24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kiscékus #5155 Énis nagyon kiváncsi vagyok!!
DE ebben az esetben én most fejeztem be a mapomat de egy kérdésem lenne bárkihez hogy tudok vagy egyáltalán hogyan tudom lefényképeni a mapomat a GE-ben tudok e GE-vel fényképezni??köszönöm!!Létszivves segitsetek!! -
Gőzerővel halladok:) -
ok, kíváncsi vagyok mi lesz :) -
De lehet hogy kevesebb -
nemtudom ha szurkoltok 2 hét:) -
Vagy a mázsa vagy a műtrágyás izé bizé igaz?:D
Am mikor várható a mapod? -
meglepi lesz:D csak mondom hogy tudjátok:D majd hozokképeket anyi a lényeg hogy aszt ti magatok be tudjátok rakni a játékba megveszed és oda rakod ahova akarod -
Titok vagy elárulod előre?:) -
Van egy olyan meglepetésem a Pályámhoz hogy eldobjátok magatokat:) -
Valaki lenne oly szíves és adna nekem egy e-mail címet hogy hova kel írni a Halycin médiának ha nem kaptak a profarmhoz kodot köszönöm!
És még ha valaki lenne olyan rendes és segítene lefordítani németre mert gondolom németek..
Köszönöm szépen! -
Turé13 #5145 cső valaki tudna hw60.11hez fa magasitót segitségeteket elöre is köszönom
-
lehet mennék én is, de az alap gépeket utálom :/ -
Cereke #5143 bocsi a késésért de lekelett szaladnom boltba.
Internacional ba keresetek -
nah lesz vmi ? -
azért jelszó nem ártana mert, hogy ide kiírtad tuti lesz trlokodás, szóval prive jöhet a psw ha úgy gondolod. -
Cereke #5140 ok akkor délután 4 kor inditom a mapot Gerely-map néven keresétek majd
Előre is köszönöm a részvételt -
Areyn #5139 hali minden kedves fórumozónak :) megnéznétek ezt a linket? csak engedélyezni kell. 5 másodperc az egész :) link -
Ben66 #5138 én akarok
-
lusta vok privátot írni az még +2 katt, de szívesen beszállok a netem stabil sőt még én is. :D -
mek -
Cereke #5135 Sziasztok
Szeretnék indítani 1 csapatot alap mapon modok nélküli a játékom.
Aki szeretne csatlakozni dobjon 1 privet.
3 ember max.
elvárások : tudj rendesen(normálisan) játszani, stabil netkapcsolat.
Ha megleszünk privben küldöm a térkép adatait.
0 ról kezdjük.
Üdv:Gergely -
ha esetleg nem akarná felszedni a báládat akkor töltsd le innen a bálázót azzal tuti hogy működik! -
kiscékus #5133
Azt a traktor ameiken a rakodó van belinkelné nekem valaki csak rakodó nélkül??
Köszönöm!! -
gyurgyó 1975 #5132 köszönöm szépen
-
Letöltése:
Heath Super Chaser Mod für Landwirtschafts Simulator 2011 -
modhoster.de pl -
gyurgyó 1975 #5129 szia honnan lehet ingyenesen letölteni ami a JD mögött van bála felszedö elöre is köszi
-
Erről nem nyilatkozom.de nemlesz túl nagy egy békés falulesz egy tsz után szoval nem lesz nagy mert átszerkesztetem a 40%-tól hogy nelegyen nagy mapp de a földek válzozak -
Fizetős ide vagy oda már mikor vásárolható volt már másnap fent is volt neten..:) -
kitt2000 #5126 markoló kanál trágya !
Egy ilyen kanalat valaki átrakná 2011-be!
Valaki feltöltené egy ilyen kanalat! -
hát nemtom hogy érdemes e megosztani, mivel az a kieg mapja ami ugye fizetős. -
Hamarosan meg osztom majd énis a mezőgép mapot amit át alakitgatok még.Már nem sok van hátra.Képek ismét lesznek majd fent
-
egyébként ezt a mapot egy teljesen üres mapra csinálod a 0ról vagy valamelyik map szolgál alapul és azt építed át?
én a Mezőgép mapot alakítottam át hogy jobban megfeleljen az ízlésemnek, én a túl nagy mapokat nem csípem sajna :/ -
#5121 a hungarian map nekemse jó másold be a modsba a zip csomagott és jó.A pályámon változtatás történ némeik személy miadt mert nagy de necsügegyetek ugyan az a pálya csak részleteseben megcsinálom így viszaugrott a maps 40%-ra -
Cereke #5121 Sziasztok
Letöltöttem 2 mapot is de nem tom elindítani bemásoltam és a régit mutatja csak. Valaki tudna adni tippet.
Előre is köszönöm.
Mapok: hungarian map,tsz map v1 -
Bocs téves írás:S -
Jah jah.Akkor te Jánoshalmi vagy? -
Mert vszeg az enginhez nem nyúlnak(,,- A rendszer ugyanaz marad."), csak kap pár új fícsört esetleg némi textura upgradedet, de kitudja. Viszot nem hinném, hogy milliokat fognak őlni egy ujabb enginbe mivel a piacon a agral simulatort leszámítva nincs vetélytárs, az meg egy fos, én már csak tom megvettem azt is... -
Jól meglesz csinálva akkor az 1-falu -
A 2.falu törlésre került a nagy map miatt de neagódjatok