24056
  • tamás98
    A teheneknek a füvet az etetőbe kell borítani!
    A gyűjtőböl meg majd magától elfogy
  • boky84
    http://hotfile.com/dl/77056151/01ad335/MTZ_82.1_PACK__LS_2011__.rar.html 3 darab mtz
  • MrLATEX
    Hi, srácok olyan problémám lenne h lekaszáltam a füvet és azzal a pótkocsival amivel összelehet gyüjteni összegyüjtöttem de nem engedi lerakni a tehénnekxD mit kéne vele csinálnom? jah és hogy tudom eltüntetni abból a gyüjtőböl a nyers füvet?:S:D előre is kösz a válaszokat^^
  • Akylleus
    continental eu-ban van.
    szurobe ird be valamelyik szot. az a gyanum, hogy veletlen beraktam egy +modot ami nincs a packban.
    kiirja, ha ez a gond. mondd meg melyik a hianyzo mod, kiveszem es mehet.
  • Mate950309
    hát én nemtalálom ezt a szerót:(
  • Akylleus
    Sziasztok!

Most inditom a Magyary Farmot.
  • tamás98
    Akkor meg írd be google-ba!
    Meg olyan idegesítő hogy egymás után írtok vagy 4 hsz-t.
    Mért nem lehet leírni egybe?
  • boky84
    én azért itt teszem fel a kéréseimet mert máshol nem találom
  • boky84
    nincs véletlenül valami hatalmas kanalasgéphez linkje valakinek trágyát rakni?
  • tamás98
    Miért itt kéregettek?
    Ottvan lsportál meg stb. ahonnan le lehet tölteni ilyen dolgokat...
  • dávid 001
    valaki nem linkelne egy mtz family pack-ot?
  • boky84
    KÖSZI a pótokat már kerestem ezt a packot :)
  • boky84
    melyik a legnagyobb szerves trágya szóró?
  • allock #1576
    dolly

ez kell neked
  • allock #1575
    szerencsés vagy, hogy olyan helyen élsz ahol van digi net :)
  • Endre
    Sajnos azt kell mondjam, gyengusz.
    Egy jó net mostanság 44 Mb\s le 26 Mb\s fel kb, speedtesten mérve. Érzed a nagyságrendi külömbséget?
    A Diginet, jó áron kinál szélessávot, nekem mindig UPC volt, havi 13 ezret pengettem érte (kellett a hálózatom miatt a széles sáv) a Digi féláron kétszeres sebességet igért és kaptam is, ajánlom.
  • boky84
    a játékban "dolly" néven fut ez az "átalakító" ha jó helyen nézem
  • boky84
    http://www.ls2009-mod.com/2010/11/24/scania-r580-kroeger-pack/ elvileg ez a link mutatja
  • boky84
    piros scania duplapótos kamion a szóló nyerges + 1 pót + egy ilyen átalakító + nyergespót
  • Akylleus

Egy kis izelito. :)
  • Akylleus
    Jo reggelt nepek!

Egyre jobban megtetszik a foldek vilaga, ezert ugy gondoltam en is vasarolok egy farmot, meghozza Kansasban. Termeszetesen multirol van szo.
    Szeretnek mindenkit invitalni, aki eleg elszantsagot erez a nagy, alfoldi foldteruletek muvelesere.
    Farmomon a sokak altal kedvelt rend es fegyelem a jelszo. Mindenkeppen komoly, ugyanakkor a lehetosegekhez merten vidam, izgalmakban teli munkat varok el es probalok teremteni.
    Ha kedvet erzel nalam, velem is jatszani egy uj palyan, akkor nincs mas dolgod, mint letolteni az alabbi modifikacis csomagot es keresni a szerveren.

Errol a linkrol toltheted le az altalam hasznalt jarmuveket, felszereleseket:
    MAGYARY Farm - Mod Pack

A szerver neve MAGYARY Farm.
    Continental Europe regioban keresendo. Minden alkalommal, mielott indul a szerver jelzem itt az SG-n is.

Vegyetek fel batran msn-re: akylleus [] msn . com

Udvozlettel,
    Akos
  • szabii98
    Jaaajjj dee szeretnék már énis játszani :P
    Ma hála istennek megjön :)
  • marko37
    1:boky 84 nek ment az üzi
    2 véleményt kérek milyen az internetem és a gépem a multihoz
  • Akylleus
    Szia!

En meg nem talalkoztam ilyennel (o.O), sajnos.
    Viszont a Claas Jaguarja ilyen, erdekes szerekeztu gep, bar en szivesen hasznalom.
    Csak legyen ra eleg toked! :)

http://www.ls2011-mods.com/2010/12/09/claas-jaguar-900-fieldshuttle-pack/
  • marko37
    forgó zsámoly
  • boky84
    Hali mindenki Nem tudtok véletlenül egy linket a következőhöz:
    traktorra kapcsolható rövid pót amire tudok nyerges pótot kapcsolni Magyarul olyan kis átalakító pótkocsi vagy minek nevezzem.
  • Totoo
    Sziasztok!
    Mi is multiztunk egy kicsit ma.
    A kis kedvenc:

Jöhet az aratás

Vonolunk haza

Nagy munkához, nagy gépek kellenek!

A csapat

Nagyon szépek a képek, gratulálok mindenkinek!
    Jó éjt!
    Totoo
  • allock #1562
    nem, hanem a mappáról ahova teszed meg amit teszel oda
  • targa6269
    Nem értem pontosan. Miről készítsek képek, hogy nincs bent a játékba a gép :)
  • marko37
    ati radeon hd 4350 /512
  • marko37

xp prof 2002 szerviz cs 3 AMD athlon(tm)64x2 dual Core proci 3600+ 1.91GHz
    1.00 GB ram
  • allock #1558
    itt
  • marko37
    hol lehet megnézni hogy nekem milyen net em van?
  • fiveteen
    a lényeg az emberek hogy haverommal olyat csináltunk hogy neki 15mbSnete van és egy jó gépe nekem 1 mbS netem van és egy atomreaktor.a lényeg hogy levette a grafot középre meg én is és hát mit ne mondjak sokkal jobban ment lag nélkül próbáljátok meg nyílvánvalóan ahogy olvastam, és tapasztaltam a szeró gépnek jó net kapcsolata kell legyen meg ne szaggasson a játék rajta enny próbálkozzatok!!!
  • tamás98
    Ez engem is érdekelne!
    Néha beletelik 1 órába is ha elszeretnék jutni egyikhelyről a másikra!Főleg ha még messze is van!
  • boky84
    Sziasztok Magyar nyelvű a játékom eddíg nem is tudtam róla hogy ilyen részletes Nekem nagyon tetszik csak annyi baj van hogy a kombájn nagyon lassú mikor A-ból B-be szeretnék eljutni Nem lehetne valahogy sebességet növelni?
  • Kovács Erix
    Ehhez valami pach kéne nem?
    Vagy is szerintem remélem hogy lesz mert azért nem jó az összes gép pl szántani nem tud aki multizik még az alappal se csak a szervergépes mekkora lowwság..
  • szabii98
    Ha minden jól megy, holnap hozza a futár.
  • Endre
    Ne menjen el a kedvetek a multitól! Megfelelő szervergép, széles sávú net kell és semmilyen probléma nincs. Sajnos haladni kell a korral, fejleszteni a gépet, autópálya netet bérelni és minden müxik. Tudom ez pénz, de ha a gépedben 4 GB ram van, legalább 3000-es proci (AMD-böl 6400) és egy jó netkapcsolat minden ok.
    Sajna a felfogás az, hogy 20 fillérből (vagy méginkább ingyenminden működjön, hát nem fog. Ezek a problémák mindig új játékoknál jönnek elő és ilyenkor kell elgondolkodni, hogy most beruházok vagy késöbb, de mindenképp szükséges lesz valamikor. A P1-ek sem mennek már
    Én még nem akadtam senkivel, ha szerver voltam, ha játékos, tehát nem a játék rovására íronám a lagot, inkább ping probléma lehet a fentebb leírtak miatt.
  • erdodit
    honnan lehet letölteni egy nagy rendsodrót