Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Sziasztok, azt szeretném meg kérdezni, hogy mikor kell műtrágyázni és mikor kell permetezni?
megoldódott a problémám. kivételesen én voltam a hülye, elfelejtettem, hogy két steam fiókom van, és amikor a windowst újratettem, a régibe jelentkeztem be. naná, hogy onnan nem tudtam letölteni 😊
Van már 1 kép ott, már egyszer rájöttem akkor, csak elfelejtettem XD Kösz a segítséget.
írtam nekik, most várok türelmesen 😊
Igen, ahol a mods mappa van keress "screenshots" mappát, abba menti a képeket.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.06. 20:10:28
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.06. 20:10:28
X universe Home, sweet home
Van olyan gombom persze. De ha azzal csinálom, akkor azt menti a farming mappájába? Csak azért kérdezem, mert nem találkoztam még ilyennel.
Milyen klaviatúrád van?
A legtöbbnél található egy "Print Screen" (PRT SCR) gomb, Steam-es verziónál alapértelmezett az "F12" (változtatható), ha meg használsz valamilyen képrögzítő programot, ott is szabadon választott gombot használhatsz.
A legtöbbnél található egy "Print Screen" (PRT SCR) gomb, Steam-es verziónál alapértelmezett az "F12" (változtatható), ha meg használsz valamilyen képrögzítő programot, ott is szabadon választott gombot használhatsz.
Hogyan lehet 15-ben screen shot-ot csinálni? Egyszer már sikerült, de most nem tudom melyik gomb az XD
Nem tudom megkérdezem a haverom patchelte e! EU szerveren nyomta az a jó?
Kössz!
Üdv
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.01.06. 14:00:42
Kössz!
Üdv
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.01.06. 14:00:42
Konkrétan nem tudom mire gondolsz, ilyen elhelyezhető újdonságok már vannak, ezek inkább energia farmok.
Bioüzemanyag finomító
Takarmány-trágya "finomító"
Bioüzemanyag finomító
Takarmány-trágya "finomító"
Sziasztok!
Van olyan térkép a játékhoz amelyben energiaültetvénnyel is lehet foglalatoskodni?
Van olyan térkép a játékhoz amelyben energiaültetvénnyel is lehet foglalatoskodni?
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
RODLEE #17535
Az 1.2 patch ?
sly78 #17536
Hmm a Steam kliens-t letöltötted ?
http://store.steampowered.com/about/
A kliensen belül meg
1. bal klikk a "Játékok" majd a menüben a bal klikk "A játékkönyvtár megnézése" menüpontra
2. A játéknevére jobb klikk és majd a felugró menüben bal klikk " A játék telepítése..." menüpontra
3. A felugró ablakban választhatod hova szeretnéd telepíteni ........meg ilyenek

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.05. 22:38:23
Az 1.2 patch ?
sly78 #17536
Hmm a Steam kliens-t letöltötted ?
http://store.steampowered.com/about/
A kliensen belül meg
1. bal klikk a "Játékok" majd a menüben a bal klikk "A játékkönyvtár megnézése" menüpontra
2. A játéknevére jobb klikk és majd a felugró menüben bal klikk " A játék telepítése..." menüpontra
3. A felugró ablakban választhatod hova szeretnéd telepíteni ........meg ilyenek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.05. 22:38:23
Akkor én sem tudok semmi mást.
Nekem a Dayz-vel van ez. Nem tudok szerveren játszani. Bedob, és csak egy madárkával repkedhetek. Nekem azt mondták, hogy ez annak a jelen, hogy nem eredeti ... Pedig megvettem hozzá 3 Armát ...
Nekem a Dayz-vel van ez. Nem tudok szerveren játszani. Bedob, és csak egy madárkával repkedhetek. Nekem azt mondták, hogy ez annak a jelen, hogy nem eredeti ... Pedig megvettem hozzá 3 Armát ...
Akkor ez szívás nem is kicsi.<#falbav>#falbav>
Nekem van egy játékom a steam-n ami ott van látom is el is kezdi betölteni ,de a fekete képernyőnél tovább nem jut.(már többször újra raktam ,sikertelenül,így már töröltem ,legalább a helyet ne foglalja)<#rinya>#rinya>)
Természetesen régebben játszottam vele több 10 órát ,de 1 éve el sem indul.
Olvastam a fórumon hogy másnál is volt ilyen gond,mint nálam.
Nagy valószínűséggel a készítők hibájából rossz,nem updatelték.
No de ami nálad van az teljesen más tészta te megvetted és egy Win reinstal után már nem is látod a listában,le sem tudod tölteni nem tudod használni.
Szerintem írja a steam-s supportnak ,hogy miként jártál ,persze mellékelve a számlát amin kifizetted a steam-n ,talán tudnak valamit kezdeni vele,egy próbát meg ér.<#wave>#wave>
Nekem van egy játékom a steam-n ami ott van látom is el is kezdi betölteni ,de a fekete képernyőnél tovább nem jut.(már többször újra raktam ,sikertelenül,így már töröltem ,legalább a helyet ne foglalja)<#rinya>#rinya>)
Természetesen régebben játszottam vele több 10 órát ,de 1 éve el sem indul.
Olvastam a fórumon hogy másnál is volt ilyen gond,mint nálam.
Nagy valószínűséggel a készítők hibájából rossz,nem updatelték.
No de ami nálad van az teljesen más tészta te megvetted és egy Win reinstal után már nem is látod a listában,le sem tudod tölteni nem tudod használni.
Szerintem írja a steam-s supportnak ,hogy miként jártál ,persze mellékelve a számlát amin kifizetted a steam-n ,talán tudnak valamit kezdeni vele,egy próbát meg ér.<#wave>#wave>
letöröltem mindent, nyoma sincs a játéknak, a registryben sem. rányomok a steamben, hogy play game, nem történik semmi. ez van 😞
Hali!
Egy barátom nevében kérdeznék 1 dolgot!
Feltelepítette a gamét(2015) elég fullos kis gépe van,de mikor interneten akar játszani azt mondja szaggat neki a játék,de sima szingli módban szépen fut!
20 MB neteje van!
Én azt gondolom a szerver miatt laggol neki,esetleg tudtok olyan hazai szervereket ahova érdemes felmenni és jó a kapcsolat is?!
Előre is kössz!
Üdv
Egy barátom nevében kérdeznék 1 dolgot!
Feltelepítette a gamét(2015) elég fullos kis gépe van,de mikor interneten akar játszani azt mondja szaggat neki a játék,de sima szingli módban szépen fut!
20 MB neteje van!
Én azt gondolom a szerver miatt laggol neki,esetleg tudtok olyan hazai szervereket ahova érdemes felmenni és jó a kapcsolat is?!
Előre is kössz!
Üdv
Dehogy. Letörlöd, aztán steamen rámész hogy játék (vagy ilyesmi) és elvileg el kell kezdenie tölteni ...
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a Baldeykino v2.2 map-n hol lehet feltölteni a vegyszerezőket illetve a szalmát eladni? Kiegészítésként milyen módok szükségesek a maphoz gépek, stb?
szerintem újra csak úgy tudom letölteni, ha megint megveszem.
Próbáld meg letörölni teljesen, és újra letölteni. És hagyd hogy "azt csináljon amit akar" XD Jobbat nem tudok.
kifizettem érte a pénzt, nem fogok másikat venni. a steamnek pont ez lenne a lényege, hogy nem megy tönkre a dvd, nem hagyod el, három év múlva is ott a játék, leszedheted újra bármikor. ha működne jó lenne 😊
hát ne hari hogy ezt írom nem ismerem a Steamet azt sem tudom kell e érte fizetni vagy semViszont a dobozos egyre olcsóbb vegyél egy dobozost szerintem minden problémád megoldódik vele.
így van, írtam, hogy steames, nincs termékkulcs. szopás, az van. 😞
így igaz van valami gebasz nekem az volt hogy az ill program a vid kari ill program nem volt friss beütöttem a termékkulcsot és kiírta hogy nincs profil hozzáférés pedig nekem akkor már volt parancsikon minden.Szóval amikor a lányomnak adott régi gépre meg felment a win 7 professional és frissítve volt a vid kari.a patch nélkül is lehetett aktiválni a játékot.neki viszont állítólag friss az illesztője ez esetben lehet újra kellene rakni a játékot op rendszere mi vajon?
Steamon vette gondolom. Onnan nem tudom, hogy hogy lehetne kulcsot kérni, de elvileg nem is kellene kérnie.
még telepítés előtt kéri a kulcsot?Az sem baj azt hiszem onnan honnan vetted lehet kérni új kulcsot akkor biztos megvan még honnan vetted nem?
hali! termékkulcsot nem tudok, online vettem. az a baj, hogy nem tudom telepíteni sem, így parancsikon sincs. a mappájából el tudnám indítani, ott az exe, de kéri a termékkulcsot. a videokari illesztője zsírúj verzió.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2015.01.04. 17:03:21
Utoljára szerkesztette: sly78, 2015.01.04. 17:03:21
szia!
Én is nemrég vettem egy erősebb gépet, lényeg a lényeg, amit vettem egy linux op rendszeres volt, raktam rá egy home prémiumot.Frissitened kell a videokari illesztőjét valamint ha feltelepítetted a játékot azonnal tedd rá az 1. 2 es frissítést.Ha ezzel megvagy akkor indítsd el a játékot.Ha kiír valamit írd már le hogy mit.Én is 2 napig kínlódtam vele míg sikerült.Elvileg ha az 1-2 re megvan frissítve és indítod kéri a termékkulcsot aminek a beírása után sikerülnie kell az indításnak.Miután telepítetted a játékot parancsikont hozott létre?
Én is nemrég vettem egy erősebb gépet, lényeg a lényeg, amit vettem egy linux op rendszeres volt, raktam rá egy home prémiumot.Frissitened kell a videokari illesztőjét valamint ha feltelepítetted a játékot azonnal tedd rá az 1. 2 es frissítést.Ha ezzel megvagy akkor indítsd el a játékot.Ha kiír valamit írd már le hogy mit.Én is 2 napig kínlódtam vele míg sikerült.Elvileg ha az 1-2 re megvan frissítve és indítod kéri a termékkulcsot aminek a beírása után sikerülnie kell az indításnak.Miután telepítetted a játékot parancsikont hozott létre?
A farming classics modot, ami volt 2013-ban is, átkonvertálták már 2015-re?
a traktorista pálinkával müködik
most annyit sikerült megoldani, hogy már látom a játék könyvtáramban, de elindítani nem tudom...
Kösz, hogy megnézted. Akkor szerintem az update lesz a probléma.
Sajnos nem eredeti, ezért. Persze meg akarom venni, csak nincs most rá keret. :S
De ahogy hallom nem is valami jó. Várok még akkor valami jobbra.
Sajnos nem eredeti, ezért. Persze meg akarom venni, csak nincs most rá keret. :S
De ahogy hallom nem is valami jó. Várok még akkor valami jobbra.
segítsetek már pls. újra kellett tennem a windows, hogy tudom újratelepíteni a játékot? steames. belépek, de nincs ott a profilomban, nem értem...
Egy kisebb már készülget <#eljen>#eljen>
Claas Mega 208
Claas Mega 208
Az a kombi elég <#gunyos1>#gunyos1> van megcsinálva, ha türelmes vagy előbb-utóbb lesz normális Claas kombi.
Nem koszolódik (csak a kerék), a világítása sz@r, 20km/h arat stb, ez is egy, az átgányolt 13-as cuccokból.
Nem koszolódik (csak a kerék), a világítása sz@r, 20km/h arat stb, ez is egy, az átgányolt 13-as cuccokból.
Bocs hogy csak most de most értem haza...
Nálam minden rendben.
Látja a játék és működik is rendesen,kipróbáltam<#eljen>#eljen>
Természetesen a legújabb 1.2 update van fenn és eredeti a játék...<#integet2>#integet2>
Nálad lehet a gond valahol,ezt már neked kell megkeresni.
Ennyit tudtam segíteni.
Nálam minden rendben.
Látja a játék és működik is rendesen,kipróbáltam<#eljen>#eljen>
Természetesen a legújabb 1.2 update van fenn és eredeti a játék...<#integet2>#integet2>
Nálad lehet a gond valahol,ezt már neked kell megkeresni.
Ennyit tudtam segíteni.
köszi, töltöm! majd beszámolok.
Tessék, az alsó a kicsi, hibátlan.
Auenbach
Auenbach
sziasztok!
tudnátok nekem ajánlani egy jó kis mapot? valami kicsit, kisebb táblákkal, amolyan családias hangulatút, régi gépekkel mókuskodnék rajta, nosztalgia, ilyesmi 😊
előre is köszönöm
tudnátok nekem ajánlani egy jó kis mapot? valami kicsit, kisebb táblákkal, amolyan családias hangulatút, régi gépekkel mókuskodnék rajta, nosztalgia, ilyesmi 😊
előre is köszönöm
sziasztok !
ami modokat később késszítettek azok ált. az 1.2 es Patch -el futnak.
ha visszafrissítek 1.1 re akkor a meglévő modok fele sem látszik.
ami modokat később késszítettek azok ált. az 1.2 es Patch -el futnak.
ha visszafrissítek 1.1 re akkor a meglévő modok fele sem látszik.
http://uploadfiles.eu/hnndafixlf6x/Claas_Lexion780_Pack.zip.html
Ez az.
Ez az.
Némelyiknél előfordulhat de nem ez a jellemző.
Ha dobsz róla letöltési linket, én is kipróbálom és akkor kiderül....vagy nem<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha dobsz róla letöltési linket, én is kipróbálom és akkor kiderül....vagy nem<#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi !
neked kell feltolteni
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Sziasztok
Vettem üvegházakat, azokat nekem kell feltöltenem vízzel és trágyával vagy automata ?
Köszönöm !
Vettem üvegházakat, azokat nekem kell feltöltenem vízzel és trágyával vagy automata ?
Köszönöm !
Ha nem jelenít meg egy modot, akkor az lehet attól, hogy nem megfelelő update van fent?
A Claas Lexion 780 pack-ot szerettem volna, de nem jártam sikerrel :S
A Claas Lexion 780 pack-ot szerettem volna, de nem jártam sikerrel :S
A tejes pótot hol keresed? Az egyéb dolgok közt kellene lennie, illetve ximix által írt típusoknál is fellelhető a Marshall alatt. Ha belelesel a modDesc.xml fájlba (bármely módnál), akkor ha az ott leírt típus és kategória alatt nem találod, akkor baj van a moddal (ahogy endy is írja). Egyébként rossz helyen kerested. A tejesnél ez a rész ugye így néz ki:
<brand>Marshall</brand>
<category>misc</category>
<brand>Marshall</brand>
<category>misc</category>
Néha én is találkozok olyannal.
Alapból a P betűnél van négy lehetőség az alapgépek fajtánkén majd név szerint, és van ugyan ez a módokra is.
Azt vettem észre, hogy némelyik mód vagy itt (név) vagy a ott (fajtáknál) nem szerepel ezért mind a két lehetőséget végig szoktam nyálazni, mert előfordul, hogy csak az egyik felsorolásban szerepel.
Alapból a P betűnél van négy lehetőség az alapgépek fajtánkén majd név szerint, és van ugyan ez a módokra is.
Azt vettem észre, hogy némelyik mód vagy itt (név) vagy a ott (fajtáknál) nem szerepel ezért mind a két lehetőséget végig szoktam nyálazni, mert előfordul, hogy csak az egyik felsorolásban szerepel.
Mivel a játék használatban ,meg van nyitva,így egyértelműen nem lehet módosítani,beletenni és kivenni dolgokat törölni.
Amelyik módot meg nem jeleníti meg nem kell vele foglalkozni,van helyette ép elég.
Nálam is előfordul hogy nem látja a játék.
Amelyik módot meg nem jeleníti meg nem kell vele foglalkozni,van helyette ép elég.
Nálam is előfordul hogy nem látja a játék.