23847
  • endy papp
    Nos ezzel is tiprom a füvet (most próbáltam)de jó ez így mert a füvet teljesen nem pusztítja a taposó mod ,még lehet utána füvet nyíni.
    Legalább a "fűre lépni tilos"
  • LeWyTy
    Ezt a trágyázósdit egy növekedési szinten csak egyszer lehet? Vagy nyomhatom műtrágyával és permetezhetem egyszerre?
  • endy papp
    Nem véletlen ajánlottam....csak nem én linkeltem
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.07. 19:19:21
  • Z33noo
    Ez a mod hatalmas ... Mondhatni "Survivor mode FS17"
    Kissémegneheziti a játékot, de egyuttal sokkal élvezetesebbé is teszi.
    Amcsi map 22-es parcellán csináltam egy kultivátoros küldit és a kapott Deutz-Fahr 7-es traki a maga 240HP-jéval volt hogy csak 1-2 KPH-val cibálta a Horsch Terrano 5-ös kultit, amihez 205HP az ajánlott.
    1 perc 22mp-m maradt az idö lejártáig.
    Ezeket a küldiket ez a mod nélkül kb fele idö alatt eddig mindig megcsináltam :D
  • joceruza
    Neked EZ kell. Én is ezt használom. Tutijó.
  • joceruza
    Nagyon köszi! Már tesztelgettem és egész tetszik a cucc.
  • endy papp
    Csak a te kedvedért megszámoltam.....
    Ha jól számoltam 43 traki van(de nem biztos).
    9 db ikerkerekes van ebből 2 keskennyel is rendelhető
    1 csak hátul
    1 Tripla ikerkerékkel
    Szerintem ezekből lehet választani.
    Majd az 1/4-e nem oly rossz arány.
    Ha csak nem a termés letaposása acél .
    Én kifejezetten örülök hogy sok a keskeny kerekes ,mivel nálam a letaposás mód is bejátszik így nem lehet akárhol menni.
    A röhej még a füvet is letaposom bárhol a mapon ahol rámegyek...
    Az biztos a keskeny kerekesből több van.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.07. 17:17:45
  • LeWyTy
    Felháborítónak találom hogy alig pár traktorra van elérhető dupla kerék lehetőség. Most komolyan... mennyiből tartott volna lemodellezni? +10perc per gép?
  • endy papp
    Aki a courseplayt modot használja ,nyugodtan kukázhatja.
    Legalább is ami most van.
    Mivel nálam már több galibát is okozott,még gyári gépeket sem engedett megvenni,stb....
  • dimre
    Egy másik fórumban írtam, bemásolom.

A GPS panelt a "Bal Ctrl + num 0" nyitod/zárod
    Bővített menü "Bal Ctrl + num ," (a num 0 mellett) ha ezt megnyitod és nyomva tartod a "Bal Ctrl" tudsz az egérrel a kezelőfelületen kijelölni funkciókat. Minden funkcióhoz van billentyű kombó is (most nem megy fejből).
    Bal felső sarok: Mentés, betöltés, törlés funkciók, ill. a slotok "+ -" (érdemes egy eszköz paramétereit elmenteni, később nem kell újra beállítani)
    Jobb felső sarok: Munkaszélesség, "+ -", ill. automata (megnyitáskor mindig 6 m, ha automatára nyomsz az adott eszköz munkaszélességére áll be, én lejjebb szoktam venni 0.1-0.3 tizeddel, mert túl vannak méretezve)
    Bal közép: Útvonal beállítások, bal-jobb irányban eltolás, kilencven fokos elforgatás, bal-jobb irányú szabadkézi forgatás 0-360°
    Jobb közép: Eltolás, a vontató és a munkaeszköz helyzetét tudod változtatni, pl. nagyobb ekéknél amikor bal-jobb irányban dolgoznak a vontató mögött, "+ -" tudod a vontató nyomvonalát változtatni (kék szaggatott vonal), a "téglalap" ikonra nyomva visszaáll a zöld folyamatos vonalra a vontató. Automata beállítás, értelemszerűen a program állítja be.
    Bal alsó sarok: Alapbeállítások, a "piros szaggatott, és zöld" vonalak emelése pl. aratásnál, kikapcsolása, megjelenítése. Az előző munkaeszköz beállításának betöltése.
    A parabola antenna - A GPS AKTIVÁLÁSA - DEAKTIVÁLÁSA (rögzíti ill. feloldja a járművet a beállított útvonalra, hangjelzést is ad - egy pittyegés rögzítés, két pittyegés oldás) billentyűvel "Bal Ctrl + W"
    New - Új útvonal, ilyenkor az addigi beállításod nullázódik alaphelyzetre ugrik éppen amerre állsz irányban.
    GPS kormánymű aktív - passzív (játékvezérlők).
    Jobb alsó sarok: Automata funkciók
    "+ -" pl. multiban, két gép egymás mellett halad, munkasáv eltolás, a földterület végén, kanyarodáskor egy sort kihagy a másik gép számára, nem akadnak össze.
    Alatta van egy áthúzott ikon, ilyenkor a föld végénél nincs parancs megadva megy tovább..... (manuálisan kell parancsot adni vagy irányítani), rákattintva nyíl merőleges vonallal, a föld végénél megáll, még egy kattintás bal - jobb irányban történő kanyarodás a terület végénél. Mellette két bal - jobb kanyarodó nyíllal lehet változtatni a kanyarodási irányt.
    A két nyíl felett "+ - vonalkák) a kanyarodás távolságát lehet szabályozni a terület vége előtt (csak a föld fizikai határáig képes számolni, mindig a vontató első kereke a mérvadó, ha az első kerekek elérik a földhatárt kanyarodni fog ).
    Nagy vonalakban ennyi funkciót tud, elnézést, ha komplikáltan fogalmaztam, a legjobb ha leülsz és végigpróbálod. Pár perc és tudni fogod használni, a billentyű kombinációkat megtalálod a program leírásánál.
    GPS
    Van egy skin is, ha nem tetszik az eredeti
    GPS HARD HUD
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.07. 13:43:57
  • endy papp
    Picit vicces de üresen elhúzza. na persze a sík betonon....
    Ez már mod azért is lehet átfesteni és csatolót tenni rá
    Dávid és Góliát "harcol"
  • endy papp
    igen ő az...
  • Caliph
    köszi.
  • dimre
    Kizárásos alapon csak ez lehet
    (Modhoster) FillTypeMassAdjustment
  • Caliph
    Érdekesnek hangzik,leírod a mod nevét?
  • endy papp
    Pár gondolat.
    Tegnap lementem a 185 LE trakival vízért 30000L-es tartályt húztam,az egyik folyó parti helyre, ahol nem oly meredek, de azért kell az erő.
    Az előírás ugye ennek a tartálynak 240LE szükséglet.
    Azt tudni kell van egy mod benne ami még realisztikusabbá (nehezebbé)teszi a pót súlyát terhelés alatt.
    Érdemes feltenni sokat javít a játék élményen.
    Nos a tarki csak erőlködött(nincs ebben oly meglepő) majd egyszer csak elkezdtek kipörögni a kerekek,magyarán elkapart a kerék a parton..
    De ahogy ezt véghez vitte,nagyon komoly volt.
    Hol a hátulja hol az eleje de volt hogy jobb-bal oldala is külön kapart...
    Ha tehetitek csináljatok egy próbát.
    Komolyan mint az "életben".
    Nem volt mit tennem ,kellett vennem egy Tatra kamcsit,ami ugye 420LE,na ennek is meggyűlt a baja mire kihúzta.
    Erőlködött billegett kipörögtek a kerekek ,kúszott mászott.
    Szerintem azért ezen részével is belehúztak a készítők....itt már van dinamika számít a súly miegymás.
    Valamelyik nap egy földúti emelkedőn is láttam hasonlót de gondoltam áááá csak képzelődök.
    De ezek szerint nem ,mert itt ugye csúszós sima a talaj nem tudnak a kerekek megkapaszkodni,így elkaparnak ,túlpörögnek ....
    Köszönöm a figyelmet.
  • endy papp
    Látom el vagy velük....
  • dimre
    Nem próbáltam, most mással szöszöltem. A karakterem "Pirike", magyar barátnői, és barátai dolgoznak neki segítőként "zöld Csernobil-ban".
  • endy papp
    A játék látja a modot elolvastam a leírást ,de hiába nyomkodom a bal shift-et nem jön elő a hud....
    Még mit kellene?
    Előre is thx
  • endy papp
    Ja értem ,de farkasról nem olvastam...
    Piroska is van benne????....
    Na megyek kipróbálom az egyik teszt mapo-on ,hogy hullanak a tehenek.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.06. 20:26:43
  • dimre
    Akkor halnak meg, ha nem eteted, itatod őket, vagy a farkas elvisz egyet .
  • endy papp
    A 15-nél már az Ackendor mapon biztos,de elég sok mapon be volt építve ez a funkció,ott is fogytak az állatok rendesen.
    De mellette szaporodtak is,nem tudom itt hogy van-lesz megoldva,én egyenlőre biztos hanyagolom ezt a modot.
    Itt azért szerintem örülünk ha szaporodnak majd, nem hogy fogyjanak,pl a disznók tartása akkor tök felesleges ezzel a móddal.
    Drága pénzért megveszem etetem ,majd mire felszaporodik az állomány hogy le adjam üres lesz az ól....
  • dimre
    Friss, ropogós mod, jószágok menedzselése (az állatok halandóak lesznek )

( FS-UK) Livestock Manager 2017

Közben felrakták (endy kedvence lesz) ezt is.
    Az automatikus tejeladás letiltása.
    Stop Milchverkauf
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.06. 20:04:40
  • endy papp
    Ja ha nekem ennyi gépem lenne akkor nekem is kellene ez a mod.
    Ez már """csalás"""
  • endy papp
    Ennél azért gyorsabb Ctrl+Alt+9
  • dimre
    Nagyon jó kis mod, kicsi de hasznos (vlsz. bővíteni fogja a készítő), alapjátékban 10 segítő a max., ezzel a moddal 30, és nevesíti betűk helyett a bérmunkásokat.
    (Modhoster) HiredHelperTool

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.06. 19:39:01
  • endy papp
    Most hogy már vettem pár földet,hamarosan,bele ölöm az összes pénzt a tehenekbe.
    Jól jött az aranyból befolyt összeg,de azért szórni nem lehet a lóvét....
    Már a teszten átestek ,így tudom mire számíthatok.....nagy gazdagság ebből sem lesz, de az egész FS 2017,pont erről szól.....
  • LeWyTy
    Be kell rakni a gps modot... kiválasztani a legnagyobb földeket, belőni. Azt közben végignézni valami sorozatot
  • Carl Davies
    Hát, amivel nagyobb pénzt tudsz szerezni, az a bérmunka, bár az is sok ideig tart. Ha minden földre elmész betakarítani, akkor azzal elég sokat lehet keresni, csak belemegy jópár óra. :D
  • Infidel
    akkor mi az a melo amivel már lehet valamit keresni?
  • endy papp
    Na az lófütty...
  • dimre
    Nem, csak az aktuális játékban marad meg.
  • Infidel
    okés.köszi
  • Carl Davies
    Nem.
  • FrezeR
    Nem zavar senkit mert az menő :) Még szerencse, hogy utána kilépve az utcára nem önti el a vágy ezeket az embereket a játékból átvett viselkedés kiélésére.
  • Infidel
    és az egyik szerveren szerzett/kapott pénzt átviszem a másik szerverre is?
  • dimre
    Hogylehetilyenhülyeségeketkérdezni ? Hogy lehet egy végtelenített tárú fegyverrel, halhatatlan heal-el rohanni egy pályán és halomra ölni mindenkit ? Az a "műfaj" népszerű V. Pityukáéknál, és az nem zavar senkit?
  • LeWyTy
    Ebből a megrakott kocsiból kb 20.000$-t kaptam.
  • FrezeR
    Jönnek is már a, háthogylehet ezzel játszani? Miértennyirenépszerűaparasztszimulátor? jellegű kérdések :) Mindenhol ez van ha feltűnik ez a játék mint téma. Soha nem fogom megérteni miért ennyire érdekes ez.
  • dimre
    Igen, van értelme, ugyanúgy van fenntartási költség, bérköltség, stb., gépek vásárlásához is kell. Mindig a játékot létrehozó kezeli az összes lóvét, de átutalhat bármelyik játékosnak is, aki azt szabadon költheti.