24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
fiveteen #1269 igen kapsz érte pénzt mikor berakod a többihez figyeld a pénzed!!! -
carrick95 #1268 bálázásba mi a jó? kapok érte pénzt v csak fölösleges munka? -
DCshoesLali #1267 Naon jó! XD -
na még 1 hét -
Ma báláztunk egy keveset.
-
Mate950309 #1264 kössz
-
farming simulator mappába dokumentumok/mygames/FarmingSimulator2011/screenshots -
Mate950309 #1262 -q
-
Mate950309 #1261 qa képeket amit fényképezek hova rakja?? -
morekar #1260 okés megvan köszike -
-
csak berakod a mód mappába és a második helyen kezdesz 1 új játékot -
morekar #1257 segitsetek lécci h kell a 2011be a mappát betenni itt balfaszkodok vele.köszi -
jó a logód :D -
Végre frissült a Steamos változat, kb 20 mp alatt
-
DCshoesLali #1254 John Deere 8530
Még munka előtt:D -
fiveteen #1253 hát ingyenes én is most regeltem.regisztrálsz bejelentkezel és megy is -
quados19 #1252 Sziasztok
Bár nem ide tartozik de szeretném megkérdezni hogy a secondlife ingyenes vagy ez hogy működik és bocs hogy ide írtam .Köszönöm a választ. -
fiveteen #1251 alap hogy megyek nem hagynám ki nem toom mikorofonnaé éehet beszélni majd vagy azt nem lehet használni ott? -
BravoFox #1250 Szia! Igen, láttam, hogy megnyomtad a csengőt, csak most pont nem tudok bemenni. Este 11 után leszek még bent. Remélem, jössz az előadásra is szerda este ; -
fiveteen #1249 bravofox bemnetem a wingbest oldalára a second life segítséggel és a wingbestet megkerestem bementem a szobába és ott lesz egy olyan hogy szimulátor parasztoknak? -
jó képek!
-
fiveteen #1247 eredeti játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bence000012 #1246 A multi player re hogyan tudok feljelentkezni???
Mi kelll hozáás és hobnan?
-
BravoFox #1245 Egy érdekes infót osztanék meg veletek: az LS2011-ről tartunk egy kis előadást a virtuális klubhelyiségünkben szerdán (vagyis holnapután) este 9.30-tól. Ez egy általános bemutató/kedvcsináló előadás képekkel illusztrálva. Ha van kedvetek "eljönni" nézőkként vagy akár hozzászólóként is, akkor szeretettel várunk titeket. Az előadásokban az a jó, hogy mivel virtuálisak, mindenki otthonról vehet részt rajtuk. Ehhez nem kell más, csak internet és a Second Life nevű 3D virtuális világ ingyenes kliensprogramja. A klienst a www.secondlife.com oldalról tölthetitek le (csak regisztrálni kell, jelszót választani). Ha bent vagytok, akkor teleportáljatok a WINGBEST nevű helyre (SEARCH gomb vagy CTRL+F és beírjátok, hogy WINGBEST).
Az előadás címe szándékosan picit figyelemfelkető: "Szimulátor parasztoknak". Természetesen ódákat fogok zengeni a programról, mivel én is nagy híve vagyok :D
Üdv,
Péter
WingBest.com
Üdv,
Péter
wingbest.com
-
fiveteen #1244 nincs mit ha kell valami szólj nyugodtan!!! Joybull -
Joybull #1243 Köszi a segítséget és
fiveteen-nek is -
fiveteen #1242 nagyon szépen köszi BravoFox -
k farm v2
az ls 11 hez -
BravoFox #1240 Sziasztok!
Az LS2011 magyar dobozos változata sajnos még a kohóban van, és - a legfrissebb infók szerint - december 7-én készül el. Mi elvileg 8-án már meg is kapjuk a példányokat, és azonnal elkezdjük a kézbesítést. Egyébként mindenhol máshol valószínűleg minimum jó pár nappal később fog megjelenni, így akik nálunk (WingBest) rendelték, valószínűleg legelőször vagy biztosan az elsők között kapják kézhez a szoftvert.
Ami a küldést illeti, mi postán küldjük, és mindig ajánlott küldeményként. 1-2 nap alatt kopogtat/csönget vele a postás ;)
Üdv,
Péter
www.wingbest.com -
Engem az érdekelne ha megrendelem a WingBest-nél, akkor alapból postán utánvéttel fogják küldeni? -
parancsolj -
fiveteen #1237 szevasztok valaki aki rendelt a Wingbesttől gamet vagy is az ls2011 az már megkapta vagy esetleg ha nem akkor lehet tudni mikor körül gyün, vagy kezdik el kézbesíteni?előre is köszi szépen -
erdodit #1236 Sziasztok
Nekem is van ilyen nagy boronám.
Mikor érdemes használni? Szántás után vagy aratás után is jó?
-
fiveteen #1235 http://uploaded.to/file/4asbqr Joybull tessék itt van amit szeretnél -
Szép estét mindenkinek... 
-
Ha minden igaz ezt az #1210 -es hszben talalod. de a portalon is fentvan. -
Joybull #1232 Szia
Azt az ekét vagy boronát fel tudnád tenni valamelyik tárhelyre? -
pikcsörsz nektek -
Fasza! :D Bár nekem soknak tűnik ennyi duplás gép :P