24057

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
gyuri35 #19452 Ha esetleg valaki még nem találta volna meg,így lehet magyarítani a játékot,nálam frankón működik
-
endy papp #19451 Na igen eszeveszett tempóban tolják ki magukból,de ez csak nekünk jó.
Ha valaki eddig nem kapcsolta be a dinamikus kamera mozgást az tegye meg ,valami eszméletlen jó tőle belső nézetből,főleg a szántás.
Totál dinamikus a mozgás,tényleg nem lehet mondani hogy totál sík az egész föld.
Most toltam egy 70 perces szántást,minden percét élveztem...

Pedig a 13-nál szántottam utoljára ott is csak kb 1órát,no meg teljesen felesleges volt.
Igaz azért sokat dob az élményen a 3 mocsis nézet....
Ebben a tarkiban elég sok mindet mutat a kijelző,megint csak piros pont a készítők felé.
Sebesség,fordulat ,játék idő,pillanatnyi fogyasztás.
LCD kijelző
Más:: ha valaki nem szeretne szántani ekével ezzel hatékonyabb tud lenni.
Hogy mit ki nem találnak....
Szántás kultivátorral.....XD
A tükrökről még nem esett szó azok is komoly fejlődésem mentek át.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 11:33:08 -
Özönlenek a modok, úgy látszik nem mennek temetőbe.
Kolompérkombi (Krumplis Holmer)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(Modhoster)Multi Storage Shed
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.30. 09:36:38 -
Textúra, színjavító mod (későbbiek folyamán jönnek a nővények) 
(Modhoster)Forgotten Plants Landscape -
Szerintem piszok jó bálát pakolni. Jobban lefoglal mint a szántás,vetés,aratás.... -
endy papp #19447 Nálam ezzel a bárhova bármit (terményt,egyebet)lerakhatok felszedhetek sok piros pontot kapott a játék.
Pl: a keverő kocsival sem kell a bálákkal tökölni(persze aki szeretne ott a lehetőség) bár honnan tele tudom pakolni a kocsit a poén hogy a szalmát szénát külön külön tudom üríteni
Másik nagy piros pont: az elhelyezhető tárgyakat könnyebben gyorsabban le tudom rakni
-
endy papp #19446 Ha valaki szeretné szervizelni a gépeit eszközeit ennek a modnak segítségével megteheti.
Van vidi is hozzá ami megmutatja elmagyarázza a lényegét és hogy is működik.
Igaz német nyelven ,de én egy kukkot nem érteni german,de minden világos.
Szerintem jó kis mód és ami a lényeg hasznos ,igaz valamelyest könnyít a pénzköltésen,mondhatni könnyítés de aki akarja használja aki nem nem,lényeg ezzel soha nem kell eladni a gépeket mert elértéktelenednek ,csak javítani,bizonyos összegért de megéri minden szempontból.
Repair your vehicles v1.0
Azért érdekes hogy még a hivatalos oldalon is van fenn pénzcsalás....
Money Tool
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 08:00:52 -
Gerileveri #19445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt ilyen csajom is :D -
endy papp #19444 Grat volt türelmed és kitartásod az nem vitás.
-
endy papp #19443 Ja köszi az infót. 
Akkor amcsi mapon(én azt tolom)a 7-8 ha-on lesz értelme, jóval olcsóbb lesz,ha arányaiba számolom,annak amit írtál ,mert azok kisebbek. -
endy papp #19442 Tegnap nagy ekével tetem egy próbát úgy mond kis földön munkással,na nem ez lett az év szántása,nem győztem utána szántani. 
Vagy a föld a hibás mert a másik végét úgy ahogy "jól" csinálta de ott is volt némi munka utána,vagy tényleg nem való nagy eke viszonylag kis földre,nagy tábla földem még nincs kivi leszek ott mit művel a rabszolga,mert ez katasztrófa volt.....

A "jobbik" vége
Szántásból megbuktál paraszt.
Ez a rosszabbik,mennem kellet kijavítani kis ekével a szántást....
Jó hogy nem a közepén eresztette le az ekét.....
"Szántás" miatt elbocsájtva.....XD. -
Laca54321 #19441 SZiasztok! Az amcsi pályán mi értelme van a vonatnak? Látom, hogy a fát el lehet vele vinni meg 3 helyről be tudom vele gyűjteni az árut, de a leadó helyek mint a sínektől jóval odébb vannak... 
-
164 juró darabja. -
Rám tört a kreativitás 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tereprendezés Green Csernobilban
Bocimintás trakor
-
Nem tudom. Nem adtam el őket. Majd megnézem. -
Ne törjön rá az emberre az USA Country feeling 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SzocsA #19436 Elérte a zöld csík a maxot a 23 és a 24 es területen snovoskán a 23 as 70 000 rel a másik meg 63 000rel lett olcsóbb!
joceruza
Mennyiért lehet eladni a bálákat? -
Desert #19435 Beállításoknál állítsd át, a Vásárlást. -
Fanyüvőknek egy aranyos darab 
Krone Emsland farönk szállító -
Rozsdika #19433 sziasztok. a játék nagyon tetszik. 
csak lenne egy kérdésem.ha meg töltöm a vetőgépet és elkezdek vetni a segéddel akkor miért nem a vetőgépből számolja a magot.és miért a pénzem fogy .választ előre is köszi.
-
Nem a legszebb,de jó volt megrakni..... -
SzocsA #19431 MErt lement a bayern meccse, mire megcsináltam de 160 000 adott érte... -
A vetőgépek műtrágyát is nyomnak a földbe ami sokáig kitart, várj még egy fázist (most már elég sok van, mint a szivárvány). -
jocking #19429 FS17-ben hogy variálták át a fertilizer alkalmazását? Elvetem a cuccost, hagyom, hogy 1. fázisba növekedjen, mennék rá a "permetelővel", de nem színeződik el a föld, ahogy megyek rajta, és a bérmunkás se hajlandó kiszórni. -
Carl Davies #19428 Nekem pl. azért nem tetszett, mert B.szott sokáig tartott. :D Majdnem végére értem a filmnek. -
endy papp #19427 Mikor az első küldit elkezded akkor ki van írva ,ha nem akarod megjegyezni,fel is írhatod akár a játékon belül is van már ilyen jegyzetfüzet mod,vagy hívja mindenki ahogy tetszik.
De a legegyszerűbb ,kezdesz egy új mapot elmented és ha belépsz mindig meg tudod nézni mi mennyi.
De miért olyan rossz a burgi szedés???
A szántás jobb???
-
endy papp #19426 Na igen de ravasz ez az egész. 
Persze jók a küldik.
De mivel már írtam is hogy hiába egyik oldalon jön be a pénz ami jó de addig igazából a saját földjeid jegelve vannak,mert nem növekszik 1 centit sem a növény így majd hogy helybe járás van .....
Asszem nem veszek több földet míg a legtöbb küldit meg nem csinálom ,azon a 3 nyomorult földön még mindig nem bújt ki a növény....mert ugye küldik alatt áll a map ideje.
Igazából arányaiban növekszik a kedvezmény mert 1ha-nál már kb 7500. -
Carl Davies #19425 Végülis beljebb vagy, mert 4000-el kevesebb és közben még kerested is rajta a pénzt. -
SzocsA #19424 Ezt a burgonyaszedést többet nem csinálom küldibe :D
endy papp
Hol lehet megnézni, hogy mennyi volt a régi ára a földnek, mielőtt még küldiket csináltam? -
endy papp #19423 Húúú ezer köszönet a kamera mod már meg volt de az időgyorsító egyik sem működött az eddigiekből.
Ez tolja rendesen

Igazából a tesztek miatt használtam régen is és most is arra kell.
Most néztem a 19-es földet már megvehetném mivel a zöld csík végig ért gondolom több kedvezményt már nem ad.
Igaz nem nagy 0.58ha de az eredetihez képest 4000-el olcsóbb na ettől aztán nagyon beljebb leszek
Talán majd a nagyobbnál több lesz még nem tudom,majd kiderül,de sanszos hogy ott is csak minimális,no de én nem akartam gyorsan meggazdagodni,akkor meg minek panaszkodom.....
-
Időgyorsító, és kamera mod upsidedown-tól
Időgyorsító
Kamera mod -
Dojcséknál van minden, mi szem, szájnak ingere. Egy ilyennek is örülnék a játékban (tudom,ne akarjak sokat).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #19420 Már nagyon várjuk
ezért is nem kezdek az állatokba addig.
A 13-nál keverő kocsiba bálákat raktam annyit hogy egy pár évre elég is volt
-
endy papp #19419 Semmi gond minden építő jellegű kritikát(akár letolást is) szívesen veszek 
Igazából csak teszt volt azon részét annyira nem teszteltem mennyi idő alatt mennyi.
A 15-nél se abból (gyapjú)gazdagodott meg a paraszt még ha volt is 5-600 bari.
Itt meg gondolom hasonlóan gyérül hoz a konyhára.
Nekem homlokrakodóval mindig engedte vissza önteni.
No de ettől mint írtam is korábban időtállóbb realisztikusabb lett a játék.
Aki meg hamar mindent ide alapon úgy is így kezdi 999 999 999 999.
-
Tegnap Marhu oldalán "olvasgattam" (néztem ki a fejemből), ígéret szerint lesz "új takarmánykeverő" 
, csak előbb ismerkedik, élvezi a játékot. A megvalósítás a játék szabta kerettől (scriptekre célzott), és az ő szabad idejétől függ. Remélem megcsinálja a gyapjúbegyűjtőt, és a csapata elkészíti az üvegházakat is .
-
endy papp #19417 Akkor azért nem oly ördöngősség össze kapcsolni ,majd ha nagyon oda jutok lehet szórakozok vele de szerintem addig jönni fog egy jó szállító mod remélem.
Ezzel a rossz fordulással én is találkoztam de szántásnál is produkált már ilyet,simán ment végig ahol már járt....
Remélem javítják.
A 15-nél is az elején tudta ezt produkálni,majd ott is javították,de asszem ott ennyire nem volt durva.
Nos itt igazán rámentek a """nem túl gyors""" meggazdagodásra,de mod már van rá,én nem fogom használni,elég volt a csalásból a 15-nél igaz ott csak annyi volt hogy vettem kölcsönt föl de abból 5-6 millát,igaz kamat is volt rendesen.....
A favágásra lehetett számítani mivel az erdő is kevés ,itt most nem arra hegyezték ki mint a 15-nél ott ugye nagy újdonság volt.
Most amúgy sem hiányzik annyira ,a 15-ben kivágtam annyit ,és felpakoltam egy kisebb erdőre való....
Más:
A dinamika-fizika már már életszerű,persze modokal de nekem már nagyon bejövős főleg ha belső nézetből tolja az ember.
Nagyobb mozgás szerintem már zavaró lenne a szemnek.
Tegnap óta csak cockpitből nyomok minden munkát.

A keréklapulás is baba lett moddal.
Alakul ez nagyon pedig még csak a héten jött ki......
-
Carl Davies #19416 Mint írtam, a vetésnél találkoztam a gonddal. És sima téglalap alakú földnél csinálta.
Más: Sosnovka mapon is potyognak a fák. Mondjuk csak akkor csinálta ha láncfűrésszel vágtam és csak 2-3db.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.29. 15:20:20 -
SzocsA #19415 Ja bocsánat az előbbi hozzászólásért, hát eléggé gagyin csinálták meg, mert aki tudja, hogy hogy működik az állattartás az teljesen másra gondolt.
Amúgy mennyi időközönként ad gyapjút? Elkezd számolni és ha mentek és kilépek kezdi előröl, meg csak akkor számol ha küldetéseket csinálok.
30juhom van de eddig egy raklapot adott abban 1 ilyen kocka van becsomagolva! ezt még nem mozdítottam el a helyéről többet is oda tud rakni nem kell elvinni egyből amint készen van.
Meg mellesleg, ha iylen kevés 3-5 százalék ment ki a kajából a földre felszedem de nem tudom visszaönteni, elvittem a silóba de ott sem engedte, merítettem a szecskából utána ki tudtam üríteni...
Carl Davies
Azt csak akkor csinálja ha nem kocka alakú a tábla? mintha balról jobbra tudna csak szántani...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.10.29. 15:05:51 -
Carl Davies #19414 Vetéssel (lehet mással is) kicsit bajban van a munkás. Féleig le vetette a táblát, ekkor meg kellett állítsam, majd mikor megint megindítottam, akkor nem a bevetetlen hely felé fordult, hanem arra amerre vetve volt és mégegyszer levetette ...
Fa vágás már tényleg nem a meggazdagodás legkönnyebb útja. Rönkökért is alig adnak valamit, egy nagy pótnyi faapríték is 10ezer alatt van. De legalább gyorsan lehet azt gyártani.
Futószalag sem akkora ördöngőség mint ahogy írta valaki.
-
Desert #19413 Észt nyelv nincs?

.