24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Két éve nem gondoskodtak megfelelő utánpótlásról és már az elején elkapkodták, most meg annyira előrelátóak voltak, hogy előbb kikerült.
De én nem értem, hogy ha egyszer okt. 25. a hivatalos megjelenés ideje, akkor miért játszik már vele mindenki? Ez a kiadó felelőssége, nem a videókat kell letiltani, meg háborogni, hogy miért van már kint. Jó, hogy már egy éve nem jött ki a "fejlesztés" alatt.
Egyébként már van crack is hozzá.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.10.21. 00:37:04 -
Van aki már ma megvette a játékot a Tescoban, pedig még elvileg nem is lehetne kapni. Gyorsan vissza is hívták a polcokról állítólag. Persze aki szemfüles volt már lecsapott rá :) -
A legjobb marketing stratégia. 1-2 évente javítanak annyit egy új részen mint egy patch vagy dlc. Aztán jól eladják új játék ként.
Arról nem is beszélve hogy az eredeti tartalmat is csak lemásolják a legjobb modderekről és kész is a pénz.
-
A videók alapján teljesen a 15-re hajaz. A grafikára nem nagyon mentek rá, inkább a tevékenységi köröket bővítették. Remélem a gépigény is ezek szerint alakul majd. -
n0tr3adY #19206 Amennyire jól emlékszem, hála a Microsoft és a Sony "közreműködésének" a modfelhőt illetően, konzolokon nem lesz engedélyezve a JD & Claas márka.
-
Mennyibe kerül? Megveszem!
-
endy papp #19204 Vannak akik már napok óta játszanak vele.... 
De ettől még semmi nem változik,mert lesz aki csak hónapok múlva vagy mikor lemegy az ára akkor veszi meg
Ami a csúcs mindegyikben ugyan az van, lesz.....
-
Crack van már? :D -
ElBanday #19202 Már nem kell tovább várni, kapható a játék az angol áruházláncnál!
-
Na meg a több perces multi szinkronizálás, amíg áll a játék és mire végez az életkedved is elmegy.
Más multis játékok valamiért meg tudják oldani normálisan is. Ennyi év után nem igaz hogy nem találtak rá megoldást. -
Plusz egy két semmiség:
- Ne essen az eső beltérben
- Gépek lámpáinak felkapcsolásánál ne akadjon meg a játék
- Ne úgy induljanak a gépek mint egy F1-es autó, és szintén ne úgy álljanak meg
- Ha beakadnak a gépek egy faágba, bokorba, autóba akkor ne ragadjanak úgy össze mint két szerelmes kutya, hogy csak egy reset állítsa helyre őket
apróságok, de évek óta velünk vannak :D -
endy papp #19199 A lentebbi trakis vidiben ,nem akartam hinni a fülemnek,ahogy a föld úton megy a traki a kavicsok felverődő hangját is hallani.
Legalább is valami valós hangok-zörejek....
A trakiban ülve meg ide-oda billeg a sofőr a rossz talajon,hihetetlen hova fejlődik a játék.....
-
A lehetőségek tárháza lesz -
endy papp #19197 Már megint kihagytad, a táblák halomba szedését,persze ha fém csak akkor, majd leadását a MÉH telepen.
De most komolyan ,már ki is találtam magamnak ,ha lesz olyan pót (persze csak modba) amire minden kiszedhetőt összegyűjthetőt fel tudok pakolni ,majd mind ezt felpakolom a vonatra,remélem jó pénzt kapok érte...
Ha meg ezt is megunom még mindig elé vethetem magam a vonatnak.... -
endy papp #19196 Szívesen ,válaszolok mindenre. 
Bakker lesz nagy medence is lehet lubickolni...na majd a röfiket rá is eresztem.
De most komolyan ekkora összeg mellé minek bármit is csinálni.
Mellesleg sokan tolják már élőben
Ha minden igaz .
Itt élőben megy a műsor.... -
A fejlesztők gondoltam rád! Ha szar az idő mehetsz kosárlabdázni....DE neked semmi sem elég......nem értelek.....
Viszont tényleg próbálkoznak!
Egész jó gépparkot hoztak fel. Ez nem vitás. (bár az MTZ-s , Rábás kollégákkal valamiért nem foglalkoztak) Vérzik is a szívem....
De végül is mit látnak? 15 polygonos mod szerűségekkel nyomatják a játékot orrba-szájba. Minek strapálják magukat? Pistikének úgy sem lesz jó mert neki az LS11-ből átrakott MTZ, Zetor kell.
Nagyon sokunknak hiányoznak tök alap dolgok amik szimulátorrá tehetnék ezt a cuccot,de ezt csak a modderektől kaphatjuk meg. A dinamikus talajon kívül 10000 más "apró" dolog is bekerülhetne aminek nagyon tudnánk örülni,de nem fog. Majd a modderek.... -
Carl Davies #19194 Fuh, nehéz ekkora tartalomra válaszolni, de értem a gondolatmenetet! :D Nincs több kérédsem! -
endy papp #19193 Igazából amit a modderek megcsináltak már eddig 13-óta,lenne annyi anyag hogy ,már most kiadhatnák a 17-et 3x ennyi tartalommal a 19 is jövőre ,még 4x ennyivel,majd 2019-be mindent belesűríteni plusz az addigi modder termést hozzá téve, lenne egy vérbeli überelhetetlen farm szim. 
Tudom, tudom..."majd beleért a kezem a bilibe"
Kezdem. az elején:
Miért nem láthatom magam csak gépekbe szállva(nyilván multiban látom) ,de ott is csak a másikat.
A gépbe szállást valahogy olyannak képzelném mint a farm expert 17 ben.(ajtó nyitás,stb)
A talajt valami érdekesebbé is lehetne csinálni(tudom a modderek cserélgetik a textúrákat de ,nekem még nem az igazi.)
Ugyan ez igaz a növényzetre is,picit élettelen (meseszerű)
A gépek dinamikáját még lehetne fokozni,minden téren.
Multiban beülhetne mellém a haver.
De akár én is beülhetnék a munkás mellé egyéniben.
Végre egy dinamikus napszakot ami hatással van a termésre (nem kell kimondottan nagy sárdagasztásra gondolni),lehet a C@C-ban benne lesz.
Normális esőt,gondolom nem kell részleteznem.....a mostaninál minden jobb lenne.
Több száz óra farmozás során az a kevés eső is elkerült mindig,mert addigra új mapot kezdtem
Nem kell 4 évszak ,már 3-al is kiegyeznék ,de legalább ha rossza az idő csak az állatokkal lehetne foglalatoskodni,nem lehetne a földekre kimenni.
Vagy gépkarban karban tartást végezni.
Persze ehhez kellene "normális állat park" és az ezek köré épülő egyéb ágazat.
Ha már állatok,nagyon kuss van arról hogy a tejet még mindig csak a "jézuska viszi leadni" minden 24. órában....
Tudom a modderek ezt megcsinálták ,de én itt tovább mennék,pl: manuális fejés ,vagy valami hasonló animáció.
Normális gépelhasználódás és javítási lehetőség akár egyénileg,akár a szervizbe,tudom már hasonló volt a 13-nál is,de nagyon kevés helyen,mapon .
Most valami már lesz de ez is ló fütty ahhoz amit ki lehetne hozni belőle.
Az egész termény-növény termesztést értelmessé tenni,az állattartást úgy szintén,fakitermeléssel egyetemben,hasonlóan mint az Ackendor mapnál.
Ezek köré kiépíthetővé tenni ágazatokat.....
Nem folytatom,mert még kivágnak innen ,hogy mindent én írok tele....
Hosszú a sor...
Igazából nem olyan világtól elrugaszkodott dolgok ezek ,de ezektől időt állóbb és élvezetesebb lenne ,nem csak pár hét hónap azt félre dobja az ember.
Simán lenne fél-3/4 év mire teljesen fel tudnád futtatni a gazdaságot,jó esetben és időben.
De mindenkinek hamar gyorsan kell,a végtermék.
A készítők álláspontját is meg lehet érteni,valahol.....de azért mégse.
Bocs picit hosszú lett pedig rövidítettem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.19. 19:18:56 -
Megpróbálhatnának végre egy kicsit realisztikusabb környezetet csinálni. Hol a növényzet? Meg pl normális domborzat így is úgy is kell bele a polygon... ez a sima ismétlődő talaj textúra annyira elavult. Basszus hanyadik rész már ez?
Semmiből nem tartana nekik belerakni egy opciót hogy kikapcsolhassa akinek nem bírja a gépe. Valamiért mod mapokon meg tudják oldani.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.19. 16:59:52 -
Carl Davies #19191 Tudnál írni 1-2 olyan dolgot, amit a modderek nem csináltak meg, de jó lenne a játékba? Allig van olyan dolog, amit még nem láthattunk, akkor hogyan csináljanak valami újjat? -
Papa51 #19190 Köszi az infót!
-
endy papp #19189 Már volt szó róla vidikben ,és mutatták is ,hogy az összes platformra egyezőek a modok,vagyis ami pc-n meg van azt tudják majd használni konzolokon is.
Azt ne kérdezd milyen módon és hogyan valósítják meg ,mert nem érdekel ,a pc része legyen rendbe a többi a készítők és a konzolosok dolga.
De biztos lesz itt olyan aki részletekbe menően elmagyarázza,ha kell
Az tuti mert valamelyik nap olvastam hogy 12 mod hely lesz ahonnan a játékon belül(asszem)le lehet tölteni modokat,ha tetszik elfogadod és már használhatod is őket.
Így aztán gondolom a konzolosok is a net segítségével hozzáférnek.
-
Papa51 #19188 Én csak azon gondolkozom , hogy a konzolos verziókba is van mod mappa és ugyanúgy beletudják tenni a különböző modokat, bővítéseket? És hogyan frissítenek, mert hogy kell majd frissíteni az tuti! Vagy kapnak egy alapjátékot és azzal játszadozzanak életük végéig?
Mert úgy nem nagy cucc lesz az biztos!
Nekem van egy jó öreg PS2-őm, több száz játékkal , amiket a tizenöt év alatt többször végig játszottam, de aztán ennyi idő után már uncsi. Vagy az új konzolok már bővítésre is alkalmasak? 
-
Egyetértek...ha nem lenne más a hud simán azt is hihetné az ember hogy a 2015el játszik... -
endy papp #19186 Na, végig nézve a vidit,persze csak az első kb 1 órát a többit pörgetve.
Kár hogy nem kínaiul volt mert akkor többet értettem volna az állandó nevetgélésből
,jól szórakoztatta magát a srác ,gondolom most játszott először farmos játékkal....
Ahogy elnézem a neten jobbára konzolos (gameplay)vidiket látni.
A játékról:
Az kiderült hogy az 1 évvel ezelőtti sosnovka mapot(fs2015) picit átalakítva átemelték ide is ,mégis legyen valami töltelék.
Ugyan ez volt a 15-nél is az amcsi mappal...
Lesz sok "ÚJ" funkció az tény ,de az is ha nem lennének a lelkes modderek a készítők éhen halnának.
Mert amit láttam azt már rég a modderek megcsinálták,van amit jobban is és többet is.
Ezt kb fél éve kezdhették csinálni,így is kényelmesen elkészültek vele.
Ennyi erőből jöhetne minden évben is, csak ugye annyi mód 1 év alatt nem készül hogy egy teljes játékot összelapátoljanak a készítők....
Dehogy nem ,még több ötlet is megvalósításra vár, ami majd 2019-ben kerül bele "nagy újításként"
Persze a készítők nagyot húztak, akasztanak ezekkel a konzolos verziókkal,nem véletlen,hogy ennyire nyomják.
Gondolom a varez ott annyira nem játszik mint a pc-nél ,plusz konzolon hasonló asszem nincs a piacon,így a bevétel is garantált.
Összességében jó a játék így első blikkre a látottak alapján de,tartalomra - modokra továbbra is "Nagy" szükség van mert mint mindig vérszegény a kicsike....
-
Ma már letiltottak pár videót, mert valaki sokat beszélt, mutatott a játékról, de úgy látszik erről kicsit lecsúsztak :) -
endy papp #19184 Nem is értem hogy engedheti az ilyet a kiadó, de ők tudják...... 
Én kibírom ezt az 1 hetet ganélapátolás nélkül....
-
endy papp #19183
-
Élőben játszik valaki a 17-el, nem tudom meddig tart még.
-
Nem tudok róla, hogy akár kóddal is le lehetne tölteni a teljes verziót, hacsak nem steam-es. A Gold kiegészítőt valóban teljesen le lehet húzni a honlapról, ha van kulcsod.
Virágbolti verzióhoz meg minek a kulcs? :D
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.10.18. 19:55:13 -
Carl Davies #19180 Szerintem nem a 17-re gondolt! :D -
endy papp #19179 Te már használod ,mikor még meg sem jelent... 
Azért majd tolhatnál pár hasznos és fontosabb infót de jöhetnek a videók is,persze nem 1 hét múlva mert akkor már "lerágott csont lesz"
-
Meglett közben. -
endy papp #19177 Mivel ilyen jellegű infó hiányában "szenvedek" 1 hét múlva megmondom.... 
Szerintem nem lesz limit de ez csak találgatás a vidik alapján.
-
Sziasztok! Hol kell letölteni a játékot? Van kulcsom, nem steames... -
Ez a terményleöntés bárhol, korlátozott halmokban történik? Vagy akármekkora halmot létrehozhatok a szántóföld mellett? -
endy papp #19174 Farming Simulator 17 Dev Blog - Economy
Lely
Ha a linkelt oldalon katt a vidire már indul is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.18. 18:10:42 -
Papa51 #19173 Köszönöm!
-
endy papp #19172 -
endy papp #19171 

Ezt én sem írhattam volna szebben és jobban le....