24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18113 Sör üzemre van 2 féle lehetőség is ...
Az egyikhez komló sem kell...
A másik meg a sokgyáras elhelyezhetőkbe benn van, benne van a komló is amit nem kell vetni (kordonokon van),természetesen a elsőként említett is elhelyezhető.
Persze ezek nem oly komplexek mint amire te gondolsz de szerintem nem rosszak.
A kettő együtt nem megy...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.08.23. 11:20:12 -
zolcsika080104 #18112 szia!
Multifruitra gondoltam,hisz hiába tennék sörüzemet bele ha a komló meg hiányzik a vetőgépből. -
n0tr3adY #18111 A Nádasdfalva multira teljesen alkalmas. Csamassa biztos nem fogja átszerkeszteni "sok gyárasra", így arról magadnak kell gondoskodnod. -
Nekem azzal a moddal csak annyi bajom van,hogy meg sem tudom venni!!! De hogy miért? Steam,1,3
-
karipapa #18109 Sziasztok.nekem 1 olyan kérdésem van hogy van az fs 15-hez John Deere 864 Premium bálázó amiben lehet a hálót cserélni.eddig mind szép és jó de nincs bent a módok között az új háló.tehát nem tudok hozzá venni.segítséget szeretnék kérni tőletek hogy mit csinálja.a másik problémám hogy eredeti a cd is és leszedtem az 1.3-as frissitést de mikor fel akarom tenni azt írja ki nincs fent a magyar verzió.ilyenkor mi van?köszi előre is -
Halló! Egy "kis" segítséget szeretnék kérni! Meg lehetne oldani hogy ez a gép ne csússzon a lejtőn, és hogy gáz adáskor illetve lassításkor ne mozogjon a bal első sárvédő? A szántás mod problémát azt megoldottam.
-
vindzsi #18107 Sziasztok!
Tudna e segíteni valaki abban, hogy animált malacot hogyan tudok be tenni a játékba GE segítségével? -
Megvan.
-
endy papp #18105 Itt van egy 1050-es.
Fendt 1050 -
Kösz! -
endy papp #18103 Parancsolj....
Fendt
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.08.14. 20:42:51 -
Tud valaki ajánlani egy jó Fendt 936-ot, vagy 1050-et? -
Vektor015 #18101 -
Vektor015 #18100 -
endy papp #18099 Hi Zolcsika.
Igen azon tolom.
Megpróbáltam az összes gyárat rátettem és vele együtt a fákat is ,de akkor már eléggé dadogós volt ,így némelyiket kivettem amihez nem kell annyi fa és üvegház így már klafa,
nekem ez és a korábbi,a bjornelux (de azt már untam közel 200 óra után)) a bejövős.
Nos itt ennél mindig van mit csinálni,elég változatos nem is túl nagy a sok állat ,növény is több fajta,a terep is szép igényes ,alapból is sok mindent ki lehet hozni belőle ,így meg hogy pár + elhelyezhető üvegházat gyárat bele tettem ,nem panaszkodom.
Igazából két féle változat van belőle egy gyengébb gépekre való is van én is azon tolom,de elfutott a másikkal is alapból.
A malom és kenyérgyár az egyből felejtős majd az összes mapnál mivel azokban van valami ami nem komálja a multi mapokat.
De a többi az működik,az más kérdés mennyit lassít ha mindet berakod.
Ezért is szánok az elején sok időt a tesztekre,itt is kb 15-20 órám csak ezzel telt, no meg hogy működnek a funkciók egyebek.
Na egy szónak is száz a vége én elégedett vagyok ,így maradok is egy darabig ezen ,míg megint nem lesz jobb .....
-
zolcsika080104
Jah így már logikusabb. :D
Viszont 3 monitorral még jobb a játékélmény. ;) Legalábbis abban a programban ami jól kezeli a FOV-ot.
Már volt olyan rendszerem és nagyon király, sokkal jobb mint egy nagy TV. :) -
zolcsika080104 #18097 így igaz még szép hogy arra kötném -
Carl Davies #18096 Szerintem TV-re gondolt. -
Ennél jobb? :O
106-os LED?
Kicsit részletezheted is. :) -
zolcsika080104 #18094 Szia !
Endy a Blacrocvaley mapot játszod még?
Én bele sem kezdtem ,mert csak akkor nyomatta jól ,ha a saját zzz scriptjeit raktam bele ,viszont az elhelyezhető üzemet nekem egyet sem bírt.A mapok közül külsőre nekem egyetlen number 1 van, a Nádasfalva map.Bárcsak átszerkeztené a készítője multira ,és sokgyárasra ..Azért kérdezem csak, mert néha el el tolnám azt a mapot is ,csak kíváncsi vagyok neked bírja e é az elhelyezhető gyárakat az a map.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.08.01. 08:59:56 -
zolcsika080104 #18093 Szia!
Nagyon szép vagány az egész viszont összekötöd egy 106 os leddel mégjobb lenne a játékélmény -
Igen de azt nem tudtam, hogy miért kell, csak hát írták hogy kell hozzá... aztán mégse, mert most minden frankón megy. :P
Csináltam is gyorsan egy tanyasi élet videót. :D
-
Carl Davies #18091 Te írtad, hogy nem tudod beszerezni. -
És ez miért is kell? Azt a részét nem értettem. Illetve most nem értem, mert nélküle is tökéletesen be tudtam üzemelni. :P
Eddig az volt a gondom h a ppjoy-al remegett a kép és voltak anomáliák, pl mikor kiszálltam csak körbe-körbe nézett folyamatosan. :D Most meg újra nekiugrottam beállítani és most minden frankó. :) -
Carl Davies #18089 https://www.youtube.com/watch?v=Squmcw4ae0k
Alatta a leírásban ott a Tir2Joy link. (azt írja, hogy nem jó, de nekem leszedte.) -
Srácok a TrackIR-t hogy lehet beüzemelni a programban? :)
Olvasok róla de ezt a Tir2Joy-t nem tudom beszerezni? Van más módja is? :) -
Vektor015 #18087 -
Szia,egy fórumon láttam őket,nem volt oda irva,hogy melyik map :D Ott meg nem válaszolnak :)
És itt mégis értelmesebbek az emberek :) Amúgy köszi,de lehet,hogy a nádasfalva map az. -
Carl Davies #18085 Aha. Mondjuk én szeretem az ilyen nagy megoldásokat. :D -
endy papp #18084 Cat kamion póttal
Bocs az előbb lemaradt....
A bal oldali az erősebb a Catnél is...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.07.30. 18:26:31 -
endy papp #18083 Ja Ja kicsit.... 
Kétszer ekkora mennyiséget 300e. litert egy póttal szállítok,igaz azt egy Cat kamion húzza ami még nem is a legerősebb,de felmegy vele az emelkedőn is
Így nem kell egy egész karavánt utána kötnöm....
-
Carl Davies #18082 Azt hiszem kicsit túlzásba estem. :D Nem húzta fel.
-
endy papp #18081 Szerintem ez,de mi ez nálad
már a múltkor is betettél egy képet és találjuk ki melyik is lehet???
Ahonnan van a kép ott meg kell lennie a mapnak is.
Most szerencséd van pont a kezem ügyébe került véletlen.
De ha nem az akkor sorry
map -
Sziasztok! . Ez melyik map lehet ? :
-
Vektor015 #18079 -
vindzsi #18078 Sziasztok!
Tudna e segíteni valaki abban, hogy animált malacot hogyan tudok be tenni a játékba GE segítségével? -
endy papp #18077 Szia.
Szerintem olyan "kőr" bálázó nincs ,legalább is az életben sincs olyan amit egy vasvillával fel tudsz szúrni ,már mint kör bálát.
Legalább is én még ne láttam,de ettől még lehet....
Ellenben szerintem te ezt a kocka bálázót keresd amit linkelek.
Ennél kisebb nincs és ilyennel a valóságban is találkoztam.
Kis bálázó
Mellesleg nagyon tutin meg van csinálva kipróbáltam
Azt hogy fel tudod é szúrni vasvillával nem tudom olyan modom nincs ,ez a feladat már rád vár.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.07.26. 09:06:27 -
endy papp #18076 Igazából ha ügyesen tervezed az ültetéseket,és nem egyszerre (,max 2-3 föld) érnek be nincs rá szükség és nincs kapkodás sem.
Amúgy se kell kapkodni ,mert idő bőven van learatni(igaz én ,majd mindig munkással aratok) nem fonnyad el oly hamar.
Pedig mellette még az állatokkal és egyéb gyárakkal,termeléssel is foglalkozom,mindig van idő minndenre,nem mondom van mikor szorosabb de ettől még akár kihívás is lehet,hogy "szorít az idő"
Igazából azt szeretem ha magam koordinálhatom mit hova mikor,nem mondom hogy nem jó dolog ez a segítség, de én nem látom szükségét és számomra már ezzel elveszti azt az érzést ,ami miatt a mai napig farmozok.
(no meg nincs is hozzá kedvem annyit ...kodni vele)
Ha nem "ererdeti a játék" akkor simán lehet attól is a gubanc
mind egy hogy ahhoz való vagy nem,de ez csak az én véleményem,mondom soha nem próbáltam a fentebb leírtak miatt.
-
Carl Davies #18075 Az 1.1-es farming van meg (letöltött) szóval ahhoz való a courseplay, szóval ez jó. (elvileg)
Nem modolt géppel próbáltam, ez sem lehet.
Videót is már néztem párat. Ugyebár az alapján csináltam.
Azért próbáltam amúgy én is ki most, mert nekem ez az aratás olyan kapkodós. Beérik az 5 föld, aztán ide üljek-oda üljek, üríteni kellene stb.
De mindegy, ha nem lesz jó akkor nem lesz jó, ez van. -
Miklós24 #18074 Sziasztok nekem olyan kőr bálázó kell ami mini kicsi kőrbálákat készít és a vasvilla móddal tudom felszúrni rá, légyszi link köszi a választ