    Nyilván vannak olyan dolgok amik nem nyerték nekem se el a tetszésem,de ez kevés,no meg nem én készítettem a mapot.
    Már egy régebbi változata is megvolt ,de vártam hogy "kész" legyen,szerintem most már bele fogok ,ha nem találok valami eget verő hibát.
    Ma még tesztelgetem,igaz ez is játék,jó móka,még ha sok időm el is veszi.
    Érdemes letölteni kipróbálni,leírás is van hozzá mi merre meddig(kell hozzá kis német-angol nyelvtudás) De a fordító is segít....
    Aki szereti a kihívást,mire mindenre rájön,mire való ,annak ajánlom.
    Ackendorf v2.2
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.04.26. 09:08:40
  • aZsandar
    Pl:
    http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/maps/zemaitija-v-1-0-mindaugas-map/

Bocs, hogy puffogok, de már az sem rossz, ha a ezen a fórumon keresztül eljut egy-két készítőhöz is.
  • aZsandar
    Csak én kapok hülyét ezektől a map feltöltésektől? Ez egyik map jellemzője egy reggeli ködös dzsanga, a másiké egy camping??? Most komolyan? Aki elkészíti/feltölti, miért nem tud egy térképet is feltenni mellé???
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Ennél részletesebben? Melyik pálya, milyen permetező, egyéb részletek?
  • kitt2000
    A permetezni szeretném a földet de a játék kifagy!
    Mi lehet a baj?
  • aZsandar
    Ez a Westbridge Hills, csak erről találtam ilyen képet. A 14-es föld, ha jól emlékszem... ;o)
  • bakter985
    Üdvözletem!!
    LS 2013nál lenne egy kis gondom.
    Editorban szerkeztem a térképet,és amikor a bga-nal a silot próbálom módositani,hogy ne akadjak fel mikor megyek fel,ennek érdekében módositottam a nagyságát,majd ezután mentettem,és amikor újra megnyitom a Rigit Body nem marad kipipálva,és igy nem tudom sem kiszedni a silót,sem ráhajtani,mivel csak beletudok menni rá nem.
    Remélem érthetően irtam le mi a gondom,és lesz aki tud erre a gondra megoldást,Region_Kansas_V1 lenne a map.
    Köszönöm a segitséget előre is....
  • Z33noo
    Lehet nem véletlen törölték az oldalról, másnak sem müködhetett ... én is belefutottam már ilyenbe :(
  • Helioszkft
    zetor pack
    Sziasztok van ez a zetor pack,tegnap találtam az ls novinky-n viszont nem jelennek meg a játékban valaki tud rá valami okosságot?Ja az oldalról meg már törölték. :(
  • gonosz88
    sziasztok hogy tudok amultihoz kapcsolódni afarming simulátor 2015 nevü játékba
  • marko37
    Sziasztok talajkövetős Rábát keresnék LS 15 (egyet se találtam)
  • Rozsdika
    köszi szépen ez az .
  • Helioszkft
    Sziasztok.Van arra valami megoldás,hogy courseplay használata közben tudjak két pótkocsival billenteni.mert csak azt billenti le amelyik ki van jelölve!? Köszönöm a választ.
  • McEachran3
    Sziasztok. Bálázás után, amikor szedném össze a bálákat (próbáltam gyári, és modolt) felszedővel, akkor a bal felső sarokban lévő infós ablak abban a pillanatban, hogy felszedek egy bálát el kezd duplikálódni(megkétszereződik). És minden felvett bála után nő az infók sora, ameddig ki nem ürítem a bálákat. Ráadásul eltűnik az óra is a jobb felső sarokból. És hiába veszem ki az infós ablakot a beállításoknál, 20-30 FPS-re esik vissza a játék a stabil 60-ról. Valaki tapasztalt már ilyet?
    Próbáltam modok nélkül, minden mentésemet kitörültem, eredeti a game de így is csinálja.
  • Carl Davies
    F1 vagy valami ilyesmi.
  • Rozsdika
    sziasztok . érdeklödnék hogy a bal felsö infos ablakot hogy lehet eltüntetni.
  • nono28
    Szia!Ez melyik map?
  • aZsandar
    Fallow me a megoldás, átrakó kocsi, és akkor abba űrit. ;-)

• aZsandar
    Voltak vele más gongok is... Töröltem, újra kezdtem.... ;-)
  • aZsandar
    Köszi, ezt kipróbáltam a kamerákkal, de semmi. Egyedi játékban ez jelenik meg, a dedikált szerveren ez sem...
    Ha tudsz valamikor rászánni pár percet, meg tudnál skype-on csörgetni? zsandar001
    Köszi! :-)
    vagy itt a pálya linkje, átírva... Nincs 300MB...
    http://108.61.112.52:18011/mods/KlettenbergSoilManagement.zip

A közvetlenül egymás mellett lévő földeket össze kellene szántani, ezért hülyén mutatna a kerítés. :-)

Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2016.04.15. 20:03:13
  • dimre
    Általában ha más módját akarod szerkeszteni, akkor megnyitás után "Create - Camera", utána "View -Camera - kijelölöd amit létrehoztál", ezután a te kamera nézetedben szabadon kreálhatsz. Miután befejezted visszaállítod a kamerát amire megnyitáskor volt, mentés és kész (ha akarod törölheted a te kamera nézeted).
    A kerítések legtöbbször fizikai objektumok, van anyaguk ezért visszapattansz róla ha nekimész a trakival, nem muszáj törölnöd, elég ha megszünteted a fizikai létüket. Kijelölsz egy kerítést az "Attributes" menüben keress "Rigid Body" sort és a pipát vedd ki, ezzel megszüntetted fizikai létét, ezek után ott marad ahol volt, de csak dekorációként, simán áthajthatsz rajta a trakival.
  • aZsandar
    Üdv!

Tudna valaki - pálya átszerkesztésben jártas - segíteni nekem?
    Van egy map, nagy a pálya, de a készítők mindent túl szűkre csináltak. pl. az összes föld szélén kerítés, 30 cm-re. Gyakorlatilag nem lehetne megművelni, de gondoltuk, simán kivesszük a kerítéseket, és hajrá.
    Minden ok, de még sem. Tökéletesen játszható, ám az óra eltűnt a jobb felső sarokból.
    Valahol kitöröltem mást is a kerítésen kívül? Vagy valamit elállítottam? Bocs, most ismerkedek az editorral...

Köszi!
  • LazyB
    Tud valaki mondani egy olyan kombájn-t ami nagy tárolókapacitású és hátrafelé ürítős, hogy a hozzá csatolt pótkocsiba ürítsen.
  • FrezeR
    Ha te használod őket úgy nem fogy? Az érdekes lenne.
  • nono28
    Jó estét!

Az mitől van hogy a gépekből nem fogy az üzemanyag?Van valami mód erre hogy fogyjon?
  • n0tr3adY
    Fél év és 2 ember felváltott munkája van benne :)

Egyébként annyi, hogy a Kotte Universal Pack-al lehet a faaprítékoló gépet megtankolni. Adtunk volna ki hozzá - a maphoz illő - benzintanker modot, de nem kaptunk engedélyt a script módosítására/felhasználására.
  • Helioszkft
    Megtudja nekem mondani valaki hogy hol tudom megnövelni pl. a bga telepen a silok kapacitását?Előre is köszönöm.
  • Carl Davies
    http://data.hu/get/9609818/futoszalag.rar

Ebben az egy rarba van benne még kettő, azokat rakd be.
  • rvn
    Hello, és most még egy kérdés. Szilázs átrakodáshoz a bioüzemben van valami futoszalag vqgy calami merz merőkanállal kb 2000 évig fog tartani.
  • Carl Davies
    http://fsportal.hu/mod.php?id=7402&&page=1

Én ezzel játszom most. Napraforgót lehet pluszba vetni, meg malacot tartani. Lehet fát feldolgozni léceknek, amit el tudsz adni. Munkást felvenni max auto combine-val tudsz. Elég cik-cakkos földek vannak, meg sok a bokor mellettük, amibe meg akad a traktor, de ki lehet vágni őket. Elég hangulatos őszesegében.
  • rvn
    Sziasztok! Tudtok ajánlani valami j mapot, ahol több lehetőség van mint az alapba? Pl állatok eladás, többfajta növény ilyesmi.
  • Zsolt7411
    Sziasztok.
    Segitenétek nekem abban hogy a földeknek az árát hogyan tudom változtatni?Régebben tudtam de most valahogy nem tudtam rá jönni.
  • LazyB
    Üdv!
    Van ez a ADDITIONAL CONNECTOR V1.0 mod ami ugyebár egy rácsatlakozó a traktor végére hogy bármit lehessen vontatni. (Ha valaki ismer jobbat megköszönöm) Ez mind szép és jó a mod listában látszik is, de a pályán a boltban nem találom. Valaki tud ebben segíteni?
  • dimre
    Sztm. ott venni tudsz fiatal jószágokat.
    A térkép másik felén, a tejgyár mellett ha jól emlékszem van egy hentes, oda viheted leadni, de van még máshol is, csak nem jut eszembe hol. Nem játszottam vele legalább két hónapja, ha rossz helyet írtam elnézést érte.
    Itt a térkép weboldala itt biztos megtalálsz minden infót: Norgeholm Portál
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.25. 16:54:36
  • endy papp
    Ha csak a képet nézem(már ami látszik belőle ) rossz helyen állsz,.
    De igazából pontosan látni kéne milyen is ez a leadó .
    Ha az és olyan amire én gondolok akkor oda kell tolatnod ahol van egy rámpa,ott ki kell hogy nyíljon az ajtó is és elméletileg ott már fel fogja ajánlani hogy leadhasd.
    Legalább is én az ilyen típusú leállóknál ezt tapasztaltam.
    A mapot nem ismerem,így csak annyit tudok próbálgasd több helyen több beállásból talán sikerül ,persze ha egyáltalán működik,de van lerakható "trigger" leadó is erre a célra használd azt,ha másképp nem megy.
    Remélem tudtam valamelyest segíteni.....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.25. 14:16:25