24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Rozsdika #20649 endy! érdeklődnék hogy a Seasons-modot érdemes -e berakni játékba,és a multioverlayt. mert nem tudom eldönteni, kérlek segítsetek előre is köszi. 

-
Balázs 17 #20648 Hali
Valami egyszemélyes mapot keresek, ami támogatja a Season módot. Lehetnek hatalmas földek is, de nem kell 20-30 föld terület. Minden alap állat legyen elérhető, nem kell extra termény stb. :D
Köszi ;) -
Rozsdika #20647 bocsi! csak rosszul írtam, azzal a térképpel már játszom, nagyon tetszik csak nem tudok olyan másik térképet amelyik tud cukornádat, bocsi a rossz fogalmazásért, esetleg tudsz olyan térképet? előre is köszi. és még valami azt a GE hol lehet meg találni.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.12.25. 13:05:54 -
endy papp #20646 Hú ezt nem értem kifejtenéd bővebben.....?
A Platinum maga egy különálló térkép (hozzá gépekkel és mindennel) azon vethetsz arathatsz cukornádat.
Nem kell hozzá térkép külön.
Amikor elindítod a játékot és betöltesz egy üres map helyet (játékállást) ,akkor ott ki tudod választani a neked épp szimpatikus térképet(mapot) ami benn van a játékban,akár a Platinum dlc-vel kapot Estacia Lapacho-t is ,épp úgy mint a többi alap mapot amit a játék tartalmaz ,vagy ugyan így a mod mapokat is.
Ha még nem világos valami kérdezz bátran csak valahogy konkretizáld mi is a probléma ahol elakadtál netán....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.25. 12:07:20 -
Rozsdika #20645 köszönöm a gyors választ, a platinum már megvan, csak az a baj hogy nem tudom melyik térkép a jó hozzá. -
endy papp #20644 Szia.
Csak abban az esetben ha az adott térkép tudja ezt a funkciót,vagyis GE-vel beépítették belé.
Vannak már mod térképek amik tudják a cukornádat.
Ja és persze a Platinum alap térkép dlc,de ezt meg kell venni.
Ha nem akarsz költeni,akkor ezen vagy valamelyik más oldalon a mapok között keresgélj lehet találsz kedvedre valót.
Fs 17 map-ok -
Rozsdika #20643 sziasztok! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek.
Érdeklödnék hogyan lehet cukornádat ültetni más térképen mert nekem nem sikerül.segítséget előre is köszi.
-
zolcsika080104 #20642 Mindenkiek boldog karácsonyt! -
endy papp #20641 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek. 
-
endy papp #20640 Szia
Nos ez sajna vagy nem de így van akár a G27-nél is alapból .
Ez nem hiba igazából a kormira alapból nincs hangolva beállítva a játék.
Be kell állítani a menüben mindent szépen arra a gombra vagy épp tengelyre amire szeretnéd .
A steam-nek semmi köze semmihez az enyém dobozos.
Külön ilyen opció nincs hogy (kormány kalibrálás) ez nem ETS.....
Mikor betölt a játék ott van olyan menü hogy beállítások azon belül szépen mindent oda raksz a kormin vagy ha van ilyened is akár ahova szeretnéd....
Probléma mentesen mindent mindenhova elfogad,akár kuplungot is ha van a pedálsorba......
Egy gombra több funkciót is be lehet állítani.
Ha elakadnál valahol kérdezz bátran.
-
Papa51 #20639 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!
-
Szabir #20638 Sziasztok!
Olyan gondom van, h. feltettem a (Steam-es) FS 2017-et elindítom, felismerte, hogy Microsoft Force feedback kormányom van pedállal, amikor viszont betölt a játék, és megmozdítom a kormányt, vagy bármelyik pedált, azonnal és folyamatosan elkezd jobbra fordulni. Mintha beragadt volna valami... A kormánnyal elvileg nincs gond, ETS2-vel használva nem tapasztalom a hibát...
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel? Próbáltam a windowsos kalibrálást, nem segített, a játékon belül pedig nem lelek semmi olyan beállítást, ami a kormány kalibrálása lenne. -
endy papp #20637 Szia
Az első (Bal oldali ábra) a szalma feldolgozása során keletkező végtermék Szalma Pellet ,ez keletkezhet több módon is.
A második (Jobb oldali ábra) a fű feldolgozása után keletkező végtermék Fű Pellet.
Ha még kérdésed lenne tedd fel bátran.
-
zolcsika080104 #20636 igazad van nem vettem észre eddig -
zolcsika080104 #20635 valami szalma forgács vagy ilyesmi látnál multifruit papot 60 féle ilyesmi van -
endy papp #20633 Igen de az csütörtökön jött ki az újabb amit írsz az meg pénteken én már akkor azt is feltettem. -
zolcsika080104 #20632 csá nem az 1.5.3.0 volt ,akkor is frissítettem,az csinált nálad kis gubancot.Ez 1.5.3.1 -
endy papp #20631 Szia.
Szerintem ez a múlt pénteken már kinn volt, legalább is én nem látok verziószám különbséget,én akkor töltöttem le ezzel a verziószámmal.
De azért köszi...
-
zolcsika080104 #20630 Üdv nektek farmerek!
Itt az új frissítés
verziófrissítés -
Szívesen :) Nem irigyeltelek volna ha még egyszer elölről kellene kezdened a kalibrálásokat. -
endy papp #20628 Jelentem működik rendesen ahogy kell,még jó hogy tegnap nem volt időm feltenni a pach-et ,még egyszer is THX hogy írtad az infót az új "javításról"
-
endy papp #20627 Most gondolj bele az új panelen van kb 40 beállítási lehetőség plussz a kormin is pár de még az a kevesebb és egyszerűbb...
Főleg a daru tengelyeket volt nehéz belőnöm a joystickra,most meg kezdhetem elölről
-
Szívesen. Nos igen ezzel jól keresztbe tettek sok embernek :/ Reméljük ez a fix majd helyreteszi a dolgokat. -
endy papp #20625 Nagyon köszi.
Na kíváncsi leszek ,töltöm is...
Már épp gondolkodtam 1 óra beállítás ..arakodás után hogy vissza rakom a régebbi pach-ot...
Igazából a nagy semmi volt ez a javítás de többet ártott mint használt....
Megint mire beállítom újból azt a rengeteg mindent....
Elmennek ám a búsba...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.15. 14:15:38 -
Sziasztok lesz megoldás.
We've just published a hotfix for the controller problems. Please update your game :) Next on the agenda: Some mod for consoles you guys asked for....
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.12.15. 13:59:47 -
mimo0612 #20623 A Logitech G27 kormány. -
Carl Davies #20621 Hát ha olyan szép műanyag kerekű traktorok vannak benne, mint a Trailer-ben, akkor nem hiszem hogy sokan akarnának érte adni 26 eurót.
Még csavarok sem voltak a felniben ... Egy újabb próbálkozás, egyszer csak sikerül valakinek. -
mimo0612 #20620 A patch után nekem a G27 nem működik megfelelően, csak ha alapértelmezettre állítom, egyéni beállítás után egyáltalán nem működik. -
Daditsx #20619 Akit érdekel korai hozzáféréssel megjelent a Farmer's Dynasty -
Farming Simulator 17 Update 1.5.3
Changelog
[ADDED] Vehicle arm sensitivity option (1.5.3)
[FIXED] Care wheels for missions (1.5.3)
[FIXED] Subsoiler in missions (1.5.3)
[FIXED] Pöttinger Mex 5 (1.5.3)
[FIXED] Rain on Estancia Lapacho (1.5.3)
[FIXED] Multiple fertilizer states (1.5.3)
[TWEAKED] Visual of various for vehicles (1.5.3)
Platinum Add-On Update 1.1.0
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.12.14. 17:17:52 -
endy papp #20617 Szívesen.
Már a kézifék kérdése is letudva találtam a minap egy működőt...
FREIN A MAIN (Handbrake) v1.0
De ez a Skorpióhoz való akár automata vágó mod visz mindent
,ráadásul még beállítanom sem kellett,az új saitek controller panel simán kezeli.
Favágók figyelem.Wood Harvester Automation v1.0.0.0
-
Húha a kérdés tényleg le maradt de választ kaptam rá. :)
. -
endy papp #20615 Nos akkor mi is a kérdés mert ,azt nem tettél fel.. 
Nem láttam kérdőjelet és valahogy nem jött át a kérdő mondat.
De persze ennek ellenére gondolom hogy, mire is akartál kilyukadni,mit szerettél volna megtudni.
Nos ezt a hátra menet dolgot egyszerűen praktikusan és kézre állóan megoldottam,az összes gépen ,legyen az szgk,vagy tgk,vagy bár mi.
Ha megnézed a lenti képen levő "saitek kontrollert" joystick kart, a piros gombra tettem a hátra menet kapcsolót.
Így a sok kis manőverezésnél nem kell a g27 H rükiével kínlódnom ,mert ezen része annyira nekem nem jött be,már mint a rüki.
A spintiresnél is elég sokat szenvedek mikor nem akarja bevenni rendesen,valahogy ennek a váltónak a rükije eléggé gagyi lett,de persze kipróbáltam az fs-el is.
Érdekesség: némely trakin még a rükinek is több fokozata van...de asszem ez csak a mod trakimon volt
Pl van olyan mod trakim amin a sebesség fokozatot a H váltón kapcsolom ami P-1-2-3-4-,plusz ezeken belül is van 4 fokozat amit a pillangó váltóra tettem.
Nagyon komplex ez a váltó mód az elején elég "kínai" volt de azért pár óra alatt bele lehet rázódni.
Igazából a pillangó váltó karokat is használom és a H váltót is, van hogy együtt van hogy csak egyiket...
Pl az üresbe rakás nálam a H váltó egyik sebesség fokozatba kapcsolásával történik,ekkor simán elgurul a lejtősebb részen a gép,a féket ha benyomom akkor rögzíti a gépet,jobb híján "kézifékként" szolgál,de vehetjük az automata P fokozatának is,mert igazából az.
Erről jut eszembe a kisebb trakikat némelyiket(pl:Zetorok)el tudták látni kézifékkel,a készítők,hogy a többibe miért nem kerül????
Vissza térve a rükire ha a "reserve " beállítást beállítod a H rükiére akkor minden gépen kivétel nélkül a rükit azzal kapcsolhatod ,de a szépség hibája ennek hogy ha kiveszed a H váltót rükiből akkor nem oldja ,vagyis megint rükibe kell tenned a H váltót hogy előre menetben légy.vagyis itt csak irányváltó a kapcsolás,ezért érdemes hagyni egy gombon.
Az ok nagyon egyszerű itt gombbal oldod-kapcsolod a sebességeket a valósággal ellentétben ,persze a modern gépeken már ott is.
Vagyis nem egy rudazat bovden veszi ki sebességből a gépet, és húzza-tolja a váltón a tengelyeket léptető villákat fogaskerekeket.
A modern gépeknél már elektronika teszi mind ezt ,igaz hogy te kart húzkodsz jó esetben de elektronikusan viszi át a kapcsolatot az adott váltóba.
A valóságban így megy manapság ,tudom láttam már MTZ és hasonlót matuzsálemet ahol mind ezt karok és bovdenok oldják meg a váltást ,de abban az időben nem ismerték a cvt-dsg-szeki és egyéb elektronikus váltókat...
Picit más....
Pl: én ha ráakasztok egy gépre, kocsira valamit kiszállok és "kézzel" teszem,így aztán jól el lehet babrálni a farmozással....
Remélem kimerítő volt a válasz.... -
Örülök, hogy sikerült. Viszont én kérdeznék tőled. Most, hogy már nálad is működik a kuplung. A tolatás nekem csak a személyautónál van a h váltón a helyén. Az összes többi gépen gombbal kapcsolok hátramenetbe nem a váltóval. Remélem érthetően írtam. -
Rozsdika #20613 úgy működik köszi, vissza raktam mindent kiprobáltam egy frissebb térképel ott müködöt mindenel lehet hogy a térkép régi és azért csinálja. köszi a segítséget. -
Rozsdika #20612 oké meg probálom. köszi -
endy papp #20611 Nálam több mapot is kipróbálva semmi problémát nem találtam.
Pedig több GB mod van benn.
Nálad valamivel össze akadhat.
Próbáld meg csak ezt a modot-dlc benn hagyni a többi mod nélkül és az alap-eredeti mapon.
Ha úgy is csinálja akkor ...passz
-
Rozsdika #20610 sziasztok! érdeklődnék hogy másnál is meg fagy a játék ha a "FS17 Add-On Straw Harvest v1.0" be van kapcsolva, mert ez zavar be nálam valamiért. Segítséget előre is köszi. üdv attila -
endy papp #20609 Na közbe találtam róla vidit,így sikerült ezt is beállítani,így már királyság van.... 
Rossz helyen akartam beállítani azt amit nem ott kellett volna.....
Így aztán recseg ropog, be se veszi a sebességet,egyik gép sem,ha nem tolom a kuplungot.
Egy gombnyomással , ha épp olyanom van simán átkapcsolom és megy automata kuplunggal.
Ha valakinek esetleg épp úgy nem sikerülne akkor itt róla a vidi.
4:50-nél van a lényeg,...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.10. 13:03:05 -
endy papp #20608 Értem de hogy sikerült neked beállítani a kuplung tengelyre a kuplungot???
Nekem valahogy nem engedi csak gombokra???