24059

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #16916 Nos megnéztem kipróbáltam működik. 
A piros végénél kell felakasztani először a vontató járműre.
Majd ügyesen odatolatni a vontatni kívánt jármű mögé-elé természetesen jármű függő ,hogy hova lehet ráakasztani,(a segéd írja hogy mikor jó)majd megnyomod a 9 billentyűt és már húzhatod is ...ha bírja itt egy kép róla.
(Ez a teszt mapon van, azért van ennyi minden mint a búcsúba,
itt tesztelem az eszközöket stb..)
Vonórúd használata.
Más:
Ha valaki nagyon precíz szeretne lenni és mindig az ÚTON haladni ,akkor annak itt egy mód amivel ha tilosba jársz letaposod a terményt íme egy illusztrációs kép róla innen tölthető.
Hogyan tapossuk le a termést.
Link a letaposó modhoz
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.16. 21:19:17 -
Köszi a válaszokat, akkor tovább próbálkozom a kézi mosó elhelyezésével! Üdv.
-
endy papp #16914 Bocs de nem fért bele időbe az előbbi hsz-ba.
Az a fránya kosz ,jól belepte.
Ennél már nem lehet koszosabb.
Ha esetleg valaki unja a siló kanalazását,Siló garatba juttatása... én ezzel a módszerrel és eszközökkel tolom a garatba könnyű gyors és hatékony.

Muszáj ide feltöltenem mert a képhost és a többi sem díjazza a nagy felbontású képeket.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.16. 20:26:41 -
endy papp #16913 Korábban szó volt róla miből lehet silót erjeszteni.
Nekem a fűből nem sikerült.
Valaki azt írta abból is lehet.....
Széna lett belőle ,de már nem fű ,mert azzal már nem önthető egybe.
Ezt csak azért írom mert a keverőbe(mindegy hogy kocsi vagy gép) a füvet is bele lehet tenni ,meg a szénát is ami a fű erjesztésével keletkezett,
hogy majd a kevert táp egyik összetevője legyen.
Na mindegy nem ragozom tovább ez ilyen.
-
Carl Davies #16912 Bár fogalmam sincs hogy kell felakasztani. Leszedtem az előbb, de nem vágom hogy hogyan működik :S -
Carl Davies #16911 Erre az elakadásos, vízbe ragadós dologra van vonórúd az FS portálon. Persze ez akkor jó, ha nem a tó közepén van a vontatandó jármű :D -
Zsolt7411 #16910 Sziasztok.
Valakinek nem lenne kedve úgy megcsinálni az alap mapot hogy a földeket eltüntettné róla?Az utak épületek minden maradhatna csak a földek tünnének el.Persze az áruk megmaradna.Remélem érthetően írtam le a dolgokat. :) Segitségeteket előre is köszönöm. -
Ha ezt a Farmingban látnám, akkor azt mondanám, hogy ez a modderek egy újabb hülyesége. De hát ez a valóság. :D -
A Spin Tiresben jól el lehet akadni a sárban, igaz annak talán nagyobb gépigénye van, mint a Farmingnak. Az Agrar Simulatorban nagyon jó ötlet volt a 3D-s talaj, ha rosszul szántasz, akkor hatalmas bakhátak keletkeznek, amiken a traktor utána alig tud menni a kultivátorral, meg az is jó ötlet volt, hogy nincsenek előre elkészített szántóföldek, hanem neked kell ekével feltörni a gyepet, különben vetni sem tudsz. De ez a bebicskázás valóban nagyon jó lett a Farmingban, meg most ha teljes féket nyomsz, akkor blokkolnak a hátsó kerekek, eddig ez sem volt. Az is jó, hogy indulásnál felbőg a motor és érezhetően nehezen indul emelkedőn, vagy szenved. Most meg már valóban nincs értelme kis traktorokat kötni nagy szerszámokhoz, mert használhatatlanok.
A másik dolog, hogy a járművek gyakran el tudnak akadni, felborulni, gödörbe esni. Én ilyenkor előbb megpróbálom magam elvégezni a mentést, múltkor például a fadaráló darujával húztam ki a pótkocsis traktoromat a tóból, igaz nem volt könnyű mutatvány, mert folyton leakadt. :) Nem tudom eddig volt e ilyen, de most a vízbe esett traktor lefullad és csak jármű visszaállítással lehet újra aktiválni, addig el sem akar indulni.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.16. 15:09:32 -
Carl Davies #16907 Az odabasz XD
: -
endy papp #16906 Valóban nem szimulálja a sárba ragadást ,és még sok mindent.
No de ahhoz megfelelő erőforrás is kellene ,és gondolom nem az volt a cél a készítőknek hogy baromira egyedi legyen(szerintem így is az lett) hanem hogy lehetőleg gyengébb gépeken is elfusson a játék.
Igazából annyira nem egyszerű ezeket a dolgokat normálisan működőre megcsinálni,"valamilyen" földdeformálódással meg annyira nem lennénk kisegítve.
Én már ezzel a koszolódós keréknyom megmaradós stb,stb szimulációkkal is nagyon elégedett vagyok.
Ha csak az előző részhez nézem nagy fejlődésem ment át.
Vissza kanyarodva a kamionnal való" Így esőben is lehet szántóföldön, erdőben fák között 80-nal teperni kamionnal. :) " teperést.
Azért büntetlenül sokáig nem lehet menni.
Persze nem üresen,pót-ok nélkül.
Az is tetszik mikor 2 pót utána van megrakva,alig megy fel egy nagyobb emelkedőn,lefelé meg ha nem mész szint úgy lassan, úgy bebicskázik mint a huzat.
Úgy hogy annyira azért nem rossz
-
tutika14 #16905 Én is ezt használom :))) jó cucc
-
endy papp #16904 Tudom hogy most kinevettek ,de ezt a vidit megnézve jöttem rá hogy mi értelme van elindítani ,a vonatot.
Igaz eddig nem is foglalkoztam vele,mert ennél a leadónál nem adtam le fát pont a vidin látottak miatt.
Tegnap kipróbált 1mod mapon ,már magától leszedte a fát,ott a készítő megtudta úgy csinálni hogy működjön.
Na de a lényeg hogy ezek után, arra gondoltam ebből a pótból 2-őt összeakasztok,scorpióval feldarabolva telerakom,(a legcélszerűbb 1 méteresre vágni)majd a leadónál lebillentem(igen ez billenti a rönköt is) és úgyis pénz szűkében voltam ,(kellet a répa aratóra a mani),jó kereset lesz.
Így is volt,ebből két pót egymás után,3 forduló 1200000
nem rossz.
Nem mondom hogy a legegyszerűbb,de nem is nehéz,persze az idő ezzel is elmegy de ez a lényeg ,jól szórakozás és pénzkereset.
Ha kell valakinek itt a link innen töltheti,a billencset.
Farönk szállító billenthető pót. -
De ez is murvás út volt. :) Ha nagy a távolság a lerakodóhely és a közút között, akkor ez logikus, viszont egy ilyen scania földúton tele rakománnyal beleragadna a sárba. A forwardernek viszont olyan hely sem akadály, ahol még ösvény sincs. Csak sajnos a játék nem szimulálja a sárba ragadást. Így esőben is lehet szántóföldön, erdőben fák között 80-nal teperni kamionnal. :) -
endy papp #16902 Tegnap 2 mapot szerettem volna elindítani az egyiknél 3 perc,még jó elfogadható.
A másiknál 6 perc után feladtam csak tölt és semmi......
Úgy hogy nem egyedi esetek ezek. -
Carl Davies #16901 Apáméknál bement az erdőbe a kamion. Bár ott nem egy MAN volt hanem egy baszott nagy Tatra :D Annak nem nagyon volt akadály a sár sem XD -

-
sly78 #16899 megoldódott. -
sly78 #16898 és tényleg. beletelt egy időbe, de betöltötte. egy Holzhausen nevű mapot szedtem le, jónak tűnik. egy szerelőhangárból indulnék, de nem tudom kinyitni az ajtókat. még dolgozok rajta, egyelőre nem jöttem rá hogy kell :) -
TerDev #16897 az csalásnak számít, ha úgy "bérelek" gépet,hogy a Ponsse Scorpionking -ra fizetek kb. 5000€ -t , és kivágok vele egy erdőt? -
A rönkszállító felborítása nem túl hiteles, de annál praktikusabb. :) Persze ha nagyon hitelesek akarunk lenni, akkor kamionnal be sem megyünk az erdőbe, az csak közúti szállításra való. A forwarder kihozza a rönköket az erdőből, átrakodás kamionra, aztán indulhat a szállítmány a fatelepre. Én is sokszor lusta vagyok ezt megcsinálni, de ha nem a pénz a lényeg, akkor jó móka. :) -
pack #16895 -
sly78 #16894 vártam vagy négy-öt percet, de akkor adok még neki egy esélyt... -
endy papp #16893 Mennyit vársz mikor írja hogy kérlek várj a játék betöltésére???
Először én is azt hittem nem működnek,de csak kb.3-4x annyit kell várni rájuk míg betölti őket.(3-4 percet is akár)
De az is lehet hogy valamivel össze akadnak és azért nem tölti be.
A 2013-nál is ,max 1-2 mod map volt csak benne mert nem szerették egymást és nem töltötte be őket.
Persze lehet hogy teljesen más a bibi,
Az enyém nem steam-es,de szerintem nincs jelentősége.
Jó az is igaz eddig talán 3 map volt amit érdemesnek találtam arra hogy egyáltalán letöltsek és megnézzem.
Majd delete
-
sly78 #16892 elméletileg ezek után nem kell tenned semmit, letöltöd a mods mappába zip fileokat és passz.
arra van valakinek tippje, hogy a letöltött mapok miért nem működnek nálam? stream-en vásárolt verzióm van. minden más mod oké, a mapok nem. -
Nem tudom itt a 2015-ben hogy van, de a 2013-ban bármilyen gabonából lehetett szilázst készíteni, sőt még fűből is. Csak kell egy fűnyíró adapter a Krone Big X-re, ami kalászosokra, vagy repcére is jó. Viszont a kukorica gazdaságosabb, mert adott területen nagyobb a terméshozama. -
köszönöm szépen
-
hali!
abban kérném a segítségeteket hogy ehhez a modhoz tudna valaki esetleg csinálni kijelzőt hogy lássam miből mennyit öntöttem le illetve hány %-ban van kihasználva. (itt arra gondolok hoyg olyan legyen mint pl a biogasnál amikor kiirja hogy mennyi szecska van benne illetve hány %ban) nem tudom mennyire nehéz egy ilyet összehozni vagy ha van vmi leírás akkor megpróbálnám én is megcsinálni, esetleg vmi hasonló mod jöhet amiben ez már meg van csinálva.
ty
ac: a módokat a játékban a P lenyomás után jobb felső sarokban a nyillal váltasz addig amig ki nem dobja neked a modokat amit betettel es akkor meg tudod venni.
második kérdésedre pedig kukoricát kell szecskázni és azt leönteni vagya biogasnál vagy a teheneknél és lefedni. miután kész az erjesztés lesz szilázs.
-
Sziasztok két kérdésem lenne:mit kell csinálni a modokkal hogy működjenek is mert bemásolom a zip fileokat a mod mappába de nem találom őket a játékban.A másik kérdés pedig hogy illetve miből tudok szilázst csinálni? A segítséget előre is köszönöm.Ez azért kínai nekem mert csak a 2011-el játszottam utoljára. Jó termést mindenkinek! -
Fenimor #16887 Sziasztok virtuál gazdák! Kérdés: Tudja é valaki hogyan kell kikapcsolni az autóforgalmat a gaméba?
A 2013-ban sikerült kilőnöm, csak a "gameSettings xml"-ben kellett a <traffic density="1"-et nullára átírni.
Na, itt ez nem müxik! Esetleg valami ötlet? -
gyuri35 #16886 Ezer köszi érte!
-
gyuri35 #16885 Sziasztok!Nálam sincs gond a kézi mosó kihelyezésével
-
endy papp #16884 Ja bocs majd elfelejtettem köszi, műkszik.
-
endy papp #16883 Ha arra a kézire gondolsz ami a játékban benne van az elhelyezhető tárgyaknál.
Akkor bárhova legalább is nekem még eddig leengedte tenni. -
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogy a jármű mosót hova lehet elhelyezni, mert valamiért nem engedi sehova sem? Köszi, előre is! Üdv.
-
zolcsika080104 #16881 felhagytam vele minden modon kipróbáltam,a zipek nem érdekesek hanem a textura meg ilyesmi filek a másik mappában amit a játék map mappájába kell tenni a programok mappán belüli na tudod hova értem.betettem egyben mappástul,majd külön csak a textura filekat textura mappába mindent a megfelelő helyre de úgysem. -
endy papp #16880 Az eredetit ami a játékban van felejtsd el egy rakás ....
A módok között sem mind egy, melyik a jó.
Én ezt ajánlom ,(most jött ki)nem a legolcsóbb de a leghatékonyabb és a tesztjeim után elég jól használhatónak tűnik.
Még annyi segítség,jó tanács, hogy 3-4 méteresnél ne tegyél rá nagyobbat.
Fa Aprító
-
endy papp #16879 Szia Zolcsika.
Láttam én is de mivel elég macerás ahogy a mellékelt ábra is mutatja nálad sem jött igazán össze ezért neki sem kezdtem.
De neked sok szerencsét hozzá.
Azért ha mégis sikerülne ,ne tartsd magadban
-
endy papp #16878 Akkor passz,de biztos valamelyik mód tesz be neki azért ilyen .
Én amit írtam kivettem és jó lett.
Jobb ötletem nincs próbálgasd végig őket. -
endy papp #16877 Még ehhez egy kis adalék.
Igaz nem tudom hogy a 2015-nél is így van é,mivel még nem volt ajánlatom semmire.(Igaz még csak 27 óra játék időm van,persze a teszteket nem számolom ,mert kb az is lenne vagy 15 óra)
De a 2013-nál úgy volt hogy én mindig igyekeztem leadni az első órában mindent mert addig nem ment le egyáltalán az ára,de utána ahogy írtad is nagyon lement ,de volt úgy hogy nem annyira picit le ,vagy a lejárat végére felment megint.
De a 2013-nál volt egy mod is erre ami mindig (állandóan)adott ajánlatot ,random váltakozva 2-3-4-5 nap múlva mire lesz kereslet.
Ide is jó lenne ez ,mert úgy nagyobb értelme lenne bizonyos terményeket termeszteni és kiszámíthatóbb lenne .
De ez lehet csak nekem érdekes.