| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19417 Akkor azért nem oly ördöngősség össze kapcsolni ,majd ha nagyon oda jutok lehet szórakozok vele de szerintem addig jönni fog egy jó szállító mod remélem.
Ezzel a rossz fordulással én is találkoztam de szántásnál is produkált már ilyet,simán ment végig ahol már járt....
Remélem javítják.
A 15-nél is az elején tudta ezt produkálni,majd ott is javították,de asszem ott ennyire nem volt durva.
Nos itt igazán rámentek a """nem túl gyors""" meggazdagodásra,de mod már van rá,én nem fogom használni,elég volt a csalásból a 15-nél igaz ott csak annyi volt hogy vettem kölcsönt föl de abból 5-6 millát,igaz kamat is volt rendesen.....
A favágásra lehetett számítani mivel az erdő is kevés ,itt most nem arra hegyezték ki mint a 15-nél ott ugye nagy újdonság volt.
Most amúgy sem hiányzik annyira ,a 15-ben kivágtam annyit ,és felpakoltam egy kisebb erdőre való....
Más:
A dinamika-fizika már már életszerű,persze modokal de nekem már nagyon bejövős főleg ha belső nézetből tolja az ember.
Nagyobb mozgás szerintem már zavaró lenne a szemnek.
Tegnap óta csak cockpitből nyomok minden munkát.

A keréklapulás is baba lett moddal.
Alakul ez nagyon pedig még csak a héten jött ki......