24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Sziasztok!
Pótkocsit én ezt használom, most ez az újabb változat már az erdészeti módal is használható: Kroeger HKD 302 Multifruit
Hagyma,répa aratásra meg ez:Grimme Maxtror multifruit -
karipapa #16154 hali.
valaki legyenszives linkeljen be nekem 1 pótót amivel tudok zabot,napra,tönköly,répa,hagyma,köles,rozs,pelyvát meg ilyeneket szálítani megy 1 kombájnt amivel a répát meg a hagymát ki tudom szedni .
Köszi -
Még annyit hozzátennék az e-bay on jóval olcsóban lehet venni steam játékkódot, mint magán a steamen. Ráadásul még működnek is, én még nem csalódtam. -
Nem értem a problémát
Nekem nagyon sok Steames játékom van, ha másik gépen lépek be a Steambe vagy újratelepítem valamelyik gépet és belépek, azonnal felsorolja a megvett játékok listáját és közli, nincs telepítve, megtegye? Rábökök, hogy persze és már tölti is le meg az aktuális frissítéseket hozzá. Szerintem mindegyik már 5 nél többször volt újrarakva.
-
Sziasztok!
Hát az lehet hogy úgy vannak vele vegyék meg az újabb játékot, meg ezek a "dlc"-el is csak variálnak hogy veszegesd meg külön-külön aztán ha újra telepíted akkor meg nyavalyog a kódokkal. Meg én ezt sem tartom korrektnek, hogy ha veszel egy új gépet vagy többször újra telepíted akkor lejár, hát jól van hogy "olcsó" de ha egyszer megveszek valamit egy áron amit nem én szabtam meg hogy ilyen alacsony akkor miért nem telepíthetem 10 év múlva is akár 100. jára. (most akkor megvettem vagy csak béreltem?) -
Az alapjátékot talán engedi 5-nél többször is, de én eredeti dvd-vel(576-os fs2011) jártam úgy, hogy ezt írta ki a dlc kódjára: "online activation limit exceeded" -
A Steam az olyan mint az 576 csak ott nem kézzelfogható DVD tokot kapsz hanem egy letöltő linket és egy kódot Emailben, az 576-ost azt annyiszor telepíted ahányszor akarod. -
zolcsika080104 #16148 576 webshopon rendeltem tavaly azzal mi a szitu vagy mi az a steam? -
Sziasztok!
Csak ha a Steam-en vásároltad akkor lehet 5-ször, ha a Tesco-ba vagy máshol akkor nem számít. De a Steam-től is lehet kérni új széria számot ha lejárt az 5 lehetőség, Én így tudom :) -
zolcsika080104 #16146 TÖRÖLTEM a mappát a mentéseket modokat visszaraktam.kért aktiválási kódot,a trófeák sikeresen törlődtek.Tehát gyerekek ha újra kell raknom a gépet és úgy telepítem vissza a játékot akkor ezt nax 5 ször lehet megtenni?Ha igen ez akkor is 3 évente 15 év ha jól számolok .15 évente meg ki lehet bírni egy lemezt ha ugyan már akkor nem gondolatátvitellel fogunk gamerkedni. -
Szia!
Valóban az egér gombokat kell használni, mégpedig úgy, hogy egyszerre kell nyomni a jobb és bal gombot és közben előre, hátra tologatva az egeret, nyílik vagy záródik a rönk fogó , ha pedig forgatni akarod, akkor a két gombot egyszerre nyomva, jobbra vagy balra kell mozgatni az egeret!Üdv.
-
Sziasztok!
Az egér gombokkal, a forgatást is csak nehéz rájönni. Jobb és Bal egérgomb nyomva tartva közben forgatni az egeret. -
rokshow #16143 Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a rönkfogót melyik gombbal kell forgatni???? Illetve hogy a rönköt melyikkel fel venni illetve lerakni???? Előre is köszönöm -
Dévid112 #16142 Estét!
Farming Simulator 2013 | Búza aratás
-
Gábor 1992 #16141 Üdv Mindenkinek.2013 Farming Simulátor-hoz honnan tudok valami jó Mapot le hozni? -
Nem egyszeri telepítős, talán 5 alkalmat is engedélyez. Ha nincs újratelepítve az operációs rendszer, akkor lehet telepítgetni. Inkább akkor van baj, ha az ember alkatrészeket cserél a gépében és újra kell rakni mindent. De ahogy én tapasztaltam ez csak a DLC-re vonatkozik, az alapjátékot fel engedi tenni továbbra is. -
xFreex #16139 Ha nem véglegesen törlöd, akkor a lomtárból még vissza tudod helyezni, ha esetleg nem engedné újra aktiválni.
Nekem nem rémlik ilyen egyszer használatos kulcs. Bár lehet, mert mióta felraktam én nem töröltem. -
zolcsika080104 #16138 Szia!
vává akkor előbb ugye kiszedem a modokat esetleg a savegame backitapot mert az csak egy dott játékra vonatkozik nem az egész játékmenetre ahol vannak ezeka trófeák mert a trófea az bármelyik mentésből az újakban is ha újat kezdek is él.Szóval ebben az esetben nem tudom mio lesz ha mindet törlöm mert ezt a főmappát nem telepítéskor teszi rá a gép?Ha törlöm nem lesz gond?Plussz írta valaki hogy újrarakás után nem fogadta el másodjára a szériált.Mintha a dobozos lemez csak egysszer telepíthetős lenne valahol itt olvastam.Ez igaz lenne? -
xFreex #16137 Töröld a dokumentumok/mygames/farmingsimulator2013 mappát.
Igaz, hogy indításkor először újra kéri majd a Serialt, de a problémát is megloldja.
-
zolcsika080104 #16136 sZIASZTOK!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet a játék újratelepítése nélkül az aratókirály meg patkő meg az ilyen meglévőket törölni ?Hol és mit kell átírni hozzá? -
endy papp #16135 Köszi, de annyira nem érdekes a mostani mapnál,amit használok. -
laca412 #16134 Erre viszont lehet, hogy tudom a megoldást.
4:40-töl
http://www.youtube.com/watch?v=VSrFS01YL7c -
endy papp #16133 A minap írtam hogy, egy-két dolgot én is megpiszkáltam már,egy adott mapon.
De ez még nem jelenti hogy, értek is hozzá,főleg nem ahhoz amit kérdeztél.
Így sajna de nem tudom a válasz
,hülyeséget meg nem mondok,azt bárki tud.....
Mellesleg egy érdekességet azért mégis írok ami tény ,mert kipróbáltam.
Pl,ha egy fát,vagy többet is kitöröltem vizuálisan már nem láttam de azért még ott maradt és beleakadtam.
Ennél fogva gondolom még máshol is meg kell piszkálni ,hogy teljesem eltűnjön,gondolom igaz ez arra is amit kérdeztél.
De igazából ez már csak feltételezés részemről,mondom annyira nem értek hozzá....
-
laca412 #16132 Igen, így már ok! 
Viszont még egy dolgot szeretnék kérdezni.Ha egy adott terület 4 féle texturája közül az egyiket ki szeretném cserélni, azt meg lehet oldani?
Pl. sziklát aszfaltra.Hiába töröltem ki az összes sziklát, még 1%-ot mutat mindíg. -
endy papp #16131 Lényeg hogy rájöttél és megy rendesen.
-
laca412 #16130 Mekkora hülye vagyok!El volt állítva a kamera! -
karipapa #16129 néztem a neten 2 modot,1 a portálon a gép és gumikopást mutatja de nem engedi leszedni arról az oldalról meg ott van a seed and fertilizer storage de az sem jön le.tudna esetleg valaki adni nekem 1 linket ami mükszik?köszi -
karipapa #16128 köszi.
esetleg MTZ vagy Zetor -t nem tudsz?
Köszi előre is -
n0tr3adY #16127 A gépben van benne. Csak MR-es gépekkel működik az elkaparás, amiben a szántás mód (Ploughspec) mellett szerepel a fallingwheels.lua is beágyazva.
Ebben benne van:
http://www.ulozto.net/xPAE164M/mrraba300-sarga-zip?_fid=epps
-
karipapa #16126 http://www.youtube.com/watch?v=tjY3zvdcqYQ
Ezt a linket légyszi nézzétek meg.az a traktor miatt van vagy a map miatt hogy elássa magát.
mert nekem is van mr gép a játékba meg map is de nem csinálja ezt.
az mr map/hungarikumv6/miért más mint a többi?
mert a gépeknál rájöttem hogy az adott sújt viszi csak el.de a map miben más?
köszi -
karipapa #16125 Hali fiuk.
Nem tudna nekem valalki 1 olyan térképet belinkelni amin van műtrágyadepó?vagyis hogy tudom géppel rakni a szórót.köszi.
/u.i.:ha dombos térkép lenne az lenne a legjobb.de a másik is jó ha van benne ez a depó.köszi -
laca412 #16124 Ezeket egyiket sem nyitja meg:
http://www.modhoster.com/mods/hagensted-modified-2013
http://www.modhoster.com/mods/hagenstedt-deluxe
http://www.modhoster.com/mods/herrenhausen
http://www.modhoster.com/mods/holzhausen-forst-und-landwirtschaft
De próbáltam még többet is.
Ezzel viszont működik és a játékban lévő alap map-al is.
http://www.modhoster.com/mods/alpental-green-forest -
endy papp #16123 Igazából ha azokat kipróbáltad és nem nyitja meg velük sem az adott mapot.
Akkor próbálj meg egy másik mapot hogy egyáltalán azt megnyitja é.
Idáig amit használok 5.5.1-et,mindig megnyitotta,amit szerettem volna,mind egy hogy map vagy objektum volt,így nincs ötletem hogy nálad mi okozhat problémát.
Írd le melyik map az írd be ide a linket és akkor én is letöltöm kipróbálom hogy működik é,nálam. -
laca412 #16122 A szerkesztésről találtam rengeteget, meg leírást is.De konkrétan ezzel kapcsolatban sajnos semmit.Az a baj, hogy azt sem tudom biztosan, hogy miért nem látható.Gondolom valamilyen módon le vannak védve.
Milyen kulcsszavakkal keressek rá?
Egyébként 5.5.1, 5.5.2, 5.0.3 32/64bit, kipróbáltam mindegyikkel.
A szóban forgó map az 5.5.1 x64-el készült, azt megnéztem. -
endy papp #16121 A neten több vidit is találsz róla,magyart is.
Mellesleg nem egyszerű feladat,legalább is nekem,de azért már volt hogy sikerrel belepiszkáltam ebbe abba.
Próbálj újabb verziót letölteni a GE-ből talán azzal majd működni fog.
Én az 5.5.1-et használom. -
endy papp #16120 Ennek örülök. 
Tudod hogy csak is jókat ajánlok neked....
Bármi kérdés van csak sikíts
-
zolcsika080104 #16119 megvan működik szépen.A map tényleg élvezetes leköt. -
laca412 #16118 Ha egy letöltött map-ot szeretnék átszerkeszteni a ge-vel, hogy tudom megoldani?
A scenegraph-ban ott vannak az elemek, de szürke a kép helye. -
endy papp #16117 Itt egy másik kink az alfala cloverre.
Alfala clover Combine
Ez tuti műkszik kipróbáltam.
-
hát akkor a fene sem érti, amit küldtél multi trailert az is 9- es
és műxik