23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18787 Én egyszer próbáltam de inkább több kárt okozott mint hasznot hozott volna az össze akadások miatt (10GB modban mindig akad ami nem tetszik a másiknak) így nem is használom.
Szerintem nálad is valami összeakadási gubanc miatt nem műkszik rendesen.
-
endy papp #18786 Azért azzal mindenki tisztában van (korábban már bővebben kifejtettem) a játék készítőknek nem csak ezt ""köszönhetjük""
Pl: Miért nem kell a tehenektől elvinni a tejet, a tyúkok a mai napig mindenféle táplálás nélkül csak úgy öntik magukból a tojást,stb stb.....
Hosszú a sor egy egész oldalt tele írhatnék vele, ami nincs alapból benne a játékban.
Ja és nagy valószínűséggel nem is várja senki hogy az FS 2017-ben benne lesznek ezek az alapnak számító funkciók.
Miért? nos egyértelműen a modderekre épített ez a játék már évek óta,hogy ez mennyire jó vagy nem ezt mindenki döntse el magában mielőtt megvásárolja és farmozásra adja a fejét.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.01. 13:05:39 -
#18785 Helló!
Használja valaki közületek a Multi Overlay Hud modot?
Nálam a siló rész valamiért nem jó. Találkoztatok már ilyen problémával? -
atibacsi1977 #18784 megvan köszi mégegyszer... -
atibacsi1977 #18783 Köszi ez működött, de a drive controlt hogy tudom törölni? Nincs ilyen nevű zip a modoknál... -
Carl Davies #18782 Neked kell indítani. Talán a Z-vel, vagy CTRL. nyomkodd végig, 2.x kell asszem nyomni, egy a gyújtás, másik az indítás. Vagy töröld a modok közül a Drive controlt. -
mokuci74 #18781 "Csak akkor működik ha map tudja ezt a funkciót....." Hhhhhhhhh.... 2016-ban..??? Koszi Giants -
atibacsi1977 #18780 Ja és eredeti a játékom nem virágbolti. -
atibacsi1977 #18779 Hello!
Leszedtem egy mapot, aminek a neve Pleasant Valley Rivers. Betöltés után beülök a trakiba de nem indul. Az egyik gép sem indul, nem tudok bele kezdeni semmibe...
Miért lehet ez?
Köszi a választ előre is.
Üdv -
endy papp #18778 Csak akkor működik ha map tudja ezt a funkciót,szerintem az a map nem, mivel a játék készítők csinálták így ilyen extrák hogy is lennének benne.
-
endy papp #18777 Mikor megveszed (az elhelyezhető tárgyaknál találod) akkor oda rakod le ahova szeretnéd.
Vagyis mikor rákattintasz hogy vétel akkr bedob a térképre és te oda navigálsz ahova szeretnéd lerakni ,megnyomod a megfelelő billt és kész.
Ha odamész akkor ott kell lennie. -
DonPedro22 #18776 Ha veszek magasnyomású mosót akkor azt hol találom? a boltnál nincs -
mokuci74 #18775 Azért van a gép, hogy pihenjen a nép...... nem ? :D -
Carl Davies #18774 Vezesd füzetbe :D Én egyszer Euro truck-ba vezettem fuvarlevelet XD Egész "fílinges" -
mokuci74 #18773 Sziasztok,
A gyari Sosnovka terkepen jatszom, letezik olyan mod ami a merlegelesekrol statiszitkat vezet ? FS 13-ban volt waagenstatistik , de 15-hoz nem talaltam sajnos....
-
DonPedro22 #18772 Megvettem a játékot, és szeretnék csatlakozni csapathoz, régebben már játszottam FS-al. -
endy papp #18771 Ha valaki szeretne kopterről permetezni vagy szállítani gépeket tessék.
Helicopters v1.0
-
endy papp #18770 Tudom nem sok infó de csak ezt találtam.
Németül tudók előnyben.
-
Gerileveri #18769 Teszel róla, hogy megjegyezzük :P Szerencsére már van saját topicja. -
endy papp #18768 Ezzel.
onion ,carrot betekaríró -
nono28 #18767 Szép estét!!
Szeretnék érdeklődni hogy hagymát mivel lehet betakaritani? -
#18766 Eléggé értelmesnek néz ki a játék.
Azon csodálkoztam, hogy amikor valamelyikőtök itt linkelte az új Farming gépigényét, egy az egyben ugyan az, mint ami a 15-nek, sőt a 13-nak volt. Gyanús, hogy ugyanolyan semmitérő lesz... -
McEachran3 #18765 Ígérem utolsó off :)
Cattle and Crops uraim. Érdemes lesz megjegyezni ezt a nevet :) -
McEachran3 #18764 Cattle and Crops fórum. -
#18763 Na kíváncsi vagyok :) De mintha olvastam volna valahol, hogy az FS17-ről is lesz ma valami új infó, de erre ne vegyünk mérget. -
endy papp #18762 Szerintem nyitni kellene neki külön topikot ,ne az fs szórjuk tele nem ide való infókkal.
Akit érdekel átfárad oda.
Ha megjelenik úgy is lesz infó dögivel.
Ez maradjon FS topik -
McEachran3 #18761 14:00 órára igérik az új infót a Cattle and Crops-ról.
Akit érdekel, az majd itt megnézheti, illetve talál itt más érdekességeket is:
Honlap
Twitter
Facebook -
McEachran3 #18760 Egyre inkább megkedvelem a fejlesztői csapatot. Már az oldalukon is írták, hogy valódi szimulátor rajongók, és ahogy idáig kezelték az érdeklődőket az nagyon bejön. Havonta 1-2 új infó, képek, videók. És az őszinteség ami benne van minden posztjukban nagyon szimpatikus és barátságossá teszi az egész gárdát. Persze eddig még nem volt olyan sok infó, hogy komoly következtetéseket lehessen levonni belőle, de szerintem szarrá fogja verni az FS-t idén, ha eladás számban nem is de minőségben szinte biztos. Azt sem bánnám, ha nem lenne sokkal szebb az FS-nél, csak töltsék meg tartalommal, és akkor engem már megvettek.
Na de holnap már egy kicsit többet fogunk tudni. Egy olyasmit írtak ki Twitter-re, és Facebook-ra is, hogy ,,Kemény munkával, ezen a héten elértünk egy mérföldkövet. Vess egy pillantást rá holnap. ,, Szóval ezek szerint valami nagyobb bejelentésre készülnek. Én már számolom a perceket :D -
#18759 Ideje volna :) Elvégre még idén ki akarják adni. Ahhoz képest még elég kevés az infó. Ha beraknák a 17 megjelenése elé, és ütne a dolog, akkor Giants-ék szívhatnák a fogukat :) -
McEachran3 #18758 Holnapra ígérnek valami bejelentést, lehet ha pont ez lesz az. -
mokuci74 #18757 farming-simulator-17-requirements -
#18756 A Cattle and Crops-nál már szívesen látnék egy dátumot ami a kiadást illeti. -
McEachran3 #18755 Én is játszom néha mással, mondjuk Fottball Manager-el, meg másokkal is, de annyira megfogott ez a farmos téma, hogy napi fél órában ilyen videókat nézek :) Lehet, ez is a probléma, hogy a játékot összehasonlítom a valósággal. De nem akarom menteni sem a játékot, sem a fejlesztő csapatot, mert eléggé szarik a kiadó a játékosok fejére. Na mind1 nem akarom elvenni a ti kedveteket a játéktól :)
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.06.24. 20:39:28 -
endy papp #18754 Ja akkor értem ....
Nem szabad egy játékkal ennyit játszani,főleg nem egyhuzamban.
Én ezért nem unom még a mai napig,igaz a 15-ben fele ennyi órám van,mindig tartok hosszabb szüneteket..szerencsére vannak más jellegű szimek is amik érdekelnek,így változatos a szimes életem...... -
McEachran3 #18753 Fs 13-400 óra
Fs 15-850 óra
Összesen 1250 óra, nem csoda hogy teli lett a tököm :)
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.06.24. 20:33:26 -
endy papp #18752 Nos sok igazság van benne amit írsz.
De,azért még nyugtával a napot....
Majd ha megjelenik az általad említett játék ,kipróbáljuk és kiderül mennyire tudta űberelni az fs sorozatot,vagy csak paraszt vakításként raktak bele olyan funkciókat ami,mássá-különbözővé teszi a a többitől.
Ja bocsi még egy kérdést engedj meg , mennyi órát játszottál eddig az fs13 és az fs 15-el külön külön?
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.24. 20:28:00 -
endy papp #18751 De azért ezt te sem gondoltad komolyan ugye......
Akkor kezdem a legelején.
Tudod van a földön az a növény, olyan zöld színű,fűnek hívják.
Ha levágod-kaszálod mindig újra nő nem kell ültetni,,persze ha már előtte el volt ültetve .
Ha te szeretnél ültetni füvet az is lehetséges,bármelyik földbe vethetsz,csak egyszer kell, utána magától nő.
No azt valamilyen fűnyíró eszközzel levágod .
Majd a levágott füvet úgynevezett széna forgatóval átforgatod.
Közbe rendsodrót is használhatsz úgy gyorsabb-könnyebb.
Ha ez megvan bálázóval összebálázhatod ,vagy gyűjtőkocsival szeded fel,nos így kapsz szénát.
Halkan megsúgom a telkes takarmányhoz nem kell széna,elég a levágott fű is.
Utoljára a fs2013-nál annak is a legelején még, csináltam szénát,azóta mindig a levágott fűből készítettem a teljes takarmányt.
Ezt összegyűjtöd majd egy keverő kocsiba beleöntöd vagy egy "mixstationba" és kész a teljes takarmány.
Értelem szerűen szalma és szilázs is kell a megfelelő arányban.
Remélem tudtam segíteni. -
endy papp #18750 Ja Ja nekem is meg van, ugyan úgy mint neked....
De itt ilyenre ne számíts. -
McEachran3 #18749 Alig várom már a 17 FS-t meg a Cattle and Crops-ot. Tele van a tököm már a 15-el. Annyira lelombozó a pénzügyi fele a játéknak, hogy hiába a szép modolt gépek, meg a szép pálya, teljesen elmegy a kedvem a játéktól. Egy 10 éves gyerek komolyabb szisztémát fel tudna építeni erre mind ami a játékban van, teljesen súlytalan az egész.
Bár igazából ilyen szinten nem várok sok javulást a 17-nél, viszont a C. and. C-nél annál inkább. Lőttek fel képeket ide, és ebben a két képben több komolyság van mint az egész FS-ben. Méri az állatok súlyát, korát, egészségét, árát, meg hogy tejelő, vagy hízó. A munkásoknál meg éves fizetés, elégedettség, képzettség, feladatok, meg egy csomó minden. Tuti meg fogom venni ezt a játékot, már csak a pénzügyi háttere miatt is.
A másik meg, hogy semmi szisztéma nincs a termelésben sem. Egy nap alatt beérik a vetés, mindegy hogy hígtrágya, vagy műtrágya stb. stb. Annyi erőfeszítést vesz el, hogy valami rendszert beleerőltessek a játékba, hogy azt veszem észre magamon, hogy nem is élvezem a játékot. Ha nem lesznek drasztikus változtatások a játékban az FS-nél akkor meg sem fogom venni a 17-et. Nem éri meg az idegeskedést. -
nono28 #18748 Sziasztok!
Szénát miből tudnék csinálni?Teljes takarmányhoz kellene,de sehogy se jövök rá miből lesz széna!