24056
  • dávid 001
    én nem cd kulcsot kérek az eredeti nálais ugyan ezvan ő tud vele multizni én meg nem az miért van
  • popey222
    sziasztok,egy ilyen kérdésem lenne hogy csak teheneket lehet tartani vagy van lehetőség más állatok nevelésére is? a választ előre is köszi
  • Hunter of Deer
    Felesleges erolkodnod tuti hogy warezt kaptal haverodtol azzal meg ugyse fogsz multizni. es meg ha eredeti is lenne (vagy te azt hinned hogy az) akkor meg 100 hogy nem adnad ki a cd kulcsot itt ....
  • dávid 001
    én menék ha tudnák
  • dávid 001
    én annak írom aki tud segíteni
  • allock #1304
    jó lenne topik designnak?
    katt ide aztán mondjátok meg a véleményt ide beírva :F
  • tamás98
    Válasz erre gomb!
    Így nem lehet tudni kinek írod!
  • Totoo
    Sziasztok!
    A mai meló:

Arattunk egy kicsit

Útban a malom felé

A büszke ménes

Irány bálázni

A végső burítás

Aki akar velünk gamelni multiba az írjon nekem.
    Remélem tetszenek a képek.
    ÜDv.Totoo
  • Gerypapa 95
    hoztam 3 rossz fotót :)

• dávid 001
    és de
  • dávid 001
    de amúgy a serial jó?
  • tamás98
    1 hszben nem lehetne leírni?
  • dávid 001
    egyedül meg azért unalmas
  • dávid 001
    még senki sem nézet fel?á
  • dávid 001
    elkezd kaPcsólódni mind a gyereknél is utána aszt írja ki mint egy hamis serialnal
  • dávid 001
    a gyerek aszt nem írtam
  • dávid 001
    nem igaz megvettem a játékot egyik ismerősőmtől és nem tudok multizni ez miértvan szerintem a serial eredeti akkor bernák játszani vagy nem?az a szar a serial-ra gyanakszik mint ha hamis volna nála meg megy it a serial ezzel próbálkozok RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig neki ment és nálamis ogyan aszt csinálta és eredeti a game aki tud segítcsen.ha it nem akkar az msn -címem [email protected]
  • ronnydown
    Én meg szenvedtem a rapiddal...
  • Tescobetyár
    A direct downloadot válaszd mert az a legjobb....És hát ott van sebesség is...
  • ronnydown
    Igazad van, elfelejtettem a válasz gombot!

Köszönöm a feltöltést! Má' szedem is le!
  • Tescobetyár
    Aki szeretne csatlakozni majd a játékhoz azoknak egy kis segítség hogy meglegyenek a módok...

Egyeztetés céljából érdemes megbeszélést tartani msn-en mert én is szoktam dolgozni...
  • Tescobetyár
    A válasz gombot használd mert nem tudni kinek szól a kérdés...

Amúgy feltöltöm a módokat és nemsokára adok linket.Majd akinek van kedve az csatlakozhat a játékhoz...Többi msn-en...
  • ronnydown
    Ezeket a kiegészítőket nem tenné fel valaki egy tárhelyre egyben összecsomagolva?

Nagyon megköszönném!
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek...

• fiveteen
    hardcoron!!!!!!

az totál szopás de jó:D
  • erdodit
    sziasztok
    Ti milyen nehézségi fokozatban művelitek a földet?
  • merciss
    köszönöm a segitséget!
  • marko37
    ja és kódot is ott fogsz találni
  • marko37
    bontsd ki amit letöltöttél és abba lesz a képfájl
  • marko37
    öööö olvass vissza
  • merciss
    Üdv
    kellene egy kis segitség!az a problémám hogy nem tudok berakni mapot,hiába teszem be a mods mapába nem jelenik meg a jatékba!mi lehet a gond?elöre is kösz a segitséget!
  • allock #1278
    akkor mit töltöttél le ha nincs képfájl?
  • Car22
    Üdv
    Kérnék egy kis segítséget.Biztos egyszerű de mégse akar összejönni.Szóval Letöltöttem a 2011es játékot de sehogyse indul el.Hogyan kell telepíteni, hogy elinduljon?Annyit ír ki, hogy please insert game compact disc into your drive.Kép fájl viszont nem találok.
  • BravoFox
    Ezt én is megkérdeztem. A hivatalos válasz szerint a magyar, dobozos változatban eleve benne van a legújabb patch, és a Giants vállalta, hogy a magyar megjelenéstől kezdve mindig lesz külön patch a magyar nyelvű változatokra is.

Furcsán néznénk ki, ha az, aki magyar nyelvű változatot használ, nem tudna javítócsomagot telepíteni :)

• ZTM
    Elméletileg automatikusan patchel majd, és a legfrissebb verzióval kapjuk kézhez...
  • allock #1274
    wingbest

A magyar verzióhoz, az angol és német patchek, hogy fognak felmenni? Vagy a sok tizenéves itt megveszi szájtátva az olcsón beszerezhető 1.0-ás játékot és se kép se hang onnantól tovább?
  • Endre
    Nagyon szívesen mennék én is, de több okból nem teszem.
    A secondlife oldal töbszöri próbálkozás után sem fogadja el a beírt ellenőrző szöveget. Nem erőltetem, mivel nem tetszik, hogy személyes infókat csikar ki elötte. Másik ok. Mindenki más kommunikációs progit használ,na ez sem jó. Van aki Skype, a másik MSM a harmadik TS, a negyedik a fene tudja milyen progit szeretne használni. Azt hiszem ez egy kicsit sok a jóból.
    Jó beszélgetést.
  • Mate950309
    én szerintem megyek
  • fiveteen
    mikor lesz már 21:30?ja és sokan jöttök?
  • erdodit
    sziasztok
    nektek honnan van ilyen tanya?
    és hely ahová a bálákat berakjátok?
    a 2011-be nem találok sehol.