24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19336 Soha nem használtam...
-
És már itt is van a "kötelező" mod: GPS (Modhoster)
-
Térképet megnyitod (nem a bal sarokban levőt), járművekre vagy ikonokra (a földek ikonjaira is) kattintva lehet teleportálni, első kattra felajánlja, ha elfogadod leokézod, és már ott is vagy.
-
nono28 #19333 Igen biztos. -
Carl Davies #19332 Biztos a 17-hez való a mod? -
nono28 #19331 Farming Simulator 17-be! -
nono28 #19330 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy,letöltöttem egy John Deere traktort amit beraktam a mods mappába,az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol tudom megvenni? -
Laca54321 #19329 Még egy kérdésem lenne. Létezik e itt úgy mint az ETS2-ben szabad kamera, ha átírom az egyik fálj egyik sorát? -
Laca54321 #19328 Köszönöm a segítségeket! :) Most a teleporttal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy működik? köszi -
endy papp #19327 Tegnap csak a te kedvedért pár helyre beugrottam,direkt ahol 5-8 fő volt,minden gond nélkül ment és ahogy láttam benn is lázasan folyt a munka gond nélkül ,de mondom sokáig nem voltam sehol ,nem akartam zavarni ,csak próbák voltak.
Ha 1 perc soknak számít akkor annyit kellett legtöbbet várnom a csatlakozás-szinkronizálásra.
Ahogy láttam elég sok szerver ment több fővel.
A netem tök alap így arra sem lehet fogni.
Igazából a 15-nél is össz kb fél óra volt amit MP-ben eltöltöttem,val.színű itt sem lépem túl a "rekordom"
De erről majd nyilatkozik az aki,tolja MP-ben.....így elfogadom ha azt írja hogy nem jó,de a csatlakozásnál tuti nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.27. 06:26:31 -
Drive Control - párhuzamos közlekedés, pl. betakarításnál, segítőt fogadsz fel, mellé állsz "Shift+3" (dupla zöld nyilak), és rányomsz a tempomatra "3", csak kormányoznod kell, a sebességet mindig a betakarítógéphez fogja igazítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pár kép csak úgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát annál is elég szar volt állandóan várni a szinkronizálasra. -
endy papp #19324 Annyira biztos mint a 15-nél...... 
-
Multi is jól működik?
Hogy kell a birkákat tisztán tartani? Nem jövök rá, és nem írja. -
endy papp #19322 Biztos te másik játékot kaptál....bugokkal telit
,az enyémbe még nem találkoztam ilyennel.
Pedig már sok mindent kipróbáltam,nem mindent nyilván,de 9-10 óra benne van.
Több munkafolyamat elvégezve,de csak nem jönnek elő azok a fránya bugok.
Több helyen (új amerikai map) kivágtam fákat géppel kézzel is, sőt felmásztam csak a te kedvedért a tetejére azt is levágtam de még a legkisebb fadarabka is meg van ....nem tűnt el.
A keleti mapon (sosnovka) hogy nem dőlnek a táblák az nem bug az olyan szerintem, az a map nem tudja és nem is fogja tudni azt a funkciót ,nem véletlen nem találkoztam egy mozgatható tárggyal sem ,ami az amcsi mapon rengeteg van.
Ezek fényében én ennyire nem írnám le őket sőt.....
De persze mindenkinek szíve joga lehordani a készítőket.....az más kérdés hogy mennyire jogosan.
Biztos van benne bug,engem még eddig szerencsére elkerültek,de ugyan ekkor a 15-ben 10x ennyi volt,majd azt is rendbe rakták.
Minden esetre azt állítani hogy egy bug halmaz ....hááááát
Ismerem a Train szimet rengeteg pályám,mozdonyom van,na az aztán bug halmaz a javából épp tegnap előtt toltam(akartam)volna vele pár kanyart de úgy feltolta az agyam hogy megint egy darabig elő sem veszem,ellenben az FS17-et le se nagyon tudom tenni mióta megjelent.

-
jocking #19321 Egy picikét azért a qrva nénikéjüket, hogy kiadnak valamit amiben ennyi bug van. Az új mapon nem lehet fát vágni, mert a kivágott fa keresztülesik a földön. A ruszki mapon szerencsére jó, ott viszont még mindig megvannak a "szellem táblák" az út szélén, amik nem fognak meg, nem dőlnek ki, csak simán átdiffundálsz rajtuk. Látszik, hogy xartak bele az egészbe, csak adjunk ki tök ugyanazt megint, aztán dől a lé. Lassan már azon a szinten vannak, mint a Train Simulator-os bagázs. -
endy papp #19320 Nálam gond nélkül rögzíti a felvételt,csak bűn ronda ,jobban mondva sötét a kép már több beállításban is próbáltam de nem tudom mi lehet,na nem mint ha annyira videózni akarnék ,mert abban a felbontásban amit én használok a játékban úgy sem műkszik az NV.-felvevő,csak 1920x1080 a max felbontás.... -
endy papp #19319 A 15-nél az volt a gond nem fogyott se a gázolaj(jó picit) a mag is csak akkor ha nem munkás dolgozott,a haszon meg csak úgy dőlt.
Persze ez nem is volt úgy jó szerintem se.
Csak a mod segített.
A 17-nél megcsinálták alapból jóra,legalább is szerintem.
Most meg már arra van mód hogy több hozam legyen ,ne fogyjon annyira a mag ,majd gondolom jön az üzemanyag mod is.....
Ki érti, ezt ha így van ezért nem jó ha nem így lenne akkor azért...
-
Még egy piros pont a Giants fiúknak ezért, azért lehet csiszolni rajta, nem teljesen tökéletes, de nagyon sok időt lehet vele spórolni.
Akartam videót csinálni az Nvidia szoftverével, sz@rik a játékra, pedig indításkor ott van az a bazi nagy zöd plecsni, ja és nem is támogatja a 17-et, a 15-t igen, akkor, hogy is van ez?
Ezt mind anya vágta le némi segítséggel
, kerülgeti az akadályokat, tolat stb.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:40:38 -
És a legjobb, anyut eltudom küldeni füvet nyírni
, néha kicsit gondolkozik merre is menjen, de amúgy q... jó.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:08:00 -
A birkákat hogy kell takarítani? Úgy mint a teheneket? -
Carl Davies #19315 
Gépigény nem nőtt /különösebben/
Lámpa kapcsolás döccenés mentes
Rugózás, gumi lapulás egész jó
Bér munka
Gépek testre szabása, vásárlás után is
Billentési irány megszabható
Dolgoznak a gépek amíg a boltba nézelődök
Új hangok

Beállítások még mindig nem érhetőek el megkezdett játék közben
Pickupok rugója kicsit gyenge (vegyszeres tartályt felraktam rá, nem valami stabil )
Gombok, rakodók mozgásának variálása (15-ben felcserélték a rakodók kanál billentését, most meg vissza ... )
Kis apróságok, de sokat adnak a játékélményhez! :)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.26. 18:38:40 -
Padlogáz2 #19314 Sajnos akkor is rángatózik,ha az élsimítást leveszem akkor jó,ha már csak 2x-es re rakom csinálja..GT520M-em van de akkor ha nembirná nem a fülke rángatózna hanem fagyna az egész játék. -
Papa51 #19313
-
Tegnap a hentesnél én is megvettem gyorsan. Kipróbáltam és nem olyan vészes. Szépen megy,valamicskét mintha szebb is lenne a 15-nél. Géppark rendben van,vannak apró dolgok amik kicsit helyrehozzák a hiányosságokat. Nem annyira rossz mint ahogyan leírtam. Térképet viszont még mindig nem tudnak csinálni. Sajnos. Azt kell mondjam, eksön után vétel lesz.
Azért a műszerfal és egyéb belső kütyüllékek világítását azért megcsinálhatták volna......
Papa51!
Ne foglalkozz mindenkivel..... -
Most már úgy is mindegy, Giantosok javították a rést! xD -
Papa51 #19310 Megkérlek, hogy ne "kóstolgass" , én sem teszem, Te se tedd!
-
A nevében benne van, a gépek haladását tudod szabályozni, előre-hátra irány változtatás ("space"), őszkerék-normál meghajtás ("bal SHIFT+4"), első-hátsó differenciálzár ("bal SHIFT+5,vagy 6"), tempomat ("bal Shift+3") "sebbeségtaró elektronika finomhangolása", párhuzamos vezetés, sebbeséghatároló.
A nem szögletes földekre előbb-utóbb lesz majd "autocombine", "autotractor" mod. -
Van már tört multi is, ha esetleg azt is kipróbálnád előtte :D -
Carl Davies #19307 Autotraktor azt hiszem. Kombájnhoz is van. -
Laca54321 #19306 engem leginkább olyan mód érdekelne amikor a traktor szántáskor pl. követi a ferde ívű földet is... -
Laca54321 #19305 Nagyon hálás lennék, ha egyszer valaki magyarul elmondaná, hogy a drive control mire jó és akár egy videót is feltehetne magyarúl.
köszönöm -
Wittmann13 #19304 A 9600GT shader model 4.0-át tudja. Ment pü. -
karipapa #19303 a gtx 650 ti az jó lenne ehhez a játékhoz?
-
karipapa #19302 köszi.
-
Padlogáz2 #19301 Köszi,este kiprobálom.
Karipapa:Ha a shader model 3.0 át nemtudja akkor valoszínű nemis fog elindulni.Kell venni ujabb kártyát. -
karipapa #19300 légyszi valaki segitsen nekem
köszönöm -
endy papp #19299 Nos aki olvasni sem tud az tényleg analfabéta....
Mivel legelőször a telepítés után a játék kiírja hogy telepítsd a frissítést ehhez ugye egyet értünk, hogy nem kell informatikusnak lenni.
Mellesleg a 15,ben az elején kb 3-4x ennyi hiba volt,már előre léptek a fiúk...
Az is igaz ha fele ennyi gyártmány lenne és új dolog a hiba is 0 lenne,de akkor meg menne a sírás hogy....
A 15-nél még asszem 1 év után is jött frissítés,tudok olyan játékokat amit sokkal nagyobb költségvetésű cégek készítenek sokkal nagyobb nevek a játék iparban és 10x ennyi javítással is tele van hibával.
De ha ennyire "tud" mindenki mindent miért nem készít játékot ez a sok "okos"ember.
-
n0tr3adY #19298 Nekem is megérte, mert steamen rátoltam a 35 ojrót. Nem is erről van szó.
Gyakorlatilag ami modellek a korábbi részekből lettek átemelve (FS11-15-ig bezárólag), azok jól működnek. Az összes többi új *gyártmányban* van valami hiba.
Pl. a Holmer cukorrépa/burgonya felszedő asztalán alapesetben egy fehér, textúra nélküli plane van, ez hiányzó textúrára utal. Beüzemelve a gépet, a pl. 1 méter széles krumplihalom felszedésénél az egész asztalszélességen megjelenik az animáció (5-6 méter kb.)...Vagy a Samp favágógép. Multiban megvéve úgy indit, hogy a vágófej becsuklik az a teleszkópos karba. Ez meg komponens/joint xml hiba. Ezért mondom azt, hogy félkész munka, mert az ilyen apróságokat javitani lehetett volna, nem egy nagy agymunka - főleg a fejlesztőknek.
Ettől eltekintve tényleg le a kalappal, a grafikánál nagyon odatették magukat.
Csak egyet felejtenek el a Giantses srácok. Akik elővételben a dobozos verziót vették meg, azok valószinűleg az 1.0-ás FS17-et kapták lemezen. Az FS-el játszók 95%-a informatikai analfabéta, és fogalmuk sincs arról, hogy mi az a FS17_patch1_2_0.exe és hogy azt bizony le kéne tölteni...Vagy épp jöhetek a szokásos történettel :
- hali fsh modding v5-ön jáccccccok és nemnyilik a kappppu!
- Töltsd le a legutóbbi patchet.
- azmi??? acc linket?
Egyébként Gerileverinek igaza van, magasan a legjobb FS eddig.
Bár az i7emet csak 10%-on hajtja...De legalább azt 4 magon
-
endy papp #19297