24055

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
TomgoTom #23975 Szép napokat,Üdv.
Régeben,nem volt ilyen gond,hiszen a win10-es op rendszer futott.Nagyon sokat pörgetük a Farming Simulator 2019-cet.Most az a gond,hogy a win 11 op rendszer-64 bitesen fut a laptopon.
Röviden az a gond,hogy bár milyen modot,mappot,letöltök és aFarming Simulator 2019 mods mappában,teszem bele,nem jelenedik meg.A frissitést is benne van.Ki is probáltam a Farming Simulator 22-öt,de a gépem,nem birja,mert nagyon szaggat a gép.Van valami javaslat,vagy ragtapasz,hogy a hibát,ki lehessen küszöbölni? A segitséget,elöre is köszönöm. -
amire figyelni kell,hogy az pl a zip elnevezése,ha többször töltötted le vagy korábban is töltötted le akkor lehet a névben (1) egy ilyen azt ki kell törölni,tehát csak a mod neve .zip formátumot fogadja el
be tudnád linkelni a mod mapot aztán ránézek. ha eredeti akkor elvileg van a menüben egy mod menü,ott a legegyszerűbb modokat tölteni,ha ott fent van a map,akkor azzal töltsd le
ez az egyik legjobb mod portál,keress rá a mapra hátha itt megvan,értelemszerűen a fs19 alatt
itt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.18. 16:43:27 -
TomgoTom #23973 Szép napokat mindenkinek.
Bocs mindenkinek,hogy be tolakottam ide,de ahogy látom,hogy 1 épséges aktiv forum,még a mai napig is müködik.Egy segitséget kérek,tudom,hogy ez,pontosan,nem ide tartozik,de hát ha,tudtok segiteni.Van 1 eredeti,Farming Simulator 19,fel is telepitetem,csak az a gond,hogy hiába,mentem le a mods mapokat,nem jelenik meg,attol függetlenül,hogy a mods mapában tetem öket.Win 11 64 bites,rendszert,használom.Tud valaki segiteni?hogy tudjam használni a zip modokat,hogy be is jöjön,amit a mods mappában beraktam.A Farming Simulator 22 es is megvan,de a gépem,nem birja,mert akadozik,igy kénytelen vagyok,maradni a Farming Simulator 19 ver.A segitséget elöre is köszönöm. -
Ez így biztos nem jó. :)
A kicsibe legalább 9,2 m3-nak kellene mennie. Max 12,7 m3-ig bővíthető. Infó.
A nagyba legalább 43 m3-nek kellene mennie. Max 49 m3-ig bővíthető. Infó.
;) -
Jóózsf István #23971 Épp most akartam megdicsérni a játékot, hogy magam sem tudtam volna szebben, de aztán észre kellett vegyem, hogy NEM CSINÁLT SEMMIT!!!!!!!!!
Persze, jó ez így! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Jóózsf István #23970 Ezt NEKED ÍRTA!!! :-DDD
komiki drága!
Össze vissza beszélsz!
-
komiki #23969 Nem értem hogy te egyáltalán minek játszol bármivel is.Mást nem olvasni a fórumon csak a te meg a haverjaid hülyeségét .Ez így nem jó az meg amúgy.Nincs is más hozzászólás megjegyzem nem hiába,csak a ti baromságaitok.Tudom én,a fórum azért van hogy megbeszéljük a dolgokat.Csak az a baj hogy ez már saját magatok fényezéséről szól hogy ti milyen okosak és ügyesek vagytok hogy milyen hibát találtatok(ami lehet hogy csak titeket zavar).Szánalom hogy másról sem lehet itt témázni mint pár hülye gyerek nagyzolásáról.Ezt csináljátok a snowrunner oldalon is.Ha ennyire nem ok egy játék akkor hagyni kell a francba, keress egy másikat ,de kétlem hogy nektek bármi is jó lenne.További jó hibakeresést ahelyett hogy élveznétek a játékokat mert erre készültek. -
Jóózsf István #23968 Észrevettem még egy dolgot.
Elvállaltam egy répaszedést. A küldetés úgy érte el a 100%-ot, hogy a szedő gép és a traktor a póttal (megrakva valameddig répával) kint volt a mezőn. Volt még hátra másfél sor!!!
A gép le is állt. Manuálisan sem lehetett vele tovább szedni a répát. A pótkocsiból még el tudtam adni a répát a konzervgyárban. Eredetileg szembe vele hordtam. (Ez volt a plusz pénz, amit minden betakarításnál megkaptunk, ha rendesen összeszedtünk mindent!)
Ez jobb volt a 22-ben, hogy szépen be lehetett fejezni a munkát és több plusz pénzt kaptunk a teljesen összeszedett terményért. Nem azt mondom, hogy horribilis összeget buktam, de a 22-nek ez adta a savát borsát, hogy voltak benne ilyen kis huncutságok!
Ezt most úgy tudnám megtenni, hogy szerzek valahonnan egy másik jó nagy pótot azt telerakom, de nem adom le. Amikor a betakarító gép végzett teljesen a mezővel, akkor viszem el csak a félretett és az utolsó rakományt. Így meg lesz a pénz az utolsó szem terményért is.
Az apróságoknál szinte mindegy, mert nagy valószínűséggel az utolsó kanyar leszállításakor éri el a küldetés a 100%-ot. Csak a krumpli, répa, cékla, (tudom is én mi még) esetében lehet ebbe a kis kellemetlenségbe belefutni.
És még egy kis apróság: A kis pótkocsi 8000 literes, a nagy meg 30'000. Biztos jó ez így? -
-
yepp,már rég nem toltam,de már akkor is képes volt bálázni,bálát csomagolni felszedni,szal egy csomó olyanra amire emlékeim szerint a 22ben nem volt képes
ha még össze is hangolod autodrive moddal,teljes komplett útvonalat lehet létrehozni,kimegy a farmról a földre,mondjuk a kombájn elkezd aratni,egy traki átrakóval rakja a föld szélén álló teherautóra,és ha megtelt a teherautó beviszi a kért helyre és ürít,majd vissza a földre...tök jó
a nevesebb pályákhoz letölthető kész autodrive map,azaz valaki megcsinálta már a waypointokat és feltöltötte,így neked nem kell
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.16. 15:27:12 -
Courseplayt-t kell használni és akkor nem hülyül meg a kombájn. Nem mondom, hogy nem fordul elő ezzel is pláne, hogy még mindig finomítanak rajta, de jobb :D -
a koncepció az ami kombájnál működik,h levágja a sarkokat,itt behülyült :D lehet azt is ki lehet kapcsolni már nem emlékszem,cut corners vagy hasonló lehet
szal próbálták okosabbá tenni,de visszafele sült el
búzánál működik,szépen lekerekíti a sarkot mielőtt belekezdene az új sorba
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.16. 10:22:11 -
Jóózsf István #23963 OK.
De ha már hozzányúlnak a segítők viselkedéséhez... Mondjuk ha én lennék a fejlesztő, vagy a kiadó, akkor azt mondanám, hogy javítok rajta. De, ha nem sikerül, akkor inkább dobom, és marad a régi. A 22-ben ilyet nem láttam. Ott ha valamit nem tudott megoldani, inkább csak hagyta a francba és lelépett. :-) -
farming AI,semmi különös :D
majd a 28ban,új AI,új game engine..... :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.15. 21:02:40 -
Jóózsf István #23961 Ki van kapcsolva a letaposás. Persze ezt nem kell a játéknak figyelembe vennie, de azért nem ártana.
Más...
Ilyenkor mi a francos francot csinál? -
btw lehetett volna tök alap,most hirtelen nem is tudok elképzelni olyan szitut aratáskor amikor letaposod a terményt,hogy belülről kezdhess.
mert tárcsázáskor rohadt mindegy,de aratáskor :.. :D -
Jóózsf István #23959 Jeeeeeeeee!
Sajnáltam volna, ha ezen múlik a szerelmünk. :-) -
igen lehet. ha hosszan nyomod a H betűt bejön az AI saját menüje,ott be kell kapcsolni azt h start with headland,és akkor a kívülről fogja kezdeni. -
Jóózsf István #23957 Kölcsönkértem a 25-öt hátha megszeretem. Egyelőre az ellenkező irányba sikerült elindulnunk a közös utunkon.
Merthogy:
A segítő...
A 22-ben ahol elindítottam, ott folytatta a munkát. Most meg bekavircol "egyel beljebb" a mezőbe és ott kezdi el. Majd a végén megcsinálja a széleket is. NEM ÉRDEKEL, HOGY MIÉRT!!!
A 22. ben én ezt pont fordítva csináltam.
A kérdés az, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni?
Van olyan beállítás ami erre vonatkozik és nem vettem észre?
Van rá mod? (Ahol én mondom meg, hogyan csinálja, vagy visszaállítja a huszonkettes verziót)
Más:
Mintha rosszabbul kezelné a LOD-ot. Túl közel vált át a valós képre. Túl kicsi a távolság, ahol átvált egy pocsék felbontásra.
Ezt csak én gondolom így, vagy rosszul állítottam be a grafikát? Esetleg valóban rosszabb a helyzet ebben a verzióban?
Ez még csak az első óra tapasztalata. Majd jön még! -
Új DLC érkezik.
Farming Simulator 25 - Mercedes-Benz Trucks Pack
-
Most megint 3 évig ülnek majd ezen és nem lesz változás. Már most be kellett volna jelenteni, hogy a következő részben új motort kap a játék, mert arra persze, hogy kell 3 év. Semmi másra nem kell ennyi idő szerintem. Bár én nem vagyok programozó, de soknak találom ezt az időt egy sima ráncfelvarráshoz plusz 1-2 újdonsághoz. A jó irány a C&C vonala lenne, abból ennyi tartalommal ami az FS-hez van egy tökéleteshez közeli farmos játékot lehetne csinálni, persze ha kicsit optimalizálnának rajta, hogy ne egy erőmű kelljen alá mint az alap C&C-hez :D -
Nem egy nagy bázis. A fanok úgyis megveszik, mindegy mit tólnak eléjük. Sok órát beletoltam, de mostanában igyekszem leszokni a fanságról. Egyre gyakrabban nem kifizetődő és egyre gyakrabban néznek béta tesztelőnek. Én régimódi vagyok, ezért a posztért nekem kell fizetni és nem fordítva.
Én nem vettem meg az FS22-t, ingyen kaptam a sony jóvoltából. Asszem csak egy DLC-t vettem hozzá, a favágósat.
Az FS25-ön gondolkodtam PC-re, több lenne a lehetőség, de látva a videókat, meg az árát, annyira nem győzött meg.
Benn van kívánságlistán, ha jön egy 50%-os leárazás, akkor elgondolkodom rajta. Attól függően, hogy éppen milyen játékban vagyok nagyon benne, vagy megveszem vagy nem. De az is lehet, hogy a Sony megint odaadja ajándékba. És akkor megint ingyen volt, bár sokkal kevesebb lehetőséggel, mert PS-en nincs mod. -
én is megvettem a 25öt,de csak a sima alap játékot,a dlcket nem fogom, most a halászat nem vonz,az brit/skót pályákat amúgyse szerettem sose, meg a 22höz képest órában számolva alig játszottam vele így is. ha a kövire nem villantanak nagyobbat,többet,mint egy újraskinezett 25,akkor azt ki fogom hagyni.
megvenni megfogják,mert alapvetően egy nyugis farmos játék,sok featurrel,de az olyan öregeknek mint én,aki a simfarmert is tolta még annó,és az első fs játéktól az összeset egészen mostanáig,már nem nyújt sajna sokat -
valamiből fenn kell tartani a stúdiót és a fejlesztőgárdát :) 15 eurós dlc-vel, ami benne van a 3 évvel ezelőtt megvett játék árában season pass-al, nem lesz fejlesztés meg bevétel.
a 22-ből a 2021-es megjelenés óta eladtak 6 millió példányt. a 25-ből eddig több mint 3 milliót. Nem az látszik a számokon, hogy annyira félrement és senki se lát benne újat. -
Én is így gondolom.
Ahelyett, hogy kiadtak volna frissítést és új DLC-t a régihez, inkább kiadtak egy új játékot, mert abból több lehet a bevétel. -
én úgy gondolom sose fog kinőni,amíg motort nem váltanak :P -
eta32 #23949 Pont ez a lényeg hogy targoncával semmi érdekeset ""újdonságot""nem tudtak volna mutatni,a darut meg most így promózták le mint valami forradalmi újítás....
Örülni kell itt már az ilyen apróságoknak is....
Az hogy minek az árnyékából fog kilépni hát az kérdéses hogy ki lép é valaha.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.07.13. 09:51:08 -
Jóózsf István #23948 Oké, hogy daru, de targoncával a helyére is rakhatta volna a motyót!
Majd szóljatok ha ez a játék kinőtt a 22 árnyékából, mert érdekelne a játék, de még nem sikerült elszánnom magam, hogy egyáltalán kipróbáljam. -
eta32 #23947 Nem pont erre gondoltam...DDD.
De akár.... -
Jóózsf István #23946 Traktorral fogsz horgászni? -
eta32 #23945 Na ez már valami fejlődés....
EXCLUSIVE GAMEPLAY - Fishing, Onions & New Equipment! - Farming Simulator 25 -
Farming Simulator 25 Update 1.10.0.0
-
Jóózsf István #23943 Az olyan lehet, mint amikor a színészek beszélnek harmadik személyben az általuk alakított szereplőről. A hideg szokott kirázni tőle.
De hogy pontosak legyünk: Biztos annyira meg vannak győződve a munkájuk tökéletességéről, hogy ki merik jelenteni...
Én is szoktam dicsérni a saját főztömet, amikor tényleg sikerül mindent eltalálni. Úgy kábé tízből egyszer! Mert nagyon szigorú vagyok magammal szemben. Biztos ők is ilyen szigorúak.
De miért is ne lennének azok, hisz minden játékfejlesztő az. Lelkesen és becsületesen végzik a munkájukat. Pénzt is csak azért fogadnak el, hogy meg ne sértsenek minket! -
Csak a szokásos :D -
nincs is annál jobb,amikor a cég emberei reagálnak az általuk készített játékra : cool.nice,very good, :D -
-
Fun & Fishy: Highlands Fishing Expansion coming in November
Ez a kiegészítő újdonságot jelent a sorozatban: a játékosok mostantól akvakultúrában is részt vehetnek. Lazacot és pisztrángot tenyészthetsz, nevelhetsz és foghatsz szárazföldi akváriumokban és tengeri csónakokból is. Inkább egy csendes pillanatot szeretnél a parton? Fogj egy botot egy pihentető parti horgászathoz. Ez egy teljesen új módja annak, hogy élvezd a szimulátor nyugodt tempóját.
A Highlands Fishing egy új terményt is bevezet: a hagymát! És egy új állatfajtát: a skót szarvasmarhát. A felszerelések listája is jelentősen bővült, több mint 20 új géppel. Új gyártók, mint a Monosem, a Can-Am, az Agri-Spread és a GT Bunning csatlakoztak a kínálathoz, támogatva mind a szárazföldi, mind a vízi munkát.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.07.01. 14:42:51 -
azt hiába várod. évek óta ugyanazzal a játékmotorral,és fizikai motorral dolgoznak. amíg nem írnak újat ,csak mókolnak a régin,nem lesz előrelépés.
-
ahogy látom ez csak géppark bővítés. amit én várok/várnék, az a raklapok elcsúszásának javítása ha egymáson vannak és emelem fel öket...
illetve mivel PS-en nyomom fájlátni a PC-s gameplay-eket a fasza modokkal, amik sose lesznek konzolon.... -
Plains & Prairies - Launch Trailer | Farming Simulator 25