24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Hivatalos info:
Ebben a pillanatban kaptam meg a magyar mastert tesztelésre. Azért tartott egy kicsit tovább, mert ez a verzió már az 1.02-es, tehát tartalmazza most megjelent patch-et is. Még egyszer: a magyar verzió az 1.02-es lesz. Hétvégén tesztelem, nézem, és hétfőn megy a DVD gyárba, onnan számítvakb 10 nap, mire megjön csomagolva. Tehát az ütemtervet előre láthatóan tudjuk tartani, és dec. 5. körül megjelenik. :)
-
a legújjab patch -
Ment privát üzenet..
-
Ha nem zavarnék csatlakoznék vagy jöhetnétek körülnézni nálam. -
Hali!
Akinek még nincs, de lesz eredetije és megy multizni, készüljön fel, hogy az első napokat az idióták figyelésével és bannolásával kell töltenie. Mint minden játékban itt is jönnek, beszántanak a megérett földbe, 10 méterenként mást vetnek a vetőgéppel és szanaszét hordják, kapcsolják a gépeket. Kb. egy hét alatt lehet megszabadulni a többségtől, de utánpótlás mindig van
-
Szép estét...Nyomtunk egy kis munkát mi is...(Totoo,Wanlo,tescobetyar)... 
-
gabor24 #1063 linket hol találom vonohorogrol??kösz -
Sponnyabob #1062 2-es?? Nem 4 patch van már? -
megjelent a 2 es patch +vonóhorog béta változat is -
Totoo #1060 bravo fox itt is írhatsz ha multizol -
megoldva :)
-
BravoFox #1058 Hogy saját kérdésemre válaszoljak: úgy néz ki, LS-ben nem lehet trágyázni kulti előtt. Hmmm... Nyoma legalábbis nincs.
Most az a kérdésem, hogy meddig lehet permetezni? Addig, amíg ki nem nő tejesen a cucc? vagy akár utána is, aratás előtt bármikor? -
Valaki hozzáértő esetleg le tudná nekem írni hogy hogyan lehetne az alap mapba beletenni azt a bálaledobót amik más mapokban is vannak? mert most már könnyű összeszedni a körbálákat viszont átdobálni a pajtába elég macerás főleg hogy fektetve teszi le őket a bálafelszedő. ha valakinek van kedve akkor itt vagy pmben help pls :)
thx -
A virágbolti verzióhoz melyik patch használható? :) (esetleg valaki dobhat egy pmet ha itt nem lehet).
Lehetne már december eleje mert már várom a magyar dobozos változatot :) -
BravoFox #1055 Úgy tudom, trágyázni szántás/kultiválás előtt kell, és nem utána. Ez vajon az LS2011-ben is így van? Trágyázhatunk közvetlenül a bálabegyűjtés után és még a tárcsázás előtt? Valaki tud erről biztosat?
-
kösz a gépet
egyébként jó gép
-
erdodit #1053 oké
köszi a választ -
akárhány tehened van, mindig hetet fogsz látni (már ha ennél több van), többet nem enged a progi, kell az erőforrás a járművek mozgásához
én is 50 böl ennyit látok, lényeg a gps adat -
erdodit #1051 sziasztok
kérdezném vettem 10 db tehenet megvan bőven minden kaja
a gps is irja a 10-et
akárhogy számolom csak 7 van a karámban
mi lehet az oka? -
BravoFox #1050 Abban a pillanatban elkezdjük a kézbesítést, amint a magyar, dobozos LS2011 megjelenik, ezt garantálom, tehát egy nappal sem kell tovább várnotok majd, mint bárhol máshol. A megjelenés hivatalosan december eleje, de talán már ebben a hónapban multizhattok majd :) Ha lesz pontosabb infóm, mindenképpen megosztom veletek.
Péter
WingBest.hu -
fiveteen #1049 valaki rendelte a gemt a wingbest oldalól?ha igen, akkor valaki tud valami információt hogy mikor jelenik meg, és szállítják? -
KÖRBÁLA FELSZEDŐ!!!
AZ LS 11 HEZ -
Ezt a mod, jármű mizériát nem egészen értem.
Minden járművet és kiegészítőt megvettetek? Tudjátok is mire való és hogy kell használni? Találkoztam olyan játékossal akinek fogalma nem volt, ha a traktoron két eszköz van hogy kell váltani köztük, leengedni, beindítani. Minden föld meg van művelve? Van legalább 20-30 járművetek a legmodernebb kiegészítőkkel felszerelve? Emellet még 5-10 milla tartalékban, ha a multiban hirtelen kell valami? Össze tudtok hangolni ennyi járművet a termelésben? Erről szól a játék. A traktorra két nehéz pótkocsit kapcsolva négyszer annyi cuccot tudsz elvinni, mint egy Ifa. Ja, hogy nehéz a két pótot összekapcsolni? Hát igen, de nem annyira.
A játék kb. három hetes, szinte még meleg, de már nem jó, kieg. kell hozzá. Elöbb az alapot kell megismerni, nyesni és a neten hamar megtudják, hogy veled érdemes játszani, nem egy kis pöcs vagy minuszba a pénzeddel.
Na, megvolt a mai dörgedelem
-
fiveteen #1046 bocs még egy olyan fontos dolgo ha letöltök egy pályát és berakom ahova kell a mappsba bemásolom mit kell,és mért van az hogy a kocsik a szántóföldön mennek össze vissza valaki tudna nekem segíteni ebben!!!!meg hogy a tanyára rakja a dolgokat ha elkezdem -
fiveteen #1045 hali valaki tudna segíteni benne hogy a cuttert hogy lehet szélesíteni.mert beraktam egyet és az istennek se tudom megcsinálni.persze a total commabnderben.csinálom de nem megy -
Egy kis segítséget adnék az idegen nyelvvel bajlódóknak.
Parasztunk PDA-án hasznos infók vannak.
1 szöveges képernyő:
Wheat( Búza), jele, zárt kalászú
Barley (Árpa) jele, nyitott kakász
Canola (Repce) jele, virágszerü
Corn (Kukorica) felismerhető
Fenn: Kikötő, Sörfőzde, Malom
Itt az árakat látjuk, mit, mennyiért vesz meg a három hely.
2. szöveges képernyő
Az előző 4 árúból mennyi van a farm silójában
Cows owned = hány tehened van
Liquid manure= folyékony trágya mennyisége(tartály pót szórja)
Manures =Szilárd trágya (spéci pót szórja)
Silage clamp =silózott kukorica mennyiség a tárolóban (teheneknél)
Feeding trought= Lucerna (száritott fű)az etetőben
Milk tank = Tej (éjjel kevesebb, nappal több termelődik)
Ha a tehenek mindkét takarmányt kapják, jobban tejelnek.
Remélem hasznos némelyeknek. -
ok -
Lucerna vagy silózott kukorica kell neki akkor termel tejet, amúgy nem hal éhen. -
Valaki nem tudja hogy hogy lehet megfejni a tehenet?
Hiába bekergetem abba a gépvalamibe nem történik semmi -
kitt2000 #1040 A tejeskocsi általában:
7:00-18:00 kőrül indulnak el a tejüzem elöl!
Pályákon ez változó lehet!
Láttam már olyat hogy állandóan járt!
-
Most, hogy jobban belegondolok, annak sincs semmi akadálya, hogy mondjuk 3990,- legyen, ha ez tetszik a jónépnek. :))) -
BravoFox #1038 Még egy utolsó rémhíroszlatás: hivatalos, első kézből származó információ, hogy az itthon hamarosan megjelenő, dobozos, magyar LS2011, ami "gyanúsan olcsó", egy teljes értékű verzió multival és mindennel. Sőt, a nálunk megjelenő változat már a legújabb javításokat is tartalmazni fogja, és az update-ek is automatikusan felmennek rá, illetve lesz majd külön magyar nyelvű update is.
Üdv,
Péter
WingBest.hu -
jön érte a tejeskocsi!nekem se mindig jön! -
levi1989 #1036 a tejet hogy lehet elszállítani? -
semmi, de csak kis földeken érdemes használni, nagyon hamar kifogy.
ajánlom a permetező kocsit 33 méteres távban szórja az áldást és 8000 lite fér bele -
erdodit #1034 sziasztok
mi a külömbség a két trágya között?
trágyázás szempotjából -
erdodit #1033 a siló kukorica mellett a kerítésnél a válóba -
levi1989 #1032 a lekaszált füvet hova lehet önteni? -
köszi a cuccot ez már jó!de itt is az X-el kell? -
kösz!remélaem ez már jó!