24061
  • light001
    Igen,gyorsítottam.Akkor kezdem az elejéről.Köszönöm a segítséget!!!
  • Endre
    szátítsd meg és rendezd sorba, addig nem megy
  • Endre
    későn akartál aratni, gondolom gyorsítottad az időt és
    elszáradt.
    Az ESC gombbal, mint elöttem írták tudod figyelni a kelést, érést, fenn görgesd az ablakot, látod melyik földön mi van épp elvetve és hogy áll a növekedése.

• light001
    Térképen piros színű,"withered".Szótár szerint fonyadt,elszáradt,meghiusult.Mit csináltam rosszul?Most keztem a karriert,tehát se trágyázni,se locsolni nem tudom.
  • kitt2000
    lehet hogy még nem érett meg meg kell nézni a növekedés térképen annak színét!

Esc elmentésnél jobbra vigyed ott lesz a növekedés térkép úgy tudom hogy sötét zöld legyen vagyis betakarításra készen szín kell figyelni a területen!
  • light001
    Szisztok!

Nekem fura problémám akadt az új részben.A farm mögötti szántón,ami alapból a farmhoz jár(térképen 16)a már meglévő búzát le bírom aratni,de amikor már én vetek oda az szépen kikel,meg is nő,de valamiért nem bírom learatni.Találkozozz már valaki hasonlóval?
  • huhuhorgasz
    Helló mindenkinek!

Valakivel előfordult már, hogy a mentett játékát nem lehetett a neten folytatni? Viszont, ha kezdek egy új pályát a neten, akkor simán engedi. a meglévő mentésemet meg nem akarja betölteni az istenért sem, ha neten akarok játszani haverommal. Miért lehet ez?? Valakinek valami ötlete?
  • Jancsika1016
    hát nem tudom miért de nem jön ősze a fü bebálázása se kör se kocka bálázóval hiába forgattam át .
  • kitt2000
    (tractor?teleszkóp)vagy bármely rakodó ami fel veheti a villát!
    Raklapot kell elszállítani egy megadott helyről egy másikba!
    Idő alatt!
    Pénzt kapsz érte ha sikerül ha nem akkor nem kapsz!)
  • Holdpro
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem

állandóan ilyen feladatot ír ki:

Szállítás: Elülső kanál, emelő villával" ez mi akar lenni ?
  • kitt2000
    levágott füvet átforgatod majd rendsodróval rendre szedi majd a bálázás!
    (körbálázó)
  • Jancsika1016
    oké hogy átforgatom de akkor se megy
  • traktorista
    Itt is úgy pattognak a bálák, mint a 2011-ben? Még nem jutottam el a bálázásig. Ott katasztrófa volt a bálákat szállítani, lepotyogtak a kocsiról. Csak az önrakodó bálázó ért valamit.
  • 67 laci
    Elöbb át kell forgatni.
  • Jancsika1016
    hali a levágott füvet hogy lehet bebálázni ?
  • gabec198
    Köszi Dani a segítséget!
    Még annyit szeretnék kérdezni hogy az mind1-e hogy a birkáknak a levágott füvet adom enni vagy azt kiszárítom és a szénát adom nekik enni?
  • VDani1992
    Sziasztok!

gabec198 Szerintem a kockabála előnyösebb, mint a kőrbála. Egyrészt kisebb és jobban tárolható, másrészt géppel össze lehet szedni. A kőrbálát villával elég nehéz felpakolni, és sokkal nagyobb is. Ebben a játékban ezt a kőrbálás dolgot szerintem nagyon elrontották. A villa beleragad a bálába, hozzáragad a bálaszállítóhoz,felborítja, stb. Ezért a kockabálát ajánlom.
  • gabec198
    Hali! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik szalma bálát érdemesebb készíteni. Vagy melyik bálának mi az előnye és hátránya?!
    Köszi előre is
  • Ben66
    Sziasztok.
    Hol tudnám átírni a kultit,hogy olyan legyen min az eke?
  • gogabi79
    Max csak 4.000 ft,és nem valami nagy szám a 2013 seria!.
  • xFreex
    A magyar verzióhoz a magyar patch.

http://patchelj.hu/patch/Farming_Simulator_2013_1.3_patch
  • talloli
    A demo letölthető a feljebb megtalálható linkről. Ha megtetszik a játék, el kell sétálni megvenni! Nem olyan drága! Ha belegondol az ember, hogy mennyi órát öltek bele a készítők és mennyi óra élényt nyújt neked ez a játék, igazán lehet rá ennyit szánni!
  • gabec198
    levágom a füvet azon átmegyek a szárítóval aztán azt adom nekik és megeszik meg a termelékenység is 100%-os a birkáknál, csak elfogy kilépés után a kaja.
    gwyon és milyen frissítés oldotta meg a problémád ha tudnál segíteni megköszönném:D
  • gwyon
    Nálam is volt ilyen gond, hogy kaja kilépés után elfogyott. A frissítés megoldotta a problémát!
  • kitt2000
    füvet vagy grass kell adni nekik csak!
    Szénát nem lehet adni nekik!
  • gabec198
    Az lenne a kérdésem, hogy adok a birkáknak enni szénát, kiírja hogy 6napig elegendő nekik a kaja. Mentem a játékot aztán kilépek és mikor újra belépek már azt írja hogy nincs kaja nekik a vályúban és ennyi idő alatt tuti hogy nem eszik meg.
    Szerintetek mivan ilyenkor?
  • Ben66
    Sziasztok!
    Multihoz keresek egy játékost.
    Feltételek:
    -legyen meg az Ls 2013.
    -normálisan tudj játszani.
    -ne okoskodj.

jelentkezés: írj üzenetet.

Üdv Bence! :)
  • mazsola89
    Próbáljátok ki egy kis földön: Szántás, Borona, Trágya, Vetés, Műtrágya Permetezés és Aratás figyeld meg h mennyi a termés utána csak szántást végezz meg vetést meg permetezést és megláthatod h ugyan annyi lesz a termés :D Jahh és a permetezés, műtrágyázás, trágyázások ugyan az az eredményt hozzák ;)
  • AXmen
    Kedvenc képem:

• Ander76
    Szerintetek melyik trágyázás a leghatékonyabb?
    Én most jelenleg a műtrágyát használom, mert az a leggyorsabb.
  • gogabi79
    Ls 2011 hez manitou mlt 730 lsu
  • gogabi79
  • gwyon
    Trágyázás: én a folyékonytrágyát tartálykocsival szórtam szét, akkor amikor már zöldelt a vetés. A repcénél három vetésnél 6400-6700 termett. Trágyázást követően 1326-13300 között volt a termés. Szóval jól megdobja.
  • tomi151996
    helló valaki tudna nekem linkelni egy Volkswagen transportert utánfutóval az ls 2013-ban
  • Matetrucker
    Szia Fikus!
    Nagyon szépen köszönöm a választ!
    Igen van 15 tehenem és igazad van ott is van trágya.
  • Fikus
    Szia!
    Amit te fel szeretnél markolni az nem trágya hanem fűkupac,és azt nem lehet felszedni,a lekaszált füvet ráborítod és pénzt kapsz érte.Trágyát a teheneknél találsz amennyiben vannak teheneid és eteted is őket.
  • Mániás
    Sziasztok! Légyszi válaszoljatok ha tudtok! A kérdésem az lenne hogy hol lehet állítani hogy egyes gépekre milyen pótot lehessen felakasztani ? A másik kérdésem hogy hol lehet állítani hogy nagyobb sebességgel lehessen szántani ?
  • Matetrucker
    Szép estét mindenkinek!

Pár napja kezdtem én is ezt a szuper kis játékot.
    A játék tesztelése alatt egy kérdés merűlt fel: A kicsi homlokrakodós Deutz-al miért nem lehet a trágyacsomóból markolni ?
    Kell esetleg más tartozék a markoláshoz vagy ezzel a géppel nem is lehet trágyát markoni?
    Íme egy kép a gépről amikor próbálnám felmarkolni:

A kérdésemre a választ előre is köszönöm!
  • AgrárMezőTsz
  • Ander76
    megtaláltam....köszi:)