24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Mate950309 #1669 a szeró neve LSfarm
-
Mate950309 #1668 indítok egy szerót
International
jelszó nincs
modok itt http://www.multiupload.com/AECFV20OA0 -
Joybull #1667 Már eleve fel van petch-elve
-
mj111 hun #1666 Sziasztok!
Hogy tudom petchelni a magyarnyelvü játékomat?
Jelenleg az alap van ,most vetem meg.
Kösz a segítséget. -
Sziasztok!
Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes
-
Szép napot mindenkinek...A hó meg csak esik-esik-esik..... 
-
mardal #1663 Én is mennék szívesen multizni egy jó csapattal csak félek hogy a netem kevés lenne hozzá.Egyedül már kicsit uncsi a játék,de azért ha valakinek van kedved összefogni írhat pm-t. -
carrick95 #1662 a fát azt hova kell hordani v azzal mit kell csinálni mert látom h mostanában elég sok az ilyen fahordó, rakó gép -
Mate950309 #1661 Jó estét mindenkinek
nemakar valaki egy jót multizni????
-
Nem csinal senki szervert? :) jo lenne egy olyan csapat akikkel neha lehetne normalisan jaccani. voltam fent par szerveren de vagy lagoltak mint allat vagy mentek normalisan csak idiotak voltak rajta. -
szivesen mennek valkivel multizni ha gondoljatok vegyetek fel msnre. nem tudok allandoan jaccani de azert igyekszem :) -
ez is igaz, csak a nagy örömbe el ne felejtsék a vevők vagy aki ajándékba veszi valakinek :) Farmer, farmer kész mehet a kosárba
-
De szerintem a farmer simulator mögé még azt is oda írják hogy 2011.
Szerintem onnan lehet megkülönböztetni a kettőt. -
na igen, mert az első rész Farmer Simulator néven fut simán, ezért jó megnézni a borítón a képet -
Miskolci nagy Tesco.
benne volt az ujsagba is. -
Melyik Tescoban vetted meg? -
Helloka! Most voltam megvenni a játékot! Majdnem megszivtam mert a Tescoban volt egy másik Farmer Simulator is ugyan annyiért aztán megláttam ezt Farmer Simulator 2011 :) Ha egy kicsit nemfigyelek oda simán megveszem a másikat :) -
Sziasztok....Mindenkinek saját joga és felelőssége hogy kit enged be multizni de szerintem aki játszani szeretne valakivel az vegye fel a kapcsolatot a szerver indítóval.Saját érdeketekben csak olyan embereket vegyetek fel akit ismertek mert páran írták hogy néhányan csak azért lépnek be hogy szétdobálják a gépeket és nagy kupit csináljanak.
Vegyétek fel a kapcsolatot azokkal akikkel játszani szeretnétek és folyamatos kapcsolatban legyetek (msn,skype) mert én ott üzenek ha szerver start vagy valami változás van....Ez csak jó tanács volt részemről...Mindenkinek jó játékot..
-
mazsi1234 #1651 Köszi az infót!!!
-
BravoFox #1650 WingBestnélis kapható :)
Amúgy Erdodit nyafogása jogos, tényleg sokan meghökkentően tehetségtelenek a multihoz: bejönnek, és anélkül, hogy kérdeznének bármit, felpattannak egy gépre, és elkezdenek valamit csinálni. Leginkább sajna külföldiekkel fordul elő, a hazai munkaerő eddig nekem nem okozott csalódást :) Valóban tisztelet a kivételnek. -
kitt2000 #1649 Akinek még nincs meg!!
CD GALAXIS -
erdodit #1648 Sziasztok
Hihetetlen egy jó csapatot nem tudok összeszedni.
Egyedül jobban haladok mintha be engedek valakit multizni.
Rettenetes ennyi idióta emberrel nem találkoztam mint most egy pár nap alatt.Ezek mindent csinálnak csak hogy hasznot nem az biztos.Tisztelet a kivételnek. További jó játékot mindenkinek. -
A sample jelentése: bemutató, minta. Tippem sincs ez módra vonatkoztatva mit jelenthet. -
Holnap éjszakás vagyok, de hétvégén inditok, itt megírom a jelzót meg ami kell, várlak bennetek meg persze minden éreklődőt. Gép van dögivel, minden műfajban, lehet próbálni aki még az elején tart. Ja és kisorsolok 5 millát a résztvevők közz
-
fiveteen #1645 sziasztok !!!nekem lenne egy olyan gondom hogy ha én csinálok egy szerót, és rakok be mapot meg módot, akkor haveromnak ki van írva hogy egy sample mod hiányzik és nem tudom mi az pedig ua van bent neki mint nekem se több se kevesebb.valaki help -
morcos77 #1644 Csinálj jelszavas szervert, én partner lennék benne. Meg még a spanom is. -
A szűrést hogy oldod meg? Aki hülye bannolod, többet nem engedi be a gép, de aki friss honnan tudod mit fog csinálni? Egy nick név nem mond semmit, kivéve ha innen fórumból jön valaki. Sok az északi srác (holland, finn, svéd stb)a nevük alapján nem vághatom ki látatlanba, akkor miért indítom a szervert.
Hát ez van, szerencse dolga. -
Joybull #1642 nem kell mindenkit beengadni
-
Na most léptem ki a multiból, 10 játékosra inditottam, 1.5 órát élt, addigra volt az összes gépem a folyóban, 4 bant kiosztottam.
Az a baj, hogy multiról mentést nem érdemes csinálni, mert a hülyék nem fogynak
-
landwir #1640 heló a T gombot lenyomod és már tudsz is válaszolni nekik -
mazsi1234 #1639 Sziasztok! Nekem is lenne 1 kérdésem. Neten játszva látom,hogy írnak üzeneteket a többiek. Én hogy tudok rá váalaszolni? Kösz a segítséget. -
landwir #1638 Sziasztok lehet hogy hülyeséget kérdezek de vonórúd van-e a játékhoz mert már párképet láttam máról. és ha van egy linket tudnátok adni köszönöm -
Ha minden jol megy holnap megyek es megveszem. Aztan ahogy idom engedi en is szivesen mennek majd multizni, addig is jo jatekot mindenkinek :) -
Szép napot mindenkinek....
-
Sparrow84 #1635 Éppen az ilyen esetek megelőzése érdekében próbálok még a játék indítása előtt pár nappal normális embereket összeszedni...
A multi indítása meg ki tudja, mikor lesz, 576 is, meg a DHL is dumál össze-vissza. Nyomonkövetés szerint Pesten próbálták kézbesíteni, de nem voltam otthon. Persze, mert Zalaegerszegen lakok... -
Sparrow84 #1634 Attól függ mivel csináltad a bált. Mert egy Claas Quadrant 3400-as, vagy a játék alap kockabálázója elvileg jó. De ahhoz mondjuk felesleges berakni az Arcusin-t, mert a játékban alapból van kocka-bálafelszedő.
Úgyhogy a bála nagysága lesz a gond... -
Zsolt7411 #1633 sziasztok.
Ne is mond hozzám is feljött egy ilyen f...kalap és az összes kultivátort meg vetőgépet bálázót behajigált a folyóba és kilépett.Azt se tudtam megnézni kivolt mert 6-an voltunk fent. -
erin #1632 Sziasztok
Tudna nekem segíteni valaki!
Beraktam ezt a modot Arcusin AutoStack a játékba egy bálafelszedő de nem szedi fel a bálákat vagy a kisbála mérete is fontos?
-
Sparrow84 #1631 Szia!
Sajnos ebben teljes mértékben igazat kell adnom, mert sokan verik a tamtamot, hogy multizni szeretnének, mert szar egyedül játszani, és mégis, ha valaki beveszi őket egy körre, akkor richtig nem azt csinálják, amit kéne. De ezen nem tudsz változtatni, csak úgy, ha még multi indítása előtt összeszedsz 5-6 embert, elküldöd nekik a jelszót, és csak ők tudnak belépni. -
erdodit #1630 Sziasztok
Nehéz jó társaságot összehozni.Van aki vagy béna vagy direkt hajónak nézi a gépeket.Szándékosan belép hozzád csak azért hogy a kárt csinálja.Ha idegen van a szerveremen 5 percenként csinálom a mentéseket.
További jó játékot mindenkinek.