24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
a zöld a vetőgép, a zsákoknál tudod megtölteni
vásárolni a P gombbal tudsz, fenn görgesd mit szeretnél és látod mik vannak
igen nem árt permetezni, kell egy permetező és a kék tartálynál feltöltheted, de mindez ki van írva az első ott jártadkor
ha vetettél és nincs több földed, hogy elfoglald magad 8-as gomb időgyorsítás és 24 óra múlva lesz termés kb.
ja és nem árt lefelé görgetni a fórumban
-
Másik.. ha vetettem újra búzát pl.. Utána mit csináljak? földre nincs pénz még. kocsikázzak amíg nem nő meg? -
Hali. Lúzer kérdés. Most játszom előszőr ilyen jellegű játékkal és még Budapesti is vagyok :)
- Learattam nagynehezen a kezdő földemen a búzát. Sikerült eladnom is valahol a város mögött.
- Fogalmam sincs,hogy hol tudok venni állatokat, magokat.
- Aratás után szántani kéne gondolom? utána vethetek is? aztán trágya?
(Azt sem tudom mi mire jó :)) azt játszom,hogy felcsatolgatom a traktorra és akkor kiírja mia z. :) -
az a kröger agroliner vagy milyen pót, azt tudod a silózó után csatlakoztatni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.agroinform.com/files/geppiac/5495/961360/big_0.jpg
-
DJ Bolinho #13405 a játékban a birkákat gondolom a gyapjúért lehet tartani, de hol kell megnyírni őket vagy ha nem a gyapjúért akkor mit kell csinálni velük? -
Sajnos ezidáig nincs olyan pót ami a silót szállítani tudná, sem alap, sem mod. Szóval marad a "kanalazgatás". -
precise #13403 Magyar nyelvi filekoat valaki megosztaná? Angliában élek itt elérhetetlen magyarul. -
Jancsika1016 #13402 Szívesen Zsanett -
Köszönjük emese... -
a fene egye meg :D nem eljátszottam az időt
Magyar szövegel nagyon érdekes (bár is nekem
) úgy hogy neki láttam egy normál szintű játéknak semmi mód nélkül csak az alap dolgokkal kezdem, eddig le arattam a búzát, fel szántottam a földet ( körülötte a gyepet
) holnap meg majd suli után kultiválom, meg ültetem :D jó éjt farmerek :D
-
hilfe! a silót melyik pót viszi? már vettem párat, de nem rakja bele a rakodógép. amire azt írja, hogy ezt is, abba sem, tipust adjatok -
fogy az csak lassan, majd észreveszed -
Fantasy18 #13396 miért van az hogy nem fogy a benzin se a vetőgépből a magok?? -
ada mész egy bankautomatához és 200000 ig jó vagy a banknál. a földeken van egy forgó ikon ott r betű és megveheted -
precise #13393 sziasztok, hogy tudok földet venni, és bankhitelt felvenni? -
Jancsika1016 #13392 ha valaki füvet akarna vetni ne tegye mert az összes meg müveletlen terület ami zöld azt lehet kaszálni -
ha azt látod, hogy golf club vagy camp ott füvet kell nyírnod a többinél egy emelővillás géppel kell raklapon lévő cuccot elvinned valahová. a térképen egy zöld kör jelzi mindkettőnél a célt. szerintem a játéktér megismerése is a cél meg még pénzt is kapsz érte. ja és a kölcsönöd vedd fel az elején, szükség lesz rá, majd visszaadod. -
DJ Bolinho #13390 köszi ezek hasznos tanácsok voltak... annyit még el tudsz mondani hogy időközönként mik azok a bejövő hívások és mit kell csinálni ha elfogadom mert nekem angol nyelvű :P -
ahogy én kezdtem: először is eladtam a 4 fity-fity traktort (semmire sem jók), de nem a P gombbal, hanem oda kell vinni a bolthoz ott van egy sárgán elkerített rész, oda beállsz és 20%-al többet kapsz minden eladandó cuccért. aztán időgyorsítással néztem az árfolyamot és kiürítettem a tárolókat. megvettem a szomszéd kis földet (persze learattam közben a búzát és eladtam az alapföldről). összeszántottam és mielőtt bármit csináltam volna kicseréltem a boronát egy 6 méteresre és a vetőgépet egy boronáló fajtára. boronálni csak a búza és árpa után kell, mert a vetőgép boronája nem bír a szalmával (persze ez később a bálázóval megoldódik) kb ennyi aztán a fantáziád
-
először is szántsd össze a két táblát, az ekénél nyomj egy o-t és nem áll meg a földhatárnál. aztán nézd az árfolyamot és szerintem vess mind a háromból, de nem kell eladni azonnal csak ha emelkedik az ára. ha szerencséd van még akcióznak is a felvevőhelyek és a mindenkori árnál 1.6-3.0 szorzóval vesznek cuccot. óránként 00 kor változik az árfolyam, a PDA- án az árfolyamnál nyomj 9-est és kijön ki akciózik és meddig -
hekus2011 #13387 Sziasztok kérnék egy kis segítséget a letöltőt módokat hogyan tudom meg csinálni hogy lássam a multiplayerben a farming simulator 2013- ban
-
DJ Bolinho #13386 értem köszönöm nektek már csak azt kell eldöntenem hogy miután a 2 kis táblán elvetettem mit csináljak, mert pénz az kevés van... -
így van, a krumpli sokkal tovább nő, viszont sokkal többet terem -
120 as gyorsítás és kb 24 óra a vetéstől számítva. de ezzel vigyázz (a gyorsítással), mert ha vetés közben variálsz nem egyszerre fog kikelni az azonos földbe azonos időben vetett mag, tehát vetés, permetezés közben mindig egy időn legyen a játék ne változtass közben. aratásnál nem számít. -
Valós időben nehéz megmondani, de van olyan növény ami 2 játékbeli nap alatt érik be az egész táblán. Ez ha 120x-os szorzónál 1mp/játékperccel számolok akkor az 48 perc valós idő. -
DJ Bolinho #13382 de 60x szorzón is? vagy real time-on? melyik beállításon kb mennyi valós idő alatt érik be a növény? -
bomba05 #13381 árvereznek 1 földet :D 1000 dolláros licitlépcsővel... :D úgy néz ki én veszem meg... :D pirosan villogó földet árverezik! :D -
az órát nézd, kb 1 nap mire aratható -
DJ Bolinho #13379 viszont most nekem lenne olyan kérdésem hogy miért nem akarnak nőni a növények? elvetettem és 60X-os gyorsaságon van de csak kihajtottak és ennyi, onnan sehova. -
jozsy barat #13378 Kösz szépen a segítséget! Üdv! -
DJ Bolinho #13377 Mindegyik föld közepén van 1 forgó kis embléma oda kell menned és nyomsz 1 R-gombot vagy entert és kiírja mekkora a földterület és mennyibe kerül, és ott meg tudod venni ha van pénzed -
jozsy barat #13376 Hali! Én annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudok földet venni, mert akármelyik földre megyek nem engedi művelni? Vagy mivel be vannak számozva a PDA-n a földek, csak sorrendbe lehet művelni, vagy hogy van? Megköszönném a segítséget! -
bomba05 #13375 Én visszafizettem a hitelt... Utána is vonja szerintem a fenntartási költség lesz az... -
Esetleg a kölcsönre a kamat? -
Ez melyik termény?
-
Gépek fenntartási költségét 5 percenként vonja (játékbeli idő szerint) szóval sehogy sem jön össze a másodpercenkénti vonás, mert még 120x-os időben is kb 1-2 mp 1 játékbeli perc. -
bomba05 #13371 egyszerű mire von... :D gépeknek van fenntartási költsége.... :D vetni aratni érdemes, valós időben játszani.... :) -
Sipi91 #13369 Multihoz keresek játékosokat, lehetőleg 14 év fölött. Én főleg hétköznap késő délután, este érek rá játszani pár órát. Jelentkezni emailben lehet: [email protected] -
Sipi91 #13368 ha nem vágod le időben, akkor "elfonnyad" -
Jancsika1016 #13367 NEM telt meg