23847
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19442 Tegnap nagy ekével tetem egy próbát úgy mond kis földön munkással,na nem ez lett az év szántása,nem győztem utána szántani.
Vagy a föld a hibás mert a másik végét úgy ahogy "jól" csinálta de ott is volt némi munka utána,vagy tényleg nem való nagy eke viszonylag kis földre,nagy tábla földem még nincs kivi leszek ott mit művel a rabszolga,mert ez katasztrófa volt.....
A "jobbik" vége
Szántásból megbuktál paraszt.
Ez a rosszabbik,mennem kellet kijavítani kis ekével a szántást....
Jó hogy nem a közepén eresztette le az ekét.....
"Szántás" miatt elbocsájtva.....XD. -
Laca54321 #19441 SZiasztok! Az amcsi pályán mi értelme van a vonatnak? Látom, hogy a fát el lehet vele vinni meg 3 helyről be tudom vele gyűjteni az árut, de a leadó helyek mint a sínektől jóval odébb vannak... -
#19440 164 juró darabja. -
#19439 Rám tört a kreativitás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tereprendezés Green Csernobilban
Bocimintás trakor
-
#19438 Nem tudom. Nem adtam el őket. Majd megnézem. -
#19437 Ne törjön rá az emberre az USA Country feeling
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SzocsA #19436 Elérte a zöld csík a maxot a 23 és a 24 es területen snovoskán a 23 as 70 000 rel a másik meg 63 000rel lett olcsóbb!
joceruza
Mennyiért lehet eladni a bálákat? -
Desert #19435 Beállításoknál állítsd át, a Vásárlást. -
#19434 Fanyüvőknek egy aranyos darab
Krone Emsland farönk szállító -
Rozsdika #19433 sziasztok. a játék nagyon tetszik. csak lenne egy kérdésem.ha meg töltöm a vetőgépet és elkezdek vetni a segéddel akkor miért nem a vetőgépből számolja a magot.és miért a pénzem fogy .választ előre is köszi. -
Nem a legszebb,de jó volt megrakni..... -
SzocsA #19431 MErt lement a bayern meccse, mire megcsináltam de 160 000 adott érte... -
#19430 A vetőgépek műtrágyát is nyomnak a földbe ami sokáig kitart, várj még egy fázist (most már elég sok van, mint a szivárvány). -
jocking #19429 FS17-ben hogy variálták át a fertilizer alkalmazását? Elvetem a cuccost, hagyom, hogy 1. fázisba növekedjen, mennék rá a "permetelővel", de nem színeződik el a föld, ahogy megyek rajta, és a bérmunkás se hajlandó kiszórni. -
Carl Davies #19428 Nekem pl. azért nem tetszett, mert B.szott sokáig tartott. :D Majdnem végére értem a filmnek. -
endy papp #19427 Mikor az első küldit elkezded akkor ki van írva ,ha nem akarod megjegyezni,fel is írhatod akár a játékon belül is van már ilyen jegyzetfüzet mod,vagy hívja mindenki ahogy tetszik.
De a legegyszerűbb ,kezdesz egy új mapot elmented és ha belépsz mindig meg tudod nézni mi mennyi.
De miért olyan rossz a burgi szedés???
A szántás jobb??? -
endy papp #19426 Na igen de ravasz ez az egész.
Persze jók a küldik.
De mivel már írtam is hogy hiába egyik oldalon jön be a pénz ami jó de addig igazából a saját földjeid jegelve vannak,mert nem növekszik 1 centit sem a növény így majd hogy helybe járás van .....
Asszem nem veszek több földet míg a legtöbb küldit meg nem csinálom ,azon a 3 nyomorult földön még mindig nem bújt ki a növény....mert ugye küldik alatt áll a map ideje.
Igazából arányaiban növekszik a kedvezmény mert 1ha-nál már kb 7500. -
Carl Davies #19425 Végülis beljebb vagy, mert 4000-el kevesebb és közben még kerested is rajta a pénzt. -
SzocsA #19424 Ezt a burgonyaszedést többet nem csinálom küldibe :D
endy papp
Hol lehet megnézni, hogy mennyi volt a régi ára a földnek, mielőtt még küldiket csináltam? -
endy papp #19423 Húúú ezer köszönet a kamera mod már meg volt de az időgyorsító egyik sem működött az eddigiekből.
Ez tolja rendesen
Igazából a tesztek miatt használtam régen is és most is arra kell.
Most néztem a 19-es földet már megvehetném mivel a zöld csík végig ért gondolom több kedvezményt már nem ad.
Igaz nem nagy 0.58ha de az eredetihez képest 4000-el olcsóbb na ettől aztán nagyon beljebb leszek
Talán majd a nagyobbnál több lesz még nem tudom,majd kiderül,de sanszos hogy ott is csak minimális,no de én nem akartam gyorsan meggazdagodni,akkor meg minek panaszkodom..... -
#19422 Időgyorsító, és kamera mod upsidedown-tól
Időgyorsító
Kamera mod -
#19421 Dojcséknál van minden, mi szem, szájnak ingere. Egy ilyennek is örülnék a játékban (tudom,ne akarjak sokat).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #19420 Már nagyon várjuk ezért is nem kezdek az állatokba addig.
A 13-nál keverő kocsiba bálákat raktam annyit hogy egy pár évre elég is volt -
endy papp #19419 Semmi gond minden építő jellegű kritikát(akár letolást is) szívesen veszek
Igazából csak teszt volt azon részét annyira nem teszteltem mennyi idő alatt mennyi.
A 15-nél se abból (gyapjú)gazdagodott meg a paraszt még ha volt is 5-600 bari.
Itt meg gondolom hasonlóan gyérül hoz a konyhára.
Nekem homlokrakodóval mindig engedte vissza önteni.
No de ettől mint írtam is korábban időtállóbb realisztikusabb lett a játék.
Aki meg hamar mindent ide alapon úgy is így kezdi 999 999 999 999. -
#19418 Tegnap Marhu oldalán "olvasgattam" (néztem ki a fejemből), ígéret szerint lesz "új takarmánykeverő" , csak előbb ismerkedik, élvezi a játékot. A megvalósítás a játék szabta kerettől (scriptekre célzott), és az ő szabad idejétől függ. Remélem megcsinálja a gyapjúbegyűjtőt, és a csapata elkészíti az üvegházakat is . -
endy papp #19417 Akkor azért nem oly ördöngősség össze kapcsolni ,majd ha nagyon oda jutok lehet szórakozok vele de szerintem addig jönni fog egy jó szállító mod remélem.
Ezzel a rossz fordulással én is találkoztam de szántásnál is produkált már ilyet,simán ment végig ahol már járt....
Remélem javítják.
A 15-nél is az elején tudta ezt produkálni,majd ott is javították,de asszem ott ennyire nem volt durva.
Nos itt igazán rámentek a """nem túl gyors""" meggazdagodásra,de mod már van rá,én nem fogom használni,elég volt a csalásból a 15-nél igaz ott csak annyi volt hogy vettem kölcsönt föl de abból 5-6 millát,igaz kamat is volt rendesen.....
A favágásra lehetett számítani mivel az erdő is kevés ,itt most nem arra hegyezték ki mint a 15-nél ott ugye nagy újdonság volt.
Most amúgy sem hiányzik annyira ,a 15-ben kivágtam annyit ,és felpakoltam egy kisebb erdőre való....
Más:
A dinamika-fizika már már életszerű,persze modokal de nekem már nagyon bejövős főleg ha belső nézetből tolja az ember.
Nagyobb mozgás szerintem már zavaró lenne a szemnek.
Tegnap óta csak cockpitből nyomok minden munkát.
A keréklapulás is baba lett moddal.
Alakul ez nagyon pedig még csak a héten jött ki...... -
Carl Davies #19416 Mint írtam, a vetésnél találkoztam a gonddal. És sima téglalap alakú földnél csinálta.
Más: Sosnovka mapon is potyognak a fák. Mondjuk csak akkor csinálta ha láncfűrésszel vágtam és csak 2-3db.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.29. 15:20:20 -
SzocsA #19415 Ja bocsánat az előbbi hozzászólásért, hát eléggé gagyin csinálták meg, mert aki tudja, hogy hogy működik az állattartás az teljesen másra gondolt.
Amúgy mennyi időközönként ad gyapjút? Elkezd számolni és ha mentek és kilépek kezdi előröl, meg csak akkor számol ha küldetéseket csinálok.
30juhom van de eddig egy raklapot adott abban 1 ilyen kocka van becsomagolva! ezt még nem mozdítottam el a helyéről többet is oda tud rakni nem kell elvinni egyből amint készen van.
Meg mellesleg, ha iylen kevés 3-5 százalék ment ki a kajából a földre felszedem de nem tudom visszaönteni, elvittem a silóba de ott sem engedte, merítettem a szecskából utána ki tudtam üríteni...
Carl Davies
Azt csak akkor csinálja ha nem kocka alakú a tábla? mintha balról jobbra tudna csak szántani...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.10.29. 15:05:51 -
Carl Davies #19414 Vetéssel (lehet mással is) kicsit bajban van a munkás. Féleig le vetette a táblát, ekkor meg kellett állítsam, majd mikor megint megindítottam, akkor nem a bevetetlen hely felé fordult, hanem arra amerre vetve volt és mégegyszer levetette ...
Fa vágás már tényleg nem a meggazdagodás legkönnyebb útja. Rönkökért is alig adnak valamit, egy nagy pótnyi faapríték is 10ezer alatt van. De legalább gyorsan lehet azt gyártani.
Futószalag sem akkora ördöngőség mint ahogy írta valaki.
-
Desert #19413 Észt nyelv nincs? -
#19412 A Giants-nek nincs tolmácsa, szarul fordítanak magyar nyelvre, ezért a sok félreértés. Bámulod a szöveget, és nem érted a jelentését, vagyis megérted, de mégse tudod hova rakni. -
endy papp #19411 Ja akkor bocs rosszul értelmeztem.
Jó hogy magas nyomású mosóval nem kell fürdetni őket.. hogy tiszták legyenek....
De ha már itt vagyunk VALÓ életből merítettem azt amit írtam.
A teheneket,disznókat ,bárányokat én eddig úgy tudtam ha tisztán akarom tartani a helyüket,akkor nem a mellé szóródott (etetőből kitúrt) kaját kell feltakarítani,hanem kiganézni alóluk,mert attól még hogy fellapátolom a mellé szóródott kaját szarosak maradnak.
Nyilván amit ide bele tettek (funkciót)az is egy tisztán tartás.
De akkor megkérdezem a gané hogy kerül a gané tárolóba???
Mert ha a 13-nál már megcsinálták a modderek némely mapon,hogy az ólból neked manuálisan kellett kilapátolni a trágyát akkor ide is bele fért volna.
No de ez sem rossz így, csak nekem fura.
A tehenek meg maguk viszik még mindig leadni a tejet.....igaz el telt 4 év de nem jutottunk előbbre ezen a téren,ja hogy a kajájukat vissza lehet lapátolni, oké
-
SzocsA #19410 Már nem azért de a kaját terítik szanaszét. azt kell visszalapátolni az etetőbe..... ugyan ez van a tehénnél meg a malacnál.....
Az etető környékét kell tisztán tartani.... -
#19409 hát ha végigmentetek volna a tutorial missziókon akkor ott ,igaz hogy a malacokat mutatja be,de elmagyarázza hogy bizony nem esznek szépen , kitúrják a vályúból a kaját , azt kell fellapátolni és azt jelenti a a takarítás. egy egész fejezet van erről a malac tutorial küldinél :D
sőt azt is elmondja hogy a vályúba egymástól függetlenül többféle kaja is mehet,nem baj ha van már benne pl kukorica nyugodtan lehet hozzáönteni pl burgonyát...
de csináljátok meg,maradjon érdekesség nektek is nehogy az legyen hogy lespoilerezem itt az egészet :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.29. 10:34:09 -
endy papp #19408 Látod látod a jó pap is holtig tanul.... -
endy papp #19407 Az úgy túl egyszerű.... -
endy papp #19406 Azért mert ezt csak úgy írtam már 2 éve nem "gyártottam" bálákat.
Legutoljára a 13-nál vesződtem velük de ott annyit hogy elég volt 2 évre...
Na majd most lehet nekirugaszkodok megint,persze hogy nem az "ótómaticével" ,mert annak semmi értelme ahogy írtad is.... -
#19405 Én kérdeztem párszor a tiszításukról, de végül rájöttem.
Megoldottam egy Fűnyíró + felszedőkocsi kombóval megoldottam a kajájukat és a takarításukat is. -
endy papp #19404 Nos akkor a Barikról essen szó már mint a """tisztán"""" tartásukról nem véletlen van többszörös idéző jelben.
Mondom kipróbálom ne hogy emiatt ne legyen "pulcsi a fa alá" vagy valakinek is elmenjen a kedve a barik tartásától,no meg ahogy láttam elég sok embernek fejtörést okozott,pedig egyszerű mint a faék....
Tesztelve
Kaja ,víz termelik a gyapjút.
Csökken a termelékenység és a tisztaság is rohamosan ezzel együtt.
Szerintem az volt a gond hogy minden kimondva, kimondatlanul (szart) keresett.
Nos nem nem.
Az etető vályúhoz kell vinni egy homlokrakodót kanállal együtt,majd mikor megjelennek előtte pici kupacok,pár perc után már látni,nyilván később nagyobbak,nem szarkupacot kell keresni,FÜVET,akkor ezt fellapátolni,a poén még csak most jön .
Amit fel szedsz nem trágya.....ne kérdezzétek miért legalább is a kanál nem azt írja.
Nem kell eldobni nem vész kárba nyugodtan vissza lehet tenni-önteni,a vályúba így több lesz a kaja is...
Ha nagyon durván szeretnék fogalmazni,(mindenkitől elnézést) magyarán megeszik a szarukat és tiszták lesznek a termelékenység meg az egekbe szökik.
Elég sűrű foglalatosság ha állandóan tisztán szeretnénk tartani őket.
Itt a kép is róla ne hogy valaki megkérdezze hol az etető vályú....
Jó ganalyozást mindenkinek
Imádom az ilyen kihívásokat.....
Bárányok tisztán tartása
-
#19403 Akkor miért nem használsz felszedő kocsikat? Annak mi értelme van hogy ottómatice felpattognak a bálák? Semmi jó nincs benne.