24061
  • nono28
    A descVersion részen "32" van írva.
  • nono28
    Nem kell még jobban kicsomagolni.
  • n0tr3adY
    Első körben érdemes a letöltött zip-ben lévő moddesc.xml -be belenézni. Ha descVersion részen "30" alatti szám szerepel, az 15-ös mod.
  • zolcsika080104
    A mods mappában nézd meg nem e kell még jobban kicsomagolni a zipet...
  • nono28
    Sziasztok!

Tudna valaki esetleg segíteni?Tegnap letöltöttem a Holmer Trailert amit Krone Big után lehet kötni.Az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol találom?
  • zolcsika080104
    köszönöm szépen
  • endy papp
    Bocs vagy ezt,is
    DATE AND TIME MOD V2
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.31. 16:00:38
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Az évszakost már kivettem mert nem nagyon láttam hasznát értelmét ,de lehet én csináltam valamit rosszul azon kívül hogy betettem a mods mappába....
    Az idő-dátum modot innen töltsd le és neked is lesz,de ha jól láttam benne van a játékban a modok között is
    RealTime v2.1.0
  • traktorista
    Én továbbra is kitartok a nézetem mellett, miszerint ez szándékos, bár örülnék, ha nem lenne igazam.
    Ugyanakkor meg lehet figyelni, hogy a játék a hitványsága ellenére borzasztó népszerűségnek örvend, mert megbízhatóan működik és a modolással a lehetőségek tárházát rejti magában, a megunhatatlansága miatt nagyon addiktív.
    Az eladások részről-részre rekordot döntenek,a készítők nyeregben érezhetik magukat. Ebből a biztos pozícióból pedig szinte élvezik, hogy játszanak a közönséggel, az orruknál fogva vezetik őket. Miközben a titkos kis üzeneteiket is elrejtik a pályákon, hiszen szerintük a virtuális paraszt olyan hülye, hogy úgysem veszi észre, vagy minek is érdekelné.
    Na de most megyek egy kicsit kutatni jelképek után, mint Langdon professzor. Agronómiai ördögűzés.

Amúgy Zolcsika, a Bjronholm mapon hol volt konkrétan az a pentagarmma? Ennyire nyíltan nem vettem észre benne utalásokat, bár a 2011-ben a két oszlop, boáz és jákin, a vízimalom mellet, na az nagyon nyílt üzenet volt. Utána úgy vettem észre, hogy visszavettek ebből a nagyarcúságból és óvatosabbak voltak.

Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.31. 15:26:22
  • DrBrown5
    Igen, azért voltam kikelve magamból, mert sajnos a Sovenska mapot indítottam el először. Nem kellett volna, már bánom. A másik map tényleg jobb.
  • zolcsika080104
    szia Endy!

az milyen mod ott neked hogy kiírja az évszakot és a dátumot fenn?
  • endy papp
    Bocs most látom rosszul írtam..."szegény ember vízzel főz"
  • endy papp
    Hidd el és mindenki,én sem repesek az örömtől hogy ilyen minden, úgy összességében,egy kalap......
    De van az a mondás "szegész ember vízzel főz" már ha van.....
    Sosnovka map,vagy hogy a tökömbe hívják,még arra sem méltattam hogy 1 órát eltöltsek rajt,hamar körbe szaladtam rajt és megállapítottam ha ezen kéne ebben a formában játszani,örökre felhagynék a farmozással......
    Ennyi erővel a Bjrörnholm mapot is betehették volna annak több értelmét láttam .
    Mellesleg ezt az utolsó utáni órában okádták bele, előtte szó nem volt hogy "2 map" lesz a játékban.
    Én sem értem ezt a vonalat meddig akarják tovább vinni ,polírozni a nagy semmit 13 óta.....
    Sajnos s tényekkel nehéz vitatkozni ,veszik mint a cukrot,az eladások multi platform révén csúcsokat döntenek.
    A sebesség váltás gondodra van már mod ami nagyon jól működik már már valóságos próbáld ki,ha kell link megkeresem neked......
    Már tolják ezekre is.....
    Farming Simulator 18 is coming to the Playstation® Vita and Nintendo 3DS™

Új hír: A hivatalos oldalról.

"We're just 'wrapping' up a few things and then you can expect patch and DLC (PC & Consoles) infos/assets in (very) early February!
    19 hours ago "
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.31. 11:11:50
  • DrBrown5
    Beszarok, még a terepjáró is 1 sebességes!
    Endy igazad volt, a másik gyári map tényleg jól működik. Már ami az útjelzőtáblákat illeti. Ettől függetlenül megint csak nemtetszésemnek kell hangod adnom. Sehol de sehol nem utaltak az alkotók arra, hogy Sovenska map félkész, vagy nem optimalizált! Hát miért nem okádtak oda egy kis beta feliratot?! Ezt a játékot nem tesztelik? Most kárba ment egy csomó órám, ráadásul ettem az ideget egy hétig és uszítottalak Titeket is. Áh, egyre kiábrándítóbb ez az egész. Hülye szabadkőművesek!!!
    Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2017.01.31. 10:31:40
  • zolcsika080104
    2015 bjornholm mapon
  • n0tr3adY
    A modding szépségei..ilyenkor mindig kicsordul egy kósza könnycsepp a szememből..."Vajh' mire gondolhatott a költő..."

• endy papp
    Azért ennyi nullát ritkán lát a paraszt,gondolom többet nem bír a kijelző.........
    Majd olyan hosszú mint a vágóasztal.....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.30. 21:45:22
  • traktorista
    Aztán vigyázz, nehogy úgy ébredj fel, hogy beültettek valamit, miután elraboltak. :D
  • endy papp
    Nálam már itt vannak..........
    Nézd meg...
    Ezt is nézd meg....
  • traktorista
    Egyébként én egy helyen találtam az amerikai pályán pentagrammát, vörös csillagot, de az nem lefele volt fordítva, mondjuk így is önkényuralmi jelkép, de amerikában karácsonykor használják. Nyilván náluk nem volt 40 év kommunizmus. :D A két benzinkúton "groovy gasoline" emblémában van az ötágú vörös csillag.
  • traktorista
    Szia Zolcsika! Pentagrammával konkrétan hol találkoztál?
  • zolcsika080104
    Üdv !.
    Amiket traktorista ír mind igaz lehet!Alap map tele szabad kőműves pentagrammákkal.Sehol egy kereszt hisz ök pont ezt üldözik.Nem tudom miért pont ebben a játékban vannak
  • traktorista
    Maradjunk annyiban, hogy ha a 19, vagy a 21 részeknél is marad ez a motor és ez a dizájn, akkor az már több, mint gyanús. Mivel a játék jelenleg eladási rekordokat döntött, sokáig vezette az eladási listákat, gondolom ez a legnépszerűbb rész. Ha ezek után sem cserélik le a játék alapjait valami normálisra, ott már valami bűzlik, hiszen pénz lenne bőven.
    Nekem avatott szemem van az ilyesmihez, de sok olyan játék van, ahol mégsem találok. :D De pl. modolt mapokon van Mária szobor, meg templom, meg kereszt, satöbbi, mint ami a normális vidéket is jellemzi és nem mindenféle szimbolikus hülyeség és utalás.
    Kicsit hiányolom, hogy készítőként nem tudnak semmiféle autentikus dolgot csinálni, pedig kotolnak rajta két évig. Aztán utána a modderek pár hónap alatt megcsináják. Notready-ék is milyen jó kis magyar mapot csináltak, hónapokig toltam rajta. Érdekes, nekik nem jutott eszükbe okkult hülyeségekkel megtölteni a mapot.
  • Daditsx
    ÁÁÁÁ ember...ez már nekem is sok. Eke egy farmos játékba, teljesen jó. Szöveget, meg a legtöbb ember leszarja, én se néztem utána mi az. Lehet te is rosszul értelmezed a dolgokat, mert túl sok sátános filmet néztél. Igyál egy felest azt menj ki dolgozni a földre. :D
  • traktorista
    Az a szobor konkrétan egy megfordított rozsdás eke, a cím alatta "Fertile Turmoil 2008", termékeny káosz? Hogy ez mit jelenthet, ne kérdezze tőlem senki. :D Gondolom utal a játék legelső epizódjára is. Dél-Keleti irányba mutat, a 2013 amerikai pályáján az aranykecske a a parkban úgy emlékszem szintén dél-keletre nézett.

Az épületeknek egyfajta jellege itt is van, nagyon hajaz az amerikai könnyűszerkezetes építkezési stílusra, de mégis van bennük valami karikírozott. A viktoriánus kandeláberek viszont nem igazán illenek egy ilyen amerikai kisvároshoz Kicsit olyan hasfelmetszős hangulatot árasztanak. :D
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 19:21:24
  • Daditsx
    Rozsdás ekére gondolsz? (szobor, de semmi okkult vagy furcsa nincs benne)
  • endy papp
    bal oldalt ha mész a főúton a folyó után valóban van egy szobor akármi.....gondolom arra utalt
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.30. 18:39:23
  • Daditsx
    A Sosnovka map nekem se tetszett. Amikor ki akartam próbálni és berakott kezdő helyre és körbenéztem tiszta Csernobil érzés fogott el. Ott is hagytam. Tiszta szürke beton minden....Viszont a Goldcrest tetszik. Nem tudom neked ott hol van okkult dolog, de én nem találtam ilyesmit. 250+ órám van azon a map-on.
    Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.01.30. 18:00:20
  • Caliph
    köszi rápróbálok valamikor
  • traktorista
    Próbáld ki az Old Streams mapot. Kicsi, de hangulatos. Ja és ami fontos, autentikus map, nem pedig Giantsos bohózat. :D
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 17:20:03
  • Caliph
    csak próbálkozok :D
  • endy papp
    Eltévedtél...... ez már nem a FS topic.......
  • Caliph
    Jó mapokat keresek,ha van valakinek tipp link pl. hangulatos erdős földutas ,kisvárosi stb
  • traktorista
    Nem vagyok teljesen hülye, nagyon jól tudom, mi az a távlati rövidülés. :D Pont ezért tudom megítélni, hogy mit jelent a valóságban körüljárni egy MTZ-t és mit jelent a Farmingban, ugyanolyan távolságból. Utóbbinál mintha részeg lennék és össze akarna csúszni a világ, nem reális. De mint mondom, egyéb 3d megjelenítésekhez képest is nagy bibi van.
    Csak nekem az a véleményem, hogy ez nem a készítők pénztelenségére utal, vagy a kicsi fejlesztőcsapatra, hanem ez szándékos. Ez része ennek a bohózatnak, amit ők játszanak.
  • Carl Davies
    Hát az Agrar sim. kameráját azt hagyjuk, mert az úgy szar ahogy van. Nekem szinte belefájdul a szemem, ha azt kell nézni. Az úgy van megcsinálva, hogy a kamerát lerakták valahova és bezummoltak. És ez a te látoszöged.

Pl egy fényképezőgéppel meg tudod nézni, hogy mire gondolok. Közelről fényképezz le egy fejet. (Az orr nagy lesz, a fülek szinte nem is látszanak. ) Aztán állj olyan messzire, amennyiről rá tudsz annyira nagyítani, hogy ugyan olyan közelről lásd az arcot. Itt teljesen "kiterítve" látod az arcot. (arányosak lesznek a részletek, rendesen látszódnak a fülek, stb. )
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2017.01.30. 16:47:47
  • traktorista
    Ezt értem, de játszottam egy rakás 3d játékkal és manapság abszolút nem jellemző ez a túlzott torzítás. Esetleg a 3d gyorsítás hajnalán a 3dfx voodoo időszakban jellemző volt. Az Agrar Simulatornál sincs abszolút. Sokan mondják, hogy idejétmúlt a motor, de szerintem emiatt is mondják, mert egy szerepjáték motor egyáltalán nem ilyen környezet leképezésére való. Valami drakulás játékban sötét, félelmetes folyosókon mászkálva biztos jól mutatna, de nem itt, a mezőgazdaságban.
    Egyébként az Agrar jó példa arra, hogy lehet valamit jó szándékkal, naivan kitalálni, csak aztán belebukni a pénztelenségbe.

Amúgy az alul vastag, fölfele vékonyodót nem így értettem, Ismered a herendi porcelánygyár épületét? Ha nem, keress rá.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 16:28:30
  • Carl Davies
    "Ez az alul hatalmas, fölfele vékonyodó stílus jellemző pl. ..." a való világra. Álj meg egy panál tövénél. Perspektívának nevezik.
  • traktorista
    Szerinted a Sosnovka pálya úgy néz ki, mint egy átlagos oroszországi falu? Ilyet véletlenül nem lehet csinálni. Ezt csak szándékosan lehet elszúrni. Ha Sosnovka faluban járkálok, olyan érzésem van, mintha rosszat álmodnék egy atomrobbantás után :D Nem csodálom, hogy a játékosok az első pár hét után szinte már menekülnek a modolt pályákra.
    Azonkívül érdekes a játék motorja, mert torzít, ha megállsz a tárgyak mellett, akkor hatalmasnak tűnnek, mind a járművek, mind az épületek. Ez az alul hatalmas, fölfele vékonyodó stílus jellemző pl. az okkult építészetre világszerte. A farming alap épületeire ez a torzító grafikus motor nagyon rá tud még erősíteni.
    De ha valakit érdekel, mondok konkrétumokat is a játékból.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 15:40:20
  • DrBrown5
    Ja és előre szólok, hogy a DrBrown nevem a Vissza a jövőbe Dr. Emmett L. Brown-jától csórtam. Nincs közöm Dan Brown-hoz. Semmi összeesküvés!
  • DrBrown5
    Illumináti! ILLUMINÁTI!!! Tudtam, hogy valami nincs itt rendben! Ez mindent megmagyaráz!!!
    Neem. Érdekes felvetés tényleg, de szerintem kicsit sok Dan Brown könyvet olvastál. Itt egyszerűen arról van szó. hogy a programozók lelketlenül csinálják az egészet. Mintha már a könyökükön jönne ki az egész. Lehet az is, hogy a járműveket más programozói csapat írja, mint a térképen és fizikát, bár a járművek is ugyanarra a sémára épülnek kezdetek óta. Ez ilyen és kész. Leszarják már az egészet, de amíg tudnak pénzt lehúzni belőle, addig meg is teszik azt sajnos.