24056
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos nem egy nagy durranás.
    A gyümölcskertben leszeded a gyümiket,(alá állsz póttal és rakja rá,mindig látod mennyi van a fán)elviszed a joghurt üzembe a tejüzem mellett van közvetlen,mindegyikből kell vinned és termelődik a joghurt és ennyi.
    Amikor akarod leadod,de a nagy depó lerakóba ne vidd tárolásra mert még a többszöri javítás ellenére is bugos,így nem tudod onnan kivenni ha beviszed.
    Mellesleg ha már félig van a pót ez is akad mint állat(már mint a játék) akár csak a konzervüzemnél a konzerv.

Ezt a mapot nézted amit ajánlottam?????
    SuedhemmernMap
    Szerintem nagyon jó és hangulatos érdemes kipróbálni.
  • zolcsika080104
    hALI!

Szóval maradok egyenlőre a tripla mapnál.Csak a joghort készítés nem megy nekem azt hogyan kell? mert még csak lövésem sincs hol és hogyan készül .
  • endy papp
    Ez tetszett amit írtál
    Van még több ilyen jellegű map is majd ha megnéztem valamelyiket és tetszetős akkor szólok és linkelem.
  • zolcsika080104
    Szia!

Ki fogsz nevetni töröltem a mapot.mert volt benne egy kút a fedele félig nyitva beton kör kút.Pont mint a körben bakker.Odaszarnék ha játék közben kimászik belőle nekem valami.Pedig a textúra nagyon igazi tele mindenféle fűvel bokorral gazzal nagyon természetes.csak az a kút ne lenne benne.
  • Endre
    köszi, ez a verzió müködik
  • endy papp
    Ha erre gondolsz,akkor igen.
    Permetezős helikopter
    Nekem működik sőt permetez is.
    Kontrolerrel is működik.
    Innen töltsd le csomagold ki mert több minden is van benne(zip pack) és mindet másold be ,szerintem működnie kell.
  • endy papp
    Köszi.
    Ezt is letöltöttem kipróbáltam.....igazából tegnap találtam egyet amin több különböző növény is van az alapokon kívül de még nem volt időm ránézni.
    Azét majd erről írjál pár sort milyen is ,ha már többet mentél rajt.
  • Endre
    valaki repült már a Kamovval? nyomkodok mindent és nem repül, pedig láttam vidit róla, ott ment.
  • zolcsika080104
    ez az:

favágós map
  • endy papp
    Hi.
    Majd linkeld be melyik de szerintem én is letöltöttem ,de azért írd be.
    Már nem, ráuntam picit,még az előző verziót amiben nem voltak gyümölcsök azt elég sokat toltam.
    No meg itt a foci VB is,no meg a nyár....a meló is elég sok mostanában ami nem baj, így elég kevés az időm farmozni.
    Mostanában ezt a mapot fogom tolni(ha lesz időm) nekem tetszik és már feltérképeztem,eléggé.
    SüdhemmernMap
    Ezekkel a favágós mapokkal az a bajom hogy amennyi modom van benn a játékban el sem indulnak valamelyik mód "megfekszi a hasát".
    Ahhoz meg nincs kedvem hogy egyenként a 4,5 GB-ot böngésszem melyik is a ludas....

• marko37
    A forest mód ot bármelyik map hoz tudjátok használni mert elhelyezhető fűrész üzem és forgácsfeldolgozó /bio heap plan/ van benne.A fákat bárhova lehet ültetni nem kell a szántóöldre.
  • zolcsika080104
    köszönöm!

Endy van az fs portálon valami forest map a legújabbak közt tegnapelőtt tették fel csak ki kell csomagolni mert rar.Möst töltöm.valami olyasmit ír hogy deszkaüzem van benne meg direkt hely az erőknek ilyesmi.a triplemap hogy tetszik még azt csinálod?
  • endy papp
    Parancsolj
    Pót a forgácshoz

Egy másik ha a rönkhöz kell,egy nagyobb mint ami van.
    Rönkszállító.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

A forest modban az aprítógép a mellékelt videóban egy pótkocsiba aprítja a forgácsot.Erről a forgácsszállító pótról tudna adni valaki egy linket?

nagyon köszönöm a segítséget!
  • roby2011
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy 2.1-es patch-hez van valakinek serial-ja?
  • Endre
    és ráadásul angolul van hál' Istennek, nem kell a német szótárral bajlódnom
  • Endre
    köszi, valóban.
  • jutiput
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy a fatörzseket hogy lehet rögzíteni a trélerre, mert szállításkor szépen lecsúszkálnak! Köszi, ha tudja valaki! Üdv.
  • fbandy72
    Ebben Idézet
    A mapp nincs benne, de bármely mappon tudsz vele erdővel gazdálkodni, de a fakitermelő gépek és épületek vannak benne.
  • Endre
    Elnéztem a dátumot, az Endy féle az utolsó. Letöltöttem a Forest modot, kivettem mindent a mod mappából, betettem ezt és semmi, Hagenstadt van és semmi más. Kicsomiztam, úgy sem volt változás.
  • zolcsika080104
    szia!

nem mellékeltél semmilyen linket...

Miben van benne????????
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ebbe benne vannak a gépek, épületek is és akár az alap térképen is lehet fát termelni vele.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Most ehhez a fakitermelés modhoz valami külön map kell?
    S ha igen akkor belinkelnéd nekem?plusssz pár gépet is ne kelljen keresgélnem ha megkérhetlek .
  • joceruza
    Ha valakit érdekelne:
    Forst mod
  • zolcsika080104
    sziasztok!

Erről a mapról adnál nekem egy linket nekem még az Endy mapja van meg a triple 3.1 .Előre is köszönöm....
  • Endre
    oksa, utána néztem a Gülle kelle nekem a Mist trágya az rendben is van a Gülle a folyékony trágya, a trágyaszóró nem pakol ott ki, most keresek folyékony trágyszállítót. Lassan belejövök a módok használatába csak azt nem értem, ha van egy térkép számtalan lehetőséggel, miért úgy kell összevadászni az ezeket megvalósító eszközöket? Nem lenne egyszerübb csatolni egy linket , oszt jónapot Most látom van egy javítás a triple maphoz, egy újabb verzió, na letöltöm és kezdem elölről, már egy hete ezt csinálom, de lassan képbe kerülök
  • Endre
    Hilfe! Az almáskertben mi a harmadik anyag ami kell? Mist a szótár szerint pára, vittem folyékony trágyát, nem jó. Mi a fene a Mist?
  • Endre
    köszi, próba.
  • jutiput
    A fűrészgép előtti rakodó területre ráviszed a fatörzseket , majdnem 500 eurót kapsz érte. Én kiszedtem a homlokrakodóval a kalodából a törzseket és egyenként odavittem és összelehet szedni egy kis pénzt! Azt nem mondom, hogy nem babra munka, de el lehet vele lenni egy darabig! Sok idő és ügyesség kell hozzá, de lehet pénzt csinálni a fatörzsekből! Persze a nagy markoló géppel és faszállító trélerrel hamarabb megy!
  • Endre
    oksa csak mivel gépem volt, szállítóeszköz is, gondoltam megpróbálom, ha nem hát nem
  • endy papp
    Ebben a mapban nincs fa mód így nem is tud igazán mit kezdeni vele.
    Legalább is én nem találkoztam olyan lehetőséggel ami működő képessé tenné.
    Azok a deszkák csak dísz objektumok szerintem.
    Várd ki a 2015 októberi megjelenését ott majd "átmehetsz" favágóba
    Vagy keress olyan mapot amiben működik ez az opció.....
  • Endre
    Csináltam fát, felszedtem, hova kell raknom? Ahol a tehenészetnél a fűrészelt deszkák vannak oda gondoltam, de nem tudom lerakni csak szétszórom. A másik, az áruk között nincs deszka. ?
  • endy papp
    Ezt a felállást még nem próbáltam...
  • Endre
    A kérdésem törölve. Lányos zavaromban kimentem aratni egy "meztelen" géppel, asztal nélkül
  • Endre
    Újabb gondom támadt:) A Ropa paradicsom-uborka kombájnt hogy lehet munkára bírni? Világításon kívül mást nem tudok kapcsolni rajta.
  • Carl Davies
    Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az Ursus bálázónál hol tudnám átírni azt, hogy milyen gyorsan teljen?
  • tomi161996
    Helló tudtok ajánlani egy jó mapot multizáshoz (kicsit falusi legyen és sok földel és nagy farmmal hogy a gépek elférjenek)!! ? :O Válaszokat előre is köszönöm :D
  • zolcsika080104
    Sziasztok !

Én a historihoz vettem egy graf kártyát azután nem szagatott de játszhatatlan nem fordul a kamera nem látod mit csinálsz stb rengeteg telis tele hibával.
  • traktorista
    Ez a dinamikus talaj ugyan megvan az agrar simulatorban, és tényleg nagyon jó, ahogy elakad néha a gép, megnyeklik, szenved, ez teszi igazán élvezetessé a játékot. Nekem megvan az agrar simuator historical farming, de egyszerűen játszhatatlan a szaggatása miatt. Erősebb gépen is próbáltam, ott is reménytelen, pedig nagyon eredeti az elgondolás. És valóban, jó lenne még, ha sérülnének a gépek, ha már szimulátor. Akkor lenne csak igazán kihívás, javítások pénzért történnének. Azért mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi fog kijönni ősszel.
  • Balázs 17
    egy átgondolt gazdaság és vmi cél a játékban, nekem ennyi elég lenne :)
    mret most annyi hogy veszel új földet és kész... egy idő után megvan a gép park amit akartál és ennyi volt a játék... :)