Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Hogy megy itt a multizás? Hogy tudok találni valami magyar szervert ahol szoktak is játszani?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a traktorista pálinkával müködik

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
X universe Home, sweet home
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
(a kép készítőjétől elnézést kérek,de példának tökéletes)
volt egyszer a balhé hogy a kiadó és a készítők összebalhéztak és a készíték direkt szarul patchelték a gamet,hogy ne lehessen játszani 😄
!Forza Ferrari!
aki még nem próbálta hajrá,egy ahhoz hasonló rendszert már illett volna beépíteni ide.
Ha nem mutat ennél többet a 17,asszem virágboltival meg fogok elégedni,ezt már nem veszem meg
max ha tescos leárazás lesz 2000ért
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.28. 18:46:51
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A játékosok, fanok megint mérgelődnek, hogy ua. mint az előző kicsi plasztikával, a Giants meg röhög, ismét sikerült lehúzni a népet, és majd a modderek úgyis kikalapálják. Ez a dé jávu kétévente ismétlődik, de vajon meddig ? Manapság ez a divat a játékfejlesztőknél (tisztelet a kivételeknek), összedobnak egy kupac sz@rt, és majd a "hülye fanok" megtoldják. Én nem is emlékszem, hogy valaha játszottam volna a fs széria bármely részét módok nélkül.
Már két éve időszerű lett volna egy engine fejlesztés, ami persze most sem valósult meg.
Pl. sötétben, világosban a gépek világítása munkalámpákkal együtt, az fps máris mélyrepülésbe kezd, ha egy telep, település világítása akkor már diavetítés van.
A F1 pályák mintájára készült sima felületű földek, még annyi pukli sincs benne mint a versenypályákon.
stb.
A gépek kidolgozottsága (jó szépek), jóformán ugyanolyan minden traktor eleje, hátulja, a motorház burkolat, ugyanazt az modell elemet használják mindegyiknél. A festés és a márkanév más, ez is mekkora spórolás, nem kell lemodellezni mindent, jó lesz az az egy mindegyikre.
Aztán majd később jönnek a DLC-k 5-10-20 euróért, simán elvannak mint a befőtt.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Olyan kérdésem van hogy a Traktorokon fekvő villogót melyik gombal lehet függőlegesbe tenni?
FS 2017 infók
FS 2017 új képek
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.25. 19:52:54
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
(vagyis a festés a traktorokon)

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.24. 22:55:50
Nem hülyék ezek, tudják mitől döglik a légy, mi kell a"parasztnak"<#wink>#wink>
Persze ha 2x ennyi "új dolog" lenne benne, sem vinnék túlzásba ,de mint tudjuk ....SOON-2019.....<#nyes>#nyes>
Nekem ígéretesnek tűnik,nyilván kell ,neki fél-1 év míg a modderek rendesen ráfeküdnek,tovább gondolják-fejlesztik az "új" funkciókat bele rakják.
Akármi kisülhet belőle.....<#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.24. 22:43:29

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.24. 19:38:28
Ha csak nem alakítottad át ,de gondolom ha sikerült volna akkor nem jelentkezne ez e hiba.
Olyan kérdésem lenne hogy,átraktam fs13-ből egy traktort.És mikor rámegyek azt irja ki hogy nem vásárolhatom meg!Mit csináljak hogy megvehessem?
Be is tettem a trigerbe a termény nevét, és be is áraztam. Amikor indítom a játékot, látom is, hogy szépen megjelenik, hogy a BGA vesz kevert takarmányt, és az ár is rendben van, viszont nem engedi feltölteni a feldolgozó tartályt kevert takarmánnyal.
Valakinek ötlete, hogy miként tudnám működésre bírni?
Remélem bikiniben is tud majd trágyát hordani....<#nyes>#nyes>
Az AppData-ban meg nincs mappája az FS-nek, az editornak van kettő is, de magának a játéknak nincs.
Ha esetleg nem látod a listán, töltsd le még egyszer, de nem árthat egy reistry tisztítás, ha jól emlékszem a felhasználok "AppData - Local" mappában találod ami rejtett mappa.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.14. 18:12:59
Van ez a mód:Odometer, egy csomó módmegosztó portálról letölthető.
A lényege a modnak, hogy beépül minden traktorba, kombájnba, kamionba és számolja a megtett távolságot. Két értéket mutat egy öszz. távolságot, és egy jelenlegi távolságot, amit a játék elinditásától számít minden alkalommal.
Namost, nekem nagyon bejön ez a mod, és egy darabig királyul működött is, viszont egyik pillanatról a másikra eltünt. Próbáltam már, hogy egyedül csak ez az egy mód maradt bent a mod mappában, viszont akkor sem jelent meg. Újabb verzió nem létezik ebből a modból, viszont láttam egyes videósoknál, hogy náluk működik ez a mod. Valakinek valami ötlete van, hogy ezt a nyamvadt Odometer-t működésre bírjam? 😄