24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
vonórúd -
hehe :D steammen 25 eu + a banki kezelésköltség (28eu), én pedig megjárom (busszal szegedig + a játék) 23euból :D -
Sziasztok! Hogyan lehetne megcsinálni hogy kicsivel több gabona teremjen egy földön? Természetesen permetezek is csak akkor is kevesellem azt h egy 110Ha-os földről 3x kell fordulni egy nagyobb fajta pótkocsival :D -
Vonórúd
Ezt nem tudja valaki, hogy-hogyan lehet 2013-asra áttenni? :) -
Beállításokon belül mindent megtalálsz. -
vlv760 #13321 Sziasztok ! Beszereztem egy kormányt és egyéb kütyüket ,az a kérdésem hogy mit és hogyan kell beállítani hogy azzal irányítsam a gépeket? Köszi -
nah akkor lekel kapcsolnom valamelyik haveromat, aki megy szegedre, hogy passzoljon el a tescoba engem xD Köszi szépen a választ :P -
kisspeter1979 #13319 Ma du voltam a TESCO-ba, már árulják. 3990 Ft/db és magyar nyelven. -
tescoban mennyi? :D lehet át megyek akkor szegedre, ha tescoban olcsóbb :D -
bomba05 #13317 az nekem is de szerintem nem magyar.. :/ ott én is néztem mind1, vagy megrendelem, vagy megveszem tescoban... :/ -
Sajna fogalmam sincs magyar-e nem vettem meg csak ez jutott eszembe mint digitális alternatíva. -
bomba05 #13314 meg Steam-en 7000 ft boltokban meg 4000 akkor hosszú hétvégét még kivárom! :/ -
bomba05 #13313 magyarul is?
-
Steam-en fent van... -
bomba05 #13311 teszem hozzá magyarul! -
bomba05 #13310 Sziasztok nem tudtok valami helyet ahonnét le tom szedni! nem warezra gondolok online áruházra ami nem postán küldi hanem ad hozzá 1 seriált meg a cuccot Football Manager-hez van ilyen lehetőség csak azért kérdezem! :) -
lehet, hogy a vetőgéped alapból nem vet kukoricát :) -
roli02 #13308 Sziasztok a vetőgépet fel töltöm vetőmaggal oda megyek a földhöz ki akarom választani hogy mit vesek és kukorocát nem tudok vetni ez miért lehet??? -
multiban azért könnyebb játszani mint 1 maga az embernek. (ha meg lenne eredetiben,nem módolnám szét mint ezt :D) -
Lehet magyar szerveren játszani, viszont sok szerveren nem tűrik a túlzott irrealitást. -
kinek a pap, kinek a paplan :D
most gondolkodom, hogy spóroljak-e és meg vegyem steammen eredetiben (25eu o.O), csak nem tudom, hogy lehet-e magyar közösségben magyar szerveren játszani? :) -
Irrealitás netovábbja... -
nem unom, csak jobban szeretek nagyobb gépekkel, és nagyobb területet bedolgozni :) (nekem így érdekesebb :D) -
Ennyire unod a játékot, hogy 50 méteres kultivátort használsz, 6 pótkocsit egy Deutz után?!?
-
Engemet is érdekelne ez a dolog! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az én gép parkom :P
Silózáshoz oda rendelt gépek:
(aki tud ettől a Man kamiontól jobbat az linkelje, mert elég bágos :D)
És hát az állatoknak is enni kell :)
-
Sokan tanácsolják a canola (repce) termelést pénz szerzés céljából. Valóban a legjobb árat adják érte, de ugyanazon a földön, permetezve fele a termés tonnában, mint a búzából vagy a rozsból. Időnként akciózik a malom meg más átvevőhelyek ezekre a terményekre és sokkal nagyobb a haszon, mint a repcén. Persze ez csak a játék elején érdekes, mert később, mint az életben a pénz hozza a pénzt
-
Értem köszi! -
AgrárMezőTsz #13298 Időm lesz csinálok 1 videót,nem nagyon szeretek meg tudok magyarázni..!
Pl a mezőgépes ifában is a zászló komponens ;)
Rövidre fogva a szót kell ehhez a ge meg notepad++ és hamar meglehet oldani.. -
Nocsak ez új, eddig azt hittem script kell hozzá.
Ha gondolod leírhatod ide mit kell vele csinálni, sokan kíváncsiak rá szerintem.
Nekem is van pár olyan gépem aminek külön kijelölhető a hídja, azokat gondolom meg lehet csinálni lengőhidasra... -
AgrárMezőTsz #13296 Lengőhídnak köze sincs a scripthez,sima komponens! -
vasember14 #13295 Ide menti a képeket a játékról: C:\Felhasználók\Sajátnév\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2013\screenshots -
Üdv. Mivel lehet így képernyőképet csinálni?
(print screennel nem adja ki a játék képet,csak az asztalról csinál egy képet
)
-
Gibs941 #13293 öhm, nem én készítettem a videót, csak annyira irritált a dolog, hogy nem tudom mire való az a gép, hogy már ide írtam is, meg a google barátomat kérdeztem és a you tube-ra jutottam :D -
zolee24 #13292 Nagyon köszönöm ezt a videot nagyon sokat segítettél remélem rakol még fel ehez hasonló filmeket mert tök kezdö vagyok a játékban és azt sem tudom mi micsoda -
Gibs941 #13291
már meg is van :D -
Gibs941 #13290 bocs a dupla posztért, de mire való ez a mixer? hogyan működik, használja egyáltalán valaki? :D -
Gibs941 #13289 Sziasztok. Lehet-e ezt hamachin játszani? :P -
MS Store-ban 640Ft a 2012-es
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kisspeter1979 #13286 -
kisspeter1979 #13285 Kár, hogy nem tudok ingamelni. Nagyon tetszik ez a gép
.