23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#18747 train simulatornál :D 2014-et vettem meg és azóta a 2016 van a gépen (mindig patcholja). (de meg is van az ára, minden kis bizbasz kiegészítőért, ami max csak egy mozdony szinét cseréli, vagy egy gomb világítást, drágábban adják mint magát a játékot.) -
#18746 Még az is lehet hogy a 19-et is megkapod majd..... -
endy papp #18745 Én még ilyenről nem hallottam.
Miért hol van ilyen???? -
#18744 üdsv. itt is úgy van, hogy ha meg veszem a 2015-öt, akkor ha kijön a 2017 akkor azt már nem kell meg vennem? -
endy papp #18743 Tegnap hogy böngésztem a netet új infók után,kb 4-5 különböző nyelven több csóka ugyan ezt "elemezte" 8-10 percen keresztül.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.18. 08:36:33 -
endy papp #18742 Igen.
Nos igen többe veszik a tengerit de a CCM nem kimondottan eladási céllal van ,hanem az állatokhoz kell kevert takarmányhoz ,de nem csak ez hanem a répából a H3-ban kapott "feldolgozott" répa is kell, hogy teljes legyen a kevert táp.
Természetesen az előbb említettek mellé a szokásos ,fű,szalma,szilázs is kell, hogy egy teljes értékű kevert tápot kapjál.
Nyilván ha ezek nem elegek ,vagy nem akarsz ennyit veszkődni, leraksz egy keverőgépet amibe a szokásos kell és az úgy kapott kevert tápot is megeszik és 100%-on termelnek az állatok.
Igazából itt direkt ezekre a plusz dolgokra mentek rá ami egyedivé teszi ezt a mapot a többitől és ezáltal változatossá.
Nem véletlen hogy a BGA,Depo és az állatok is csak 8-22h-ig látogatható,ténykedni ezekben lehet ezen kívül is, csak kicsit "trükközni" kell.
Szerintem itt minden úgy jó ahogy van.
Igazából itt nem lehet olyan gyorsan meggazdagodni,még akkor sem ha kölcsönt veszel fel ,még könnyű fokozaton sem.
Pl: az üvegházban ami virágot termeszt, asszem a 3. nap után tudtam leadni az első adagot mindenből és majd meglátod milyen szépen nőnek kifelé idővel.
Az ezért kapott sem nagy összeg.
Ha jól emlékszem a H2-ből leadottért (de nem biztos már régebben adtam le) kaptam a legtöbbet de azt is csak a Wool trigger leadónál.
Bármi kérdés felmerül csak szólj,vagy bárki. -
McEachran3 #18741 Endy, te kukoricából csináltál kukoricaport vagy mit?
Gondoltam a kukoricát nem csak leadom, hanem előbb fel is dolgozom, végül is ezért játszom ezen a mapon, erre látom hogy a kukoricát többe veszik mint a ccm-et. Nem fordítva kéne legyen? :) -
#18740 Igen aztán a valóságot látva koppantak sokan :) Ezért nem szabad most bizakodni, Giants-ék nagy mókamesterek. Arra kell készülni, hogy minimális a változás grafikában és beletettek pár a modderek által megcsinált dolgot. Jaj de nagyon kellene egy erős konkurencia...mint egy falat kenyér. -
#18739 Kérem vissza ezt a nyolc percet az életemből! -
#18738 A 15-nek is volt hasonló videója, ami a favágó gépet mutatta be. -
endy papp #18737 Csak a te kedvedért....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.17. 20:41:54 -
endy papp #18736 Egy vicc kategóriás nyűglődés.
Igazából elmagyarázta a csóka 7-8 percbe azt amit mindenki látott a bemutató E3 trailerben 1 perc alatt.
Vagyis megmagyarázta azt ,ami majd mindenkinek egyértelmű volt csak talán neki nem>.......
Feltett saját magának pár kérdést,stb stb...
Nem vesztettél semmit vele.
-
Carl Davies #18735 Mi volt a videóban? Sajnos a felhasználó eltávolította. -
n0tr3adY #18734 Elnézve a trailert, az az érzésem, hogy a régi graf.engine-re kapunk pár felújitott shader.xml -t és annyi.
Amit viccesnek tartok, hogy a trailerben elég sok snitt van, ami inkább agyoneffektezett 1080@60p videó, mint CGI anim. De majd októberben "möglássuk".
-
endy papp #18733 Remélem nem feküdte meg nagyon a gyomrot.........a kávé -
n0tr3adY #18732 Kávé mellé reggeli humorperceknek jó volt! -
endy papp #18731 Egy "érdekes" video......
-
endy papp #18730 Látod azért volt akinél elérte a célját,elhitte hogy ez lesz a játékban,jobban mondva amit látott a játékból valónak hitte....pedig nagyon is a való életből vették fel. -
#18729 Ismerve őket, szerintem nem szabad nagyon reménykedni. De ne legyen igazam. -
#18728 cgi trailer , nem gameplay ... -
McEachran3 #18727 Akkor reménykedek :) -
#18726 LS 15
Ennél ezt is kaptuk! -
#18725 Hát a 15 az tényleg olyan mint a bemutatója volt.... Lepjenek meg minket! -
McEachran3 #18724 A grafika gyönyörű. A szántásnál, és a kultiválásnál valami eszméletlen a föld dinamikája, ha ilyen lenne akkor le a kalappal. Csak ismerjük a Giants-et és a korábbi képekből meg s a többiből, egyáltalán nem ez jött le, szóval én nagy reményeket nem fűzök az FS 17-hez. -
#18723 Azért bárki bármit is mond,ebbe a trailerbe beleadtak mindent! Nem bánnám ilyen graffal rukkolnának elő..... -
#18722 A borítókép alapján ez a 17 amerikai stílusú lesz. Egyszer már volt egy amerikai pálya, de lehet most nagyobb durrantással akarnak betörni az amerikai piacra. Gépigényről van valami infó? -
endy papp #18721 Nos ez az ami nem oly egyszerű.
Erre a "puttonyra" 4 raklap fér fel de csukható az ajtaja hátul így nem esik ki-le semmi.
Bele rakni sem nehéz.
Nos kiszedni nem szoktam ,csak oda járok a megfelelő helyre,azt automatikusan úgy is lekapja.
De ha minden áron kiakarod szedni ki lehet.
Már rég használom szuper kis doboz.
Ezt nem minden kamionra tudod felcsatolni ,de ez már a könnyebbik része hogy találj hozzá megfelelőt.
Ha mégse csak szólj.
PistVan Box v1.1 LS15
Van egy rakat trailerem de igazából 1 van amin meg is áll azaz tudom fixálni ezeket a mindenféle raklapokat.
De ezt elég rég töltöttem le nem tudom már honnan..
Ennyit találtam róla sajna csak egy vidit.
De gondolom ha jobban utána keresel lesz valahol egy letöltő link róla.
Az oda ragadáshoz csak annyit, eredeti raklap villát használok, igazából jól kell alányúlni,.
Ezek felrakására őket használom.
FS15 Big Mods Pack V6 John Deere Pack V2
Ahogy elnézem elég népszerű mapot "szabadítottam" rátok...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.16. 18:20:21 -
McEachran3 #18720 Bocs, Itt -
kitt2000 #18719 nem lehet letölteni!
-
McEachran3 #18718 Lefordítottam az Ackendorf map termelési útmutatóját, itt letölthetitek.
Bocs, nincs hosszú i-m, ezért mindenhol röviddel van, illetve a leadó helyeket nem fordítottam le, mert az a mapon is németül van. Remélem segítség, lesz én is most fogom kipróbálni először :)
Elég sok a tükörfordítás, én sem tudok németül, úgy hogy google translate-el fordítottam. -
McEachran3 #18717 Ha megkérlek nem linkelsz néhány dolgot, ami megkönnyíti a raklap pakolást, szállítást?
Bármire teszem rá, sebességnél mind lecsúsznak róla, néha hajlamosak, úgy odaragadni a raklapvillához, hogy le nem tudom szedni onnan. -
#18716 Amit a modderek eddig megcsináltak, azt nagyrészt utólag beletették giants-ék is a mellüket döngetve mint nagy újítás :) -
endy papp #18715 Azt mutogatják hogy a való életben milyenek a gépek?
Milyen a talaj? Stb,stb...
Oké hogy az a cél milyen gépek eszközök lesznek a játékban, azért mutogatják.
De könyörgöm a játékból mutassanak valamit,ne azt a retek borítóképet amit már 1 éve is láttunk.
Ja hogy a játék még sehogy sincs és vagy ,nagyon nincs mit mutatni rajt,na elmennek ám a .....
De vissza kanyarodva a borító képre,már mint a 2015-re.
Na az is egy nagy hazugság és átverés.
Hol van a rajta levő víztócsa ,a keréknyomban levő, megálló víz,
Eleve e keréknyom a borítón bemélyed nem csak grafikailag oda van rajzolva.
A borítón görbe fenyőfákat is látni,na én olyanokkal se nagyon találkoztam.....
Ezek után már kétkedéssel fogadom ezt a borító képet is.
Jó tudom a modderek nem oly rég már megcsinálták ,nem is akárhogy ,profin a tócsákat és a sárt, amit val.színű a készítők soha nem fognak,max valami gyenge utánzatot.
Na mind egy is októberben sok minden ki fog derülni.
Mint korábban írtam , nagyon sokat nem várok így nem ér meglepetés.
De legalább ne tömnének maszlaggal bennünket. -
mokuci74 #18714 FS 17 E3 CGI Trailer
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2016.06.16. 14:01:06 -
Gerileveri #18713 Annyi választ kaptam, hogy tárgyalnak még a Giants-el, de "igyekeznek" 6990.-ért adni. Jó lenne... hiszem ha látom. Ha itt is ráadásul bejátszana a tecsós kártya kedvezmény akkor gyakorlatilag féláron hozzá lehetne jutni. Komoly...
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.06.16. 12:35:02 -
endy papp #18712 Na ja, 35 ajróért nekünk picit sok lenne ,mivel eddig is aránylag elfogadható áron tolták ki idehaza.
A 15-öt tesco kedvezménnyel 3900-ért vetem.
Remélem ez sem lesz drágább,de mind egy, mert érdekel és "úgyismegveszem....
-
Gerileveri #18711 Ja sorry Endy, most látom már írtad. Annyi, hogy sadgames dolgozik a "normális" magyar áron. -
Gerileveri #18710 Farming 17 október 27. 34.99€ (gondolom 7k körül lesz az ára, HA a sadgames meg tudja ezt is oldani) -
endy papp #18709 Én ezt a spayert már rég száműztem ,vagyis töröltem.
Mert nem csak ilyen galibákat okozott hanem más egyebet is.
Nekem is rengeteg mód van benne ,ha össze számolnám hányszor kellett végig rostálnom őket az 1 év során.....
A múltkorában egy olyan mod okozott nálam problémát amire aztán totál nem gondoltam,már nem tudom melyik volt de nem zzz.
Hidd el jól fogsz szórakozni ,ha használod.
Ha bármiben elakadnál kell segítség szólj nyugodtan.
De azért nem oly bonyolult csak elsőre tűnik annak,majd mikor kiismered mi miért van hogy is műkszik ,nagyon jó időtöltés és szórakoztató tud lenni.
Hoppá most nézem nálam ez a multiMowing még mindig benne van
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.16. 06:52:52 -
McEachran3 #18708 Volt ez a probléma az Ackendorf mapnál nekem és AmellyWood-nak is, hogy kultiválásnál, vetésnél, illetve szántásnál, a gép mögött virágok jelentek meg a földön. 2 óra pepecselés, és próbálgatás után kiderült, hogy a 9 GB modból a zzzMultiMoowing, és a zzzMultiSprayer volt a bűnős, úgyhogy ki is dobtam őket a pics@ba. Eddig csak ez a baromság ijesztett el a maptól, de most már azt hiszem belevetem magam a sűrűjébe :)