24061
  • endy papp
    Ha már az év utolsó napja van .
    Akkor elsőként szeretnék mindenkinek.

SIKEREKBEN GAZDAG ÁLDÁSOS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI !!!!.

Pár kép ,tűzijáték a farmon.....
    Boldog Új Évet!!
    Boldog Új Évet!!
    Boldog Új Évet!!
  • FrezeR
    Mondjuk újra 2 évet váratni minket, és kb ugyan ennyit beletenni, mint a 13-ból 15-be fejlesztéssel tettek, hát érthetetlenül sok idő lenne.
  • endy papp
    Na igen teljesen helyt álló amit írsz....de.
    Én nem vártam sokat,így csak kellemesen csalódtam,minden téren.
    Miért??? Szoktam mondani én sem ma kezdtem ,így tisztába vagyok vele hogy oly nagy forradalmi újítások ,ahogy írtad is ,(már előtte a modderok megcsinálták,) nem lesznek benn.
    Persze hogy én is örültem volna egy olyannak ,hogy le se írom mert betelne az oldal,de a játékkészítők ,mindig tudják hogy ha dobnak a népnek valami újabb csontot akkor megint elrágcsálja min 1 évig de legalább is a következő megjelenésig így jobban nem is fogják törni magukat.
    Na persze majd mikor elfogy a népnek a türelme és elfordul a játéktól ,nem veszik...
    Nem véletlen nyitottak a konzolok felé is ,ott is jól megszedik magukat mivel nincs konkurencia.
    Nos erre a lopás dologra meg ,csak annyit tudok mondani.
    Mondhatná a Giants (ha bármelyik modder ugrálna) ember ott a lehetőség tessék nekifogni játékot készíteni,terjeszteni promózni stb stb,....
    Mivel gondolom egy modder sem védte le úgy a termékét mint a Giants ,így egy,vagyis több SZABADON felhasználható szellemi terméket fejlesztettek tovább,tettek a játékba ,ha meg valakinek nem tetszik pereljen...
    Tudom én is hogy ez így nem valami jó de ez van ez a világ már csak ilyen......
    Lehetne ezen hosszasan lamentálni ...de nem érdemes,max magadat húzod fel, rajt.
  • traktorista
    Sok mapnál elgurul a gyógyszer, egymásra dobálnak egy csomó objektumot és textúrát óriásmapokon, aztán majd csak lesz valami. Az eredeti mapok ilyen szempontból jól össze vannak rakva, csak szarok a textúrák és kicsit meseszerű az egész. Realisztikusabbá kéne tenni, sokszor érzem azt a Bjornholm pályán, mintha a Wow mesevilágában mászkálnék. A two rivers pálya jól textúrázott, de ott valami nem stimmel az optimalizálásban, ha az alappályákhoz nem kell erőmű, akkor a modoknak is illene elfutni azokhoz hasonlóan. Nekem a two rivers laggol távolra nézésnél, pedig elég jó gépet dobtam most össze, i5-ös processzor, 8 giga ram, titán 750-es kártya, ezzel azért már illene futnia egy ilyen programnak. Persze az alappályák futnak is jól, ami meg ingyen van, azért hiába reklamál az ember, de az meg olyan is. Kérhetnének pénzt itt is, mint a flight simulatorban a tengernyi kiegészítőért és akkor lenne terméktámogatás is. Én azért egyértelműen látok különbséget a fizetős és nem fizetős között. Ami meg a lopást illeti, lop mindenki. :) Azért a giantsnál meg is kell élni valamiből, mert náluk programozás is folyik, az nem olcsó mulatság. Textúrákat és objektumokat egymásra dobálni szerkesztőprogramokkal sokan tudnak, de csak kevesen értik a mögöttes folyamatokat,hát azt kell megfizetni.
  • traktorista
    A dobozos verziót lehet csak 5-ször telepíteni, de azt értsd úgy, hogy windows újrarakásnál.. Ha windowson belül letörlöd a játékot és újratelepíted, akkor már felismeri, hogy fent volt azon a gépen, az nem számít bele az öt alkalomba.
  • zolcsika080104
    na épp ez az napok óta nem jövök rá mikell a halas mapon a kukoricán kívül a halaknak valóságban is elhorgászgatnék ott közben a növényekben gyönyörködnék ahogy fejlődnek
  • dimre
    Nekem is tetszik, csak valahogy többet vártam egy profi csapattól, olvastam (fordítóval) Marhu írását, neki is hasonló a véleménye, semmi lényeges fejlesztést nem csináltak, csak a grafikát renoválták, ezért fejezte be modderkedést. Gondolom mindenki örült volna egy komplexebb játéknak ahol mondjuk alapról indulva tudod (szó szerint) építeni, fejleszteni a farmodat gépeidet (nem a mostani formára gondolok), pl. amit zolicska szeret a haltenyésztés, vagy bármi más ami a mezőgazdaságba tartozik.
    A favágást a bm moddig csapat csinálta meg (többek szerint jobb, mint a hivatalos), csúnyán fogalmazva, ingyen megcsináltak valamit, a Giants meg pénzt kér érte, vagy a realistic mod amit az angolok fejlesztettek ki, szintén lenyúlta a Giants. Nem tudom te, hogy éreznéd magad a helyükben, létrehozol valami használható dolgot ingyen, más meg pénzt kap, és él belőle.
  • LeWyTy
    A steames verziómat tényleg csak néhány alkalommal használhatom?
  • endy papp
    Szerintem akár mit is trükköztek ,engem meggyőztek soha rosszabb minőségű játékot nem kívánok.
    Tegnap kíváncsiságból elindítottam a 13 ,hát....nem igazán akarom használni....
    Rendbe rakták a fizikát
    A grafika szerintem ,szuper
    Az új funkcióval (favágás) engem megvettek.
    No meg lehetne sorolni...
    Nyilván vannak hibái,de a legutóbbi update-el eléggé rendbe rakták
    Persze lenne még mit javítani optimalizálni,de őszintén nagyon sok mai játék mellet sem kell szégyenkeznie.
    Azt azért nem mondhatja senki hogy nem érte meg az árát,nyilván van akinek ha 999 forintba kerülne az is sok lenne érte...
  • dimre
    A bannerban megtalálod, a legigényesebbek az angolok, minden modot tesztelnek, mielőtt felteszik az oldalra, ez nem jelenti, hogy neked tetszeni fog, de a fenn levőkben nincs hiba.
    A németeknél mindent megtalálsz, ami szem-száj ingere (még faömlést is ), vannak hibás modok is, viszont a felhasználok kritikája sokat nyom a latba. Az "ajánlott" kategóriában igényes darabok között lehet válogatni.
  • ximix #17482
    A hivatalos oldal :)
    http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en
  • endy papp
    Ahogy én látom minden oldalon mindenféle mod megtalálható.
    Igazából neked kell kiszűrni és szelektálni.
    No meg kinek mi a jó, eléggé relatív,mindenki mást részesít előnybe,
  • endy papp
    "Szép" is"működik" is de egyenlőre felejtős ahogy dolgozik ,az irányítást meg hagyjuk.
    Akkora körön fordul meg hogy .....
    De aki szeretne vele küzdeni ,tessék, innen töltheti(nálam rövid úton ,próba után, delete)
    KRONE BIG X650 CARGO BEASTPACK v3.0
  • LeWyTy
    Van valami olyan hely ahol csak a legjobb minőségű modokat gyűjtik össze?
  • zolcsika080104
    te kis perverz TEE!!!!
  • dimre
    Semmi extra nincs, normál világítást használ.
    Véleményem szerint, pont fordítva van a dolog, a Giants modderek nélkül már nem létezne. A program motorja kissé már elavult, de még mindig ezzel húzzák le a játékosoktól a lóvét. Amit a 15-be újítottak, azt a moddereknek köszönhetik, pár gép kivételével amit a szponzorok miatt kreáltak (a legtöbb egy sablonformára épül), a régebbieket meg le se sz@rják. Ezt hívják parasztvakításnak, a régi cuccokat újra texturázták, ez az új játék. A legtöbb játékgyártónál ugyanez a helyzet, romlik a színvonal, mindezek ellenére számomra élvezhető a játék, pont azért mert "személyre" lehet szabni a módosításokkal.
  • dimre
    Itt megtalálod: #17424
  • Carl Davies
    Én szerintem ki is kapcsoltam volna a játékot XD
  • endy papp
    Először valami mást olvastam,hogy ......ömlésed lesz
    Szépen össze raktad a rönköket
    Én mielőtt szállítom mindig mentek,így nem érhet meglepi..
  • ximix #17473
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mikor nagyon ráizgulok a játékra előfordul, hogy faömlésem lesz.

Nálam is dübörög a fabiznisz

• endy papp
    Vótmáááááá
    Igaz régebben.....
    Természetesen nem gond hogy belinkelted...
  • pack

LINK
  • traktorista
    Az alsó képen a fénycsóva valami mod eredménye? Mert nekem úgy rémlik, hogy a melósoknak éjjel nincs fénycsóvájuk, csak a reflektor világít.
    Amúgy nagyon hangulatos ez a Salzburg map, de sajnos ezek a mod mapok nem érik el azt az optimalizáltsági szintet, mint a gyáriak. A 2013-ban is eddig akárhány mapot kipróbáltam, minidg ezt éreztem. A modderek nem képesek úgy belelátni a program mélységeibe, mint a Giants, oda már komoly programozói tudás kell és gondolom kóddal védettek a lényegi dolgok. Nem igazán tudják felmérni, hogy mire képes az engine és mire nem. A Giant-os gyári mapok viszont dizánjra fosok, nincs igazi, az adott tájra jellemző mezőgazdasági hangulatuk.
  • Hunter of Deer
    hali errol a lopakodo packrol tudnal dobni legyszi egy linket? :)
    amugy nagyon jo kepek, es neked is BUEK.
  • dimre
    Lehet korai
    Mindenkinek Boldog új Évet !

• ximix #17467
    Jaj nagyon gagyi szegény, amolyan sufni tuning.
  • ximix #17466
    Itt már készülődik valami, egyenlőre a letöltés nem megy. (lehet csak áll hír)
    http://mods2015.com/krone-big-x-650-cargo-beastpack-v3-0/
  • dimre
    A modderek azért használják, mert némi aprópénzt kapnak a letöltések után, gondolom ezt megértitek.
    A bannerban levő oldal segítségével, gyorsan le lehet tölteni bármit onnan, ja és reklám mentes
  • traktorista
    Magyar mapokat 2015-höz próbáltatok már? Vannak említésre méltó alkotások, amik nincsenek tele hibával?
  • ximix #17463
    Igaz, igaz a mondat helyesen úgy hangzik.
    Gonosz Ördög még nem írt sikerült vagy nem neki.
  • endy papp
    Nem a link olyan, hanem a letöltő oldal az uploaded.
    De többször is letölthetsz innen csak várni kell 3 órát és csak utána enged megint,de ha a beírandót rosszul írod akkor is letöltésnek érzékeli és várhatsz megint
    Mellesleg elég lassú is az innen való letöltés ,ha tehetem kerülöm.
  • ximix #17461
    Ha becsukod a böngésződ és törlöd az ideiglenes tárolót akkor aszem működik a link, legalábbis CCleanerel futtatás után lehetett megint letölteni ez egy olyan letöltő link ami csak egyszer enged letölteni utána regelni vagy fizetni kellene.

• TTSS
    Az link nem jó, ami abban a hozzászólásban alul van? A zip fájlt leszedtem, bent is van a játékban a pót.
  • Gonosz Ördög
    Üdv !
    Valakinek ez a milk trailer megvan ?
    Milk trailer
    Mert a hivatalos oldalról nem lehet letölteni.
  • Carl Davies
    Remek, akkor le is szedem. Kösz a segítséget :D
  • ximix #17457
    Nem az a hú, de részletes mod, de az oldala felhajtódik mikor közeledik felé egy pót.
    Itt a best off összeállítás látható http://prohardver.hu/tema/farming_simulator_2015/hsz_1093-1093.html
  • Carl Davies
    És erre a futószalagra rá lehet borítani pótkocsiból? (Elvileg nem lehetne, de ki tudja hogy csinálták meg)
  • ximix #17455
    Ha üres a tároló akkor csak (zöld) szecskát fogad el, ha megvan erjesztve (barna) és van hely akkor rá lehet borítani máshonnan hozottat is.
    Vissza viszed és rakodóval áthordod :) vagy egy futószalag mod-al megoldod.
    Az a kerekes mod a valóságban tömörítő kerék, a 3 méteres függesztett vetőgéppel plusz forgó boronával vető traktorok kereke mély barázdát hagy a laza szántóföldön és ez az adapter lenyomja, tömöríti a talajt középen is így a vetőgép egyenletesebb talajba tud vetni .
    E nélkül akár az is előfordulhat. hogy közében már felülnek a csoroszlyák, a keréknyomban meg csak a földre potyog a mag a nagy szintkülönbség miatt. Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol próbálják minél kevesebbszer mozgatni a talajt, pl közvetlenül szántásba vettnek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Idősebbeknek egy kis régi tsz romantika Baldeykino

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.29. 15:44:07
  • zolcsika080104
    ok rendben áttekinthetőbbre akartam írni.Viszont lassan ha ennyit, és ennyien írunk ide, az fs 2015 lesz az ideiév top játéka hozzászólások alapján.Ha nem lenne baj, lenne egy pár ötlet a játék megkönnyítése céljából. Lehetne heti rendszerességgel szervezni egy szavazást arról hogy melyik mapok,ill. modok a top 1 esek a héten.Sok fölös kört lehetne megspórolni ,hiszen modok de leginkább mapok 70 %-a hibás vagy ha nem, semmi extra .Így mindig a legtutibb legjobb mapokat tolhatnánk, és még keresgélni sem kellene mindig ,mindenkinek annyit.A csapat is többet itt lenne, a fórumnak is előny ha nagy a forgalom nem?
  • Martinez01
    Legközelebb kérlek töröld ki azt a sok üres sort a hozzászólásodból!