24056
  • fiveteen
    igen kapsz érte pénzt mikor berakod a többihez figyeld a pénzed!!!
  • carrick95
    bálázásba mi a jó? kapok érte pénzt v csak fölösleges munka?
  • DCshoesLali
    Naon jó! XD
  • marko37
    na még 1 hét
  • Endre88
    Ma báláztunk egy keveset.

• Mate950309
    kössz
  • allock #1263
    farming simulator mappába dokumentumok/mygames/FarmingSimulator2011/screenshots
  • Mate950309
    -q
  • Mate950309
    qa képeket amit fényképezek hova rakja??
  • morekar
    okés megvan köszike
  • marko37
  • marko37
    csak berakod a mód mappába és a második helyen kezdesz 1 új játékot
  • morekar
    segitsetek lécci h kell a 2011be a mappát betenni itt balfaszkodok vele.köszi
  • VERESS 96
    jó a logód :D
  • Endre
    Végre frissült a Steamos változat, kb 20 mp alatt
  • DCshoesLali
    John Deere 8530
    Még munka előtt:D
  • fiveteen
    hát ingyenes én is most regeltem.regisztrálsz bejelentkezel és megy is
  • quados19
    Sziasztok
    Bár nem ide tartozik de szeretném megkérdezni hogy a secondlife ingyenes vagy ez hogy működik és bocs hogy ide írtam .Köszönöm a választ.
  • fiveteen
    alap hogy megyek nem hagynám ki nem toom mikorofonnaé éehet beszélni majd vagy azt nem lehet használni ott?
  • BravoFox
    Szia! Igen, láttam, hogy megnyomtad a csengőt, csak most pont nem tudok bemenni. Este 11 után leszek még bent. Remélem, jössz az előadásra is szerda este ;
  • fiveteen
    bravofox bemnetem a wingbest oldalára a second life segítséggel és a wingbestet megkerestem bementem a szobába és ott lesz egy olyan hogy szimulátor parasztoknak?
  • VERESS 96
    jó képek!
  • fiveteen
    eredeti játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bence000012
    A multi player re hogyan tudok feljelentkezni???

Mi kelll hozáás és hobnan?
  • BravoFox
    Egy érdekes infót osztanék meg veletek: az LS2011-ről tartunk egy kis előadást a virtuális klubhelyiségünkben szerdán (vagyis holnapután) este 9.30-tól. Ez egy általános bemutató/kedvcsináló előadás képekkel illusztrálva. Ha van kedvetek "eljönni" nézőkként vagy akár hozzászólóként is, akkor szeretettel várunk titeket. Az előadásokban az a jó, hogy mivel virtuálisak, mindenki otthonról vehet részt rajtuk. Ehhez nem kell más, csak internet és a Second Life nevű 3D virtuális világ ingyenes kliensprogramja. A klienst a www.secondlife.com oldalról tölthetitek le (csak regisztrálni kell, jelszót választani). Ha bent vagytok, akkor teleportáljatok a WINGBEST nevű helyre (SEARCH gomb vagy CTRL+F és beírjátok, hogy WINGBEST).

Az előadás címe szándékosan picit figyelemfelkető: "Szimulátor parasztoknak". Természetesen ódákat fogok zengeni a programról, mivel én is nagy híve vagyok :D

Üdv,
    Péter
    WingBest.com

Üdv,
    Péter
    wingbest.com

• fiveteen
    nincs mit ha kell valami szólj nyugodtan!!! Joybull
  • Joybull
    Köszi a segítséget és
    fiveteen-nek is
  • fiveteen
    nagyon szépen köszi BravoFox
  • marko37
    k farm v2
    az ls 11 hez
  • BravoFox
    Sziasztok!

Az LS2011 magyar dobozos változata sajnos még a kohóban van, és - a legfrissebb infók szerint - december 7-én készül el. Mi elvileg 8-án már meg is kapjuk a példányokat, és azonnal elkezdjük a kézbesítést. Egyébként mindenhol máshol valószínűleg minimum jó pár nappal később fog megjelenni, így akik nálunk (WingBest) rendelték, valószínűleg legelőször vagy biztosan az elsők között kapják kézhez a szoftvert.

Ami a küldést illeti, mi postán küldjük, és mindig ajánlott küldeményként. 1-2 nap alatt kopogtat/csönget vele a postás ;)

Üdv,
    Péter
    www.wingbest.com
  • ZTM
    Engem az érdekelne ha megrendelem a WingBest-nél, akkor alapból postán utánvéttel fogják küldeni?
  • Hunter of Deer
    parancsolj
  • fiveteen
    szevasztok valaki aki rendelt a Wingbesttől gamet vagy is az ls2011 az már megkapta vagy esetleg ha nem akkor lehet tudni mikor körül gyün, vagy kezdik el kézbesíteni?előre is köszi szépen
  • erdodit
    Sziasztok
    Nekem is van ilyen nagy boronám.
    Mikor érdemes használni? Szántás után vagy aratás után is jó?
  • fiveteen
    http://uploaded.to/file/4asbqr Joybull tessék itt van amit szeretnél
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek...

• Hunter of Deer
    Ha minden igaz ezt az #1210 -es hszben talalod. de a portalon is fentvan.
  • Joybull
    Szia
    Azt az ekét vagy boronát fel tudnád tenni valamelyik tárhelyre?
  • marko37

pikcsörsz nektek
  • VERESS 96
    Fasza! :D Bár nekem soknak tűnik ennyi duplás gép :P