24061
  • Dodge Ram
    Abban tudnál-e segíteni, hogy a 2011-es kiegészítőket, hogyan lehet átrakni a 2013-ba. Hallottam róla, hogy átlehet tenni őket, és ott van is egy kombájnom amivel füvet nyírtam akkor azt áttenném ebbe a játékba.
  • Dodge Ram
    Én erről a képről gondoltam, hogy a kombájn simán is tud füvet nyírni.
    Krone BIG X V12 Cargo
  • endy papp
    Na megtaláltam azt a pótot amit a fűnyíró után tudsz akasztani és rendsodró is van rajt.
    Én ezt használom mindig elég jó a kapacitása nem drága és a szalmát is ezzel szedem össze.
    Rendsodrós fügyűjtő pót
  • endy papp
    Na csak nem akar össze jönni.
    fűnyírók..
    De több más oldalon is talál hasonlókat ami neked megfelel.
  • endy papp
    Bocs a kép lemaradt.
    Fűnyírók....
  • endy papp
    Nos szerintem nincs olyan funkció ahol ki lehet kapcsolni.
    Ha füvet akarsz vele nyírni akkor előre olyan(annak megfelelő,fűhöz való) vágóasztalt teszel fel.
    De ez nem fog füvet készíteni,mivel a gép(kombájn)szecskáz,és legjobb tudomásom szerint nem tudja úgy lenyírni a füvet hogy azt fűként tudd használni.
    Legalább is amit én próbáltam az nem tudott ,pedig párat megpróbáltam.
    Erre találták ki a fűnyírót.
    Ha van elég pénzed akkor ezt ajánlanám,mert ez után lehet akasztani pótot ,sőt akát olyatis tudsz ami teljes szélességében(kombájn vágószélesség) összeszedi a füvet,mivel van rendsodró az elején.

• Dodge Ram
    Sziasztok!
    - A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a 13-as játékban van-e olyan kombájn amiben csak simán füvet lehet nyírni?
    - Van-e gomb ami kikapcsolja a szecskázó funkciót?
    (Több képen is látom hogy a Krone Big X V12-es Silókombájn siló helyett sima füvet gyűjt a tartályába.)
    Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • endy papp
    Ja bocs nem tudtam hogy ilyen gépeid eszközeid nincsenek.
    Írhattad volna hogy mi a helyzet.
    Nekem már régebbről vannak,mivel több féle multi map-ot kipróbáltam és azokkal volt,vagy ha meg nem,utána kerestem ennek annak ami nekem megfelelőnek tűnt.
    Nem minden maphoz csatolnak mindenféle gépet eszközt,nekem speciel mindenem megvolt már régebbről ,azokon kívül amiket adott a link.
    Most így hirtelen nem tudok linkeket küldeni,mert több helyről szedegettem össze az idők folyamán.
    Az LS3013.com,FS portál,2013 mods/ls mods és a Modhoster.com oldalakon minden hozzá valót megtalálsz ízlésednek megfelelőt,csak keresgélni kell.

Ha jól emlékszem ehhez a maphoz is voltak +ba gépek.
    Hasonlókat vagy ilyeneket keress mint a képeken.
    Fruechteparadies v 2.0
  • Foxy0
    Az rendben van hogy van hozzá pót pack de mivel arasak,vessek? van egy kombájnom ami viszi a paradicsomot,uborkát de még nagyon kezdegleges(nincs animálva semi meg kicsi az asztala mert át let rakva 09-ből aszem régiek voltak a scriptek)
  • zolcsika080104
    persze maga a város a kis házak az egész map olyan hangulatos meg valósághű az meg hogy a gyárak ott vannak amiben lehet ügyködni az nagyon nagyot dob rajta + ban
  • endy papp
    Örülök neki ,hogy tetszik ,hasonlóan vagyok vele én is.
    Azért is ajánlottam a múltkorában hogy próbáld ki.....ezek szerint hasonló az ízlésünk....ha neked is ennyire bejött
  • zolcsika080104
    ja ok akkor nagyon jó tényleg a map rendezettsége szépsége és a gyárak tényleg eddig nagyon tetszik nagyon tuti
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Köszi tudom..... de már rég használom......
    Ami még jó benne ,hogy indulásnál vagy ha pénz szűkében vagy jól jön egy kis extra kölcsön persze jó kis kamat fejében.
    Én először felvettem 3 misit ,majd 3 nap alatt kitermeltem ,vissza fizettem mindet,igaz minden 0-24 órában levont 80 ezret kamatra de ennyit megért bőven....
  • zolcsika080104
    Szia Endy!

A modok között van egy bankofhagenstedt nevű link betettem a simulatorba.és az end gomb megnyomásával bejön egy tuti új pda ahol a földet még el is adhatod...
  • zolcsika080104
    traktorral már voltam tetőn.de ez aranyos nagyon,unatkozott lenn!:D
  • endy papp
    Bocs a kép lemaradt...
    Bárány a tetőn.....
  • endy papp
    Na ja abban én is.... talán bővítik pár növénnyel állattal,de így is elég klafa.
    Egy érdekes kép.... még utána le is jött a tetőről és ment tovább

• endy papp
    Picit lejjebb írtam a linket,de semmi gond beteszem megint.
    Itt találod a szükséges eszközöket,pót, egyéb, stb....
    Szüséges módok a Tripla farming maphoz.
  • zolcsika080104
    modokat lentebb linkelt endy.ottlesz a leírásban a szövegben pár link .azok a modok
  • zolcsika080104
    nagyon kössz .tényleg sajnos hátha továbbfejlesztik kicsit reménykedem benne .
  • endy papp
    Igen az a lényege,hogy nagyon lelassul.
    Bocs ha picit túl szájbarágósan írtam le....
    De gondoltam talán jobban érthető lesz,lehet hogy túlmagyaráztam.

Na igen azt én is el tudnám képzelni,ahogy írtad abban a formában,de szerintem olyat senki nem fog nekünk készíteni...sajnos
  • Foxy0
    mod packot honan szedek?
  • zolcsika080104
    ok szóval a bug lényege az hogy nagyon le fog lassulni.Nagyon jó az így a landwirdschaft map ilyen igényességgel meg üzemmekkelahol minden növényből lesz valami... ez, azaz egy ilyen map 1000 % os lenne
  • endy papp
    Bocs... csak délután kihasználtam a jó időt és kinn voltam a természetben....
    De látom azért rá jöttél időközbe.
    Mellesleg nagyon csípem (talán az egészben ezt szeretem a legjobban)amikor nekem kell megkeresni ,rájönni (egy adott új mapon)mi merre meddig ,imádom felfedezni a dolgokat ....és működésüket,de ez csak egyéni vélemény.
    Ha majd a konzerv üzembe mész a kész konzervekért akkor arra különösen figyelj hogy előtte.....mielőtt betöltöd a mapot a főmenüben,minden graf beállítást levegyél 0-ra low-ra mert különben nem tudsz menni még pár métert se,annyira leesik az fps -5-rehogy ihaj.......
    Ja igen és még így se (min graf beállításokkal) töltsd(rakd) tele a pótot max 40-50%-ba rakd meg.
    Csupán jó tanács.... mert sajna ez a nagy bug vagy nevezzük aminek akarjuk benne maradt.
    De mihelyt lepakolja a konzerveket megszűnnek a gondok a vissza úton.
    Nem olyan nagy nyűg ,mert ahogy megfigyeltem a konzerv termelődik a leglassabban.
    Így nem kell sokszor eljátszani ezt, nálam eddig kb 2-3x kellett vele tökölnöm,pedig ,már benne van 78 óra....
    Aztán lehet nálad nem lesz ilyen gond ,de jobb ha odafigyelsz rá....
  • zolcsika080104
    közben rájöttem a lényegére a sörnek a konzervnek is ez a mottója akkor.Szóval amit Endy linkelt a maphoz modot abban van két pót egy nyitott egy zárt + nyerges vontató.A komló alandhandelben van ott kell megvenni.El kell vinni a sörüzembe és akkor gyártódik a sör.ugyanez a pót veszi fel a kész rekeszeket amit másutt több helyen is le lehet adni.
  • Foxy0
    Na én is kedvet kaptam hogy meg lessem a mapot.Belle teszek 10 órát asztán jön a vélemény!
  • zolcsika080104
    A komlóvétel még nem világos nekem .Nem találom a helyet és az eszköz pedig valamelyik pót lesz?asszem a pótból jött le vagy 3 is.A sör és betonos meg 3 piros nyitott.
  • zolcsika080104
    ok köszönöm nagyon remélem ezt a simulatort fogják még bővíteni fejlesztgetni.eddig ez a map a legtutibb nekem is
  • endy papp
    Na igen mert több helyről is le lehet tölteni de nem mindenhol írják le részletesen milyen eszközök kellenek hozzá.
    A map nem adja hozzá a a megfelelő pótokat a sörhöz,van 2 féle is egy zárt és egy nyitott,ami a betonhoz is jó.
    A zárt az kell a péküzemhez és a konzervhez és természetesen a sörhöz,komlóhoz.
    Ja igen, van egy piros 40000L,kisebb ami kelleni fog az almához ,no és csak azzal tudsz kavicsot szállítani,elég sok pótom van (van amelyik írja a kavicsot is de mégse tölti meg) csak ezt tudja használni,de nincs vele gond teljesen elég és jó.
    Na megtaláltam!!!!!!! itt konkrétan írja mik is kellenek hozzá ,ezt nézd át ha ezekből valami nincs neked azokat töltsd le.
    No és a mapról is ír pár sort....
    Map Kiegészítők!!!!
    Kérdezz bátran ha valami nem kerek szívesen segítek....
    Jó játékot..... azért majd ha jobban belemerülsz kíváncsi leszek a tapasztalatodra benyomásaidra hogy és mennyire tetszik.
    Nekem nagyon bejött.
  • zolcsika080104
    ja és még annyit kérdeznék hogy a kész italok mint sör vagy ilyesmi leadásához nem igényel a map olyan eszközt vagy bármit ami nekem nincs meg?mivel ehhez a maphoz nem volt mellékelve semmi.
  • zolcsika080104
    köszönöm nekem is ugyanezek miatt tetszik,meg az hogy szép barátságos map és szépem szerkesztett igényes nagyon.
  • endy papp
    Köszi akkor talán teszek egy próbát,de nem biztos.
  • endy papp
    Szia Zolcsika....
    Bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz már eléggé sok van benne eddig 75 óra...DDD
    Igen van sör gyár,konzerv üzem (de ott van egy nagy bug ha oda érsz írj majd megírom mit kell csinálni hogy működjön viszonylag rendesen a leadás),pék üzem,beton gyár(ehhez kapcsolódóan kavics homok bánya),manuális tej szállítás,alma termesztés.
    Gondolom az állatok azok világosak.
    Vissza térve az almára(nem kell megvenni) itt is mint minden üzemben-gyárban,van 3 hely ahova a megfelelő anyagot,almánál híg trágya, szerves trágya,és víz kell ,fel kell töltened a készletet a megfelelő helyen, az alma fák mellett van,ahogy a leadó hely is,(az a kisebbik bódé) oda kell állnod és megtölti automatikusan a megfelelő pótot de mindenhol figyelni kell hogy a megfelelő anyagok meg legyenek.
    Különben nem termelődik.
    Az alma is jó pénz és elég hamar termelődik,ahogy a sör is és a beton.
    Komlót(hopfen) nem tudsz-kell termeszteni csak venni a sörgyár melletti leadónál,árpa,víz és dől a finom nedű.
    A többinél is ez a helyzet de nem olyan bonyolult szerintem rá fogsz jönni .
    Azért tetszett meg mert nagyon össze tett minden mindennel össze függ,nem olyan nagy és nem is kicsi,tetszik az elrendezés.
    További jó játékot,bármi nem világos síkíts
  • zolcsika080104
    én feltettem a 2.1 et és minden ugynúgy működik.a triplemap is remekül fut.
  • endy papp
    Azt lehet tudni hogy az eddigi módok működni fognak é az új pach-al is mert nem szívesen futnék zsákutcába ,inkább nem rakom fel jó így is,főleg ha szétcsesz minden eddigit.
    Kösz a válaszokat.
  • zolcsika080104
    Szia Endy próbálgatom a mapot amit ajánlottál azért csak most mert előbb még rá akartam unni az előzőre.Ez a map nagyon érdekes ha jól látom sör van benne meg apple azaz alma de azt nekem kell megkeverni vagy hogyan kell értelmezni?
  • kjhun
    Kijött a 2.1-es patch.

Link
  • xFreex
    Itt az összes javítás. A leírás után a zárójelben, hogy melyik verziótól.
  • traktorista
    Nagyon régen nem játszottam már a játékkal, most újra feltelepítettem(FS2013), kiestem a gyakorlatból. Észrevettem, hogy van 2.0-ás patch is hozzá. Milyen jelentős újításokat hozott ez a patch?
  • joceruza
    Minden OK! Közben betettem a "side mirror" nevezetű modot és az kavart be.....