23847
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19683 Nos ezzel is tiprom a füvet (most próbáltam)de jó ez így mert a füvet teljesen nem pusztítja a taposó mod ,még lehet utána füvet nyíni.
Legalább a "fűre lépni tilos" -
#19682 Ezt a trágyázósdit egy növekedési szinten csak egyszer lehet? Vagy nyomhatom műtrágyával és permetezhetem egyszerre? -
endy papp #19681 Nem véletlen ajánlottam....csak nem én linkeltem
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.07. 19:19:21 -
Z33noo #19680 Ez a mod hatalmas ... Mondhatni "Survivor mode FS17"
Kissémegneheziti a játékot, de egyuttal sokkal élvezetesebbé is teszi.
Amcsi map 22-es parcellán csináltam egy kultivátoros küldit és a kapott Deutz-Fahr 7-es traki a maga 240HP-jéval volt hogy csak 1-2 KPH-val cibálta a Horsch Terrano 5-ös kultit, amihez 205HP az ajánlott.
1 perc 22mp-m maradt az idö lejártáig.
Ezeket a küldiket ez a mod nélkül kb fele idö alatt eddig mindig megcsináltam :D -
#19679 Neked EZ kell. Én is ezt használom. Tutijó. -
#19678 Nagyon köszi! Már tesztelgettem és egész tetszik a cucc. -
endy papp #19677 Csak a te kedvedért megszámoltam.....
Ha jól számoltam 43 traki van(de nem biztos).
9 db ikerkerekes van ebből 2 keskennyel is rendelhető
1 csak hátul
1 Tripla ikerkerékkel
Szerintem ezekből lehet választani.
Majd az 1/4-e nem oly rossz arány.
Ha csak nem a termés letaposása acél .
Én kifejezetten örülök hogy sok a keskeny kerekes ,mivel nálam a letaposás mód is bejátszik így nem lehet akárhol menni.
A röhej még a füvet is letaposom bárhol a mapon ahol rámegyek...
Az biztos a keskeny kerekesből több van.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.07. 17:17:45 -
#19676 Felháborítónak találom hogy alig pár traktorra van elérhető dupla kerék lehetőség. Most komolyan... mennyiből tartott volna lemodellezni? +10perc per gép? -
endy papp #19675 Aki a courseplayt modot használja ,nyugodtan kukázhatja.
Legalább is ami most van.
Mivel nálam már több galibát is okozott,még gyári gépeket sem engedett megvenni,stb.... -
#19674 Egy másik fórumban írtam, bemásolom.
A GPS panelt a "Bal Ctrl + num 0" nyitod/zárod
Bővített menü "Bal Ctrl + num ," (a num 0 mellett) ha ezt megnyitod és nyomva tartod a "Bal Ctrl" tudsz az egérrel a kezelőfelületen kijelölni funkciókat. Minden funkcióhoz van billentyű kombó is (most nem megy fejből).
Bal felső sarok: Mentés, betöltés, törlés funkciók, ill. a slotok "+ -" (érdemes egy eszköz paramétereit elmenteni, később nem kell újra beállítani)
Jobb felső sarok: Munkaszélesség, "+ -", ill. automata (megnyitáskor mindig 6 m, ha automatára nyomsz az adott eszköz munkaszélességére áll be, én lejjebb szoktam venni 0.1-0.3 tizeddel, mert túl vannak méretezve)
Bal közép: Útvonal beállítások, bal-jobb irányban eltolás, kilencven fokos elforgatás, bal-jobb irányú szabadkézi forgatás 0-360°
Jobb közép: Eltolás, a vontató és a munkaeszköz helyzetét tudod változtatni, pl. nagyobb ekéknél amikor bal-jobb irányban dolgoznak a vontató mögött, "+ -" tudod a vontató nyomvonalát változtatni (kék szaggatott vonal), a "téglalap" ikonra nyomva visszaáll a zöld folyamatos vonalra a vontató. Automata beállítás, értelemszerűen a program állítja be.
Bal alsó sarok: Alapbeállítások, a "piros szaggatott, és zöld" vonalak emelése pl. aratásnál, kikapcsolása, megjelenítése. Az előző munkaeszköz beállításának betöltése.
A parabola antenna - A GPS AKTIVÁLÁSA - DEAKTIVÁLÁSA (rögzíti ill. feloldja a járművet a beállított útvonalra, hangjelzést is ad - egy pittyegés rögzítés, két pittyegés oldás) billentyűvel "Bal Ctrl + W"
New - Új útvonal, ilyenkor az addigi beállításod nullázódik alaphelyzetre ugrik éppen amerre állsz irányban.
GPS kormánymű aktív - passzív (játékvezérlők).
Jobb alsó sarok: Automata funkciók
"+ -" pl. multiban, két gép egymás mellett halad, munkasáv eltolás, a földterület végén, kanyarodáskor egy sort kihagy a másik gép számára, nem akadnak össze.
Alatta van egy áthúzott ikon, ilyenkor a föld végénél nincs parancs megadva megy tovább..... (manuálisan kell parancsot adni vagy irányítani), rákattintva nyíl merőleges vonallal, a föld végénél megáll, még egy kattintás bal - jobb irányban történő kanyarodás a terület végénél. Mellette két bal - jobb kanyarodó nyíllal lehet változtatni a kanyarodási irányt.
A két nyíl felett "+ - vonalkák) a kanyarodás távolságát lehet szabályozni a terület vége előtt (csak a föld fizikai határáig képes számolni, mindig a vontató első kereke a mérvadó, ha az első kerekek elérik a földhatárt kanyarodni fog ).
Nagy vonalakban ennyi funkciót tud, elnézést, ha komplikáltan fogalmaztam, a legjobb ha leülsz és végigpróbálod. Pár perc és tudni fogod használni, a billentyű kombinációkat megtalálod a program leírásánál.
GPS
Van egy skin is, ha nem tetszik az eredeti
GPS HARD HUD
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.07. 13:43:57 -
endy papp #19673 Picit vicces de üresen elhúzza. na persze a sík betonon....
Ez már mod azért is lehet átfesteni és csatolót tenni rá
Dávid és Góliát "harcol" -
endy papp #19672 igen ő az... -
#19671 köszi. -
#19670 Kizárásos alapon csak ez lehet
(Modhoster) FillTypeMassAdjustment -
#19669 Érdekesnek hangzik,leírod a mod nevét? -
endy papp #19668 Pár gondolat.
Tegnap lementem a 185 LE trakival vízért 30000L-es tartályt húztam,az egyik folyó parti helyre, ahol nem oly meredek, de azért kell az erő.
Az előírás ugye ennek a tartálynak 240LE szükséglet.
Azt tudni kell van egy mod benne ami még realisztikusabbá (nehezebbé)teszi a pót súlyát terhelés alatt.
Érdemes feltenni sokat javít a játék élményen.
Nos a tarki csak erőlködött(nincs ebben oly meglepő) majd egyszer csak elkezdtek kipörögni a kerekek,magyarán elkapart a kerék a parton..
De ahogy ezt véghez vitte,nagyon komoly volt.
Hol a hátulja hol az eleje de volt hogy jobb-bal oldala is külön kapart...
Ha tehetitek csináljatok egy próbát.
Komolyan mint az "életben".
Nem volt mit tennem ,kellett vennem egy Tatra kamcsit,ami ugye 420LE,na ennek is meggyűlt a baja mire kihúzta.
Erőlködött billegett kipörögtek a kerekek ,kúszott mászott.
Szerintem azért ezen részével is belehúztak a készítők....itt már van dinamika számít a súly miegymás.
Valamelyik nap egy földúti emelkedőn is láttam hasonlót de gondoltam áááá csak képzelődök.
De ezek szerint nem ,mert itt ugye csúszós sima a talaj nem tudnak a kerekek megkapaszkodni,így elkaparnak ,túlpörögnek ....
Köszönöm a figyelmet. -
endy papp #19667 Látom el vagy velük.... -
#19666 Nem próbáltam, most mással szöszöltem. A karakterem "Pirike", magyar barátnői, és barátai dolgoznak neki segítőként "zöld Csernobil-ban".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #19665 A játék látja a modot elolvastam a leírást ,de hiába nyomkodom a bal shift-et nem jön elő a hud....
Még mit kellene?
Előre is thx -
endy papp #19664 Ja értem ,de farkasról nem olvastam...
Piroska is van benne????....
Na megyek kipróbálom az egyik teszt mapo-on ,hogy hullanak a tehenek.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.06. 20:26:43 -
#19663 Akkor halnak meg, ha nem eteted, itatod őket, vagy a farkas elvisz egyet . -
endy papp #19662 A 15-nél már az Ackendor mapon biztos,de elég sok mapon be volt építve ez a funkció,ott is fogytak az állatok rendesen.
De mellette szaporodtak is,nem tudom itt hogy van-lesz megoldva,én egyenlőre biztos hanyagolom ezt a modot.
Itt azért szerintem örülünk ha szaporodnak majd, nem hogy fogyjanak,pl a disznók tartása akkor tök felesleges ezzel a móddal.
Drága pénzért megveszem etetem ,majd mire felszaporodik az állomány hogy le adjam üres lesz az ól.... -
#19661 Friss, ropogós mod, jószágok menedzselése (az állatok halandóak lesznek )
( FS-UK) Livestock Manager 2017
Közben felrakták (endy kedvence lesz) ezt is.
Az automatikus tejeladás letiltása.
Stop Milchverkauf
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.06. 20:04:40 -
endy papp #19660 Ja ha nekem ennyi gépem lenne akkor nekem is kellene ez a mod.
Ez már """csalás""" -
endy papp #19659 Ennél azért gyorsabb Ctrl+Alt+9 -
#19658 Nagyon jó kis mod, kicsi de hasznos (vlsz. bővíteni fogja a készítő), alapjátékban 10 segítő a max., ezzel a moddal 30, és nevesíti betűk helyett a bérmunkásokat.
(Modhoster) HiredHelperTool
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.06. 19:39:01 -
endy papp #19657 Most hogy már vettem pár földet,hamarosan,bele ölöm az összes pénzt a tehenekbe.
Jól jött az aranyból befolyt összeg,de azért szórni nem lehet a lóvét....
Már a teszten átestek ,így tudom mire számíthatok.....nagy gazdagság ebből sem lesz, de az egész FS 2017,pont erről szól..... -
#19656 Be kell rakni a gps modot... kiválasztani a legnagyobb földeket, belőni. Azt közben végignézni valami sorozatot -
Carl Davies #19655 Hát, amivel nagyobb pénzt tudsz szerezni, az a bérmunka, bár az is sok ideig tart. Ha minden földre elmész betakarítani, akkor azzal elég sokat lehet keresni, csak belemegy jópár óra. :D -
Infidel #19654 akkor mi az a melo amivel már lehet valamit keresni?
-
endy papp #19653 Na az lófütty...
-
#19652 Nem, csak az aktuális játékban marad meg. -
Infidel #19651 okés.köszi
-
Carl Davies #19650 Nem. -
#19649 Nem zavar senkit mert az menő :) Még szerencse, hogy utána kilépve az utcára nem önti el a vágy ezeket az embereket a játékból átvett viselkedés kiélésére. -
Infidel #19648 és az egyik szerveren szerzett/kapott pénzt átviszem a másik szerverre is? -
#19647 Hogylehetilyenhülyeségeketkérdezni ? Hogy lehet egy végtelenített tárú fegyverrel, halhatatlan heal-el rohanni egy pályán és halomra ölni mindenkit ? Az a "műfaj" népszerű V. Pityukáéknál, és az nem zavar senkit? -
#19646 Ebből a megrakott kocsiból kb 20.000$-t kaptam. -
#19645 Jönnek is már a, háthogylehet ezzel játszani? Miértennyirenépszerűaparasztszimulátor? jellegű kérdések :) Mindenhol ez van ha feltűnik ez a játék mint téma. Soha nem fogom megérteni miért ennyire érdekes ez. -
#19644 Igen, van értelme, ugyanúgy van fenntartási költség, bérköltség, stb., gépek vásárlásához is kell. Mindig a játékot létrehozó kezeli az összes lóvét, de átutalhat bármelyik játékosnak is, aki azt szabadon költheti.