24061
  • kiscékus
    Énis nagyon kiváncsi vagyok!!
    DE ebben az esetben én most fejeztem be a mapomat de egy kérdésem lenne bárkihez hogy tudok vagy egyáltalán hogyan tudom lefényképeni a mapomat a GE-ben tudok e GE-vel fényképezni??köszönöm!!Létszivves segitsetek!!
  • dávid 001
    Gőzerővel halladok:)
  • FrezeR
    ok, kíváncsi vagyok mi lesz :)
  • dávid 001
    De lehet hogy kevesebb
  • dávid 001
    nemtudom ha szurkoltok 2 hét:)
  • Rikcsoo
    Vagy a mázsa vagy a műtrágyás izé bizé igaz?:D
    Am mikor várható a mapod?
  • dávid 001
    meglepi lesz:D csak mondom hogy tudjátok:D majd hozokképeket anyi a lényeg hogy aszt ti magatok be tudjátok rakni a játékba megveszed és oda rakod ahova akarod
  • FrezeR
    Titok vagy elárulod előre?:)
  • dávid 001
    Van egy olyan meglepetésem a Pályámhoz hogy eldobjátok magatokat:)
  • Rikcsoo
    Valaki lenne oly szíves és adna nekem egy e-mail címet hogy hova kel írni a Halycin médiának ha nem kaptak a profarmhoz kodot köszönöm!
    És még ha valaki lenne olyan rendes és segítene lefordítani németre mert gondolom németek..
    Köszönöm szépen!
  • Turé13
    cső valaki tudna hw60.11hez fa magasitót segitségeteket elöre is köszönom
  • Hunter of Deer
    lehet mennék én is, de az alap gépeket utálom :/
  • Cereke
    bocsi a késésért de lekelett szaladnom boltba.
    Internacional ba keresetek
  • Skynet85
    nah lesz vmi ?
  • Skynet85
    azért jelszó nem ártana mert, hogy ide kiírtad tuti lesz trlokodás, szóval prive jöhet a psw ha úgy gondolod.
  • Cereke
    ok akkor délután 4 kor inditom a mapot Gerely-map néven keresétek majd
    Előre is köszönöm a részvételt
  • Areyn
    hali minden kedves fórumozónak :) megnéznétek ezt a linket? csak engedélyezni kell. 5 másodperc az egész :) link
  • Ben66
    én akarok
  • Skynet85
    lusta vok privátot írni az még +2 katt, de szívesen beszállok a netem stabil sőt még én is. :D
  • Skynet85
    mek
  • Cereke
    Sziasztok

Szeretnék indítani 1 csapatot alap mapon modok nélküli a játékom.
    Aki szeretne csatlakozni dobjon 1 privet.
    3 ember max.
    elvárások : tudj rendesen(normálisan) játszani, stabil netkapcsolat.
    Ha megleszünk privben küldöm a térkép adatait.
    0 ról kezdjük.
    Üdv:Gergely
  • Hunter of Deer
    ha esetleg nem akarná felszedni a báládat akkor töltsd le innen a bálázót azzal tuti hogy működik!
  • kiscékus

Azt a traktor ameiken a rakodó van belinkelné nekem valaki csak rakodó nélkül??
    Köszönöm!!
  • gyurgyó 1975
    köszönöm szépen
  • gogabi79

Letöltése:
    Heath Super Chaser Mod für Landwirtschafts Simulator 2011
  • Hunter of Deer
    modhoster.de pl
  • gyurgyó 1975
    szia honnan lehet ingyenesen letölteni ami a JD mögött van bála felszedö elöre is köszi
  • dávid 001
    Erről nem nyilatkozom.de nemlesz túl nagy egy békés falulesz egy tsz után szoval nem lesz nagy mert átszerkesztetem a 40%-tól hogy nelegyen nagy mapp de a földek válzozak
  • Rikcsoo
    Fizetős ide vagy oda már mikor vásárolható volt már másnap fent is volt neten..:)
  • kitt2000
    markoló kanál trágya !

Egy ilyen kanalat valaki átrakná 2011-be!

Valaki feltöltené egy ilyen kanalat!
  • Hunter of Deer
    hát nemtom hogy érdemes e megosztani, mivel az a kieg mapja ami ugye fizetős.
  • gogabi79
    Hamarosan meg osztom majd énis a mezőgép mapot amit át alakitgatok még.Már nem sok van hátra.Képek ismét lesznek majd fent
  • Hunter of Deer
    egyébként ezt a mapot egy teljesen üres mapra csinálod a 0ról vagy valamelyik map szolgál alapul és azt építed át?

én a Mezőgép mapot alakítottam át hogy jobban megfeleljen az ízlésemnek, én a túl nagy mapokat nem csípem sajna :/
  • dávid 001
    #5121 a hungarian map nekemse jó másold be a modsba a zip csomagott és jó.A pályámon változtatás történ némeik személy miadt mert nagy de necsügegyetek ugyan az a pálya csak részleteseben megcsinálom így viszaugrott a maps 40%-ra
  • Cereke
    Sziasztok

Letöltöttem 2 mapot is de nem tom elindítani bemásoltam és a régit mutatja csak. Valaki tudna adni tippet.
    Előre is köszönöm.

Mapok: hungarian map,tsz map v1
  • dávid 001
    Bocs téves írás:S
  • dávid 001
    Jah jah.Akkor te Jánoshalmi vagy?
  • Skynet85
    Mert vszeg az enginhez nem nyúlnak(,,- A rendszer ugyanaz marad."), csak kap pár új fícsört esetleg némi textura upgradedet, de kitudja. Viszot nem hinném, hogy milliokat fognak őlni egy ujabb enginbe mivel a piacon a agral simulatort leszámítva nincs vetélytárs, az meg egy fos, én már csak tom megvettem azt is...
  • dávid 001
    Jól meglesz csinálva akkor az 1-falu
  • dávid 001
    A 2.falu törlésre került a nagy map miatt de neagódjatok