23847
  • Lucifer001
    Az igazság az , hogy nem . Magyar nyelvét tartalmazza e ? Menüben nem választható .
  • endy papp
    Nálam gond nélkül felment.
    Eredeti?
    A magyar nyelvet is tartalmazza?
  • Lucifer001
    Próbálom frissítést telepíteni . Farming Szimulátor 2017 ( Hungarian ) nincs telepítve ..
  • endy papp
    Nos akinek nélkülözhetetlen már töltheti az új verziót ami műkszik rendesen.
    RealTime v2.1.0
  • endy papp
    Lesz itt még javítás dögivel....
    Legalább is kell hogy legyen.
    A fórumot(hivatalos) böngészve van még bug rendesen benne .
    Megy a sírás rívás....

Ja a szántás NEM került javításra ,az AI még mindig nem tud normálisan szántani,de tartok tőle nem is fog.
    Szerencsére lelkes modderek csináltak kb 1 hét alatt olyan 3 méteres ekét ,ami centiket sem hagy el, nem négyzet alapú földön sem
    A többi ekével is lehet szántani ha magad végzed,de az AI-val nem érdemes.
  • endy papp
    Igazad van nem vitatkozom.
    Én is belső-külső 70-30%-ban tolom de belsőben ha áll,külsőben is,csak akkor látszódik igazán ,mivel menet közbe amúgy is billeg, nekem benn van a dinamikus kamera,ez még rátesz egy lapáttal...így nem különösebben veszem észre.
    Vagy te csak állsz és úgy farmozol??? és azt figyeled hogy épp salsa vagy csa csa csa van műsoron....
    Speciel a 15-nél is simán átsiklottam felette és itt sem fogok eret vágni miatta,mivel ahogy írtam is nem általános és mindenhol jelentkező hiba.
    2 napja tolom játékban,(persze több de a teszt mapokon eltöltött időt nem számolom,az kb 3x ennyi)amilyen kevés gépem van eddig nem is találkoztam vele ,csak a teszteken ahol direkt ez irányba figyeltem a gépeket.
    Nyilván a kosár meccsek nekem se a szívem csücskei,mivel az életben sem csipáztam soha,de ez van.
  • holecsko10
    Üdv!

Steam-es verziós FS17-em van és az lenne a problémám hogy ha a mods mappába vannak a módok és nem a játékon belül töltöttem le akkor fagy a játékom csak akkor nem fagy ha pdlc mappába másolom a dokumentumokban.
    Eddig nem csinálta csak a frissítés óta.
    Más Steam-es felhasználónak is csinálja ezt?

Előre is köszönöm válaszotokat.
  • joceruza
    Engem zavar,mert 90%-ban belső kamerával nyomom. Attól hogy belerakták azt a rengeteg pluszt, még illő lenne foglalkozni a gondokkal. A 15 minden hibája benne van. Kevesebb időt kellett volna a kosárlabdával és a táblákkal foglalkozni.....
  • endy papp
    Az tuti ezen a részén még lenne mit javítani,de....
    Tudom picit illúzió romboló.
    Én elnézem nekik mivel annyi pluszt tettek ezen a részen hozzá a játékhoz hogy engem annyira nem zavar.
    Dinamika a földön az elkaparó belesüppedő kerekek,stb..
    Most ki is fejteném bővebben:
    Persze a teljesség igénye nélkül mert nem fogok minden pótot-tarkit minden terheléssel kipróbálni....
    Amire jutottam ,a mostani teszt egy 20000l műtrágya szóró.
    A teljes tele töltésnél traki húzta,tök mindegy melyik,ha nem az aszfaltos(főutak) utakon volt akkor ment a "dance",aszfalton nyugiba van,a pót is és a traki is.
    Ha szétkapcsolom őket vagy ha leállítom és kiszállok megszűnik,minden dance.
    Mind ezt ha fél terheléssel vizsgálom,(10000l)akkor semmi tánc.
    Valahol, jót akartak ők csak nem igazán találták el az arányokat,a dinamika és a terhelés-súly összefüggésében.
    A 15-nél is így vissza gondolva majd mindig akkor volt ez ha túlterhelt vagy valami egyéb befolyásoló tényező volt.
    A lényeg én egyértelműen a dinamikus talaj és terhelés rossz megválasztására gondolnék.
    Természetesen minden trakinál és pótnál nem áll fen ez a jelenség,de mivel elég nagy a választék ,azaz széles a paletta így nagyobb a hiba lehetőség is.
    Szerintem ezen részével sokat nem fognak csinálni,persze jó lenne de nem oly egyszerű hogy minden a terhelés súlyelosztás arányában klappoljon,minden típusnál és minden talajon egyformán.
    Köszönöm figyelmet.
  • endy papp
    Azt hittem nagyobb a gond de hála isten hamar meg lett a bűnös,hiába amennyit a 15,módjaival @akodtam már szereztem némi gyakorlatot,ütközések terén.
    Hogy el ne kiabáljam működnek egyenlőre,majd kiderül idővel a többi
    Ja míg el nem felejtem a "real time mod" kavart be akinek benn van törölje.
    Gondolom majd javítják hamarosan.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.11. 18:21:29
  • dimre
    Patch után várható volt, meg kell várni amíg a modderek is patchez igazítják modjaikat.
  • joceruza
    Vagy csak elsiklottam felette, vagy a táncoló gépekről nincs szó a javításban.....
  • endy papp
    Na b..ameg lehet szelektálni a modokat,egy csomó nem működik ütközik,meg van az esti szórakozásom.....
  • Cápafogxy
    Hogy lehet a malacoknál felvinni a tisztaság csíkot?
  • joceruza
    Silvercrest Valley-n nem tudom üríteni a szecskát. A térképpel van a baj,vagy valami nálam nem jó. Az alap mapokon nincs baj.
  • endy papp
    Már csak egy jó darus pótot várok a modderektől, már esek is neki,a "nyűgözésnek"
    Még ha nem is fizet olyan jól.......de lehet addig marad a forgács eladás....,még ki kellene számolnom melyiket éri meg jobban,mondjuk daruzni imádtam a 15-ben is,de ott jól hozott a konyhára,sőt túl jól......
  • dimre
    Ezek szerint a fák nem fognak elsüllyedni vagy eltűnni.
  • endy papp
    FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tölthető az 1.3 update.
    Farming Simulator 17 Update 1.3 (*)
    Ha esetleg valaki kíváncsi mik lettek javítva.....

Changelog
    Farming Simulator 17 Update 1.3

Added camera sensitivity option (1.3)
    Added global game settings (can be adjusted ingame) (1.3)
    Improved field mission performance (1.3)
    Improved animal cleanliness factor influence (1.3)
    Improved poplar seed usage and crushing output (1.3)
    Improved display of multiplayer chat messages (1.3)
    Improved camera with heaps on the ground (1.3)
    Fixed bunker silos (shovels and other tools not removing material inside walls) (1.3)
    Fixed loading bunker silos from savegames (compacting level, fermenting state, uncovering) (1.3)
    Fixed trees falling through ground (1.3)
    Fixed wood chrusher when bought and used in the same session (1.3)
    Fixed sowing machine and fertilizer spreaders to allow filling via conveyor belts (1.3)
    Fixed multiple selling of same vehicle (Direct Selling) (1.3)
    Fixed loca issues (1.3)
    Fixed GUI issues (overlaps, money unit update, etc) (1.3)
    Fixed loading of removed vehicle configurations (1.3)
    Fixed vehicle issues (graphic issues, triggers, particles) (1.3)
    Fixed potato sowing machine loading from shovel (1.3)
    Fixed pickup objects (if player left server) (1.3)
    Fixed operating time (1.3)
    Fixed station crane (1.3)
    Fixed frontloader MP sync (1.3)
    Fixed animal MP sync (1.3)
    Fixed placable tree placement on loading (sp and mp) (1.3)
    Fixed reloading of animated objects (1.3)
    Fixed animated objects mp sound (1.3)
    Fixed map issues (terrain, collisions, etc) (1.3)
    Fixed indoor hud smoothing (rpm, speed) (1.3)
    Fixed conveyor belt mp textures (1.3)
    Fixed pickup objects (eggs) on client (1.3)
    Fixed chainsaw loading warning (1.3)
    Fixed chat if kicked or banned (1.3)
    Fixed animal breeding stats saving (Achievements now also be reached when relading a savegame) (1.3)
    Fixed input collision of GUI interaction and manual motor start (1.3)
    Fixed animal tutorial triggers (1.3)
    Fixed handtool selling on dedicated servers (1.3)
    Fixed placeable MP price (1.3)
    Fixed combine straw/chopper effect if helper is hired (1.3)
    Improved multiplayer server selection (1.3)
    Fixed animal loading to trailer if money is negative (1.3)
    Fixed Goldhofer trailer on multiplayer clients (1.3)
    Fixed conveyor belt helper in multiplayer (1.3)
    Fixed various issues with helpers (1.3)
    Fixed update of money when playing on dedicated servers (1.2.1.1)
    Fixed error when buying and selling animals with the langauges Chinese and Russian (1.2.1)
    Fixed mirror font on the left side of the locomotive (1.2.1)
    Fixed buy state of chainsaw when joining a dedicated server (1.2.1)
    Fixed "pause if empty" on dedicated servers (1.2.1)
    Controls screen fixes: inverted axis assignment, mapping Y-axis of joysticks, deleting axis mappings, assigning gamepad trigger axes, assigning axes when a wheel has a cluch (e.g. Logitech G29) (1.2.1)
    Fixed Valtra T indoor color (1.2.1)
    Fixed visual artefacts of the lighting on older GPUs (1.2.1)
    Fixed starting a dedicated server if the Windows username is disallowed by the profanity filter (e.g. Administrator) (1.2.1)
    Fixed dedicated server web interface showing game admin password and restart button to non-admin users (1.2.1)
    Improved detection of potential issues with mods on dedicated server (1.2.1)
    Added missing fonts for dedicated servers (1.2.1)
    Reduced time bonus of missions based on difficulty level of the savegame (1.2.1)

• endy papp
    A keskeny kereket erre találták ki (nem tapossa le sehol)nem véletlen hogy annyi trakinál elérhető ,plusz a nagy permetező is ilyen alapból.
  • endy papp
    Köszi de nem szoktam használni....jobb szeretem ha ide oda gurulnak és azokat kell összeszednem....
  • dimre
    endy ez neked való :D
    Holzstapelhilfe
  • Hunter of Deer
    virsli gumis traki nem tapossa ha jól tudom.
  • traktorista
    Nekem azt csinálta legutóbb, hogy a fa álló helyzetben szép lassan besüllyedt a földbe, közben ott tettem vettem a környéken, a fából pedig csak a teteje látszott már ki, mint egy kis csemete, de az ott volt még negyed óráig. Aztán egyszer csak az is eltűnt.

Az emberek mozgása most is olyan, mintha besz.rtak volna. Ez valami védjegy giantséknál, hogy nem tudnak normális emberi járást animálni? :D
    A szerszámok között viszont jó hogy van már olyan henger, ami visszaállítja a táj eredeti állapotát, bár nem reális, hogy füvet nyomtat a szántásra. Nekem valami olyan tetszene, amivel földutat lehet taposni, füvet vetőgéppel is lehet csinálni.
    A dinamikus fejmozgás nagyon jó, meg a rázkódás. Na meg a rádió, ezekkel már a szántás sem olyan unalmas.
    Feltettem a gabonataposás modot, de olyan széles nyomvonalon irtja a gabonát, hogy így nem éri meg trágyázni 3 alkalommal, többe kerül a leves, mint a hús. :D
  • nono28
    Igen,a patchek fent vannak!
  • endy papp
    De azért remélem beálltál valami védett helyre.....
    Megvárom a javítást ,mert ez nekem nem hiányzik hogy egy fa ráessen a fejemre....
    A 15-ben ilyen azért nem volt de emlékszem volt bug rendesen ott is,asszem a 2-3.javítás után volt normális,úgy sem fizet az sem,fényesen....
  • dimre
    Tuti számolja, nálam is volt ilyen malőr, kivágtam pár fát, feldaraboltam, kupacba raktam, mentés, kilépés, legközelebbi belépésnél fakupac eltűnt, majd egy későbbi belépésnél farönk eső hullt az égből.
  • n0tr3adY
    Vagyis fene tudja.
    Mert ha dinamikus object, és nincs player a közelében akkor levágja sleep üzemmódba a fizikát. Jelenleg ezen a szaron elmenni képtelenség.
  • n0tr3adY
    Elvileg számolja, mert effektive a kivágott fa(darab) egy dinamikus object lesz. Csak épp a föld alatt...
    Legalábbis wireframe mode-ban ott van, szóval... ;)

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.11.10. 17:51:48
  • endy papp
    Ez is tudott hiba majd javítják ,benne van a javítási listában.....
  • endy papp
    Próba reinstal a játék, talán megoldja jobb ötletem nincs...
    Nekem már több mint 1gb mod van benn(iaz mind tesztelt) de semmi nem tüntet el semmit.Ja bocs tudom amatőr kérdés de a pach-et feltetted???(Farming Simulator 17
    Update 1.2.1 (*) )
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.10. 16:30:04
  • nono28
    Eredeti a játék.A gépek kerekei akkor tünnek el ha módot teszek bele,mód nélkül működik!Eredeti módokkal is jó.És még ezen kívül van egy olyan gondom hogy kilépéskor kikapcsolja a monitort,és eltünik a game.xml fájl és a játék mentés!
  • traktorista
    Elkezdtem fát vágni az amerikai mapon és nekem úgy tűnik, hogy akkor esik át a talajon a fa, ha túlságosan hegyes(mert ferdén vágtam el) és "átszúrja" a mapot. :D Valamint vigyázni kell, hogy átvágás után óvatosan kell ledönteni, hogy a még álló fát ne lökjük a talajra, hanem a tuskón billenjen el. Amúgy nekem itt valahogy rosszabbnak tűnik a kivágott fa viselkedése, mint a 15-ben, mert ott automatikusan hajk vágódott bele és kidőlt magától, itt meg traktorral kell meglökni. Darabolásnál is előfordul, hogy a levágott darab nyomtalanul eltűnik.

Notready köszi a választ. Még olyan kérdésem lenne, hogy ha a mapon átesik a fa, akkor az megsemmisül, vagy a játék továbbra is számolja a 3d modellt?
  • dimre
    Off
    A játékokról általában
  • endy papp
    Ha valakinek kevés lenne a rádió kínálat....
    My Big Radio List v1.0
  • Carl Davies
    Na, hát az nem úgy megy! Majd aki eddig csinálta ezeket a modokat, ő megcsinálja ehhez is és akkor majd lesz.
  • n0tr3adY
    Maximum az adott mentést tudja elb...ni.
  • traktorista
    Több hozzászólásban is olvastam, hogy sok a gány mod, pl. összeomlik a menü, stb. Bele tud egy mod maradandóan is piszkálni a játékba, hogy utána már csak a reinstall segít, vagy a mod törlésével minden helyreáll?
  • rokshow
    Sziasztok, szeretnék megkérni vkit hogy fs 17 be rakjon már be 2 dolgot!! 1. follow me - követő mód a 2. mixing station - takarmány keverő!! Segítségeteket előre is köszönöm!
  • endy papp
    Van már mód eke 3 méteres ami mindegyik trakival centire jól szánt.
    Még a nem teljesen szabályos földeken is

Ez a "Fuel Adjust" mod szerintem irreális.
    350 l/h a trakinál
    De aki minden órában szeret 240 litert tankolni használja.
    Teszteltem ezen részét és teljesen rendbe van.
    Van fenn egy pillanatnyi fogyasztás mérő mod mi nem változtatja csak tájékoztat a fogyasztásról.
    Ez mutatja hogy 30-40l/h a fogyasztás épp ebből ki lehet számolni
    Jó mert munka közben is látom épp mennyi benyát zabál...
    A trakiknál 5 üzemóra alatt esznek kb 200 litert,(145-200LE motorokkal)
    Ez átlag mivel van benne üres ország út is ami értelem szerűen kevesebb.
    Több gépnél is néztem arányosan ez jön ki.
    Természetesen mint minden ez is teljesítmény LE függő és arányosan nő,vagy csökken
    Aki nem hiszi járjon utána.
    Köszönöm a figyelmet
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.09. 08:58:15
  • dimre
    Apró észrevétel, aki újdonsültként nekivág a végtelen aranyló búzamezőknek, a kis traktorok közül, a legtutibb a Lintrac. Segítővel a nyergében a legpontosabban dolgozik az összes közül, a titka, hogy a hátsó kerekei is kormányzottak. A játékban a letöltési oldalon a kis Kverneland ekével (1,9 m), hibátlanul szánt, persze idő kell neki, a segítő is ember .

Tesztelgetem ezt a "Fuel Adjust" modot, hát a fogyasztás tényleg brutális, nem csurdogál a nafta a motorba munka közben, rendesen ömlik.
    Nekem tetszik, reálisabb így az üzemanyag használat (a készítő biztos finomítani fogja a beállításokat).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ezen a zsebkendőnyi területen, a Comi 40 litert párologtatott el aratás alatt.

Fekszik a mutató a pirosban , egy óra alatt tönkremennék.

Kolompérgyűjtés a jövendőbeli cocáknak