24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nézd meg a Log.txt, először keresd meg benne van-e a mod listában, ha igen keress error bejegyzést róla, szűkösen "leírja a hibát".
Ha esetleg nem látod a listán, töltsd le még egyszer, de nem árthat egy reistry tisztítás, ha jól emlékszem a felhasználok "AppData - Local" mappában találod ami rejtett mappa.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.14. 18:12:59 -
McEachran3 #18847 Sziasztok.
Van ez a mód:Odometer, egy csomó módmegosztó portálról letölthető.
A lényege a modnak, hogy beépül minden traktorba, kombájnba, kamionba és számolja a megtett távolságot. Két értéket mutat egy öszz. távolságot, és egy jelenlegi távolságot, amit a játék elinditásától számít minden alkalommal.
Namost, nekem nagyon bejön ez a mod, és egy darabig királyul működött is, viszont egyik pillanatról a másikra eltünt. Próbáltam már, hogy egyedül csak ez az egy mód maradt bent a mod mappában, viszont akkor sem jelent meg. Újabb verzió nem létezik ebből a modból, viszont láttam egyes videósoknál, hogy náluk működik ez a mod. Valakinek valami ötlete van, hogy ezt a nyamvadt Odometer-t működésre bírjam? :D -
Igen amit már a modderek régen beleraktak :) A legtöbb újításnak eladott dologra igaz lesz. -
annyi lesz az újítás hogy lesz benne napraforgó :D -
Én is. Talán érzik, hogy ez az utolsó rókabőr amit még le lehet húzni erről az engine-ről ezért odalépnek neki :) Én biztos, hogy nem veszem meg csak hónapokkal később ha már olcsóbb lesz, max akkor. Sajnos sokan bele fognak futni és megveszik tele reménnyel. Persze jó lenne pozitívan csalódni, de nem sok esélyt látok rá egyelőre. -
A 15-öt 10 euroval olcsóbb volt megjelenés előtt, ilyen szar lenne az euro, vagy még többet akarnak kaszálni, én utóbbira tippelek. -
endy papp #18842 Na igen ,ezt a "tartalmat" bár melyik modder kiadhatná,annyi az újítás benne.
De mindig van valami.....
Már megszokhattuk,hogy ekkorát fejlődnek kétévente ,azért remélem 4-5 ezernél nem kerül többe idehaza a tescoban.
-
Igen ennyi, a mai két képet látva amit kiadtak ez egy FS15 2.0 lesz. -
Azért látszik, hogy jóformán semmi nem változik, csak egy kis tupírozás, új márkák, ennyi lenne (?).
(megint sikerült lenyúlniuk a modderektől egy-két dolgot)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.07.12. 21:55:45 -
endy papp #18839 Steam-en már előrendelhető a FS 17
-
Azért az vicc,hogy a 13-ba olyan Lexiont csináltak amitől az ember behugyozott, 15-ben meg inkább a hányinger kerülget...... -
Köszi!
-
McEachran3 #18836 Frissen töltöttem le és eddig tetszik. Próbáld ki.
Lexion 780 -
Tudna linkelni valaki nekem egy olyan Lexion 780-ast ami normálisan ki van dolgozva,működik rendesen és nincs benne az a nyomorék "farmer arm" mod? Nagyon megköszönném! -
n0tr3adY #18834 Köszi :)
Az a vehicle script megvan, hogy pótbillencsnél emeli az rpm-et. Tudod mi a vicc? Magyar és külföldi modder ismerősök 90%-a emlékszik rá 13-ból, azt is tudják, hogy nem nagy durranás volt a gép, amiben benne volt, de senki nem emlékszik már, hogy melyikben...
-
endy papp #18833 Köszi a bizalmat. 
Nos ez nem lesz egyszerű ,mivel sokKK mod van.
Azt tudom biztosra hogy több trakim is rendelkezik olyan képességgel ami a pót ürítésnél felemeli a motor fordulatát.
Mellesleg a Giantnak eleve így kellene kiadni alapból az összeset,mert nagyon sokat dob a játék élményén .
De olyan gépem(trakim) ,nem sok van amin a homlok rakodót külön fel lehet szerelni és még ezt a funkciót is tudná?????
Meg kell néznem.
Ha tudok valamit szólok ,de nem ígérek semmit,mert ilyet keresni,no meg meg is találni nem egyszerű feladat......
-
n0tr3adY #18832 Endy Papp!
Segíts nekem (úgyis nagy modfüggő vagy
)
Keresek egy gépet, elvileg egy olyan traktor amin van / hozzá lehet csatlakoztatni a homlokrakodó részt, és amikor mozgatod fel-le, változik a motor rpm-je. '13-ban biztosan volt, de mintha 15-ben is lenne ilyen.
Nem, nem a pótkocsibillencses RPM modra gondolok :)
Tudsz esetleg segíteni?
-
McEachran3 #18831 Én úgy tudom nincsenek lépcsőfokai a csirkék hizlalásának, csak sima, és hízott van. De azért köszönöm hogy megnézted :) -
n0tr3adY #18830 Nem igazán találok olyasmit a triggernél, ami okozhatná az alacsony felvásárlási árat. Esetleg arra gondolok, hogy nincsenek "rendesen" felhízlalva vágósúlyra, mint a disznók. Legalábbis Marhu malacka modjánál lehet választani közöttük.
-
Nekem a Nádasdfalva V2-őn igen érdekesen megy a BGA leadó kötyü. IGEN érdekesen....... sajnos. Nem hiszem hogy dolgoznak a V3-on. -
McEachran3 #18828 :D Jó, jó. Ezen játszom:Kernstadt2015 -
Köszönöm! -
n0tr3adY #18826 Nádasdfalva V2, FSH Modding v5. Kb. ezek a normálisan, hibamentesen felépített magyar környezetből építkező mapok, fsportal-on megtalálod őket.
-
n0tr3adY #18825 Van belőle egy pár verzió... Melyik is pontosan? "Aggyálinket!!444négynégy" arra amelyikkel játszol :) -
Sziasztok!
Az FS15-höz van hazai térkép, amit érdemes letölteni? Találtam ugyan párat, de a hozzájuk írt hozzászólások (tele hibákkal) eltántorítottak a letöltéstől. -
McEachran3 #18823 Kernstadt2015 -
n0tr3adY #18822 Melyik map ez? -
McEachran3 #18821 Állítottam az értéken, meg is változott a játékban a PDA-ban, viszont amikor mentem leadni, akkor még mindig ugyanazért a 6 dollárért vette meg a csirkéket. -
McEachran3 #18820 Kösz, kipróbálom. -
DonPedro22 #18819 Letöltöttem a játékhoz a hivatalos New Holland Loader packot de a boltban sehol nem találom a gépeket :( hol vannak? -
n0tr3adY #18818 A mapot kell szerkeszteni GE-ben, a leadó trigger User Attributes részén a pricemultipliert kell piszkálni. -
McEachran3 #18817 Sziasztok.
A mapon ahol jelenleg játszom le lehet adni többek közt flattened chicken-t, viszont a map készitője valamit eltolt, mert borzasztóan alacsony áron veszi be a leadó. 1000 csirke után 6 egész eurót :D
Valahogy meg kéne változtassam a csirkék árát a leadónál, ezt hol tudom megtenni?
A careersavegame.xml-ben van olyan sor ahol megvan minden termény ára, viszont itt csak ideglenesen lehet megváltoztatni az árakat, ugyanis kb. egy játékbeli nap után visszatér az eredeti értékekre. Valakinek ötlete?
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.07.03. 18:22:27 -
Elnézést ha nem volt tiszta én azt hittem az lesz. De ha nem érted pontosan, akkor megkérdezheted, hogy mire is gondoltam ha nem világos, és Te segíteni akarsz mindenképpen. Úgy gondoltam egyértelmű volt, hogy leszedtem és hibát ír ki a zip fájl megnyitáskor. Oda is írtam, hogy több helyről próbáltam és még is ezt tapasztalom. Szerintem ez világos. Te arra utaltál, hogy nem tudok megkeresni egy mod-ot, neked meg rögtön sikerült, sőt ha akarnád találnál még ezer másikat. Ezt minek kell leírni ? :) Érzed ugye, hogy ez kicsit nagy mellény volt? :) Nincs gond, csak ezt akartam tisztázni. Ha nem is egyértelmű amit írok nem kell rögtön azt sugallni, hogy az másik a nyomi, mert nem tud keresni. Nincs harag meg nem is sértődtem meg, csak ezt akartam jelezni. Segíteni én is szoktam és jól is esik viszont is, de elég annyi, hogy segítünk, oktatni nem kell :) Rendben vagyunk így? -
endy papp #18815 Még annyit ,mint írtam is és linkeltem is nálam mind két általam írt link, jó úgy ahogy van látja a játék és megvásárolható,pedig még vagy 10GB mod van mellette.....ennyit a szakértelemről. 
Nálad meg bárhonnan töltöd le nem műkszik se így se úgy,gondolom nálam lehet a gond ha működik ....
Na részemről a téma lezárva. -
endy papp #18814 "Valakinek sikerült már leszedni bárhonnan ezt a New Holland CX8090 gépet? Mert én bárhol próbáltam mindig hibás a zip fájl."
Nem ártana érthetően fogalmazni .....
Mert ebből amit fent idéztem, te írtál,kérdezted ,számomra csak annyi derült ki hogy bárhonnan nem tudtad leszedni és hibás a zip fájl.
Gondoltam nem tudod használni a játékban,ezért írtam amit.
Mégis a kérdésedből honnan kellett volna kitalálnom hogy te meg szeretnéd nyitni azt a zip fájlt és azzal akarsz kezdeni valamit.
Bocs hogy segíteni szerettem volna vedd semmisnek.
Ígérem hogy legközelebb nem fog előfordulni hogy "hülyének nézlek" (segíteni próbálok)
-
Igen megpróbáltam javítani, de nem sikerült vele. Most találtam már reggel egy olyat ami nem nyitható bár de legalább a játékban már látni lehet. Viszont az még az alap verzió amiben a log is szépen írogat. Ugye volt olyan zip ami szintén nem nyitható, de nem is látszik a játékban a másik zip meg már látható, de szintén nem nyitható meg érdekes :) Írtam a mod készítőjének is, de még nem reagált semmit. -
Jól esik, hogy ennyire hülyének nézel, köszönöm :) Gondolod először töltök le modot bárhonnan? Az összes nagyobb oldalt végigjártam és mindenhonnan az a zip jön le amit nem lehet megnyitni, mert hibásnak írja. Ha bemásoltam a játékba így, akkor nem is láttam a megvásárolható modok közt, pedig csak ez az egy volt bent. De amit én linkeltem az már az 1.01-es javított verzió, amiket te beraktál szerintem még a sima 1.0. De azért köszi a szakértelmedet :P -
nono28 #18811 Köszönöm szépen!!
-
n0tr3adY #18810 Ezt most pH! fórumról idézem, tegnap este 20:05
"Sziasztok
Van itt Ez a mod. Ti le tudjátok úgy tölteni, hogy megnyitható lesz a zip fájl? Eddig bárhonnan töltöttem le mindenhonnan csak úgy jött le, hogy nem tudom megnyitni. Megnéznétek, hogy nektek megy-e? Köszi :)"
Ezt Freezer kolléga írta :)
Itt is majdnem ugyanezt írta:
"...Mert én bárhol próbáltam mindig hibás a zip fájl."
Csak erre próbáltam utalni, hogy neki nem játékban kell, hanem a kibontható .zip file
Peace!
ui.: egyébként winrar programmal lehet javítani a corrupted archive-t.
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.07.03. 13:36:34 -