24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
hát először is gameplay akarok látni,addig beszélni is kár róla :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.13. 19:11:33 -
endy papp #21651 Na erre kíváncsi leszek.....
Vagy ez is csak egy promo vidi és köszönő viszonyban nem lesz a játékkal...
Farm&Fix 2020
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.13. 19:02:01 -
komiki #21650 Megoldódott a silóban maradt dolog .Csak ki kellett lépni,meg vissza ,és kész.Azért köszönöm.Szép napot mindenkinek. -
én egy rendfelszedő póttal járnék rajta egy oda visszát,ha az se veszi fel akkor passz,esetleg tolólap vagy futószalag -
zolcsika080104 #21648 érdekes nekem a hivatalos fs oldal jobb oldala üres.
.köszönöm Endy ezt is.
-
endy papp #21647 Lehet hogy bug a mostani 1.3 is ír valami bga javítást,hogy aztán erre is vonatkozik nem tudom.
"Fixed BGA pricing and unloading issues"
Nem véletlen hogy nem tolom ,van itt még bug bőven ,meg gondolom marad is benn....
Mellesleg a 17 is így jött ki ,nagy sokára javították ,miután már a modderek csináltak hozzá modot ami eltünteti a maradékot.
Asszem a 19-hez még nincs
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.10. 15:33:39 -
endy papp #21646 Zolcsika mod patch NINCS ,az a hivatalos oldalról van amit linkeltem.
Annyi hogy beta.
Csak hogy elhidd külön neked.
https://farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta
Az alábbi link a hivatalos oldal letöltési helye ....
https://farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.10. 15:27:46 -
komiki #21645 Üdv.FS 19.A silóban maradt 200 szilázs,de nem látom hogy hol.Így viszont nem engedi a következő adag füvet kiűríteni.Már körbekarmolásztam az egész területet,de hiába.Van valami ötlet,vagy karmolásszam most magamat?:) .Hátha volt már ilyen hiba valakinél.Köszönöm előre is ha van ötlet.
Utoljára szerkesztette: komiki, 2019.02.10. 14:18:45 -
zolcsika080104 #21644 köszönöm,belenéztem nosztalgiából a 2013 ba hát az égbolton a felhők ott még gyönyörűek egyáltalán nem pacák ,annyi hogy nem mozognak.A 2019 patch az nincs fenn az eredeti fs honlapon, szerintem az nem igazi patch igaz hogy beta de szerintem nem gyári hanem mod patch lehet ami nem megbízható.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.02.10. 12:05:14 -
youtube,első találat a farming simulator és a meteor keresőszóra
-
endy papp #21642 Hú most nem igazán tudom pontosan,de gondolom modra gondolsz.
A 15-rémlik -de lehet a 17-be is volt.
Persze nem zárom ki hogy a 13-ban volt....
Ha pontosabban le tudnád írni (esetleg kép) akkor sokat segítene.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.10. 11:51:01 -
zolcsika080104 #21641 Sziasztok helo Endy!
Endy te biztos tudod én már elfelejtettem,azt hogy melyik fs szériában volt az a meteorit vagy mi?Én 2013 ra emlékszem.Valamint én sokat toltam 2013 at is de nem találkoztam vele,igaz lehet csak eredeti mapon van,azt keveset toltam. -
Nordzso18 #21640 Sziasztok! Az egyik pályán nem tudok nyárfát ültetni, mert elvileg "nem elérhető a térképen". Megtudom valahogy oldani, hogy lehessen ültetni? -
endy papp #21639 Aki szeretné már töltheti a BETA 1.3 javítást.
Jól gondoltam én korábban hogy sokat nem kell várni erre sem.
A lista alapján feltételezem nem ez lesz az utolsó,vagy már tényleg csak ennyi hiba van a játékban?????
Farming Simulator 19 Update 1.3 Beta (*)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FS19 Update (patch) V1.3 Beta
Painting a grass texture now adds grass in the first growth stage.
Added a filling percentage for tools and vehicles.
Added a name for the crops/seed/fertilizer inside the tool/vehicle.
Added a default mapping for Logitech MOMO Racing Wheel
Added a new sensitivity control to the adjusted analog gamepad steering
Bug fixes
Fixed bales desynchronization issues in Multiplayer
Fixed bought bales spawning beneath the map
Fixed BGA pricing and unloading issues
Fixed various LUA errors on dedicated servers
Fixed a blocking issue with the Goldhofer rear part.
Fixed a blocking issue when Alt-tabbing with a wheel connected.
Fixed an issue where animals kept producing even if they didn’t have any food or water.
Fixed an issue where bales vanished after tabbing away from the train on a dedicated server
Landscaping:
Painting over the same texture will no longer cost money
Fixed issues with Fanatec Clubsport V3 and T-Pedals mappings
Fixed issues related to the low collision of Ninja pipe
Fixed an issue caused by any steering wheel/gear shifter when using landscaping.
Fixed several localization issues
Fixed an issue where cruise control didn’t work properly when using steering wheel and pedals
Fixed an issue where key picture was missing before PAN MAP on map overview
G27 mapping names should now display properly.
Various sound improvements
Various improvements, game balancing and fixes for vehicles and gameplay
Aki felrakta attól kérnék infót mik a tapasztalatok.
Mert most már nekem is illene valamit felraknom, frissítenem....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.08. 21:26:49 -
endy papp #21638 Nos ez így van ,de ez ilyen.....
Nekem ezzel lenne a legkevesebb gondom,ezzel még simán együtt tudnék élni.
Eddigi részeknél azért ment a sírás hogy nincs napkorong ,nem látni ,sem a mozgását sem semmit ,a felhők is csak amolyan pacák voltak.
Most ezek megvannak ,de..... semmi sem lehet tökéletes.....
Azon kívül hogy az első héten a kiadás előtt után toltam 1 hetet nem nagyon piszkálgattam,pedig jó lenne ,de nem akar rávinni a lélek....
A modokat "gyűjtögetem" próbálgatom,talán befut valami jó map amivel érdemes lesz foglalkozni,sajna egyenlőre nagyon parkolópályára került nálam ez a játék.
Igazából ez a játék a véleményem szerint most ért el oda ,hogy ennél több már nem lesz benne,már mint az FS sorozatban.
Sajna szerintem, a 17 szintjét sem érte el,persze van amiben "megújult" ,jobb lett ,de az kevés,nekem már sajna igen.
De a giants ez totál le@zarja a steam-en fogy,1 év múlva közel lesz az eladási szám a 17-hez ,innentől ők máris úgy hiszik jó munkát végeztek ,és 20-ban legyártanak egy felturbózott 19-et.
Mivel nagy előnyben vannak nincs érdemi konkurencia,lehet nem is lesz mostanában,ennél fogva nem fogják túlerőltetni magukat,na nem mintha eddig azt tették volna.
Erre amit itt csinálnak még túl jó is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ebben van a sok támogató és a pénz számukra,kölcsönösen, a cégekkel ,így aztán ,a többire nagy ívben tesznek....én meg a fejükre....
Még annyit ,én elfogattam ilyennek még ha nehéz is (mást nagyon úgy sem tudok tenni)
Mint írtam majd biztos még elő fogom venni később, de tartok tőle annyi órám nem lesz benne mint az elődökben....bár csak ne így lenne....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.06. 22:43:09 -
zolcsika080104 #21637 Felfigyeltem egy apróságra.A grafikai beállítást akárhogy állítom a fák a falevelek árnyéka mozdulatlan még full grafon is.Ezt még a 2013 is tudta pedig. A fák levelének árnyéka rezgett mint a valóságban.az fs 19 irtó nagy visszafejlődés .Beta verziónak is minősíthetetlen felháborító! -
Carl Davies #21636 Ettől a rugózástól nekem is könny szökik a szemembe ... de csak azért mert egy traktor nem "rugózik" 
-
endy papp #21635 Na ez az ami SOHA nem lesz az FS szériában.
No meg a többi általad felsorolt kívánságlista sem.
Én már egy olyannak is örülnék ami a C@ C-ban van azzal az időjárással esővel napszak váltással.
Így egybe gyúrva már ütős farm szim lenne.
Vissza térve a Mud Runner-re,mostanában csak azzal tolom hála a jó modder mapoknak.
Van hozzá jó grafikai tuning amitől szép is.,
Ha akarod téli-őszi-nyári map.
Itt kezdődik a fizika és a dinamikus talaj szimulálása és itt véget is ér.....
Az fs csak modok miatt követem ,de ha majd fél év múlva lesz egy jó mod map valószínű megint vissza térek,@art lapátolni.....
Ezt a trakit már láttam de nem próbáltam,igazából annyira nem odavaló szerintem,de persze kinek mi.
Már bőven 300 óra felet vagyok és még nem unom,mivel elég kreatívak a modderek,no meg alapból imádom a nagy dögöket. -
spintires mudrunner,deutz mod,valami hasonlónak kéne lennie a dinamikus talajnak :) mondjuk itt néha túlzásba van tolva,mert a sárdagasztás lenne a cél,de alapvetően egy kicsit könnyítve ideális lenne,aztán lehet berakni az eső utáni sárdagasztást meg talán a havas csúszkálást seasons moddal,de már megint "bilibe lóg a kezem" :D
a kerék az kerékkipörög,lapul,a nehéz pót tolja a gépet lefelé a lejtőn,a rugózás könnyet csal az ember szemébe .. :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.05. 13:48:42 -
ir ki valamit? -
Bozsolik11 #21632 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, szerintetek mi lehet a probléma?
Más szerverekre tudok kapcsolódni multiban, de akkor, ha a barátom által létrehozott szerverre akarok kapcsolódni, akkor nem tudok. Modok nincsenek berakva.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
zolcsika080104 #21631 Köszönöm a választ.A menüben a beállításoknál meg van valami lehulló falevél opció.Ha ráállítom akkor sem hullik egy sem le,még szeptember 30 án sem.Ezért kérdeztem nem e valami hiba van és a levél majd csak novemberben kezd lehullani a játékban.Ezt a részét nem értem akkor. -
Wolo__Witz #21630 Addig még nem jutottam, de igen mivel télen nincs mit csinálni. -
zolcsika080104 #21629 Köszönöm.Neked is szeptember 30 után április 1 következik,a többi hónapot neked is átugorja? -
Wolo__Witz #21628 Zolcsika én megvettem 20 euróért nagyon jó játék, bár a 30 euró sok érte, hisz korai hozzáférésű. Német fejlesztés, havonta jön rá frissítés, sajnos magyar nyelven felirat sincs. Most azon vannak, hogy teljes verziós legyen. -
mai világban mindenből verseny lesz aminek van egy kis szórakoztató értéke,kedvencem a robot wars,robotok csépelik egymást,de van ilyen is :
loading wars -
Klusi86 #21626 Farming Simulator League -
igen van,de amikor utoljára néztem akkor úgyanúgy hegyekben túrták ki a kaját csak a tisztasági jelző maradt 100%on,igy meg egy vékony fűréteggel le van tudva a baj :) landscapinggel még szépre is lehet igazítani :D -
Daditsx #21624 Sima bankkártyával is lehet fizetni. Nem kell dombornyomásosnak lennie. Az úgy 10éve volt, hogy csak azzal lehetett neten fizetni. -
endy papp #21623 Több hónap huza-vona volt körülötte , eljárást volt ellenük ,hónapokig le volt tiltva a steamről "lopás" másolás-koppintás gyanúja miatt.
No meg lehet több év mire elkészül semmi garancia nincs arra hogy mikor lesz kész....semmilyen kommunikációt nem olvastam ez irányba hogy mikor lesz a vége .
Ezért is sanszos korait venni,igaz egyet most én is vettem ,más jellegű de ott legalább van egy kiírt cél hogy az év végére kész lesz ,igaz erre sincs semmi gari hogy így is lesz ,de olyan játék ami kis réteget mozgat meg így muszáj nekik minél előbb készre megcsinálniuk hogy vegyék az emberek ,mert tartalom nélkül kevés,de nekem 12 eurot így is megért.....persze kinek mi. -
zolcsika080104 #21622 köszönöm szépen,érdekes megjelent 2017 év végén, de még azóta is korai hozzáférésű ezt nagyon nem értem -
endy papp #21621 Igen persze bármelyik bank ad neked olyan kártyát amilyet szeretnél.
Dobozost szerintem nem keress mert nincs ,már csak azért sem mert korai hozzáférésű állapotú a játék.
De csak neked (kb fél percbe tellett megtalálnom) itt olcsóbb mint a steamen,hogy menyire megbízható azt nem tudom ,nem vettem itt még semmit.,
Ha tudnék jól angolul vagy lenne magyar nyelv benn már megvettem volna ,de ezek hiányába ,nekem kimarad,
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.23. 19:40:04 -
zolcsika080104 #21620 Az egész neten napok óta keresem pc verziót nem talál a kereső,csak xboxra meg ilyenek,az árukereső.és ez is csak a supergamer áruházban.Meg a steam ahol amint mondtam visa vagy mastercard meg még vagy három az elfogadott.Nekem egy erste bankos kártyám van valami sima nem dombornyomott.de gondolom az erste tud olyat adni nem? -
Nem rossz kis játék a Farmer`s Dynasty, mondjuk az elején egy idő után már nagyon unalmas volt csiszolni azt a kva zöldségházat, hogy megkapjam a kombit cserébe :D -
endy papp #21618 PC-re jelent meg a steam is, ilyen verziót lehet megvenni.
Van a játéknak egy hivatalos oldala arra keres rá ,korábban mikor volt a botrányuk csak onnan lehetett megvenni ,(a steam le volt tiltva) de arra már nem emlékszem hogy ott mivel lehet és hogy fizetni,gondolom ott is hasonló kép, ahogy online felületen mindenhol, de a mai világban vagy haladsz a korral és beszerzel a (Világon mindenhol elfogadott) dombornyomott kártyát vagy így jártál.
Nem egy nagy összeg 4 ezer forint és nem csak online vásárláskor használhatod... -
endy papp #21617 Van már olyan mod ami elvégzi ezt is helyetted.... 
Ahogy a lovaglást is..... -
zolcsika080104 #21616 Sziasztok!
?
Engem nagyon érdekelne a farmer s dynasty játék,nem tudja valaki hogy pc re megjelent e?Pl stemen csak visa, mastercard ill egyéb kártyával lehet rendelni de,sajna nekem másmilyen van,Segítsen már valaki hogy szerezzem be,nagyon hálás lennék érte!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.01.23. 16:24:51 -
elvileg nem,100 % tisztaság lesz,de még én sem próbáltam -
Daditsx #21614 És a tisztaságot nem rontja? Mert gondolom úgy érzékeli, hogy megtelt az a rész és azért nem túrják ki. -
egy kis hack: állatoknál ha feltakarítod amit kitúrnak a kajáldából,és szépen wood chipset vagy füvet öntessz a területre amit szépen elegyengetsz,hgy lefedje a kajatér kis sárga téglalapját,akkor többször nem fogják kitúrni a kaját,és nem kell foglalkozni a takarítással