24058

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20276 Bocsi annyit írtál a hernyótalp,én az ponese-ket (erdészet)próbáltam a trakikat nem ,azoké valóban nem szórja,sorry....
-
Figyelmedbe ajánlom 15 percnél......(hirtelen ezt találtam)
LS17
Náluk nem működik,de nálad hibátlan. Megveszem a példányodat!
-
Ezen meg sem lepődök.....
-
endy papp #20273 Nálam szórja mindegyiké....
-
Nincs valami megoldás arra,hogy a hernyótalp is szórja fel a földet? Az is lehet hogy majd dlc-ben jön...... -
n0tr3adY #20271 Asszem ez lehet az, amit a videón láttok. Magam részéről inkább maradok egyelőre a bugosabb "sár scriptnél".
Graf.föld deformon max, annyit tudnak csinálni, hogy megjelenit egy másik foliageLayert (ami akár szántásnyom v. bármi egyedi).
-
Daditsx #20270 Az egészet az rontja el, hogy nincs talaj dinamika és így elég gagyi. :(
Inkább ne legyen ez "süppedés" mert hangulat romboló. -
Carl Davies #20269 Ez elég kellemesen néz ki. :D Az lenne a jó, ha nem "beépítős" mod lenne, hanem egy sima mod, mint az alap kerék besűlyedős mod pl. -
endy papp #20268 Ezek szerint ennek a játéknak a "motorjából"(de lehet semmi köze hozzá nem vagyok modder,nem tudhatom) is ki lehet hozni érdekes és figyelemre méltó dolgokat,ha még hozzá teszik a grafikai föld deformálódást ,asszem megint a Giantsnak dolgoztak előre 19-re.....a modderek és ez nagy valószínűséggel még csak a kezdet....
Már csak egy jó map kell ahova beépítik ezt
-
Rozsdika #20267 köszi a segítséget utána nézek hogy mi lehet a baj. -
Daditsx #20266 Szia!
Vetőgéptől függ. Ha új vetőgépet vettél és még nem vetettél vele akkor valószínűleg nem munkálja meg a talajt előre ezért elő kell készíteni. Kombájn pedig lehet azért mert van a magtárába más termékből származó mag esetleg rossz vágóasztal van rajta.
-
Rozsdika #20265 Sziasztok szép napot mindenkinek 1. A kérdés miért nem vet a vetőgép?? mikor fel van töltve?? 2. miért nem vágja le a kombájn a meg érett termést. választ előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.02.26. 13:56:51 -
Daditsx #20264 Mi a kérdés? Nincs kérdező mondatod. -
Rozsdika #20263 sziasztok! érdeklödnék hogy a vetögép miért nem veti a magot pedig mind a kettö tartályt is meg töltöttem maggal+ ferlitszerel de nem számolja hogy vetti a magot ez mittöl lehet. A másik gond hogy a kombánj nem vágja le a buzát peddig meg van érve.felraktam az 1.4.4-et de vissza raktam az 1.4.2-re de a vetőgép még most sem mükszik. mi lehet a baj. segitséget elöre is köszönöm. -
kerzsakov #20262 Van valami külömbség a két pach között? -
Bocsánat, hülye voltam, az 1.4.2-es a 2015-höz van. :D Ezeket már tényleg nem bírom követni. -
Na álljunk meg egy szóra, most valamit nem értek. Felnéztem a honlapra és ott az 1.4.2-es patch nyelvspecifikus lett és mellette ott van az 1.4.4-es is. Most akkor mindkettőt fel kell tenni? Mert én az 1.4.2-őt még úgy tettem fel, hogy 1.2 giga volt, most meg 330 mega lett belőle. -
Nekem is olyan érzésem van, hogy a fiúk nem urai a helyzetnek. :D Alig tettem fel a 4.2-őt, már jöhet a következő... -
endy papp #20258 Itt az újabb javítás..... 
Update 1.4.4 (*) -
Feltettem az 1.4.2-es patchet és a vetőgép ismét nem működik megfelelően, pedig nemrég dicsértem meg. :D Tudja valaki, hogy mi abban a logika, hogy a kombinált vetőgép össze-vissza cserélgeti a vetőmagot és a műtrágyát? Attól függően, hogy melyikből van a több(nem egyformán fogynak a vetés során) , az fölülre ugrik és színe is megváltozik zöldről kékre, vagy fordítva. -
Carl Davies #20256 Lehet hogy az a maxDeformation az ... -
Ha a gumi lapulásán szeretnék változtatni,jó helyen járok?
<wheel>
<configurations>
<configuration index="basic" >
<tire filename="roues/trelleborgav.i3d" indexLeft="0|0" indexRight="0|1" />
</configuration>
</configurations>
<size radius="0.93" width="0.6" maxDeformation="0.134" />
<physics mass="0.289" frictionScale="1.5" maxLongStiffness="10" maxLatStiffness="120" maxLatStiffnessLoad="2" />
<tire type="mud" atlasIndex="0" />
</wheel> -
kerzsakov #20254 Mi a véleményetek az 1.4.2 .es pachről? Érdemes feltenni? Mert páran írták már hogy náluk multizás közben, giants engine leáll. Illetve Multizásnál akad a játék. -
endy papp #20253 Ismét ajánlanék egy változatos mapot.
Igaz ez csak részbe valós, mivel alapja az amcsi map de ami üzem gyár be van építve garantált a hosszú távú farmozás.
Nem véletlen a map elnevezése is.
Lényeg, van értelme mindent termelni,nem csak leadom és csókolom....
Itt a letöltési link ami működik.
Production map v1.3.0.0
-
-
Farming Simulator 17 update 1.4.2
Fixed direct sowing machines to work properly with the same fruit (1.4.2)
Fixed helper with the Lemken Solitair 12 (1.4.2)
Fixed helper with the Joskin Modulo (1.4.2)
Added color selection in the shop for the Goldhofer STZ-VP 3 (1.4.2)
Improved all-wheel steering for the Holmer TerraDos (1.4.2)
Increased overloading speed of Holmer Terra Felis (1.4.2)
Mirrored text on Joskin Tornado (1.4.2)
Fixed trees from placeables and planted trees going invisible when releasing the tension belts at the train (1.4.2)
Fixed reverse sound in multiplayer when turning off the motor (1.4.2)
Fixed log error message in multiplayer (e.g. with Lemken Gigant 10): Validity check failed in TransformGroup_setDirection: Direction is zero (1.4.2)
Fixed log message "Static actor moved" with savegames that have placeable trees (1.4.2)
Seeds and fertilizer trigger now don't close the tool covers automatically (1.4.2)
The farm silo trigger now automatically opens the trailer covers (1.4.2)
Fixed crash when attaching/detaching trees on the train while a vehicle is close (1.4.2)
Increased width of Lely Tigo xr 75 pickup (1.4.2)
Fixed weeder when running over grass windrows (converted them into silage foil) (1.4.2)
PS4/XB1: Fixed crash with the ForReal Ground Response mod (PS4 error code CE-34878-0) (1.4.2)
PS4/XB1: Fixed deactivation of the ForReal mods without fully restarting the game (1.4.2)
Fixed mods dynamically creating pallets (e.g. Fabrikscript) (1.4.2)
Fixed maximum camera rotation for Tobii EyeX (predecessor to Tobii Eye Tracker 4C) (1.4.2)
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.02.13. 21:40:58 -
endy papp #20250 Ha egy ilyennel aratsz akkor nem kell nagy földnek lennie hogy órákig tartson a betakarítás.... 
-
A 15-tel is akkor kezdtem játszani, mikor már volt hozzá hazai térkép. Akkora földekkel, hogy egy-egy területet fél napig lehetett aratni. Ha az megjelenne a 17-hez, már venném is a játékot. (Nádasdfalva) -
Hali! Miért van hogy egyik modot sem tudom menteni változtatás után?
"error while saving i3d file" -
endy papp #20247 Bővült a map.
Még több funkció gyár ,üzem,termény,késztermék,leadási pont.
Nagyon ott van ez a map,itt mire mindent "kimaxol" valaki tuti egy darabig nem unatkozik
Sudhemmern v5.0
-
endy papp #20246 Az ,de csak a te kedvedért.....
-
zolcsika080104 #20245 A patch magyar nyelvű?
-
n0tr3adY #20244 Köszi, de ez csak skin, és a játék könyvtárába kell tolni :)
-
Na egy hibát, ami idegesített, kijavítottak. :) A műtrágyával kombinált vetőgépeknél eddig össze-vissza cserélgette a vetőmagot és a műtrágyát a HUD-on. Ez most meg lett csinálva, a magot végig zöldnek jelzi, a műtrágyát meg kéknek. -
endy papp #20242 Nos ha ezek azok akkor tessék itt van .
Hogy mennyiben eltérőek és jók ,nem tudom ,te vagy a modder majd eldöntöd hogy tudod é használni....
De ahogy olvasom ez csak egy "skin"
Union Pacific Train v1
Egy másik.
Southern Pacific Train v1 -
Kint van az 1.4-es javítás
Letöltés
Changelog Update 1.4
Improved handling of bunker silos (1.4)
Improved handling of levelers (1.4)
Various engine optimizations (1.4)
Improved loading of old savegames (1.4)
Various improvements in graphics and functions of the vehicles (1.4)
Fixed issues with conveyors (1.4)
Fixed various map issues (1.4)
Improved helper (1.4)
Various improvements when tipping anywhere (1.4)
Improvements with the forestry (1.4)
Fixed issues with the animals (1.4)
Various improvements for the GUI (1.4)
Various improvements in the multiplayer and the dedicated servers (1.4)
Fixed several localization issues (1.4)
Improved compatibility with several input devices (1.4)
Fixed various other smaller issues (1.4)
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.02.08. 12:00:02 -
Daditsx #20240 LoL Kuhn modpack 15 euroért :) -
endy papp #20239 Nem volt elég a játék bevétel ,erre kitolják már ezt.
Na erre én is azt mondom aki megveszi meg is érdemli....
Kuhn DLC (Download Only)
Persze a javítás ráér úgy sincs hiba a játékban....
-
Daditsx #20238 Nincs. Az is egy elhelyezhető tárgy :) -
A 17-ben van különbség a fák növekedésében? Még csak az elején vagyok a fanövésnek, de úgy látom, hogy kibővült a növekedési állapotok száma. A csemetékből mind ugyanolyan típusú fenyő lesz? Vagy lesz fekete fenyő is és erdei fenyő is? Vagy lucfenyő, fene tudja mi az.