24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
n0tr3adY #20562 Az, hogy az alapjátékot 3 hónapon belül megunnád. Minden ami érdekessé teszi és időtállóvá teszi, azok a modok (Seasons stb). Igy a modder is motiválva van, hogy készitsen minőségi modokat.
-
zolcsika080104 #20561 de nekik mi a haszon abban ha letöltünk?Hiszen az nekünk ingyenes.... -
n0tr3adY #20560 Gondolom nem tudod, de az FS17 és a Giants Modhub elindulása óta a Giants Software is támogatja a moddereket x összeggel a letöltéseik után, ha azok megfelelnek a követelményeknek. Nem kis munka egy jó gépet/mapot/modot összerakni. Sem időben, sem az igényelt tudás tekintetében.
-
endy papp #20559 Van róla több game play vidi a neten,mókás egy game lesz az biztos....idegen nyelvtudásúak előnyben..... -
Sziasztok
Egy pici off jön, egy újabb farmos játék a láthatáron.
Farmer's Dynasty
-
endy papp #20557 Pontosan mire gondolsz?
Melyik az ami kitakarja?
Egy képet dobj róla ,ha lehet. -
Attól még lehetett volna az is fizetős..... -
kitt2000 #20555 hogy lehet eltüntetni a eladás menüt ami elfoglalja a fél képernyőt 1.5.1?
-
n0tr3adY #20554 Szerintem ez egy piacnyitó dlc, se több se kevesebb.. Pont úgy néz ki, és pont annyit tud, mint egy alap gyári map. Ez igy van jól. Alap mapokról se lehet ódákat zengeni; ezeréves pcbontós romhalmazokon is elfutnak 30-40 fps-el, mert ez a cél. Egyszerűek, mint a faék, hogy a 6-tól 99 éves korosztályig mindenki elboldoguljon vele, és hibátlanul fusson.
@Joceruza :
Agrovation DLC-nek az elkészitését a Horsch *finanszirozta* a ModContesten keresztül.
Modcontest 17 Horsch Special award
-
Agrovation dlc-ben is van ennyi tartalom, oszt az ingyé van.....
-
endy papp #20552 Egy pici előzetes video magáról a farmról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No és pár szó a játékról csak így futtában...
Ha bárkinek bármi kérdése van szívesen válaszolok.
Na itt aztán a "nagy élvezetek csodák" eléggé véget is érnek,már mint a farmon.
Még a városban van némi látni való amiről kár is vidit készíteni,olyan-amilyen mindenki döntse el magának,ha kipróbálja,egyedi meg minden de szerintem picit jellegtelen....vagy nem is tudom mi a legjobb szó rá.
Összességében maga a map nem lenne rossz de elégé sivár kihalt élettelen,oké hogy talán arra felé ilyen ,de azért lehetett volna még több fantáziát belevinni,ahogy a többi FS alap mapba is....
Valószínű ez is a modderekre vár ahogy oly sok minden az FS-ben.
Eddig igazából jobban csak körbe jártam a mapot ,de komolyabb 'extrákkal nem nagyon találkoztam,van pár "újdonság" de már már sosnoka map ürességét tükrözi.
Erdők nincsenek, fás ligetek igen , minden fát ami található ki lehet vágni,de csak kézi fűrésszel ,géppel (scorpio king) csak a kókuszt pálmákat.
A növényzet értelem szerűen más,mint az eddig megszokott,a fű is,ezen részével különösebb gond talán nincs.
Már modként vannak elhelyezhető banán kókusz ,narancs fák amik termést adnak,így lesz mivel telerakni a sok üres helyet ,mert van bőven,ilyen célra pont jó lesz.
Van 1 vonat ami picit más mint az eddigiek.
Az állatok igazából a marhát kivéve dettó ugyan azok,az ólakon picit változtattak.már ahol van mert szegény teheneknél még az istállót is lespórolták,semmi fedél nincs a fejük felett ahova behúzódhatnának ha jön a rossz idő....
A növényekről gépekről,majd később ,de igazából a cukor nád ami "újdonság"
A játék (új map) optimalizáltsága lehetne jobb is mivel helyenként indokolatlanul 20-25 fps esések is tapasztalhatók olyan helyeken ahol majd semmi objektum nincs.
Nagy vonalakban ennyi a folyt.következik.... -
endy papp #20551 Na igen de nézd meg a többi játékot ,mi megy, kiadják tele buggal jó ha elindul de a dlc-et már tolják hozzájuk,sajna más játékoknál is ez megy.
Nincs mit ezzel tenni nem kell megvenni nem kell vele játszani ..
De ahogy írtam is meg lehet venni most 13 euroért is,ami nyilván később kevesebb lesz.
Más:Pl,lehet nézni a tévét,ahol megveszel egy csomagban 120 csatornát amiből jó ha 20-at nézel néha nap és ezért havonta előfizut fizetsz.
Hiába szeretnél csak arra a 20-ra előfizetni mondjuk harmad áron,olyan csomag nincs és ez megy minden szolgáltatónál...
De lehetne sorolni a példákat.
Ha az árakat nézzük nyilván nem Magyar átlag fizuhoz lövik be az árakat,mert azért valljuk be nyugaton 20 euro lófütty még a gyerekeknek is...nem kell elmenni Amerikáig.... -
Daditsx #20550 Szerintem undorító, hogy olyan dolgokért kérnek pénzt és nem is keveset aminek az alap játékba kéne lennie. Pár járgányért meg egy map-ért pofatlanság 20euro-t elkérni. Ezeknek ingyenes vagy 5 euro-s dlc-ként kéne futnia. És esedezve kéne bocsánatot kérniük, hogy egy üres vázat árultak az elmúlt évbe.
Engem olyan szinten taszít ez az üzletpolitika, hogy már törtként se próbálom ki. Aki mindent megvett hozzá az már egy AAA-s játék árát fizette ki egy olyan játékért ami a felét se éri. -
endy papp #20548 Az a map még a 15-ben volt,így feltételezem az a map amiről írsz mod map ,ennél fogva bármi lehet.
Próbáld ki az eredetei 2 mapon ami a játékban benne van ,már mint az FS 2107-ben már ha arról beszélsz és kérdeztél....
-
nono28 #20547 Sziasztok!Mitől van az hogy,felraktam az 1.5 patchet és van olyan munkaeszköz illetve munkagép aminek nem forog a kereke?Bjornholm mapon! -
megjavult -
sziasztok mi van az fs-portal.hu val? -
endy papp #20544 Innen tölthető ingyenes DLC Horsch Agrovation
Horsch Agrovation Free DLC
-
+
-
endy papp #20542 Pici előzetes ,ha valaki nem bírná ki keddig.... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.12. 23:04:59 -
endy papp #20541 Ez így van ,modok nélkül a legjobb jó indulattal is max fél év és a kutya nem tolná vele többet....így azért mindig van miért elővenni.
Mondjuk én speciel várom az új mapot ,szerintem jól elleszek vele, egy darabig,majd mindenhova cukornádat ültetek XD.
-
zolcsika080104 #20540 sajna egyébként mindezeknek alapbl illó lenne benne lenni a játékban mint üzemek és évszak ,ilyyesmi dehát már erről sokat beszéltünk már. a modderek nélkül hamar ráunnánk -
endy papp #20539 Jó volt a megérzésem
,nem véletlen nem használom....a multi mapoknál hamar össze tudnak akadni a dolgok,sajna ez van.
-
zolcsika080104 #20538 sajna a seasons csinálja mert arathatatlanná válik miatta ha mkompatibilis lenne akkor ok volna -
endy papp #20537 Gondolom aki farmozik és felrakta a legújabb frissítést észre vette hogy a cukornád mint új növény is bekerült a listába...
Nyilván ültetni és aratni nem lehet de már csak pár nap kérdése.....
Viszont jó néhány eszköznél már megjelent a cukornád ikon.
-
zolcsika080104 #20536 tettem bele egy új kék ugyanaz a kombi csak kék a vágóasztala zöld és szélesebb egyelőre tesztelem ez viszi seasons most kinn van de a suedes mulipackből kétféle ugyanaz a kombi volt más moddertől benne.az egyik amire gyanakodtam holmerpack small zip lehet ütközött egymással a két egyforma de méretében más zip. De lehet a season mindjárt azzal is megnézem azokat a kombikat amik most a seasons nélkül jók -
endy papp #20535 Nincs mit szívesen, majd írd meg sikerült é dűlőre jutni....
-
zolcsika080104 #20534 ok rendben köszönöm -
endy papp #20533 Nem tudom Zolcsika de akkor valami nem kerek nálad próbáld ki "szűz" mapon modok nélkül főleg a seassont hagyd ki speciel lehet az is ludas.
Nyilván azok a modok amik kellenek azok legyenek benn,pár perc alatt a végére tudsz járni.
Nálam gond nélkül működik van benn vagy 8 GB mod ,seasson nincs .
Itt egy vidi hogy ha már ekkora, kell hogy tudd betakarítani no meg a ha a combi-cuttter is ilyen.
-
zolcsika080104 #20532 igen beérett rendesen de nem arat semmit .a gyűjtűjébe sem megy -
endy papp #20531 Bocs itt a kép.
Cutters -
endy papp #20530 -Vagy nincs még beérve,vagy a kombi nem jó....
Próbáld ha elpörgeted az időt esetleg,de gondolom ezen egyszerű dolog már neked is eszedbe jutott..
Akkor még ajánlanám ezt a mapot ezzel is jött le nekem majd ugyan ez a kombi.
"vall_farmer terra V3 a maphoz"
Holmer Terra Dos T4-40 nekem ezzel működik,legalább is ez van a modra írva amit használok a játékon belül.
Itt egy kép ilyet keress.
Kombi
Ilyen "kép ikon"van cutter-on mert nekem így néz ki az életben.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.11. 13:38:45 -
zolcsika080104 #20529 igen a kombineval van a gond,a mellékelt suedes holmer terra dos T 40 van benne és nem 40 s és nem szed fel semmit
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.11.11. 12:49:45 -
endy papp #20528 Hi Zolcsika.
Na igen ilyen pici anomáliák vannak.
de együtt lehet velük élni....
Igazából néhány növénynél (multi növény),a növekedési fázis mutató nem releváns.
Náluk jobban kell figyelni magát a növényeket ,mikor érnek be.
Jobb ha odamész közel és szemügyre veszed őket ,vagy felírod melyik mikor és akkor pontosabban tudod követni a betakarítás időpontját,akár az életben.
Gondolom a készítő vagy nem tudja vagy csak így tudta megoldani valamiért.
Én épp emiatt 3-4 betakarítóval csinálom ezeket a növényeket,főleg mert aránylag egyszerre érnek be (direkt így ültettem).
Most pontosan nem ugrik be melyiknél nem írja ki hogy melyik növekedési fázisban tart az adott növény de szerintem rájössz magadtól.
De ha nagyon nem bírsz vele szólj és pontosabban utána nézek,mivel mostanában nem nyomultam a farmmal.
Milyen multi kombine-ra gondolsz, használsz?
Én a Holmer V3 átalakított verzióit használom.
Ebből van a sudehemmer maphoz is mellékelve és a vall_farmer terra V3 a maphoz is.
Ha kell ezeket keresed.
Ha másképp nem megy töltsd le a südhemmern mapot abban benne van külön becsomagolva és abból tudod használni.
Remélem tudtam segíteni.
Ha ezek után is elakadsz akkor szólj...
-
zolcsika080104 #20527 Szia Endy!
Elnézésedet kérem,de muszály vagyok téged kérdeni mert te is a Porta mapon játszol.A saláta az első növekedési fázisban felső rész eltávolítása színt mutatott:rámentem a mellékelt multi kombineval s a salátafejjel aztán miután a fej áthaladt rajta a növény magasabb lett de a gép nem aratja le sehogy nem gyűjti be a növényt .tanácstalan vagyok...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.11.11. 10:27:19 -
zolcsika080104 #20526 KÖSZÖNÖM... -
Carl Davies #20525 A rar-ban elvileg 2 xml file van. Az egyik a ModDesc, és van egy másik, amit meg kell nyitnod. Ebben olyat kell keresned, hogy FillUnits, ez után lesz egy Capacity:"szám" Ezt a számod írd át amilyenre te akarod. CTRL+F-el könnyen megtalálod, csak írd be pl. az eredeti kapacitását. -
kisolasz #20524 Sziasztok az a kérdésem hogy felraknák 1 mapot szerverre Zippelve de azt irja errorba hogy nem látja(nem található a modesc.xml). Az lehetséges hogy az 1.5 miatt lenne ? Ötlet javaslat ? a log ezt irja : Failed to open xml file 'G:/Fs2017 Modók/hupv/PV17_V3/modDesc.xml'.
-
zolcsika080104 #20523 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban hogy mit kell átírni ,hol,egy zip filon belül hogy egy pótkocsi töltőkapacitásán változtatni tudjak? Keresgéltem a modok között oldalakon találtam is egy olyat ami jónak tűnt,de mikor játékon belül meg is vettem mindent szétbarmolt nagyon ütközött valamivel.S még láttam videókat arról hogy kell a játékba pl. hazai rádiókat belinkelni.Mindent helyesen csináltam ahogy a videokon láttam és semmi pedig a linkek is jók.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.11.07. 08:15:55 -
Ha így haladunk akkor az FS34-ben talán láthatunk hasonlót :P De kétségtelen, hogy meg lehetne csinálni hiszen másoknak is sikerült. Egyébként látva a lehetséges "konkurenciát" örülhetünk annak ami most van, de legalább mozdul a piac.
Ötlet javaslat ? a log ezt irja : Failed to open xml file 'G:/Fs2017 Modók/hupv/PV17_V3/modDesc.xml'.