24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
light001 #13736 Igen,gyorsítottam.Akkor kezdem az elejéről.Köszönöm a segítséget!!! -
szátítsd meg és rendezd sorba, addig nem megy -
későn akartál aratni, gondolom gyorsítottad az időt és
elszáradt.
Az ESC gombbal, mint elöttem írták tudod figyelni a kelést, érést, fenn görgesd az ablakot, látod melyik földön mi van épp elvetve és hogy áll a növekedése.
-
light001 #13733 Térképen piros színű,"withered".Szótár szerint fonyadt,elszáradt,meghiusult.Mit csináltam rosszul?Most keztem a karriert,tehát se trágyázni,se locsolni nem tudom. -
kitt2000 #13732 lehet hogy még nem érett meg meg kell nézni a növekedés térképen annak színét!
Esc elmentésnél jobbra vigyed ott lesz a növekedés térkép úgy tudom hogy sötét zöld legyen vagyis betakarításra készen szín kell figyelni a területen! -
light001 #13731 Szisztok!
Nekem fura problémám akadt az új részben.A farm mögötti szántón,ami alapból a farmhoz jár(térképen 16)a már meglévő búzát le bírom aratni,de amikor már én vetek oda az szépen kikel,meg is nő,de valamiért nem bírom learatni.Találkozozz már valaki hasonlóval? -
huhuhorgasz #13730 Helló mindenkinek!
Valakivel előfordult már, hogy a mentett játékát nem lehetett a neten folytatni? Viszont, ha kezdek egy új pályát a neten, akkor simán engedi. a meglévő mentésemet meg nem akarja betölteni az istenért sem, ha neten akarok játszani haverommal. Miért lehet ez?? Valakinek valami ötlete? -
Jancsika1016 #13729 hát nem tudom miért de nem jön ősze a fü bebálázása se kör se kocka bálázóval hiába forgattam át . -
kitt2000 #13728 (tractor?teleszkóp)vagy bármely rakodó ami fel veheti a villát!
Raklapot kell elszállítani egy megadott helyről egy másikba!
Idő alatt!
Pénzt kapsz érte ha sikerül ha nem akkor nem kapsz!) -
Sziasztok
Lenne egy kérdésem
állandóan ilyen feladatot ír ki:
Szállítás: Elülső kanál, emelő villával" ez mi akar lenni ? -
kitt2000 #13726 levágott füvet átforgatod majd rendsodróval rendre szedi majd a bálázás!
(körbálázó) -
Jancsika1016 #13725 oké hogy átforgatom de akkor se megy -
Itt is úgy pattognak a bálák, mint a 2011-ben? Még nem jutottam el a bálázásig. Ott katasztrófa volt a bálákat szállítani, lepotyogtak a kocsiról. Csak az önrakodó bálázó ért valamit. -
67 laci #13723 Elöbb át kell forgatni. -
Jancsika1016 #13722 hali a levágott füvet hogy lehet bebálázni ? -
gabec198 #13721 Köszi Dani a segítséget!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy az mind1-e hogy a birkáknak a levágott füvet adom enni vagy azt kiszárítom és a szénát adom nekik enni? -
VDani1992 #13720 Sziasztok!
gabec198 Szerintem a kockabála előnyösebb, mint a kőrbála. Egyrészt kisebb és jobban tárolható, másrészt géppel össze lehet szedni. A kőrbálát villával elég nehéz felpakolni, és sokkal nagyobb is. Ebben a játékban ezt a kőrbálás dolgot szerintem nagyon elrontották. A villa beleragad a bálába, hozzáragad a bálaszállítóhoz,felborítja, stb. Ezért a kockabálát ajánlom.
-
gabec198 #13719 Hali! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik szalma bálát érdemesebb készíteni. Vagy melyik bálának mi az előnye és hátránya?!
Köszi előre is -
Ben66 #13718 Sziasztok.
Hol tudnám átírni a kultit,hogy olyan legyen min az eke? -
Max csak 4.000 ft,és nem valami nagy szám a 2013 seria!. -
xFreex #13716 A magyar verzióhoz a magyar patch.
http://patchelj.hu/patch/Farming_Simulator_2013_1.3_patch
-
A demo letölthető a feljebb megtalálható linkről. Ha megtetszik a játék, el kell sétálni megvenni! Nem olyan drága! Ha belegondol az ember, hogy mennyi órát öltek bele a készítők és mennyi óra élényt nyújt neked ez a játék, igazán lehet rá ennyit szánni! -
gabec198 #13713 levágom a füvet azon átmegyek a szárítóval aztán azt adom nekik és megeszik meg a termelékenység is 100%-os a birkáknál, csak elfogy kilépés után a kaja.
gwyon és milyen frissítés oldotta meg a problémád ha tudnál segíteni megköszönném:D -
gwyon #13712 Nálam is volt ilyen gond, hogy kaja kilépés után elfogyott. A frissítés megoldotta a problémát! -
kitt2000 #13711 füvet vagy grass kell adni nekik csak!
Szénát nem lehet adni nekik! -
gabec198 #13710 Az lenne a kérdésem, hogy adok a birkáknak enni szénát, kiírja hogy 6napig elegendő nekik a kaja. Mentem a játékot aztán kilépek és mikor újra belépek már azt írja hogy nincs kaja nekik a vályúban és ennyi idő alatt tuti hogy nem eszik meg.
Szerintetek mivan ilyenkor? -
Ben66 #13708 Sziasztok!
Multihoz keresek egy játékost.
Feltételek:
-legyen meg az Ls 2013.
-normálisan tudj játszani.
-ne okoskodj.
jelentkezés: írj üzenetet.
Üdv Bence! :) -
Próbáljátok ki egy kis földön: Szántás, Borona, Trágya, Vetés, Műtrágya Permetezés és Aratás figyeld meg h mennyi a termés utána csak szántást végezz meg vetést meg permetezést és megláthatod h ugyan annyi lesz a termés :D Jahh és a permetezés, műtrágyázás, trágyázások ugyan az az eredményt hozzák ;) -
AXmen #13706 Kedvenc képem:
-
Ander76 #13705 Szerintetek melyik trágyázás a leghatékonyabb?
Én most jelenleg a műtrágyát használom, mert az a leggyorsabb. -
Ls 2011 hez manitou mlt 730 lsu
-
-
gwyon #13702 Trágyázás: én a folyékonytrágyát tartálykocsival szórtam szét, akkor amikor már zöldelt a vetés. A repcénél három vetésnél 6400-6700 termett. Trágyázást követően 1326-13300 között volt a termés. Szóval jól megdobja. -
helló valaki tudna nekem linkelni egy Volkswagen transportert utánfutóval az ls 2013-ban -
Matetrucker #13700 Szia Fikus!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Igen van 15 tehenem és igazad van ott is van trágya.
-
Fikus #13699 Szia!
Amit te fel szeretnél markolni az nem trágya hanem fűkupac,és azt nem lehet felszedni,a lekaszált füvet ráborítod és pénzt kapsz érte.Trágyát a teheneknél találsz amennyiben vannak teheneid és eteted is őket. -
Mániás #13698 Sziasztok! Légyszi válaszoljatok ha tudtok! A kérdésem az lenne hogy hol lehet állítani hogy egyes gépekre milyen pótot lehessen felakasztani ? A másik kérdésem hogy hol lehet állítani hogy nagyobb sebességgel lehessen szántani ? -
Matetrucker #13697 Szép estét mindenkinek!
Pár napja kezdtem én is ezt a szuper kis játékot.
A játék tesztelése alatt egy kérdés merűlt fel: A kicsi homlokrakodós Deutz-al miért nem lehet a trágyacsomóból markolni ?
Kell esetleg más tartozék a markoláshoz vagy ezzel a géppel nem is lehet trágyát markoni?
Íme egy kép a gépről amikor próbálnám felmarkolni:
A kérdésemre a választ előre is köszönöm!
-
AgrárMezőTsz #13696 -
Ander76 #13695 megtaláltam....köszi:)