24061
  • mmmkk
    Hogy kell a szénát megcsinálni hogy belelehessen rakni a keverőkocsiba?
    És mi as különbség a takarmány és a kevert táp között és ezeket hova kell önteni?
  • hpelte
    De van belőle hasznod, mert kapsz érte pénzt
  • Triantafillo
    Igen, lehet, hogy igazad van, de annak mi értelme? Úgy értem, hogy abból semmilyen hasznom nincs, se a biogáz üzembe nem vihetem, se az állatoknak nem adhatom. Azt hittem, hogy ezeket be lehet gyűjteni, és valahogy hasznosítani.
    Az a baj, hogy normális leírásokat sem találok, a telepítési mappában levő pdf sem ír erről.
  • kisspeter1979
    Szia Gabi!

Én még a 11-es verzióval játszom. Sajnos nem sok időm volt mostanában vele foglalkozni. De majd most hideg téli estéken lesz :). Próbálkozom objektumok mellett modok készítésével is. De elakadtam :(. Nézegetem a leírásokat, sok mindenre már így rájöttem, de vannak még hiányosságok. Én sajnos nem csapatban, csak egyedül nyomom. És így nagyon nehéz. A feltett kérdéseimre pedig ritkán jön válasz :(.

Jó lenne egy normális csapat tagjának lenni. Valószínűleg rá is szánom majd magam. Csak gondolom nehéz lesz olyanokat keresni, akikkel egy hullámhosszon vagyunk.

Olyan szinten megnyugodhatsz, van még aki a 11-est használja. Csak sajna elakadtam a modokkal. Így most belefogtam új objektumok és egy térkép gyártásába.
  • gogabi79
    Olvasom és látom sok helyen hogy a ls 2011 -t nagyon hagyagolják.Lassan ha igy halad kihaloban lesz,mint a 2008 verzió és persze a modokról nem is beszélve.
  • hpelte
    szerintem oda csak lerakni tudsz füvet.
  • Triantafillo
    Köszi a választ, de nem a pótkocsival van gondom, hanem a kanállal. Melyikkel tudom megrakni a pótot? Melyik kanál az ami felveszi a füvet?
  • kiskapitany
    Takarmányszállító pótkocsival amit traki után kötsz
  • Triantafillo
    Sziasztok!

Szeretnék ssegítséget kérni, pontosabban kérdezni.
    A térképen vannak zöld alapon pótkocsi jelek. Azt tudom, hogy ezek összegyűjtött füvet jeleznek, amit - gondolom - el lehet hordani. A kérdés, hogy mivel tudom felszedni ezeket?
    Próbáltam különböző kanalakkal, de egyik sem vette fel.
    Köszönöm!
  • peterr80
    Köszi a segítséget, megnézem, hátha jutok valamire.
  • kisspeter1979
    Szia!

Itt egy leírás, hogyan tudod a földeket megvásárolhatóvá tenni:

http://www.modhoster.de/mods/felddefinitions-tutorial

Így gondolom a kezdő területet is megvásárolhatóvá lehet tenni. Én még nem játszom az LS2013-mal, így ha véletlenül ez nem működik, akkor elnézést.
  • peterr80
    Hali.

Igen, ha moddingolsz akkor belassúlhat a játék, mivel általában a berakott jármüvek részletesebbek, kidolgozottabbak ( kinézetre XD ).

Nekem is válaszol valaki ?? :) ( " Sziasztok.

a karrier kezdetekor kapott földet szeretném kitörölni. Vagyis hogy ne legyen kezdő földem. ( 2013 game ) A többi megy, kölcsön lenullázása - + pénz - kezdő jármüvek törlése. "

• kiskapitany
    Sziasztok!

Betettem pár módot a játékba K700, John D, T150, Scania, stb de mintha kicsit elkezdett volna akadni, illetve mikor kiakarok lépni lefagy a játék, de a mentés sikeres hálisten. Másnál is van ilyen?
  • cessna172
    Van annak valami jelentősége, hogy a magot közvetlenül a szántott földbe vetem, vagy előtte kultiválom is? Mert a játék úgy is engedi. Számít valamit a terméshozamban?
  • kisspeter1979
    Köszi az már megvan. De a HW 80.11-esre másképp voltak rakva a bálák, a képek alapján. De találtam már egy hasonlót, az szerintem jó lesz.
  • gogabi79
    http://www.uloz.to/hledej?q=HW_60_11_Small_Bale.zip
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Belinkelne valaki egy olyan HW 80.11-es pótkocsit, amelyik képes kisméretű bálák automata szállítására. Sajnos amit a google felajánlott link az mindegyik halott volt.

Előre is köszönöm!
  • gogabi79
    Köszönöm,szépen Marko,akkor beépitem az alap gép helyére.
  • marko37
  • cessna172
    Köszönöm, már megvettem én is a magyar verziót. Bár érdekes, hogy mérföldben is ugyanannyit mutatott a sebességmérő, mint km/h-ban. :)
  • marko37
    van még ez
    és ez
  • marko37
    nézd meg ezt
  • gogabi79
    Sziasztok!.Olyan kérésem lenne hozzátok,hogy nem e tudtok olyan fényképeket,hogy ifa w50 tejszállitó rol.Gondoltam jolenne ls 2011be is alap tejszállitónak egy olyan.
  • dimre
    Talán hasznos lehet kezdőknek (benne van a telepített játék mappájában is).
    Kézikönyv
  • dimre
    Igen, a magyar kiadásban metrikus mértékegység rendszer van.
    Ittmegrendelheted, vagy személyesen is megveheted.
    Vagy a gazdaságosban is megvehető.
  • dimre
    A mappát berakod a Documents/MyGames/Farming Sim.../mods mappába. Érdemes becsomagolni pl. winrar-al zip (fontos!!!) formátumba, és úgy berakni a mods-ba.
    Felülírni nem tudod, a 4270 CX 100 T alapgép a játékban.
  • dimre
    Az alaptérkép átrendezve, a farm körül vannak az állatok és a BGA is.
  • Endre
    mőgé akasztasz mondjuk egy HKD 302-öt és felszecskázza a kukoricát, ami aztán mehet a silózóba
  • kerzsakov
    Sziasztok! Valaki kipróbálta már azt az aprítógépet melynek elején valami adapter van? És ha igen hogyan működik?
  • wkm
    Köszi a tippet, megnézem mit tud az az Entrag1...
  • Endre
    aha
  • talloli
    Tehát homlokrakodóval viszem a trágyát az üvegházhoz?
  • cessna172
    A játék megvásárolható már EVM-es magyar nyelvű változatban is?
  • att88ila
    Sziasztok!
    Melegházban termesztett paradicsomot vagy salátát el kell adni valahol?Vagy automatikussan történik a nap végén és kb mennyi pénz jön be egy melegház terméséböl?
  • Endre
    lapát vagy karom és a pót legyen traktorhoz kapcsolva
    tehén kaja megoldódott.
    ha a keverőbe csak silót tesztek akkor takarmányként jelenik meg a kimutatásban, ha fü és szalmabálát akkor meg kevert takarmányként.
    a fű mllet jó ha ezt is csináltok, 100%-kos lesz a hatékonyság és jön a pénz.
  • precise
    van 5000 trágyám, de nem tudom belepakolni a trágyázó pótkocsiba. Pontosan hogy kell?
  • Endre
    az üvegházba víz és rendes trágya kell
    a kék tartálykocsi a vízszállító, lelőhely a farm oldalában
    trágya tehenektől
  • talloli
    Szerintetek az üvegház műtrágya tárolóját hogyan és ivel lehet feltölteni?
  • Endre
    a szecskát NE silózzátok be a teheneknél, tápláléknak alkalmatlan csak a bió üzem veszi meg jó pénzért. az életből más emlékeim vannak, még Mária Terézia alatt egyszer 2 hónapig traktoroztam, mint katona egy tsz-ben és ott a szecskát tapostuk traktorral majd mikor megerjedt ment a teheneknek kajálni. hát ez van, bocsi az előző leírásomba elkövetett hibáért
  • Endre
    a tejjel semmit nem kell csinálni, naponta jön érte a tejeskocsi, viszi és fizet