24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21410 De úgy ,de természetesen ezt a lehetőséget már a legelején másfél héttel ezelőtt passzoltam....
Ja ja tudom,azok meg a kultizás sem rossz.
Csak ugye egy idő után uncsi tud lenni,de ez van.
Már korábban írtam róla,hogy terület vásárlásokkal együtt,ha az összes ólat megveszed és akkor még nincsenek benn állatok ,nincs kaja stb...
3 milla körül van,pár küldit letolhatsz mire odajutsz ,hogy meg tudd venni, na meg ha a tejet leadod és kapsz 100 ezer pénzt ,(mindegy-dodo-vagy ajro)
A tej ára kipróbáltam ,nem változott,most is annyi mint a 17-ben.
Persze vannak okosságok ,mert modként van jobban fizető leadó mindenre,de ,ésszerűen,nem sokkal de azért mégis jobban fizet.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.27. 18:27:57 -
Wolo__Witz #21409 Nem lopom a terményt! Feladat 100%-ban kész, utána ami megmarad az a tiéd!
Endy a bérletet remélem nem úgy érted hogy te magad bérled ki a gépeket mert úgy tényleg nem éri meg!
Én is csinálom mivel 1 földem van, legnehezebb fokozaton.
A trágyázés permetezés marha gyors és jól is fizet, 3-4 perc meló 3000 euró. -
endy papp #21408 Van úgy hogy a bérlet elviszi több mint felét ,értelem szerűen nehéz fokozaton.
Ott a gyapjúért is alig kapsz,meg úgy általában mindenért,én azon tolom tudom miről beszélek.
Learattam a 2. legkisebb kombival kukoricát amcsi map 8-as föld küldi.
Próbáld ki,asszem utána mást véleményen leszel és lehet nem csinálod tovább a küldiket,én élveztem ,mivel 2 nyomorult földem van azokon amúgy sem lett volna mit csinálnom.
-
endy papp #21407 +1 
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.27. 17:14:27 -
Daditsx #21406 Igen megéri ÍGY, hogy lopod a terményt :). Ezt kiveséztük endy-vel. De ha a 17-es küldis emlékeidet előbogarászod idő/pénz számolást végrehajtasz rájössz, hogy kurvára nem éri meg ahhoz képest. 17-be egy 20perces küldiért kaptál 30k-t. Itt meg 3k-t. -
endy papp #21405 Erről már az egyik kollégával itt toltunk egy eszmecserét
Ha a küldit vissza mondod ,igaz kapsz levonást de az összes termény a tiéd ....nem csak ami megmarad ahogy fogalmaztál,igaz ezt nevezhetjük csalásnak is vagy bárminek,mindenki úgy tolja ahogy neki jól esik.
Az biztos ha nehéz fokozaton tolod és úgy csinálod hogy mindent leadsz a küldinek ,ahogy ezt a készítők kitalálták ,mit mondjak eltelik fél mire veszel belőle 10 ólat--
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.27. 17:05:41 -
Daditsx #21404 Ez nem hiba. Van földmunka is vele. Ha a súgót benyomod (F1) láthatod, hol mennyibe kerül. Emeléssel, süllyesztésel lehet segíteni rajta. -
IK260 #21403 Szia! Eredeti. Közben sikerült. de akkor sem ok valami mert olyan mintha csak rossz helyen lett volna. Lerakta de 50 000 ír a bolt rá, és 112 000 lett végül is :)
Vannak hibák de nem lett olyan rossz a game. -
Wolo__Witz #21402 A bér munka szerintem megéri, sokan mondták hogy a 19-ben nem éri meg. Sokkal jobb mint a 17-ben, mivel betakarításnál a megmaradó terményt hazaviheted vagy leadhatod egyból " 5,20h répa 58000l nekem+20000€ a munkáért", a trágyázás gyors pénz szerzést biztosít... a legtutibb ha saját géppel dolgozol, de a bérlés se, olyan veszélyes. -
endy papp #21401 Nem azt írja véletlen (innen nem tudhatom csak kérdezem ,próbálok segíteni) hogy nem vehetsz többet??
Mert bizony az ól vételeknek korlátai vannak erről már korábban írtam,összesen csak 10 ólat birtokolhatsz.
Egyenlőre, míg erre is nem jön valami mód ,mert tuti valaki megelégeli ....
Eredeti vagy warez, csak azért kérdem ,mert sokszor raktam le ólat ,több különböző helyre is de soha ne találkoztam vele ha mani miért ne engedné.
De ennél a játéknál bármi előferdülhet. -
IK260 #21400
Üdv! Lovak helyét meg akarom venni azt írja nincs rá pénzem.... Pedig devan,devan,devan.
Volt valakinek ilyen?
Utoljára szerkesztette: IK260, 2018.11.27. 16:13:48 -
endy papp #21399 Akinek nem tetszenek a gyári ólak ,a teheneknél már kijött a mod hozzá ,igaz nagyobb helyet foglal,de szerintem jobban is néz ki ,de persze ezt mindenki magának dönti el....
-
Daditsx #21398 Szalma is ugyan olyan "takarmány" mint a többi. Annak is változik az ára. Ebbe semmi fura nincs. Csak nem követed nyomon az árakat és elsiklottál eddig fölötte.
Gyomok és a vetett termény növekedése egy adott területen akkor lehet eltérő amikor pl. 120-al tekered az időt miközben műveled a területet. Nagy földnél már mire a vetéssel a végére érsz mehetsz aratni az elejére. :)
Nekem tetszik, hogy "majdnem" oda rakod a dolgokat ahova szeretnéd. Ezt a 17-be is már hiányoltam. Csak a kivitelezése nem tetszik, ahogy megoldották.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2018.11.27. 14:48:27 -
Serko #21397 Sziasztok!
A "betakarításra kész" állapot 1-2-3 fázisa között termés mennyiségben nincs különbség, kizárólag azt hivatott jelezni a 3 fázis, hogy mennyi idő van még a termés elszáradásáig. Több helyen hallottam én is, hogy a 3. fázisban többet ad, de ez nem igaz.
Egyébként tök hasznosak amiket írtok, minden nap elolvasom, köszönöm a fáradozást ez úton is.
Szalma eladásnál tapasztaltam, hogy egyszer bálánként 310 eurot ad, míg máskor csak 125-öt, miközben az ár a termékeknél nem változik.... kicsit fura. (eredeti steames játékkal játszom)
Illetve jártam úgy, hogy 1x idő mellett a bevetett földön a gyom két fázisban nött és ráadásul a két fázis nem egyenes vonalban vált el egymástól, hanem cik-cakkban. Az egyik felén lehetett mechanikai gyomirtást végezni, a másikat permezetni kellett. Elég fura volt :D
Ui.: Nekem személy szerint nem tetszik ez az új módi, hogy az állattartó karámokat össze vissza lehet/kell lerakni. Így totál nem hasonlít egy állattartó telepre. A semmi közepén egy karám elég fura! Nekem sokkal jobban tetszett a kiépített telep. Jobb megoldás lett volna, ha esetleg azt kell megvásárolni és esetleg a létszámfejlesztésért kell külön fizetni. -
Wolo__Witz #21396 Megnéztem.
Szóval tök mind1 első fázis vagy harmadik, ugyan az 14060 Szója a 30 föld Felsbrunn, mind1 milyen kombájn, próbáltam drágát olcsót, ugyan az.
Utoljára szerkesztette: Wolo__Witz, 2018.11.27. 14:15:16 -
Wolo__Witz #21395 Ma megnézem első és harmadik fázisban mit ad.
Még az is érdekel hogy a kombájnok közt van e különbség, de szerintem nincs! Azért kipróbálom ezt is később mondom az eredményeket. -
endy papp #21394 Jó a kérdés,de bennem eddig soha nem merült fel...
De te magad is tesztelheted ha érdekel....
Kíváncsivá tettél
Csak a 2. és utána 3. fázisokat teszteltem,amcsi map 24-es föld
A 2.-nál búza 4725
A 3.-nál búza 4729
Ha csak az elsőnél is ennyi a plusz termés hozam ,nem biztos hogy érdes várni.
Nagy valószínűséggel e körül lehet de aki kíváncsi tesztelje.
Ez csak az én véleményem ,mindenki döntse el magának.
Összegezve talán ezért is nem
jutott eszembe és nem néztem meg soha...
-
Wolo__Witz #21393 Valaki tesztekte már, ha első fázisban takarítod be a termést sokat veszít a hozam, mintha utolsó fázisban tenné? -
endy papp #21392 Még nem ,de szólok ha lesz.
Amúgy mi a gond a gyáriakkal??
Más:
Már van segítő a lovak lovagolásához.....
Már senki nem akar semmit csinálni csak hamar meggazdagodni....... -
senki13kara #21391 Tényleg, köszönöm, sikerült! :) -
Daditsx #21390 istállóba -
senki13kara #21389 Sziasztok!
A szalma bálákat el tudom valahol adni? Nem találom sehol se azt a helyet, illetve ha jól emlékszem korábbi verziókban volt ilyen lehetőség.
Köszönöm a választ! -
endy papp #21388 Bocsi ha rosszul fogalmaztam,.
Szívesen az infót csak sikíts ha valami kell ha tudok segítek....
-
irtam is hogy nem tudom hogy bug vagy igy kell lennie,de időm még nem volt utánna olvasni,de igy már nem is kell köszi az infot -
Daditsx #21386 silage cutter-rel találkozott valaki fs19-hez? -
endy papp #21385 Én már vagy 100 órát bele toltam, de nekem még soha nem dobott ilyet fel... 
De igen, ha megveszed ,többet tuti nem fogja megvetetni veled....
-
Daditsx #21384 17-nél is volt ilyen, ha warez. olvass lejjebb jó páran kérdezték már. -
LazyB #21383 Hali! Nekem lenne egy olyan problémám hogy játék közbe feldobja hogy vegyem meg a játékot az általa megadott linken, majd lerakja kicsibe a játékot és feljön a honlap ahol meg lehet online vásárolni. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
endy papp #21382 Na ettől szakadtam... 
Nos igen vannak,érdekes új fejlesztések....
Majd a C@C topicba lécci nézz be intéztem irányodba pár kérdést,ha lesz időd válaszolj rájuk .
Köszönöm előre is.
-
Bocsi igen ez egy zárt csoport, de feltöltöttem máshová, így talán jó lesz.
Videó -
endy papp #21380 Nem tudom megnézni... -
Azért vannak itt érdekes dolgok :D
Videó -
endy papp #21378 Azért mert nem tudsz valamit hogy működik még nem feltétlen bug. 
Ezért emiatt megint nem kell félre raknod a játékot....
Most nem emlékszem,a játékba hol láttam olvastam ,honnan a rákból is tudnám máshonnan.
Asszem a játék betöltése közbe olvastam ,de nem biztos,ha agyon ütsz sem tudom megmondani de tudom és kész...
Ez direkt ilyen a gyomirtás az első-második növekedési ciklusba kell elvégezni!!!!!!!
Utána a betakarítás előtt már haszontalan......
Halkan megjegyezném a való életben is így működnek a dolgok......
A farm ház nekem eddig olyat írt hogy nem vagy fáradt,igaz csak teszteltem,
Ahol tolom a karriert meg nincs rá pénzem.... no de én szeretek 0-24-be nyomulni ,soha nem pörgettem az időt a teszteket kivéve .
De aludni jó csak ahogy látod érhetnek meglepetések ha nem vagy tisztában mi mikor érik be és egyes folyamatokat mikor kell végezni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.26. 11:42:37 -
hétvégén mentem még egy kört azért,ültettem búzát árpát,meg próbálgattam pár dolgot. raktam le farmházat,lehet benne aludni,órára pontosan be lehet állítani mikor akarsz kelni. Kicsit túltoltam,közben szépen beérett a vetés,viszont a gaz benne volt,mondom sebaj,aratás előtt lepermetezzük...hát nem takarította el. most nem tudom hogy ez bug vagy feature :D mindegy,félreraktam,kell még patch,addig tolom mással :D -
endy papp #21376 Már megint csak ismételni tudom magam ,nem véletlen hogy nálam az 1.0 van fenn. 
Olvastam a cikket,sajna igen.
Igaz az enyém nem steam-es,nem tudom ott vissza lehet é rakni erre. -
Daditsx #21375 Pár mód van bent. De kivettem őket, de semmi változás. Steam-es 1.1.1
De most redditen találtam egy cikket amibe megjegyezték, hogy a fű nem éri el a 2. növekedési fázist. Akkor úgy néz ki ez egy hiba az új patch-be. -
endy papp #21374 Na akkor @asza 
Pedig elhiheted nem írtam volna le ha nálam is bugos lenne ,képekkel is tudom bizonyítani ,na nem mint ha bár mit is kellene....
Modok esetleg ?,habár nálam amennyi benn van tuti nálad a fele sincs és mégis működik hibátlanul.
De a modoknál érdemes megnézni a log fájl mappát ,mert sok mod logol rendesen error-t mutat,nem egyet dobtam már miatta,a 17-ből tanulva már nézem melyik jó.
Habár 1-2 most is van benn de míg nincs olyan jobb addig marad és nem okoz problémát...
Próbáld meg nem gyorson ,mert eddig csak lassún és általánoson próbáltam,gyorson aszem nem.
az enyém mint írtam is korábban 1.0
Steam-es?
Melyik verzió 1.1? -
Daditsx #21373 Nem warez. Kezdtem másik map-on új mentést és annál se nől tovább citromsárgánál. Beléptem, 5 napot tekertem és nem ment tovább. -
endy papp #21372 Ha ilyen ütembe haladnak és ez is még béta ,teszteljék az userek... 
Akkor lesz itt még javítás dögivel,asszem megvárom az ez után következő 2. addigra talán több bele kerül...
Ez így még elég karcsú csak amolyan "tűzoltás" ahogy az első 1.1 is az volt....
Az tuti ilyen bétákkal nem fogok szórakozni,tesztelgesse akinek kellet volna....
Farming Simulator 19 Update 1.1.2 Beta (*)
A hivatalos oldalon nem találtam a javítási listát
így ennek hiányába más oldalról linkelem...
FS19 update v1.1.2 Beta
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 10:52:47 -
endy papp #21371 A pénz csalásnak egyszerűbb és gyorsabb módja ,azt nem mondom ,hogy jobb mert itt 1 millánként adod hozzá,de elég érzékeny és simán 2-3-4 is ugrik előre.
De praktikus ha benn vagy a játéka és pénz hiányába nem tudsz valamit kipróbálni de a játékba egy bill lenyomása után gyorsa jön a mani.