23847
  • endy papp
    Én már a 15-ben is egy kezemen meg tudom számolni mennyi bálát csináltam és pakoltam,val.színű itt is ez lesz a felállás..
    Inkább megyek tűzifáért ,még ha nem is fizet jól,gondolom a bála leadásból sem lesz senki milliomos...
    Értem én hogy jó móka de a 13-nál valahogy elég volt egy időre nekem.....
  • endy papp
    Ez a siló dolog is eléggé bugzik ahogy korábban szó is volt róla,még szerencse van a ez a "SiloDelete" henger....
    A kitakarás is vicces,mert csak darabosan szedi le a fóliát,majd mikor a keverő kocsival bemegyek akkor eltűnik az összes fólia.
    Ezen a téren még a 13 szintet sem érték el....
    Valahol értem miért van ez,mivel már dinamikus az egész , de a falakat jobban meg kellett volna csinálni.
    De az is elképzelhető hogy a bárhova leöntés miatt van.
    Na mind egy egyenlőre elég nyűgös de...
  • dimre
    Elfelejtettem, hogy regisztrálni (ingyenes) kell az oldalon a modok megtekintéséhez, letöltéséhez.
  • joceruza
    Hála égnek bálapakolással eddig nem volt semmi baj,sőt,szerintem az egyik legjobb dolog a játékban. Az utántöltős kalodákkal viszont párszor volt,de könnyen meg lehet oldani.
  • dimre
    Én inkább sz...snak nevezném, a gyári villák bármelyikével, ha kicsit rosszul szúrod be a tüskét már remeg a bála, pakold fel, aztán vagy borul, vagy nem, és húzd ki a villát, hogy a többi ne omoljon rád. Erre szokták mondani, játéktechnikai hiba, ez a mod áthidalja.
    Írtátok, hogy táncolnak a traktorok, hát a bálák is ropják a táncot, ha sokan vannak egy helyen összezsúfolva.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.08. 23:03:08
  • dimre
    Király nem vagyok, mások sokkal jobban, többet csinálnak.
    Ahogy írtad csak bálákat tudsz vele emelgetni, de arra tökéletes, nem fityeg rajta mint a gyáriakon (könnyen leborítod, lehúzod a többit amit felraktál stószba).

Találtam még két modot, hátha kell valakinek.
    "Valós éjszaka" Real Nights
    "Reális fogyasztás + kijelző" Fuel Adjust
  • joceruza
    Szép és jó,de így nincs kihívás......
  • endy papp
    Nos erre a képre csak annyit tudok mondani, te vagy a bálakirály....
    A villát csak teszt jelleggel próbáltam(nem bálára) de a bolt előtti betonba a tüskéi simán belementek vagyis eltűntek,de ha a bálákra jó akkor,úgy sem beton rakásra tervezték...
  • dimre
    Egy jó daru nagyon kellene, én addig nem is "fázok".

A bálavilla az egyik kedvencem lesz, könnyen használható, rögzíthetők a bálák, szépen lehet pakolni vele, szóval kötelező darab.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.08. 22:04:07
  • endy papp
    Ja Ja (lerágott csont),áááá nem ám.
    Igen meg van mind kettő.
    Természetesen ,csak használnám,mert földekre elköltöttem az aranyásásból befolyt összeget,így a famunka egyenlőre várat magára,most "ezerrel" akarom mondani 98 db-al "tehenészkedem."
    A cocik meg még sehol nincsenek,kell az alapanyag,hozzá....
    Igazából a 15-nél annyit fanyűgözés volt, hogy most a földtúrásra kaptam rá.
    No meg egy ilyen darus pótra várok ,motoros fűrésszel(kézzel)kivágni ,majd ezt imádtam telepakolni a 15-nél is.
    A fából sosem elég....
  • dimre
    Két mod, ami teljesebbé, könnyebbé teszi a játékot
    (Modhoster)Stoll Poltergabel Duo (endy biztos használja )
    (Modhoster)Spike Kerfab With BaleAttacher and All Loader
  • Alcanthallas
    Meg se fordult a fejemben, hogy ilyen létezik. Hiába a jó cybergazda holtig tanul :D Mindegy majd veszek mögé pótot, amúgy is nagy kultivátort tervezek mögé és nagy vetőgépet,aztán kap pár földet amin elkóricálhat. Addig meg jó lesz erre-arra fát kitermelni, nézegetni, templomba járni :D
    No de én megeszem a szalonnámat vacsira és megyek is, mert sok a tenni való a földeken :)
    Szép estét és jó játékot, akarom mondani termést.
  • endy papp
    Szívesen ,valami ilyenre gondoltam én is, itt a 17-nél is van ilyen csati ("probléma")
  • endy papp
    Ja néztem is a minap, hogy na talán de mégse...
    Kár hogy nem lehet kisiklatni.....
  • Alcanthallas
    Gold edition ha ez számít valamit. Gyári cuccok ezek, ha mod lenne nem foglalkoznék vele, be tudnám annak...
    Szóval a traki Case Magnum 380, a pót Agroliner HKD 302. Most beléptem és feltűnt, hogy a fácsipkedőspótnak kicsit lefele néz a vonószeme. Aztán vásároltam olyan tandem pótot, aminek szintén és ahhoz csatlakozik...vásároltam mellé, olyat aminek vízszintes és ahhoz nem akar...
    Szerintem egyszerűen a valóságban sem kompatibilis a forgózsámolyosokhoz és a készítők ezt figyelembe vették.

Ha meg nézed, hogy nálad is ugyan ez jelentkezik, megköszönöm fáradozásod, de gyakorlatilag megoldódtam ;)
    De köszönöm szépen az eddigieket is.
  • dimre
    Nézd meg alaposabban azt a csatlakozót a Case-nél ( amire én emlékszem arra csak függesztett eszközöket lehet akasztani ).
  • joceruza
    Majd amikor a vonat is elkezd táncizni....NA AZ LESZ ÁM A BULI!
  • endy papp
    Arra is ugyan ez áll amit írtam,még fenn van a gépen, rá tudok nézni,csak írd le.
    Ha mod mindegyik akkor pontos linket kérek,mindegyikről,úgy ki tudom próbálni,de csak neked,mert itt már 99% a 17-el tolja...
  • endy papp
    Igazából nekem nem egyértelműm a leírásod.
    Pontosan (típus) melyik traki pót,mert addig nem tudjuk kipróbálni ,hogy mi is azt kaptuk é a játékba mit te
  • Alcanthallas
    Persze a lényeg lemaradt 2015-ös fs-nél van ez a problémám
  • endy papp
    Amit írtál hibát benne van a javítandó hibák között minden gépre igaz...de gondolom a pickupnál jobban kijön ,nem tudom 1 métert sem mentem vele,"0 kilométeresen vissza adtam"
    Nézd a 40 millás BMW-re is ugyan ezt el lehet mondani,hogy vannak előnyei és hibái......
  • traktorista
    Én is kipróbáltam a játékot, csak most ismerkedem vele, jól le vagyok maradva a fórumhoz képest. :)
    Hát vannak előnyei és hátrányai is. A járművek fizikája néha valóban furcsa. Különösen a pickupnál van az, hogy gázadásra irreálisan meglódul álló helyzetből. Most hogy ez azért van-e, mert billentyűzettel játszom, azt nem tudom, de a 15-ben ez nem volt ennyire feltűnő.
    Most egy darabig elszórakozok a táj és a funkciók, járművek felderítésével.
  • Alcanthallas
    Sziasztok! Lenne egy bosszantó problémám, amiben remélem tudtok segíteni.
    Vettem egy case magnumot és nem akar csatlakozni a pótkocsihoz, meg se jelenik a kis ikon. 2 eszközhöz (faaprító és szállítóhoz) csatlakoztattam, aztán semmihez nem akart. Töltöttem le javítást, kettőt is de azt mondja h nincs telepítve a game.
    Mi lehet a baj?
    Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm.
    Erőt, egészséget!
  • endy papp
    A jó munkának idő kell....
    Ha ennyi a hiba, idő kell míg a végére járnak.
    Össze kell gyűjteni mindet, ezek szerint elég sok van.
    2 hete jelent meg ,szerintem kb min.1 hónap kell mire kijavítják,gondolom a multi platform is lassítja a folyamatot(ez csak tipp)
    Még szerencse azért lehet használni így is ,nyilván nyűgös,de mást nem tudunk, várunk.....türelemmel
  • n0tr3adY
    Van ettől durvább hiba is modder oldalon.. Ez csak a jéghegy csúcsa.
    Grátiszban pedig megjelenés óta nulla support a felmerülő problémákra Giantsék részéről. Éljen a strucc-politika.
  • endy papp
    Jó de akkor elveszik amit bele tettél nem?
    Tudom hülye kérdés előre is bocs ,(nem nézlek hülyének),de megnyomtad a fólia levétel(kitakarás) gombot.
    Mert itt ahogy látom azt is kell, magától nem tűnik el ahogy a 15-nél
    Kipróbáltam amcsi map,teheneknél,félig leszedte a fóliát,a gombnyomás után,de ahogy rámentem a kanalas géppel eltűnt a többi fólia is,így kitudtam szedni.
  • dimre
    Majdnem mindenkinél, ettől zeng az összes fórum.
    Egyenlőre ez van megoldásnak.
    Silo Delete
  • endy papp
    Na azt meg hogy és most ilyenkor mi van ,mit tudsz tenni????
    Elég durva hiba.....
  • endy papp
    Ja tegnap eszembe is jutottál....nálam ha olyanja van már akár melyik gép elkezdi a "riszát"
    Van hogy csak a pót van hogy csak a gépes.
    De mivel össz 3 trakim 1 pótom 1 kombim,1 kamcsim van így egyenlőre nincs ami táncizzon.
    Mellesleg engem annyira nem zavar ,már hozzá szoktatott a 15...
    Nekem van mód dögivel,már 1,1 GB-nál járok
    Igaz ebbe traki nincs is ,abból, nekem elég a gyári választék.
    Majd aztán idővel ha összességében jönnek jobbak úgy is szelektálok közöttük....
    A 2015-öt 10,5 GB moddal zártam...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.08. 00:50:26
  • dimre
    "A következő FS ... rész tartalmából"
  • dimre
    Van egy problémám, a silóban megerjedt a szecska, tudnám lapátolni a szilázst de mégse lehet, rajta maradt a takaró.
  • joceruza
    Megmondom őszintén ez a táncika kezd rettenetesen idegesíteni. Eddig úgy voltam hogy karácsonyi meglepi lesz a játék,DE ha ezt nem javítják ki addigra,akkor nem hiszem hogy támogatva lesznek ismét......

Amúgy jármű és eszköz modokat nem nagyon használok mert nekem megfelel ami van egyenlőre,ezért is zavar hogy ilyen dolgokat kell elviselni mint a tánc,idióta helper.

Eddig a legjobb mod amivel találkoztam az Ő. Nekem ezek érnek a legtöbbet. A free steering a másik ami nagyon jó lenne.
  • endy papp
    Ja köszi ez már így jó.
    Annyi féle verzió van mindenből,,,,ez sem jó ám....
    Most a burgi kombival szívatom magam,ebből is volt több féle,de 1 volt az igazi.
    Persze a küldibe mindig a rossz burgi szedőt rakta be nem tudtam mi a retek miatt nem szedi....
  • joceruza
    Gondolom EZT használod. Ezt szedd ki és csak a másikat használd.
  • endy papp
    Mármint a taposó modot?
    ÁÁÁÁ az kizárt így van értelme igazán,törekedek amennyire lehet a "realitásra"
  • joceruza
    Nálam nem bántja..... lehet a másikat ki kellene kapcsolnod.
  • endy papp
    Tudom azért is írtam más már ne "&zopjon" vele
  • dimre
    Mondanám, hogy én szóltam előre
  • endy papp
    El kell olvasni a játékon belüli leírást......
    MINDENT csak EGYSZER!!!!!

Ez már annyira hiányzott mint egy falat kenyér......
    """Emelés magas fokon""".....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.07. 19:28:02
  • Z33noo
    Igen, bocs, zavarban is voltam, hogy melyikötök hozzászólásásra irjam a szösszenetet, de mivel ott volt a link, igy tartottam logikusabbnak, aki akarja az megy ugyis visszaolvasa az elözményét is :)