Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan csak a levelek és a tuskók emlékeztetnek arra, hogy itt valaha erdő állt 😄
(Meg a térkép. Kár hogy nem dinamikus. :S )
És egy kérdés: Ugye ott van a sarokban a glance mod. Azt nem lehet valahogyan átrakni máshová? Vagy nincs egy hasonlo mod, ami mondjuk a helpbox alatt van?
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.01.22. 20:41:48
@ Hunter : Köszi!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A komposztálóból szeretném elszállítani az anyagot a leadó helyre.
Az útvonalat felvettem, a lejátszás szállító segéd.
A komposztálónál van az indulási pont, de nem várja meg, hogy megtöltse a konténert.Ha egy várakozási pontot is beteszek, akkor viszont nem indul el töltés után sem.A leadóhelyhez egy várakozási pontot tettem, de itt meg nem várja meg, hogy teljesen kiürítse a konténert.
Én rontottam el valamit?
X universe Home, sweet home
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2015.01.22. 15:29:02
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Vga driver, direct x, visual c++, vagy egyszerűen csak túl kevés neki a hardver.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is találkoztam ilyennel csak kamionnál,
De inkább dobtam,mint sem átírogassam.
Némelyik (mod gép)elég érdekesen lassul,<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk nem baj legalább nem egyformák.
Persze ami irreálisan lassul ,az felejtős nálam is.
Szerinted miért nincs tele a topic te hozzád hasonlókérdésekkel.
Megmondom, mert majd mindenkinek eredeti,te meg siránkozol hogy nem indul bármit is csinálsz.
"max arra tudok tippelni hogy hiányzik valamilyen program, vagy nem tetszik neki a rendszer valamely elemje."
Megmondom mi hiányzik,az hogy nem eredeti a játékod.
További kérdéseiddel és problémáiddal fordulj a letöltő oldalhoz,vagy aki feltöltötte.
A bannerban a kép alatt található ez a szöveg.
| Hivatalos oldal |
Üdv :További jó farmozást.<#wave>#wave>
másrészt hiába venném meg eredetibe ha akkor sem indulna. (az eredeti nem garancia arra, hogy megy is)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
próbáltam 32 ill 64 bit be is de úgy sem jó
a rendszerkövetelmény gond nélkül megvan
max arra tudok tippelni hogy hiányzik valamilyen program, vagy nem tetszik neki a rendszer valamely elemje.
A megoldás a mondataid között van a hiba .Valami biztos hogy hibás .Ha csak ennél a mapnál akkor a map .Ha lassú a rendszered vagy nem kompatibilis valamivel akkor az.
Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy ahányszor felraktam és ahány forrásból annyiszor jött elő az a hiba hogy a pálya betöltésekor mindig összeomlik a game
Közben adódott még 1 kérdés, map szerkesztéssel kapcsolatban...
Adott egy leadó terület, ahol le lehet adni a 4 alap terményt (búza, árpa, repce, kukorica) valamint az adott területen belül egy másik épületben a burgonyát. Namost : lehetséges úgy beállítani a grainStationTriggert, hogy :
- mapon ne jelezze a burgonya leadó helyet
- PDA -n a másik terményleadó neve alatt jelezze a burgonyát...
Tudom kicsit bonyolultnak hangzik.. 😊 Vagy a GE csak egy triggeren belül képes kezelni a terményeket?
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Olyan kérdésem lenne irányotokba, hogy van-e itt olyan emberke, aki futtat dedikált szervert?<#confused>#confused>
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Ha így megy lassan a szecskázó vágóasztallal nekiesek az erődnek és pik-pak faapríték lesz belőle....<#idiota>#idiota>
Fapríték ....DE hogy??????
Igazából nekem eléggé nagy az egész,nem lehet ezt valahogy kisebbíteni???
A 3db 27" moncsiból egyet kitakar,az is igaz jól el tudok mindent olvasni.
Egyet-kettőt hiányolok belőle,hogy nem lehet a földeket megnézni hogy is állnak érettségben és mit hova ültetem,a gépeket sem látom külön lapon(vagy csak tényleg nem tudom hol keressem<#zavart2>#zavart2>),na mind egy kezdetnek jó,majd talán még fejlesztik.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.17. 20:50:42
Vagyis nekem ugyan úgymint eddig de azzal...vagyis ezzel nem lettem előbbre de lehet én csinálok valamit rosszul.
Esetleg egy kis segítséget kérhetnék ,előre is THX<#worship>#worship>
PDA
Vontatható Man
Eddig nagyon sok mod látott napvilágot, jók-rosszak főként utóbbiak, az ilyen átrakott gépek 95%-a úgy sz@r ahogy van, a 15-ben kissé másként működnek a dolgok.
Mivel még nem adtak ki hivatalos script csomagot a játékhoz a modderek csak a sötétben tapogatózva csinálnak gépeket ill. nem csinálnak, mert várják a kiadást. Ha megfigyelitek eddig csak 13-ból átkonvertált masinák vannak, és a 15-ös alapgépek variációja.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.14. 20:27:48
Legyél türelmes, lesz minőségi darab belőle.
Krone
Szeretnék még egy nagy segítséget kérni vagy egy mood amit berakók, de nem látóm a játékban nem tudnátok segíteni benne hogy miért nem látóm?
LINK:http://www.modhub.us/farming-simulator-2015-mods/john-deere-678-baler-wrapper-v1-0/
Próbálkoztam az IC-s sorok törlésével is, de akkor meg sem jelent a traktor a boltban a modok között. Tulajdonképpen nem is lenne szükségem az IC-re.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.13. 19:34:59
Át kell néznem a modokat akkor (98 mod van fent). Köszi.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A patch nem változtatja meg a földön a fű, szalma mennyiségét, biztosra veszem valamelyik sufni tuningolt mód miatt van.
Nyilván nem erre van kitalálva csupán ha ki akarod húzni valahonnan rövid távon.
no meg multiba elhúzogathatják egymást...<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.12. 17:41:21
Scaniat nem tudok amin van elöl is ,vagyis nem néztem az enyémeket de Manon biztos van azt már próbáltam.Man vontatás
Itt találsz láncot és rudat is.
Vonó rúd és lánc