24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #17792 Itt megtalálod.
Fa ültető.
Remélem sikerül.
Gyors növekedésre ne számíts....
10 nap a teljes növekedési magasság.
Korábban kérdezted hogy lehet a füvet bebálázni .
Nos már nem kell forgatni pluszba egyből a vágás után bálázhatod,nekem csak a kör bálázóval működött ..
fű direkt bálázó. -
Emil-gazda #17791 Segítsen valaki, hogy melyik géppel lehet a 2015 ösben fát ültetni, én nem találok ilyet.
A facsemete vásárlás az okés. -
zolcsika080104 #17790 Szia Endy!
Ne haragudj csak ahogyan elnézem nagyon le vagyok maradva és kénytelen vagyok mostmár kérdezni.előszöris az lenne a kérdésem hogy a Bjornelux mapot tolod vagy melyiket?Mivel a multkor két másikat linkeltél be nekem.Második kérdésem az az hogy említetted másik társunknak a térképre elhelyezhető objektumokat,mint pl. joghortüzem.Gondolom ennek kell ismét valami kamionpót vagy ilyesmi.Belinkelnél nekem néhány ilyen objektumot meg pótot?Tudom kicsi csuda vagyok lusta majom meg minden,
,de tényleg van már annyi mod meg modportál hogy azt sem tudom hol ,és mit kell keresni hozzá.A maphoz linkelt modokat természetesen le tudom tölteni azzal nincs gond.
Előre is köszönet mindenért!További jó farmozást szép napot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.02.28. 08:06:20 -
endy papp #17789 A Mist a szilárd trágya a Gülle a híg-folyékony trágya
-
A "mist" az mi is? -
endy papp #17787 Bocs a link lemaradt,közbe volt egy kis gubanc ..... 
Mist, Szilázs, Faapríték leadó hely -
endy papp #17786 Nos a kérésed és gondolom másé is hamar meghallgatásra került.
Íme a mod ahol leadhatjuk a Mist-et és a szilázst is az utóbbi még jobban is fizet mint az alapból benne levő ár.
Viszont a Mist ára nagyon "karcsú",100000L-ért 4000 euro

-
Carl Davies #17785 Kösz. Lehet majd leszedem. -
endy papp #17784 Természetesen.
Igaz hogy, első ránézésre az alap térképhez képest nem sok változást látni,de maga a farm ,ahol a legtöbb minden történik,szerintem nagyon egyedire és hangulatosra sikeredett,no meg maga az egész,beleértve a funkciókat és az árakat.
Még az is fontos hogy sok géppel éjjel sem lassul be annyira hogy zavaró lenne.
Sajna a legtöbb map nálam ezért is esik ki már az elején, a rostán,"0 gépparkkal,és objektumok nélkül nappal is akadozik .
Igazából ha mindenhol végig mész mindent felfedezel akkor látszik hogy sok minden van benne,ami egyedivé teszi.
De ugye mindenkinek mások az elvárásai és igényei,nekem eddig ez jött be legjobban.
Van még egy,de annak a legújabb verziója még nem kész,nem teljes .
Mint mondtam a trágyák árai lehet picit eltúlzottak,de ebben ilyen ,engem speciel nem zavar....
A képen azok a nagy ikonok ne tévesszenek meg ,(azok nem a térkép részei)azok elhelyezhető objektumok,én rakosgattam le őket.
A 20-as nagy földet csak részben használom szántóra ,nagy része gyümölcsös és üvegházas,cukor gyárat és joghurt üzemet raktam le..
Így aztán még hangulatosabb az egész.
Térkép
Ha nem látszik eléggé akkor nagyítsd fel.
Így néz ki felül nézetből a 20-as föld(átalakítva),már amennyi látszik belőle.
térkép 20-as föld
Bármi kérdés van csak szólj ha tudok segítek.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.02.27. 13:13:18 -
n0tr3adY #17783 Megoldva :) -
Carl Davies #17782 A térképről tudnál küldeni egy képet? (ami a 9-es gombnál van) -
Ezt a trágyát én sem értem az alap térképen. Viszonylag lassan termelődik, aztán teletöltöd a trágyázót, majd "20 méteren" el is fogy az egész. 
Mindegy, hogy a folyékony vagy a másik, kegyetlen gyorsan elfogy. Akkor inkább műtrágya, ami bár pénzbe kerül, de a későbbiek során ez már aprópénz. -
endy papp #17780 Sajna én nem ,többek között,ezért is hagytam abba az eredeti mapot.....csak termelődik a sok folyékony és szilárd trágya de igazából semmi haszna
.
De ajánlani tudom ezt a mapot,na itt aztán meggazdagodhatsz a trágyából,mintha csak arany lenne.
Lehet picit eltúlozták de annyira,nem bánom..
Nagyon hangulatos ,minden működik rajt, hibát nem találtam benne,közel 50 óra után sem
Bjornelux v1.2.1 -
McEachran3 #17779 Sziasztok. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kezdenek nagyon hiányozni a minőségi, logmentes módok. Letöltöttem már elég sokat, ami jól néz ki az teli van loghibával, ami meg logmentes az a játékba, úgy néz ki mint valami játékszer. Talán 4-5 minőségi módot találtam eddig.
Esetleg valakinek ha van nagyobb készlete minőségi módokból az ajánlhatna párat :) Előre is köszi :D -
n0tr3adY #17778 Köszi a segítséget, olybá' tűnik működik. Folytatnám a kérdések sorát.
Beültettem a mapba ~10 plusz dekorációs foliagelayer növényzetet. Korábbi mapomon vettem észre, hogy ezek közül az egyik ingame eltűntethető ekével, stb...Ugyanez érvényes a 4x mapra is. A többi implementált növényre nem.
Amiben különbözik csak a többi növénytől, az egyedül a densityId, ami a külső .grle tároló fájlra hivatkozik, ill. a materialId, ami pedig a textúra hivatkozása. Lényegében szeretném ez az "opció" átvinni a többi növényre. Ebből a szempontból google nem a barátom, normális leírást a foliagelayer leírásról sehol sem találni.
-
Carl Davies #17777 Nem tudtok olyan mod-ról, amivel le tudom adni valahova a trágyát? -
Sziasztok! A Holzhausen map-on hol találom a birkáimat? :) -
n0tr3adY #17775 Ez érdekes kör lesz, de megnézem.
-
McEachran3 #17774 Szerintem is elszámoltad. Itt területről van szó. 10*10 méternek a duplája sem 20*20 méter, hanem csak 10*20 méter. Szóval 4*1024*1024=2048*2048. -
Kedves fórumozó kollégák!
Elnézést szeretnék kérni, amiért zolcsika080104, Sysfox, sly78, endy papp, Carl Davies, jofer, urfika, joceruza felhasználók hozzászólásait töröltem. Nem szeretném, ha bármi miatt is véletlenül vita törne ki itt. Lényegtelen ki miatt, lehet az 10 éves, vagy 60 éves idős bácsi/néni, magyar, román, akármilyen. Ameddig ő eléggé kulturált hangnemben szólal fel, addig ne is tessék senkit se piszkálni. Értem én, hogy a magyar nyelvet védeni és ápolni kell, de azért ne szúrjunk még le ezért senkit sem. Legyen ez egy olyan Farming Simulatoros közösség, ahol nem arról szól a fórum, hogy egymást b*szogatjuk, meg kötözködünk. Rendben ? :)
De azért illik betartani a magyar helyesírás szabályait, amennyire lehetséges!!
(Egyébként csak hogy tudjátok nem csak a fent említett felhasználók, hanem mindenki más is a továbbiakban, hogy én attól függetlenül, hogy igen ritkán írok ide, még figyelek, és törlöm az olyan hozzászólásokat, amik nem ide valók!)
Köszönöm.
Tisztelettel:
Martin
Utoljára szerkesztette: Martinez01, 2015.02.25. 21:05:58 -
n0tr3adY #17772 Sajna nem, a méretezésre is ugyanazok a matematikai szabályok vonatkoznak :) Azaz ha alapmap = 1024, a 4x akkora map 4x1024.. Nálam. Giantsnél lehet másképp működik :))))
-
TerDev #17771 nem vagyok matematikus, de 1024x1024 -nek 2048x2048 a 4-szerese,nem?(editorban)
ha a dem-et átméretezed akkor nem méretezi hozzá a többit mentés után?
Utoljára szerkesztette: TerDev, 2015.02.25. 20:24:57 -
endy papp #17770 No meg az olyan emberekkel sem ,akik 2 havonta ide firkantanak egy sort......
-

Így azért más a helyzet.
-
n0tr3adY #17768 Nem azzal van a probléma, van üres 4x mapom.
A probléma ott kezdődik, hogy nem értem a logikáját a 4x mapoknál a map01/*.png és *.grle méretezésnek.
Gyakorlatilag:
Alap Björnholm map 1024x1024 pixel, leaves_weight.png 1024x1024 px.
Ehhez képest az általad említett Migmap (ami állítólag) 4x méretű, a map01.dem (magassági térkép) 2049x2049, a leaves_weight.png 2048x2048 px. Ez pedig az alaphoz képest csak 2x.
Lényege a dolognak, hogy nem tudom a .grle/png fájlok helyes méretezését, amik a plusz növénytextúrákat tárolják. Ezért mondtam, hogy teljes összevisszaság van, mert akárhány alapmapnál nagyobb mapot néztem, mindegyiknél változó volt. dirt/cobblestone/gravel/stb. festésnél pedig elcsúszva húzza a textúrát a helytelen méretezés miatt. -
TerDev #17767 én csinálok most egy mapot, a mig map terrainja szerintem eleget tud, be vannak állítva a növekedési idők, guellemistmod stb. szerintem jobban járnál ha egy olyan mapból vennéd ki a terraint, és simítanád le replace használatával.
van olyan befejezett map ami 16x méretű? szerintem bőven elég a 4x map is, művelni elég lesz, meg beépíteni a negyedét is, meg hát na, a gép is jobban bírja.
Utoljára szerkesztette: TerDev, 2015.02.25. 15:14:02 -
n0tr3adY #17766 Üdv fórumtársak!
Kis segítséget szeretnék kérni mapszerkesztéssel kapcsolatban, aki esetleg foglalkozik vele.
Van ötletem, időm, egy 4x map elkészítésére. Ami publikusan elérhető üres 4x - 16x map, mindkettő hibás (kiadott 16x mapot pedig nem szeretnék kitakarítani). Kérdésem a map felskálázásával kapcsolatban lenne, hogy mik a helyes felszorzó értékek a .png és .grle fájloknak? A GDN-t végigolvasva teljes káosz, és összevisszaság van a Giants tájékán. -
kjhun #17763 A közeljövőben, egy új DLC, a Holmer és az 1.3-as patch fog megjelenni. És, a szkript dokumentáció is, az ígéretek szerint. Akinek Steam-es verziója van, nézzen már rá a verziószámozásra, netán frissítse a kliensében. 1.2.1.0-ának kellene lennie. -
Carl Davies #17762 Ha 3ds max-ben csinálok valami objectet, azt meg tudom úgy csinálni, hogy a játékban lehessen lehelyezni? -
Carl Davies #17757 Ja, most már jó lenne egy Claas Mega kombájn is vagy valami hasonló régebbi. Hát jó munkához idő kell. :D
(Részemről egy utolsó megszólalás ehhez a helyesírás témához: Miközben írja az ember a szövegét és elgépel valamit, azt azonnal jelzi elvileg a gép. Mennyiből tart ezeket kijavítani? Pár másodperc az egész, és máris nem kötnek bele ... ) -
Koszonom szepen sikerult -
Ertem koszonom rendes vagy
-
Hali!
A mod-okat a dokumentumok/my games/ farmingsimulator15/mods mappába kell másolni. A 15-ös játék csak a hozzá készített mod-okat jeleníti meg. A mod-okat a boltban tudod "aktiválni". -
igen sajna Angol a billentyum Carl -
Arnold219 #17746 Kedves farmingos kolegák :
Két fős banda vagyunk, társakat keresünk. Olyanok jelentkezését várjuk akik komolyan gondolják, 12 év felett. Skype fiók szükséges.
Alap mapokon játszunk. Csak válogatott ,bevált modokat használunk. Elérhetőségek: - [email protected]
- [email protected] -
Amugy itt az oldalon nem te vagy egyeduli aki segitene, es mi volt a kerdesemben a nem helyes ? -
A Fs 15-rol beszelek -
endy papp #17743 Üdv.
Fent a bannerban(kép alatt,"modok letöltési helyei") található oldalakon találsz rengeteg modot a játékhoz.
Ha a megfelelő helyre illeszted be,vagyis a mod mappába akkor az esetek nagy részében látni fogod.
A mods mappa elérési útvonala(ha esetleg nem lenne meg
)
Könyvtárak/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods
Értelem szerűen a 2013-as modok nem jók a 2015-höz és fordítva sem ,erre figyelj.
De ahogy abból amit leírsz lehet nem is a 2015-ről beszélsz?????

A 15-höz nem kell ilyen mod
Ha lehet legközelebb próbálj meg értelmesebben,konkrétabban és érthetőbben,fogalmazni,ha helyes írásra már nem fordítottál hangsúlyt.
Mert így nem tudunk segíteni .
-
Mostanig csak a Money mod talalt a jatekhoz . -
Sziasztok! Most keztem el játszani a játékkal kezdö vagyok olyan kérdésem lenne,hogy miert nem jelenik meg a jatekba Pld egy Forest modot raktam be es nem talalom .Fugg, hogy hanyas verzio ?A segitséget elöre is köszönöm.