Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mivel ezeket a műveleteket már a 13-ban húszmilliószor megcsináltam,igaz modként és más körítéssel.<#falbav>#falbav>
Sajna nem nagyon látom az előre lépést.....de persze várom hogy toljam vele ,de értelmes módok és jó modmap nélkül ez így eléggé uncsi lesz.
Legalább is, talán pár hónapig "újdonság" meg minden,de azért na.<#help>#help>
De erre a Cloud Conversion dologra kiváncsi kíváncsi leszek.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
X universe Home, sweet home
Mellesleg majd koppig FS 2015....másolat<#wink>#wink>
Persze jobban örülnék ha nem lenne igazam és csak ezzel kellene tolnom mert annyira HC farm szim.....<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.26. 18:34:14
Sokat nem várok tőle.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.26. 18:29:09
A másik meg hogy, az FS-nél mégis hogy gondolják ezt a tyúkoknak nem kell semmi(kaja,víz).....ÁÁÁÁ nem is mondok inkább semmit.<#falbav>#falbav>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Állatokról kis infó (a pipik megmaradnak fényevőknek alapból, majd a Marhu brigád úgyis "feltuningolja" az állattartást)
FS 17 ÁLLATTARTÁS
Kicsi off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már nagyon el kéne egy jó kis konkurencia a játéknak és eddig talán ez a legígéretesebb, sőt... 😄
Az Fs-nél még úgy is csend van egyenlőre....
Egy próbát meg ér ez is, max vissza kérem a pénzem ha annyira gáz lesz Steam-n <#nezze>#nezze>
De lehet elszórakozok vele októberig.....
Megjelenés szept.2.
De dobozos is lesz ha valakinek az kell.
Farm Expert 2017
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.25. 14:23:46
Egy részletesebb hosszabb bemutató a mapról és egyebekről.....
A vonatvezetés ötletes, bár a fizikai jellemzőire nem figyeltek annyira, ilyen sebességénél már kisiklana. Ez egy leporolt és kicsit kifényezett 15-ös lesz. Már nagyon várjuk a 19-et. <#vigyor>#vigyor> Csókolják meg a <#gunyos1>#gunyos1> -em!
a traktorista pálinkával müködik
Újabb Gameplay vidi
Egyenlőre ennyi újat találtam<#shakehead>#shakehead>
Ha ezt még a modderek megpiszkálják a terményeket is lehet majd ide-oda rakodni szállítani......jóóóó lesz ez<#eljen>#eljen>
De ez a farakosgatás is baba lesz.<#hehe>#hehe>
Ha már egy ilyen kompatibilis lesz az FS-el akkor semmi szükség a dinamikus talajra.
Ebben azért komoly dinamika van.....<#nyes>#nyes>
Farming Simulator 2017 (Megjelenés előtt)
Farming Simulator 17
Félre értés nem essék én is drukkolok egy igazi Farm szimnek,de tuti az FS-ből többet el fognak adni mint a többiből főleg hogy már alapból multi platformra jön ki.
Innentől a Giants-t meg már nagyon nem fogja érdekelni a konkurencia.
Az meg hogy majd mi lesz 2019-ben.....még meg is kell érni.<#nyes>#nyes>
A fákat én is láttam az előzetesben épp olyan sokszögletű volt mint a 15-ben <#zavart2>#zavart2>,de legalább ebben van favágás<#taps>#taps>
Amiket meg hiányolsz ,nem is ígérték mivel a moderek már a a 13-ban megcsinálták ,ők minek erőlködjenek,1 év azt minden benne lesz ebben is.
Nyilván szerintem se így kellene lennie ,de akinek ez így nem felel meg megy a konkurenciához......igaz egyiknél sem tudjuk igazán mit is kapunk,de várunk türelmesen.<#schmoll2>#schmoll2>
Engem az a gameplay nem nyűgözött le, sőt. A fények amire nagyon büszkék voltak, gyakorlatilag semmi. A fák kezelésének a javításáról is büszkélkedtek, erre a srác amikor kivágja az első fát az pörög lefele a hegyoldalon, pont mint az FS15-ben az első néhány hónapban. A földmunkák tök ugyanúgy néznek ki, még mindig nincs növény taposás, a trágyaszórásnak még mindig nincs nyoma, tök olyan mintha simán vegyszert permetezne. Egy rakás szar az egész.
Emiatt is bízok nagyon a vetélytársakban, hogy hátha hoznak valami jót is, mert hanem 2 évig nem lesz normális game(farming témakörben) amin lehetne játszani.
Itt legalább mindenki látja hogy két évente azt szimulálja amit már előtte 4 évvel más leszimulált......vagyis a nagy semmit.
De mivel jó pénzért így is el lehet adni.... tolják is a képünkbe rendesen.<#nezze>#nezze>
Sajna ez van......<#sir>#sir>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A képek alapján FS 2015 koppintás,semmi olyat nem láttam amitől menten eldobnám az fs-t....<#wink>#wink>
Arról nem is beszélve, majd mikor kész lesz kipróbáljuk ,na akkor mutatja meg mit is tud többet-kevesebbet mint az FS17.
Ezt csak azért tettem be mert itt picit részletesebben mutatja az első gameplay vidit.
Természetesen a 17-től se dobtam egy hátast,meg valószínű nem is fogok az előzetesek alapján.....de ott már (sajnos) nem lepődök meg azon amit kapok.
Pedig egy pici dinamikus talajjal nagyobb kreativitással ,verhetetlen lenne.
De mint tudjuk totál a modderekre van építve már évek óta az FS.<#sir>#sir>
Ez egyrészről "jó" ,másrészről a készítők szégyene hogy "csak" ennyi újdonsággal tudnak előrukkolni két évente.
Igazad is van, meg nincs is...Lehet respektálni a készítő munkáját, de azt gondolom vannak erre jobb megoldások.
Ezekből a sebesség-limites megosztó oldalról eurocentek(!) csörögnek vissza 50-100 letöltés után. Röhejes. És amint megosztásra kerül, 30-40 percen belül már van limit nélküli mirror...
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Addig sztem kár beszélni róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.17. 22:00:23
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Lehetne a gépeket is ide oda (mod mapon) szállítani.
Az állatokat úgy szintén.
Komolyabb útvonalakat megcsinálni ,nem ilyen Karácsonyfa alá tevős, körbe körbe ,kisvasút útvonalat.....<#shakehead>#shakehead>
Nem csak vonatok (de ha igen akkor több fajta)fogják húzni azokat a szállító vagonokat,ebből adódóan több féle vagon is lesz ahogy (mod) pót is ezer egy fajta van.
Ha csinál valaki egy nagyobb mapot ezzel a vonatos dologgal jobban fel lehet dobni.
A különböző akár faipari gyárakat e köré a szállítási eszköz köré építik fel már mint a koncepciót.....
Most így hirtelen csak ennyi ,de nem aggódok a modderek ebből szerintem sok okosságot ki fognak hozni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.17. 21:17:25
A modderek ebből még hihetetlen dolgokat ki fognak hozni.
Igen ez már igazi kihívás ,mire minden működik és termel.
Nyugodtan fogjál bele nagyon klafa főleg ezzel a sok újítással
Az előző verzióval sajna nem működik (vagyis annak a mentésével) mivel ezen elég sokat változtattak.
Újat kezdeni, megint a nulláról....hát nem tudom.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem hiszem hogy bele fogok, ebben a 2 hónapba míg jön a 17 ,de ki tudja talán,inkább folytatom a 2.2 verziót ott már jól beindult a mani...<#nyes>#nyes>
Abszulut igazad van,ha monden modert vagy mod mapért fizetni kellene senki nem játszana szerintem.Egyébként ez az ackendorf elindul nekem gond nélkül irtó hamar betölt az ezelőtti verzió be sem töltött.ez hasonlit az elevages maphoz abban is van minden.De sz tem az ackendorf még ennél is összetetteb nem?
Amit én linkeltem onnan hamar lejön mindegyik.
Én nem aratok senki kaszájával.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha nem szeretnék megosztani a Nagy Világgal gondolom nem tennék ki más oldalakra.
Vagy most hogy, ezért is fizessek ....
Mellesleg én, az általam linkelt oldalt és még 1-et látogatok letöltés céljából a többin nincs semmi újabb és olyan ami előbb felkerül a Nyilvános letöltési oldalra így akinek ez nem tetszik csak sajnálni tudom...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.17. 07:12:41
Akik valójában a térképet összehozták: FSM TEAM Ackendorf v2.3
És tudom, sokan nem szeretik ezt a letöltő linket, a készítők ha már ingyen módolgatnak, akkor legalább ebből kapjanak valami szerény juttatást.
Respect for Modders
Ackendorf v2.3
Kérdés mennyire egyszerűsítik le a termesztését,stb..
Igen, az. Ma olvastam a BM Modding oldalán.
Nekem ebből az sejlik ki ,remélem igazam lesz,hogy gyom és ehhez ,ennek a megfelelő permetezés is kell ahogy a modderek a soil modban megcsinálták,de majd csak kiderül előbb-utóbb.....
- multira joinolásnál röviditve a sync idő 100%
- indoor/outdoor hang a gépekben
- változó skines bérelt munkások 100%
- player avatar szintén modolható
- okosított AI, elvileg kikerülik az akadályokat a bérelt munkások
- disznók 100%
- 3 növényfajta, napraforgó, szója és egy harmadik, ami effektive "fertilizer növény" (ne kérdezzétek, passz)
- állatok idővel szaporodnak maguktól
- állatok szállithatóak (pig 100%, többi csak valószinű)
- Kelet-Európában NEM lesz Collectors Edition
- HardPointExtension mod Giants által beépitve az alapjátékba
- legnagyobb aratható föld a gyári mapon 12-13 Ha.
- kerék deformáció 100%
engine : alap OpenGL helyett DirectX, örülhetnek a plusz fps-nek az ATI tulajok
Giants Editor 7.0 : gépkövetelménye nem változik, OpenGL crash bug marad. MAC-re továbbra sem lesz editor.
Még jobb ortographic camera, spline kezelés/elhelyezés fejlesztve. Illetve már elvileg .zipből is megnyitja a modokat a GE.
Nagyjából ennyi, ezek mellett van még pár nem számottevő apróság. Ami 100% az Giants által megerősítve, a többire kitérő választ adtak.
Pár dolgot kihagytam, de azok már csip-csup dolgok.