24056
  • LeWyTy
    Most ezt összekeverik a woodcutter simulatorral?
  • Hungarykum

• zolcsika080104
    ok köszi elnézést a kérdésért tényleg ..
  • Martinez01
    Üdv! Benne van a bannerban, hogy megjelenés 2014 október :)
    Tehát még nem lehet kapni ^^
  • Hungarykum
    ETS2 magyar mapba?
  • JoopZzz
    Hi:) Egy jó barátom gépe,én meg a skint próbálom igazgatni rajta.:D Mondjuk fene tudja,valahogy nekem is tetszik,pedig vannak jó cuccaim..:) ha gondolod szólok az érdekedben! Neved ismerős ,alighanem még 08-ból..:V (hozok majd még képet)
  • gumikacsa
    Szép!

Nem akarod megosztani velem a 3d modell (nem játékba, egész másra kellene)?
  • JoopZzz

• zolcsika080104
    Hi!

Még nem lehet kapni a 2015 öset sehol ugye?
  • endy papp
    Naná, mert ez az életből való nem a játékból.
    Látszik még az is hogy vakuval csinálták a képet.
    Az még odébb van mikor ilyen kép köszön vissza a játékból,de reméljük a 15 már szebb lesz az elődjeinél.
  • zolcsika080104
    ez nem a 2013 as szimulátor vagy mégis?túl jó a grafika
  • JoopZzz
  • xFreex
    Akkor lehet, hogy nálam is úgy volt, a pontos helyére nem emlékszem, mert már régen kezdtem új játékot. Ami rémlik, hogy a kicsi zöldekből 3 szét van szórva.
  • zolcsika080104
    oksza nekem is így van .csak a kicsi piros a kék kulti előtt van a zöld a vetőgép előtt az ake előtt semmi érdekes
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.09.14. 18:43:11
  • xFreex
    Alap mapon olyan mód nélkül ami belepiszkálna 2 fajta kistraki van amin nincs kabin. Régi pici zöld amiböl 4 van saját tulajdonban az elején + egy kicsi piros ami új. Ez van az eke elött. Nálam. Patch 2.0
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

legyen szíves valaki nézze már meg nekem hogy amikor az alap mapon új játékot kezd akkor induláskor az eke előtt van neki kistraktor és a boltban hány féle kistraki van?olyan mintha nekem eltűnt volna belőle pedig alapból benne van.Előre is köszönöm....
  • joceruza
    Ez eddig mind szép és jó,de miért nem fordul rendesen néhány utána akasztott eszköz? Mint például ezek a permetezők. A másik Fendt-nél nincs ez a probléma....
  • zolcsika080104
    ok én is egész régóta tolom.ez a fendt traki nekem is megvan kb 8 típus mod relistic is van
  • joceruza
    Helló! Igen! Valami rémlik. Ha tudok,segítek bármiben.
  • zolcsika080104
    Szia!

egyáltalán nem vagy zavaró.meg erre való a fórum ráadásul egész fejtörősek a kérdéseid.RAJTAM MÁR EGYSZER SEGÍTETTÉL MÁSIK FÓRUMON A SILENT Hunter 4 uboat missions telepítéssel biztos emlékszel még
  • joceruza
    Hali megint! Bocsánatot kérek a sok kérdésért,segítségért. Gondolom már nagyon unjátok hogy velem van tele a topic,de higgyjétek el,nem az a célom hogy felidegesítselek titeket.
    Volna egy újabb kérdés,amire sehol nem találom a választ. Megpróbáltam mindent de még most sem jó.
    Azt szeretném kérdezni hogy ez mitől van? (nem engedi jobban fordulni az "attacher" ?)
  • joceruza
    Helló!
    Véletlenül nem tud valaki egy olyan SCR-es Fendt 828-at amiben van szántásmód? Már két leírás alapján próbáltam megcsinálni,de nem akar összejönni.
    Köszönöm!
  • joceruza
    Bocsi! Megvan a hiba! Csak előrébb kellett vinni a konzolt.....
  • joceruza
    Ez lenne a probléma...
    Itt még jó...

Itt már gondok vannak...
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Egy Fendt 936-ra ráraktam az ALOE FRONTLOADER-nek a konzolát. Rajta van, működik,de ha csatlakoztatom az emelőszerkezetet,rögtön elkezd pörögni a levegőben a traktor amég fel nem emelem. Lekapcsolni sem lehet mert ha megpróbálom leengedni akkor megint pörög a gép. Olyan mintha összeütközne valamivel. (egyszer már tapasztaltam ilyet egy JD-vel is)

Ha valaki tudja hogy mi lehet a probléma,legyen kedves és segítsen! Köszönöm előre is!
  • zolcsika080104
    nagyon köszi meglesem kipróbálom

kapsz ezért ezért egy nagy baráti ölelést!
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Csak amiatt "zavarnálak",mert írtad hogy szóljak ha van valami érdekes map.
    Ha erre jársz ezt a multi mapot érdemes kipróbálnod szerintem.
    Kivi leszek mit szólsz hozzá.
    Gondoltam szólok ,hátha megtetszik,most találtam,sok fajta növény van és szerintem elég hangulatos ,főleg ha mindent felfedezel
    Multi map.
  • joceruza
    Naggyon köszi!
  • fbandy72
    Ha van Google fiókod akkor le tudod tölteni. de feltöltöttem egy másik helyre is: Lámpa beépítése tutorial
  • joceruza
    Köszi,de nem tudom ez hogyan műkszik (drive).
  • fbandy72
    Üdv!
    Van egy Tutorialom ennek segítségével gyakorolhatsz. :)
    Lámpa beépítése tutorial
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy Giants tutorial-ra ami alapján plussz lámpát tudnék rárakni egy modra és külön gombbal lehetne bekapcsolni őket. Eddig nem találtam ilyet. Ha valaki tud,kérem segítsen! Köszönöm!

Erről lenne szó:
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Csak szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, én használom a modok letöltéséhez mert pl. az "Uploaded"-nél is várni kell ha több modot akarsz letölteni egymás után. Prémiumba lehet vele letölteni egy csomó oldalról (32 szervert támogat!) csak regisztrálni kell, ad 2 Gb kreditet, de feltölteni is megéri utána mert prémium sebességgel tölt le (508Ft-ért 8 Gb letöltést ad). Pl. az "Uploaded"-ről is teszteltem.
    Superload.hu
  • xFreex
    Egyszerüen tesztelheted. Az elvetett földed egyik oldalát nem permetezed le, hanem csak trágyázod. Aratáskor meg elöször az egyik oldalon nézed meg, hogy mennyit arat a gép egy csikon, utána meg megnézed a másik oldalt és összehasonlítod a kettöt.
  • Master91
    Ne már, nem adódik össze a permetező+trágyázó?

Már adom is el a trágyázót, permetező jó nagy területen nyomja.

Igen, ezt gondoltam én is, hogy felhalmozok jó sokat ebből-abból, és várok a keresletre.
  • xFreex
    Egy forgóban felesleges a kettő, mivel nincs kombó. Ugyan annyit terem, mintha csak az egyiket csináltad volna.

A repce tényleg jól fizet, viszont kevesebb terem belöle adott területen, mint mondjuk árpából, vagy búzából. Annyival viszont nem fizet jobban, hogy a különbséget pótolja. Inkább tárold a silóban és várd meg míg valamelyik átvevöhelyen megnö rá a kereslet. Akkor éri meg elpasszolni annak a boltnak.
  • Master91
    szoktam :) műtrágyázást már akkor mikor beültettem, permetezni meg akkor mikor már látom hogy nő a földből ki
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ha permetezed vagy műtrágyázod a területet vetés után, akkor többet terem.
  • Master91
    fenét repce, az most terem :D árpából volt az a kevés
  • Master91
    ja, elpasszoltam a jószágokat, volt már minden, tehén később lesz

repcét is szettem, csak furcsálltam hogy éppen egy nagyobb platót (2. plató) töltött meg a 2 mezőm olyan 96%ra (kevésnek találom)