• endy papp
    Biztos te másik játékot kaptál....bugokkal telit,az enyémbe még nem találkoztam ilyennel.
    Pedig már sok mindent kipróbáltam,nem mindent nyilván,de 9-10 óra benne van.
    Több munkafolyamat elvégezve,de csak nem jönnek elő azok a fránya bugok.
    Több helyen (új amerikai map) kivágtam fákat géppel kézzel is, sőt felmásztam csak a te kedvedért a tetejére azt is levágtam de még a legkisebb fadarabka is meg van ....nem tűnt el.
    A keleti mapon (sosnovka) hogy nem dőlnek a táblák az nem bug az olyan szerintem, az a map nem tudja és nem is fogja tudni azt a funkciót ,nem véletlen nem találkoztam egy mozgatható tárggyal sem ,ami az amcsi mapon rengeteg van.
    Ezek fényében én ennyire nem írnám le őket sőt.....
    De persze mindenkinek szíve joga lehordani a készítőket.....az más kérdés hogy mennyire jogosan.
    Biztos van benne bug,engem még eddig szerencsére elkerültek,de ugyan ekkor a 15-ben 10x ennyi volt,majd azt is rendbe rakták.
    Minden esetre azt állítani hogy egy bug halmaz ....hááááát
    Ismerem a Train szimet rengeteg pályám,mozdonyom van,na az aztán bug halmaz a javából épp tegnap előtt toltam(akartam)volna vele pár kanyart de úgy feltolta az agyam hogy megint egy darabig elő sem veszem,ellenben az FS17-et le se nagyon tudom tenni mióta megjelent.