24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
JÓ estét minden fórum lakónak
ma 23.00 után menyetek ki az udvara vagy az erkélyre és nézzétek az eget hullócsilgakok vannak dügivel :D jah és aszt akartam mondani hogy alakul a jánoshalma maps
-
Bocsánat! Erről! -
Szeretném a segítségeteket kérni! Akárhogy próbálom, nem tudom megcsinálni.Erről a traktorról kellene leszedni a csilli-villi textúrát (minden részéről). Legyetek szívesek segítsetek! Köszönöm! -
mtz 82 zts #4740 Tud nekem valaki linkelni egy forgózsámojos nagy szervestrágya hordó pótkocsit mert amit ls portalon találtam az nem jó...Google-ba meg nem találtam azért kérdem hátha ti tudtok mégis? -
Zsolt7411 #4739 Kár.köszi a válaszokat. -
kitt2000 #4738 A haladas Tsz mapon ha leborítod a terményt hol lehet újra felölteni a pótkocsikat? -
zorba3333 #4737 Sajnos nem!
A DLC = Downloadable content-nek pont az a lényege, hogy nem kerül fizikai adathordozón kiadásra, csak digitális formában érhető el.
Emiatt alacsonyabbak a kiadó költségei, és ezáltal nekünk felhasználóknak sem kerül annyiba, mintha dobozosként került volna kiadásra.
-
scottryder #4736 zorba3333!
Örülök hogy működik, és hogy tetszik a map! Nemsokára megalkotunk egy sokkal részletesebb mapot, amint lesz valami ötlet, hogy hogyan is nézzen ki! LS portálra is fel akarom rakatni, ha sikerül -
Zsolt7411 #4735 Köszi így már érthető az egész.Ezeket nem lehet megvenni lemezen itthon mondjuk az 576-ban? -
zorba3333 #4734 Hali!
A DLC egy külön megvásárolható kiegészítő csomag.
Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
Valószínű, hogy olyan módot töltöttél le, amely működéséhez kellenek az előbb említett kiegészítőben lévő eszközök, vagy gépek.
Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek működésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.
A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
DLC Pakk -
Zsolt7411 #4733 Sziasztok
Mi az a DLC 2 mod vagy mi?Kicsit le vagyok maradva meg nem is értek hozzá.Letöltöttem egy pár mapot de nem indul el a DLC 2 miatt,mivel nincs telepitve.Valaki világositson már fel ez ügyben.Köszi előre is.:) -
dnbboyyy #4732 a tsz mapon a bálát hol kell leadni eladni? -
zorba3333 #4731 Szép napot mindenkinek!
Sikerült megoldanom a térkép felismerésével kapcsolatos problémát. Most már látja az LS a pályát, és tökéletesen működik.
Mindössze annyit volt a gond, hogy a mapot újra kellett csomagolni, és máris megoldódott a "probléma".
Kíváncsiságból gyorsan végignéztem a pályát, és már így is látszik, hogy sok munka van benne.
Ahogy lesz egy kicsit több időm, belemélyedek részletesebben is, mert nagyon ígéretesnek tűnik.
Jók az arányok, az összhatás is kivált egyfajta sajátos hangulatot, és épp ez az a tényező, ami elengedhetetlen ahhoz, - legalábbis számomra - hogy játszható legyen egy map.
Minden elismerésem, és persze gratula a térképhez.
-
Ben66 #4730 Jó reggelt:D -
Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek:) -
quaddani #4728 szasztok! a játékban hogyan kell ketős pontot írni? -
zorba3333 #4727 Akkor valószínű, hogy nálam kavar be valamelyik mód, és összeakadnak.
-
kössz megnézem! -
scottryder #4725 zorba3333!
Pedig nekünk mükszik a map tökéletesen, a játék is felismeri gond nélkül -
zorba3333 #4724 Teljes mértékben nem lehet kikapcsolni, csak nagyon lelassítani.
Nyisd meg a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame.xml fájlt, és abban keresd meg az alábbi sort: <settings timescale="ITT EGY HOSSZÚ SZÁM VAN"
Írd át az értéket erre:
<settings timescale="0.000001"
Az idő ott fog megállni, ahol előzőleg elmentetted a játékot, ezért figyelj arra, hogy napsütéses időben ments!
FONTOS ha egy teljesen új játékot kezdesz, akkor
6:45-kor áll meg az idő.
Az idő lelassítása nincs hatással a növények növekedésére, és a tejtermelésre. -
Mindenkinek nagyon szépen köszönömÉs nagyon hállás vagyok mindanyiotoknak ,hogy megválasztottatok HG nek,és már el is kezdtem a dolgomat,amit feleslegesnek látok,törlöm,persze ha valami esetleg meg maradna,ami nem fontos kérlek jelezzétek felém private üzenetben! -
kitt2000 #4722 Hogy kell kikapcsolni az éjszakát?
Csak nappal legyen? -
zorba3333 #4721 Letöltöttem, és be is bemásoltam mindent a helyére a leírásod szerint, de nem ismeri fel a játék a térképet.
2.2 pach fent van, a játék is eredeti
-
Dolgozok már a JD gépeden:). -
Köszi! -
parancsolj, megjavitottam neked :D
JD
amugy annyi volt a baj hoyg a link vegen ott volt meg1szer a http:/ -
scottryder #4717 Sziasztok!
Elkészültünk első, saját tervezésű, egyedi mapunkkal!
Letölthető itt: Ják map v1.0
1.kép
2.kép
3.kép
-
A második az jó! (get zip) -
ezt nem tudom leszedni,mert nem jó a link vagy nemtudom -
Másik.
John Deere -
Nagyon megköszönném ha tudnál csinálni vele valamit! Adok egy linket és nézd meg te hogy mi mennyire "lóg". Ha megcsinálod, isten vagy!
John Deere
-
Üdv a klubban és jó játékot :) -
dnbboyyy #4711 jól tedted h meg vetted én is meg vettem 2 napal ezelőtt -
zorba3333 #4710 Köszi. -
zorba3333 #4709 Teljes mértékben egyetértek veled!
Az enyém is eredeti, és hozzád hasonlóan én sem bántam meg, hogy megvettem.
-
Hú ezz nagy gond ha lesz időm megnézem -
tetszik a gondolkodásod -
Tisztelt Fórumtársak!
Vettem a fáradságot és végigolvastam a fórum mind az 59 oldalát.
Sok érdekes és értékes dolgot találtam.
De ami a legfontosabb: Mint sokan én is először letöltöttem a játékot és kipróbáltam. Nagyon megtetszett és úgy döntöttem, hogy megér 2000 Ft-ot az a sok kellemes óra amit ennek a játéknak szentelek. Elmentem és megvettem a boltban. Ezzel úgy gondolom, hogy elismerem azoknak a munkáját akik több száz (esetleg több ezer) munkaórát töltöttek el a játék létrehozásával. Mindamellett jó érzéssel tölt el az, hogy elmondhatom: ezt legalább nem loptam!
Csak biztatni tudok mindenkit, hogy kövesse a példámat!
-
zorba3333 #4705 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni kockabála rakodásával, illetve felszúrásával kapcsolatban.
Visszaolvastam a fórumon, és a körbálák felszúrására adott tipp jelen esetben sajnos nem segített.
"Beszereztem" egy Vicon LB 12200 típusú kockabálázót.
A gondom az, hogy az említett géppel készített kockabálákat nem tudom egyetlen eddig használt, vagy újonnan "vett" villával sem felszúrni, mert csak tolja maga előtt őket, de nem szúrja fel a villára akár milyen szögbe állítom a tüskéket.
Eddig a hagyományos kisméretű kockabálákkal soha nem volt ilyen gondom, simán tudtam rakodni / villázni őket.
Az automata rendszerű, hagyományos méretű kockabála rakodó pótkocsik felszedő rámpái keskenyek, a 120x130cm-es kockabálákhoz való fix villamagasságú Heath_SuperChaser automata kockabála felszedő villája pedig magasabban van,mint a bála teteje, vagyis a bálák kisebbek, mint az előbb említett méret, de nagyobbak mint a hagyományos bála.
Köztes méretű automata rendszerű rakodó pótot meg nem lehet találni, mert nincs.
Valószínű, hogy valami speckó villa kellene hozzá, de nem tudom melyik, vagy milyen típus.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy használta az említett gépet, és tudja mi a megoldás az kérem segítsen.
Próbáljam megnövelni a bála súlyát, vagy írjam át az xml-t hogy jó legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Végül pihi a következő munkához
Útonhazafele de ez a fránya híd
Már a magok kicsigázása a teherkocsikra(ifa l60)
Túl közel merészketdtünk egymáshoz