24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
DCshoesLali #1834 Az új gépeim! :D -
BUÉK! :) -
B.U.É.K! -
Tescobetyár, a szervereteken változott valami a módokból vagy ugyanaz minden? -
gernem1000 #1830 .B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.B.U.É.K.!!!
-
B.Ú.é:k
-
B.U.É.K -
Máté97 #1827 A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban,
és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!
Minden fórumozónak és családtagjainak boldog új évet kívánok! -
Ebbe teljesen igazad van de hol van a ilyenkor regie?? -
Máté97 #1825 Sziasztok!
Ti milyen mapon mentek a multiplayerben? -
valaki tudna linkelni egy napraforgó adaptert mer amiket kipróbáltam levágni levágja de nem gyújti -
akkor van másik menü a játékhoz vagy nincs? -
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Melyik map jó a multizáshoz? (lehetőleg ne alapmap) Tudok én is egy szervert indítani? Segítséget előre is köszönöm!!! -
body85 #1821 Sziasztok!
Szerintetek van esélyem multiban játszani mobil nettel ha csak EDGE szintű a lefedetség!
Soha nem játszottam még multiban és szivesen kipróbálnám (van eredeti game-em)!
Szerintetek?
Szép napot
-
kerzsakov #1820 Multi mapokat tettem fel meg hozzá gépeket -
gernem1000 #1819 szepi itt vagy??
-
mj111 hun #1818 Új map-ot raktál fel?Nálam attól volt ez.Uninstal,új map törlése estleg ha mentést is csináltál azt is töröl.(csak az eredeti térkép mentése maradjon) -
kerzsakov #1817 A kérdésem a következő lenne karrier módban mért nem tudom behozni esc el a menüt illet a p vel a boltot? -
Valaki írja már ki a futó bannerbe, hogy modokat a mod mappába kell tenni, mert nem lesz vége ennek a kérdésnek. A fórum szinvonala a 4- 6 éves korosztály szintjén van jelenleg. Minden le lett már írva, a modokon kívül még más okos dolgok is csak görgetni kéne. -
Nem.Nem az enyém.Én csak mondom nekik hogy mit ne csináljak stb.,mert ha így folytatjuk ezt a sok hülyeséget előbb utóbb ez a fórum is úgy végzi mint az elődjei.
Pár hét-hónap múlva bezárják ha így folytatják a kezdők. -
Diiik 
Mi van tiéd a forum hogy parancsolgatsz?
-
mods mappába ahogy letöltöd csomagolva bemásolod -
body85 #1812 Sziasztok!
Hogyan tudok új pályát betenni a game-be? Hová kell másolni, vagy mi az eljrás menete?
Segítségeteket előre is köszönöm!!! -
Csá más megoldás nincs hogy ne Lanon játszunk ha nem valami más módon -
csonkesz #1810 A kis ház azt jelöli, hogy LAN-ba vagytok.
Mi is LAN-ban játszunk, viszont nekünk 25.-e óta elkezdett laggolni a LAN is. Elképzelhető hogy a serverek nagyobb leterheltsége miatt laggol? -
Császtok nekem eddig ment a multi tesommal nyomattuk egy netről most pedig a belépésnél a multihoz egy ház jelenik meg és nem enged be minket az elmentett gameba de kezdtünk ujjat és abba sem segitsetek nagyon fontos lenne előre is kössz csá -
a játék hoz nincsen más menü? -
offroados #1807 Köszi ! -
Megnyomod a "T" betűt és bejön az ablak. -
offroados #1805 Segítség ! Hogyan tudok válaszolni multiba a kollégáknak ? -
hogy lehet 1 épületet beteni a pályára? -
mophisto #1803 Menj le a 576-ba Plázához asszem 1990 ért van ott...Peugeot307 esel menj :DJampi xD -
hogy lehet épületeket beteni a pályára hogy minden a helyén marad vagyis berakom mint egy traktort és elviszem a hejére és ot ki bontom mint egy triggerst -
Ezt a szöveget miért nem tudtad a képhez írni???
Nem lehetne minden szöveget 1HSZ-be leírni?
Már elmondták hogy ez NEM CHAT! -
na van ekkor a rakodó ami képes még 1 bála magaságra? -
-
io21ges8yraig3ejuef.png
-
http://kepkezelo.com/images/io21ges8yraig3ejuef.png -
Mert rosszul csinálod.
A print screen gombbal a játékban fényképezd le utána töltsdd fel valamelyik képfeltöltő oldalra(én a képkezelő.hu-t ajánlom.),majd amit kiad linkeket abból azt válaszd ki amelyik elé URL van írva.Kattints rá majd itt beillesztés és kész is.Utána csak elkell küldened az üzenetet,vagy a képet. -
miért nem birok kéoeket felrakni