23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
rokshow #23353 https://farmingsimulator22mods.com/page/5/ Sziasztok vki megtudná mondani hogy a hardi mercury permetezőnél mit kell átírni hogy szélesebben permeteljen ??? Előre is köszönöm
-
rokshow #23352 Sziasztok, ha még vkit zavar hogy a kis térképen játék közben nincsenek meg a földek számai, akkor itt van a megoldás!!! My Games\FarmingSimulator2022 és nyissátok meg a gameSettings.xml fájlt, keressétek meg a <ingameMapFilters> elemet, és állítsátok vissza a számot 0-ra. -
Rikike77 #23351 Sziasztok!
Érdeklődnék milyen módokat érdemes használni a 22-ben?
Most kezdeném csak még azt se tudom melyik térképen -
#23350 Jó lassan szedte le neked. Még nem nagyon néztem meg a változásokat, majd hétvégén lesz rá időm. Addig majd írj, írjatok, hogy mit tapasztaltok. -
eta32 #23349 Ja bocsi a 1.4.0.0 volt annyi...először azt töltötte le majd telepítette, majd 561 MB a 1.4.1.0 na ez is egy vicc....
Ja meg kezdődik elölről a tökölődés a letöltéssel
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.04.22. 09:08:53 -
eta32 #23348 Na most reggel kb 6x nekifutásra (mindig elakadt 7-800 MB körül) lejött 10 perc alatt igaz az én alap netemmel már ez is csoda....
Nekem 1356MB volt a frissítés1.4.1.0.
A programok listában szereplő felsorolásban majd 24GB-ot foglal a játék.
A My Games mappában 11 GB-ot mutat ebből közel 5 GB a modok.
Valakinek valami tapasztalat javulás, romlás a játékban úgy összességében????
Én most nézek majd rá mi is a helyzet... -
SirDannyL #23347 Hmm, pedig ssd-n van a játék. (Van 1-2 ami hdd-re van telepítve) na most ezen fogok agyalni holnap végig a munkahelyen :-D -
#23346 Akkor jó, nekem csak 18 GB a My Games mappa :D -
SirDannyL #23345 Nekem jelenleg összesen 520MB a játék mappája. (MyGames mappa) Telepített játékok között pedig 24,16GB. Mitől lehet a frissítés méretének eltérése,nem tudom. Végülis,működjön.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2022.04.21. 16:45:49 -
#23344 Biztos befolyásolja, nekem fizetős DLC-m nincs csak ami ingyenes volt. -
#23343 Srácok nem tudom hogy mennyire lehet használhato az ezeken az oldalakon található frissítések amit le lehet tölteni de itt egész gyorsan lejönnek a frissítések.
Bevalom mivel jelenleg nem tudom eredetiben használni a játékot én innen szedegetem a frissítéseket.
1 2 -
SirDannyL #23342 Ühüm. Érdekes. Lehet a meglévő dlc-k stb is befolyásolja,nem? Nekem csak az alap van meg,plusz 1 db dlc traki. -
#23341 Most ez az 500 MB lejött kb 1 perc alatt, estére biztos lassul ha többen ráugranak :) -
#23340 Csak? Nekem 561 MB-ot szedett. -
SirDannyL #23339 Nekem már tölti a frissítést-javítást,116MB. -
eta32 #23338 Akkor majd letöltöm ezt vagy a következő javítást.....ha jó lesz egyáltalán és le is tudom valamikor tölteni...
Nagyon nem fogok kapkodni időm kedvem amúgy sincs játszani,de miért is lenne egy bugos játékkal a megjelenés után fél évvel...
Vicc kategória amit a Giants leművel minden fronton
De hát így is veszi vette a nép dupla áron.... -
#23337 Szerintem várd meg a hotfixet, hátha rendbe rakja az egérgondodat. -
#23336 Jön már a javítás javítása :D
-
aZsandar #23335 Nincs esetleg valamilyen olyan beállítás, amivel ki lehetett kapcsolni az egér-mozgatást? Se kamerát, se eszközt nem vezérel, ugyan akkor a funkció gombok a régi beállítások szerint működnek (korábbi mentésből) -
aZsandar #23334 1.4-es patch nincs valakinek a 19-hez?
-
#23333 Az elég tré akkor, nekem kétszer állt meg egy kicsit, de utána pikk-pakk lekapta az egészet. -
eta32 #23332 200 MB-ot szed le majd mindig újra kell indítanom a letöltést így töltögeti már reggel óta...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.04.20. 16:31:03 -
#23331 Tegnap este próbáltam rá, elsőre leszedte nekem. Érdemes későbbi időpontban próbálni, amikor talán nincs olyan terheltség. -
eta32 #23330 Most ez komoly megint ez a szarakodás a letöltéssel....
Már vagy 5x futok neki elmegy kb 8-900 MB-ig azt megszakad...
És így töltsek le 13 GB-ot...
Mondjuk a javítási lista meg az a pár gép nem tudom hol van ennyi... -
#23329 Vannak gondok a javítással, ezt amit írsz speciel nem olvastam, de változatos a lista szóval beleférhet. -
aZsandar #23328 Üdv!
Új gép, FS19 újrahúz, 1.7 patch.
Azóta nem lehet az egérrel irányítani semmit, a kamerát sem.
Találkoztatok már ezzel?
-
#23327 Új DLC, új javítás. De valaki már panaszkodott a patchre, hogy hibákat generált, tapasztaltatok ilyesmit?
Precision Farming Free DLC now available for Farming Simulator 22
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.04.19. 15:12:17 -
SirDannyL #23326 Mostmár jó lesz.. Letöltöttem újra, ott a AL ikon is. -
SirDannyL #23325 Nah,több videót is néztem erről az autoload-ról,és a pótkocsi vásárlás nézetben a jobb felső sarokban kékkel látható egy AL felirat. (autoload) Nekem nincs ott. Lehet ezért nem akar nálam működni? Az okát nem tudom,nálam miért nincs ott,de úgy érzem ennyire béna nem lehetek,úgyhogy nem tudom mi okozza a problémát. Természetesen telepítve van az autoload mod is. Hisz ugye először azzal kezdtem,azt hittem az elég.... Utána jött a pót mod.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2022.04.15. 16:25:07 -
eta32 #23324 Ja Ja nekem is ez jutott elsőre eszembe a szántással kapcsolatban.
Majd kiderül kedd után merre is az arra... -
SirDannyL #23323 Hát nem tudom,nálam ez az autoload nem működik. Bár mondjuk eleve a pót felcsatolása után akármit nyomok,semmi. Úgy értem,a menü ablakban sincs semmi lehetőség. Semmi aminek köze lehet a modhoz. (mondjuk a "kirakás itt" elég érdekesnek tűnik. üres pótkocsival mögöttem) -
#23322 Végre kicsit feldobják a dolgot :) Ha jól értem a pontrendszer számítása a termésátlagra fog hatni, amiből nyilván következik a bevételed alakulása is? Tehát minél több pontot érsz el annál jobban jársz anyagilag is.
Látom a szántás az mínusz pont, de ugye a játékon belül beállítható a kötelező szántás mint olyan, akkor ez most így üti egymást :) Jó, nyilván nem lehet kihagyni teljesen a szántást, de ez ha beállítod, akkor kötelező tökönlövés is lesz egyben :D
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.04.14. 12:18:46 -
eta32 #23321 Precision Farming: Introducing The Environmental Score System
Így azért elég komplex lesz a gazdálkodás ...mindenre kell figyelni ha ki akarja maxolni az ember a termelést és a hozamot....
-
#23320 :) -
SirDannyL #23319 Meg kell adni, mit akarok felszedni? Azt hogy? Nyomkodtam a ctrl+u-t, de nyilván azért nem történt semmi mert nem volt megadva hogy mit.... Jó lesz ez, ha működésre tudom bírni -
#23318 ha ez nem jön be akkor itt van pár jól használható
1
ez ha jól rémlik csak bálákat szed
2
-
#23317 az autolad modnál meg kell addni hogy mit szeretnél felszedni a mód megmutatja hogy hány dolog van a körzetében amit fel tud szedni ha megnyomod a r-t felszedi. ctrl u ra megmutatja melyik oldalra pakolja a dolgokat illetve azt is hogy hogyan fér fel a raklap a kocsira
-
SirDannyL #23316 Oké megvan,azt senki nem mondta hogy maga a pót is mod,és telepíteni kell. Megvan. De továbbra sem működik. Tehát megvan a Strautmann SEK 802 pót is. Ha mellé állok a raklapok (eper) mellé,akkor meg sem jelenik az R mint funkció bal oldalt. Sajnos holnap korán kelek,így hát mennem kell. Holnapután leszek megint itthon,hátha addig ír valaki többi infót,mit rontok el....?! -
SirDannyL #23315 Felraktam a autoload modot. Természetesen nem működik. Vagy én vagyok a hülye. Jelen esetben 4 palettát akarok felrakni,semmi. bár a képeken 1 tengelyes pót van,videókon több fajta pótkocsival is működik. Én az alap zsámolyos pótot béreltem ki,sík rakfelülettel,de semmi. Se R gombra,semmire. -
SirDannyL #23314 Ez oké,de honnan tudnám hogy mekkora az a bála,amit fel akartam szedni? És az nincs jelezve a boltban hogy mozgatható a bálázó (méretre). Ugye nyilván a játék elején vagyok,nem írtam át a mappában a pénzt,tehát az a bálázó ami esetleg a legkisebb cuccost is kezeli,nem volt pénzben elérhető számomra. Így is sok mindent bérelek,hogy használat után vissza is tudjam adni,és ne kerüljön sok pénzembe.