Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még el leszek a 15-el még megjelenik a Cattle and Crops

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Többjátékosba bemész, Csatlakozás szerverhez, kiválasztod a Continental Eu-t. Alul be tudod állítani, hogy magyar szervereket keressen, meg az egyéb dolgokat.
LeWyTy
Sziasztok. Szereztem egy fs15-öt és lenne pár kérdésem:
Hogy megy itt a multizás? Hogy tudok találni valami magyar szervert ahol szoktak is játszani?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

traktorista
Ez a modolás átka is egyben, sok kompatibilitási probléma. Meg talán nem is akarnak gyöngyöt szórni a disznók elé. De azért megérik ők is a pénzüket, profitmaximalizálásra hajtanak. Sok olyan játékot lehetne felsorolni, ahol a készítők idejüket, energiájukat nem kímélve igyekeztek azt minél tökéletesebbé tenni, már csak a szakmai büszkeség miatt is. Szerintem ilyen játék a Spin Tires is. Pár lelkes programozó munkájának gyümölcse.

a traktorista pálinkával müködik

joceruza
Az ilyen embereket mi élteti a játékban? A gépek fizikája? Az igazi gazdálkodás? Vagy hogy valódi talaj és időjárás szimuláció? Nem hinném!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

traktorista
Ez igaz. Én is sok olyan modolt traktorral játszottam, amihez képest a gyáriak fényévekkel jobbak fizikai viselkedésre. Ugyanakkor olyat is találtam, ami rávert a gyáriakra. Kétségtelen, hogy igénytelen a közönség is, de ez amiatt is van, hogy kevés az igazi szakmabéli vagy rajongó. Sok a laikus és a gyerek. Én jóval több pénzt is kiadnék a játékra, de akkor az minimum olyan legyen, mint a Spintires.

dimre
A "Classic DLC"-t mindegyikhez kiadják ingyenesen <#zavart1>

X universe Home, sweet home

joceruza
Nem az a gond hogy milyen gyártmányú és mennyi idős vasakkal akar az ember földet művelni........ A dolog lényege hogy ha valaki csinál egy kockát amire rá van írva hogy MTZ,az már jó. Ha a játékban van egy képekből összetákolt MTZ-d és van némi sár textúrával elfedett gödör, akkor az már tuti játékélmény. Kevés embert hat meg már a fizika és a valódi földművelés. Ezekhez az igényekhez képest amit adnak az már bőven sok. Kijön a játék és hála az igazi fanoknak, a 2011-es játékhoz összeekézett *zarokkal nyomatják orrvérzésig. Minek fejleszteni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Simán csinálhatnának bele régebbi traktorokat alapból. 13-ban még volt 2-3, 15-ben már egy sincs.
traktorista
Az a játék szempontjából nem minőségi értékmérő, hogy valaki öreg masinákkal szeret játszani. Ezekkel is meg lehetne valósítani maximálisan reális grafikus motort. A hiányérzet amiatt van, hogy a gépek fizikai viselkedése nem valós, nem valós a talajművelés és úgy általában az egész gazdálkodás. A többséget viszont az ilyen tartalmi dolgok kevésbé érdeklik, megveszi a játékot anélkül is. Igaz nincs is más alternatíva, monopolhelyzetben vannak.

joceruza
Úgy őszintén! Ezek után te törekednél a minőségre? Ennél 1000-szer többet kap a nép,mégis ez kell nekik.

(a kép készítőjétől elnézést kérek,de példának tökéletes)

oneal1
tényleg Spintires-t kijavították már?

volt egyszer a balhé hogy a kiadó és a készítők összebalhéztak és a készíték direkt szarul patchelték a gamet,hogy ne lehessen játszani 😄

!Forza Ferrari!

Caliph
nem tudom ismeritek e a spin tires játékot,halál egyszerű fa szállítós játék iszonyat jó dagonyával
aki még nem próbálta hajrá,egy ahhoz hasonló rendszert már illett volna beépíteni ide.

Ha nem mutat ennél többet a 17,asszem virágboltival meg fogok elégedni,ezt már nem veszem meg
max ha tescos leárazás lesz 2000ért

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.28. 18:46:51

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

traktorista
Ezt szerintem a végtelenségig lehet művelni, mert rájöttek, hogy jobb parasztvakítós látványvilágba elmenni, mint a realitásokra koncentrálni. Kibővítik konzolokra is, és úgy már elég nagy piacot szereznek. Ez az alábbi videó is olyan meseszerű, szép színes, ezt kajálják a nagy tömegek. Ha a konkurencia inkább a realitásokra fog koncentrálni, de amellett nem lesz meg a mesevilág szerű megjelenés, akkor alul fog maradni. Sajnos ilyen ez a mai világ, a népeknek csak a látvány kell. Meg lehet nézni a mozikban a sok tartalom nélküli, semmitmondó CGI-s képregény adaptációt. Én az első tíz perc után elalszok rajta, mégis a tömeg őrülten kajálja. Fordítva vagyok bekötve és bizonyára sokan vagyunk még így, de nem elegen.

dimre
Az első "kedvcsináló" videóban látszott sárszóródás a kerekeknél (amit persze modderektől lestek el), én erősen kozmetikázottnak láttam azt a felvételt.
A játékosok, fanok megint mérgelődnek, hogy ua. mint az előző kicsi plasztikával, a Giants meg röhög, ismét sikerült lehúzni a népet, és majd a modderek úgyis kikalapálják. Ez a dé jávu kétévente ismétlődik, de vajon meddig ? Manapság ez a divat a játékfejlesztőknél (tisztelet a kivételeknek), összedobnak egy kupac sz@rt, és majd a "hülye fanok" megtoldják. Én nem is emlékszem, hogy valaha játszottam volna a fs széria bármely részét módok nélkül.
Már két éve időszerű lett volna egy engine fejlesztés, ami persze most sem valósult meg.
Pl. sötétben, világosban a gépek világítása munkalámpákkal együtt, az fps máris mélyrepülésbe kezd, ha egy telep, település világítása akkor már diavetítés van.
A F1 pályák mintájára készült sima felületű földek, még annyi pukli sincs benne mint a versenypályákon.
stb.

A gépek kidolgozottsága (jó szépek), jóformán ugyanolyan minden traktor eleje, hátulja, a motorház burkolat, ugyanazt az modell elemet használják mindegyiknél. A festés és a márkanév más, ez is mekkora spórolás, nem kell lemodellezni mindent, jó lesz az az egy mindegyikre.

Aztán majd később jönnek a DLC-k 5-10-20 euróért, simán elvannak mint a befőtt.

joceruza
Nem is volna ezzel olyan nagy baj,de megint tükör lapon kell majd játszani......

Caliph
ha valaki ezt a videót megcsinálná ugyanígy egy modolt fs15el(napraforgó,ugyanazok a gépek) szerintem észre se vennénk a különbséget....

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

dimre
Egy újabb videó a 17-ről

Jó estét!

Olyan kérdésem van hogy a Traktorokon fekvő villogót melyik gombal lehet függőlegesbe tenni?
Pár infó az FS 2017-ről<#nezze>
FS 2017 infók
FS 2017 új képek

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.25. 19:52:54
A Cattle and Crops kb. hónaponta ad ki új infót, szóval a következő 1-2 hétben valószínűleg már lesz valami.
A konkurensről egy ideje nincs hír... Cattle and Crops facebook oldalukon sincs 1 hónapja hír 😞 pedig jobban várom mint ezt és jobban néz ki és ígéretesebbnek tűnik.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

joceruza
Ezzel a játékvétellel én sem fogom támogatni őket....<#shakehead>

traktorista
Hát ezek a képek nekem csalódást jelentenek. Két év alatt csináltak egy új amerikai pályát, pár új traktort és kerül bele valami parasztvakítás is, talán a hídépítés. Lényegileg a játék nem változik semmit, egy tovább polírozott 2015. Nagyon remélem, hogy a konkurens játék rendesen a hátsó felükbe fog durrantani és attól kezdve nem lesz elég a parasztvakítás, érdemi dolgot is fel kell majd mutatni. A monopol helyzetük miatt az évek alatt kényelmesen szétterültek, mint az iszap. Én mostanában a 2011-gyel játszom, szerényebb grafikán ugyan, de kb. ugyanazt tudja, mint a későbbi verziók és valahogy még hangulatosabb is. Ezt az új tákolmányt már valószínűleg nem fogom megvenni.

Nem ,ez már vicc kategória....<#zavart2>
dimre
Ez a két traktor a "bónusz" <#zavart1>
(vagyis a festés a traktorokon)

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.24. 22:55:50

Épp annyi "újítás" lesz benne ami eladhatóvá teszi.
Nem hülyék ezek, tudják mitől döglik a légy, mi kell a"parasztnak"<#wink>
Persze ha 2x ennyi "új dolog" lenne benne, sem vinnék túlzásba ,de mint tudjuk ....SOON-2019.....<#nyes>
Nekem ígéretesnek tűnik,nyilván kell ,neki fél-1 év míg a modderek rendesen ráfeküdnek,tovább gondolják-fejlesztik az "új" funkciókat bele rakják.
Akármi kisülhet belőle.....<#shakehead>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.24. 22:43:29
igen de semmi....
Hát igen. De azért lesz 1-2 érdekes "újítás" szerencsére. Nehézségi szintekkel kapcsolatban, trágyázással stb. Igaz, kb minden megtalálható most is a modok közt, de így mégis jobb. Ez a Challenger meg csak steam előrendelőknek lesz, ha jól értelmeztem az eggyik cikket.
joceruza
Miért nem lepődik meg ezen az ember.......<#shakehead>

Caliph
ahogy elnézem dinamikus talajra nem kell számítani

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.24. 19:38:28

FrezeR
Új infók a játékról, németül tudók előnyben

LS 17

Caliph
leeresztés után be is kapcsolod b betűvel?

Egy kérdés srácok... miért nem müködnek a bálázóim? le eresztem de nem müködik... egyik sem... sem módolt se pedig gyári
Nem alakítottam át,mert nem tudom hogy kell.
A 13 modok nem jók a 15-höz.
Ha csak nem alakítottad át ,de gondolom ha sikerült volna akkor nem jelentkezne ez e hiba.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy,átraktam fs13-ből egy traktort.És mikor rámegyek azt irja ki hogy nem vásárolhatom meg!Mit csináljak hogy megvehessem?
joceruza
Remélem lesz benne öltöny is,mert abban taposom szét az összes MTZ-t!

Ruhaváltás az fontos ám ... Minden "szart" belepakolnak, csak azt nem amit kellene.
Sziasztok. A mapon amin éppen játszom a BGA-nál csak silót fogadnak el, szóval úgy döntöttem, hogy beteszem a kevert takarmányt is a termények közé amit elfogadnak, jó néhány mapon láttam már ilyen megoldást.
Be is tettem a trigerbe a termény nevét, és be is áraztam. Amikor indítom a játékot, látom is, hogy szépen megjelenik, hogy a BGA vesz kevert takarmányt, és az ár is rendben van, viszont nem engedi feltölteni a feldolgozó tartályt kevert takarmánnyal.
Valakinek ötlete, hogy miként tudnám működésre bírni?
Az semmi ,olvastam hogy már a ruházatot is lehet variálni.
Remélem bikiniben is tud majd trágyát hordani....<#nyes>
Caliph
fs2017 újdonság !!! Női karakter .. 😄D 444

Az az érdekes, hogy a log szerint szépen beépül minden típusú járműbe, viszont nem látható a játékban.

Az AppData-ban meg nincs mappája az FS-nek, az editornak van kettő is, de magának a játéknak nincs.
dimre
Nézd meg a Log.txt, először keresd meg benne van-e a mod listában, ha igen keress error bejegyzést róla, szűkösen "leírja a hibát".
Ha esetleg nem látod a listán, töltsd le még egyszer, de nem árthat egy reistry tisztítás, ha jól emlékszem a felhasználok "AppData - Local" mappában találod ami rejtett mappa.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.14. 18:12:59

Sziasztok.
Van ez a mód:Odometer, egy csomó módmegosztó portálról letölthető.
A lényege a modnak, hogy beépül minden traktorba, kombájnba, kamionba és számolja a megtett távolságot. Két értéket mutat egy öszz. távolságot, és egy jelenlegi távolságot, amit a játék elinditásától számít minden alkalommal.
Namost, nekem nagyon bejön ez a mod, és egy darabig királyul működött is, viszont egyik pillanatról a másikra eltünt. Próbáltam már, hogy egyedül csak ez az egy mód maradt bent a mod mappában, viszont akkor sem jelent meg. Újabb verzió nem létezik ebből a modból, viszont láttam egyes videósoknál, hogy náluk működik ez a mod. Valakinek valami ötlete van, hogy ezt a nyamvadt Odometer-t működésre bírjam? 😄
FrezeR
Igen amit már a modderek régen beleraktak 😊 A legtöbb újításnak eladott dologra igaz lesz.

Caliph
annyi lesz az újítás hogy lesz benne napraforgó 😄

FrezeR
Én is. Talán érzik, hogy ez az utolsó rókabőr amit még le lehet húzni erről az engine-ről ezért odalépnek neki 😊 Én biztos, hogy nem veszem meg csak hónapokkal később ha már olcsóbb lesz, max akkor. Sajnos sokan bele fognak futni és megveszik tele reménnyel. Persze jó lenne pozitívan csalódni, de nem sok esélyt látok rá egyelőre.

dimre
A 15-öt 10 euroval olcsóbb volt megjelenés előtt, ilyen szar lenne az euro, vagy még többet akarnak kaszálni, én utóbbira tippelek.