Miért XBOX-ról írják át PC-re?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
2. teljesen lényegtelen a te izlésed. a lényeg, h baromságot mondtál, amikor azt írtad, hogy a ps3 ugyan azt tudja, mint az xbox és még sok mást 😊
Forza.
Forza.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A másik is. Azt állítani hogy kontroller fps-re jobb mint a wasd egér, a legszivacsosabb agyú legelvakultabb konzolfanboyra jellemzõ, az értelmesebbje ilyen hülyeséget nem képes kimondani, akárhogy szereti a konzolját. Gratulálok nektek 😄
Egyáltalán, egészen konkrétan mit hiányoltok a pécés felhozatalból? Kizárólag az Assasin's Creed és a GTA4 (2 legendásan szar port) miatt megy ez a hercehurca?
Az sem világos mit jelent a "több lehetõség, hosszabb játékmenet, reálisabb jelenetek" igény. Fps-ben ugyan milyen lehetõségek vannak? Célkereszt -> rosszarcú -> heccsot. Reálisabb jelenetek? Ha meghalsz ne kedzhesd újra csekponttól, sõt még a játék is törölje saját magát, mert a valóságban sem kapsz második lehetõséget? Vagy csak simán többséder/többpoly/nagyobbtextúra/jobbmocap témakör?
Egyéltalán min megy a vita? A topicindító kérdést már megválaszolták: azért, mert konzolon nagyságrendekkel több példány megy el egy-egy címbõl. Ha az ember belegondol a programozóknak nem is érdekük szénnéoptimailzálni a pécé portokat, hisz akkor senki se venné meg a legújabb hatmagos procit meg a dual vieókártyákat.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Hát én nem tudom, én valahogy sosem vágytam arra, hogy eredeti játékok, tokok ott díszelegjenek a polcomon. Ha pénzt adok egy játékért, akkor azért teszem, hogy támogassam õket, és elég lenne a CD kulcs, hogy ki tudjam használni neten is teljesen. Crack nálam akkor is alap (lenne), franc se fogja ki-be rakosgatni a lemezeket ha nem kell, valahol a szekrényben találná magát, eltéve a külvilág elõl. A letöltés még egyszerûbb annál is, mint hogy levegyem a polcról, betegyem a lemezt és arról telepítsem XD (nah jó annál azért nem, bár a lemezektõl mindig van egy paranoiám, amióta régebben a GTA2 -esem lemezt valahogyan elosztotta ~2000 dbra.
Nem. Én sem várom el, hogy minden játék olyan legyen mint az ArmA, függetlenül attól hogy milyen stílus, árkád, taktikai fps (de nem szimulátor), bármi, a pc-s juzerek többnyire azt szeretnék, hogy
-ne a már megszokott csõakció játék legyen, legyen végre több lehetõség, hosszabb játékmenet, reálisabb jelenetek, stb.
-nagyon testreszabható legyen irányítás (legyen nagy támogatása, ne x360gamepad only), grafika, és minden téren
-legyen sok lehetõség benne, multi terén is (pl. coop, versus), és legyen bõvíthetõ (pályaszerkesztõ, módolhatóság, missziószerkesztõ) - természetesen ezek a megfelelõ mûfajon belül.
Az OpF2 bizonyítja, hogy bõven van átmenet az ArmA meg a topikus FPS -ek közül, bár sajnos azt is, hogy hogy lehet pl. az irányítás gyenge támogatottságával meg korlátozásokkal teljesen elkurni egy játékot (ha próbáltál benne jármûvet vezetni, fõleg helikoptert, érted mirõl beszélek).
amúgy meg van rezgõs egér is, és egyáltalán mi a fasznak rezgés, rohadt idegesítõ
púúúúú
dehogynem. az a gond, azt hiszed a pécés juzerek mind csak arma2-t akarnak játszani... baromira nem 😊
Forza.
Érdekes, hogy aki nem sajnálja a pénzt a játékokra (és van is neki mibõl megvenni), az egyszerûen képtelen felfogni, hogy valakinek nem érnek meg több ezer Ft -ot a játékok, és NEM AZÉRT sajnáljuk a pénzt, mert le lehet tölteni. Ha nem lehetne letölteni, akkor legtöbben gépet se fejlesztenének, vagy régi de jó játékokat vennének 1-2 -t talán, ami tényleg megéri 1-2 ezerért, de azzal se lenne kisegítve a PC-s játékipar. Nem változna a statisztika, hogy a legújabb tucatszarokból mennyivel többet adnak el konzolon mint PC-n (bár kiváncsi vagyok, akkor mire fognák ezt az arányt, mert a saját hibájukra biztos nem fognák).
A konzol vs egér vitához meg annyit, hogy végülis gamepaddal is biztos lehet egész jól akár FPS -eket is játszani, de közel sem annyira kényelmes, a legjobb az ha az ember maga választhatja meg hogy mit mivel akar játszani. Én az elmúlt hét év alatt beszereztem mindent, van egy jó gamepadom, kormányom, joystickom, bill+egerem.
Érdemes így kipróbálni pl. az Armed Assault 2-t, hogy gyalogos módban bill+egérrel, jármûveket gamepaddal, repülõket joystickal irányítod (ugyanis mindegyik beállítható egyszerre is), miközben egy 3000 Ft-os webkamerával és párszáz Ft -ból összeállított 3 ledes fejlámpával irányítod a játékban a nézelõdést (pl. közelítés, kihajlás, stb. -t is), és közben mikrofonon csevegsz miközben viszitek a COOP vagy egymáselleni missziókat.
Ezek után nekem ne gyertek, hogy a gamepad jobb mint az adws+egér... XD
Ez egyértelmû, értelmi fogyatékos vagy, ha nem értesz ezzel egyet.
púúúúú
Miért ne lenne? Gondolod jobb a adws+egér? Muhahahaha!
"Hát te totál hülye vagy"
Ez nem újdonság.
Hát te totál hülye vagy
púúúúú
és ki mondta, hogy kiadok annyit egy kártyára, hülyeségeket ne beszélj
púúúúú
púúúúú
eredeti játék 2010-ben??? 😄 nagy csodát mamár nem lehet csinálni.
... de amugy vannak ilyenek, indie XBLA/PSN árkád és flash játékok... mi is a gondod?
Forza.

nem azt mondom, hogy mindenbõl van demó, de van választék az "értelmes" játékok között is.
demo meg nagyon sok játékból van, és pont azért, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e vagy sem.
elõbb írtad sanyicks: "pedig flash nélkül az xboxnak nincs értelme, akkor már pisi3, ugyanott vagy vele." - látszik hogy nem nagyon játszottál még xbox liveon keresztül, mert akkor nem ez lenne a véleményed. tudomásom szerint jelen esetben a xbox live-ban sokkal több lehetõség van, mint a ps home-ban.
#120 : attól mert nem jótékonysági intézmény még lehetne eredeti játékot is kiadni nem ilyen sablon szarokat. Egy akkora cég, mint pl az Eidos, Ubisoft, EA és hasonlók megtehetik,h ogy a sok szar mellett 1-2 originált is kiadjanak és nem kellene egyre jobban elhúzni az ilyen sablonkonzol szarok felé
púúúúú
nem védek senkit, csak próbálom elképzelni, hogy mit tennék a másik oldal helyében... a játékipar üzlet, tetszik vagy sem. százak megélhetése függ 1-1 játéktól. én is rühellem ezt az SC-t, nekem is a CT volt a kedvenc (de szvsz a DA is elment egynek), viszont a saját pénzembõl inkább 5 convinction-t gyártanék, mint egy CT-t - és leszarnám a régi rajongókat, majd jönnek újak (mert bizony sokaknak tetszik az uj SC).
persze, mindenki könnyen idealista, amíg nem a saját élete a tét 😊
Forza.
A fejlesztõk (a kiadók meg pláne) nem jótékonysági intézmények. Ha úgy vélik, hogy nagyobb profitot hozhat egy butított franchise, akkor nagy ívben sz@rnak arra, hogy mi volt a széria elõzõ részeiben. A piac diktál, ez a szomorú helyzet.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
púúúúú
nem tudom amúgy mit, vagy kit akarsz a hsz-eddel védeni, de ez csak a szegénységi bizonyítványát mutatja egy-egy játékkészítõ cégnek. Ha profit kell, arra ne lõjenek már el bejáratott és neves címeket szvsz.
púúúúú
szvsz innen nehéz ám megállapítani, h mit jelentett egy xboxosnak 2001-ben 😊 biztos nem véletlen lett ennyire meghatározó cím...
Forza.
tegyük fel, h van 30 millió dollárod, amit játék készítés finanszírozásába ölsz. a projekt 2 év után bedöglik, a pénz felét máris elbuktad... marad 15 millád, de tudod, hogy a játék neve azért már bejáratott, így a siker valószínüsíthetõ, de újra kéne kezdeni. kissé ideges vagy, hiszen az elõzõ két év miatt a kockázat dupla. mit teszel?
- biztosra mész és egy könnyed lövöldét készítesz, ami fix sokmilliós eladás
- csinálsz egy chaos theory 2-t, ami az átlagnak nehéz(kes), lehet hogy a jó kritikák ellenére nem fogyna túl jól - de persze az is lehet, hogy ez is jól fogyna
(fenti történet megtörtént eseményeken alapul, méghozzá a Convintionnal... 😊 )
Forza.
#112: lassan beszivárog ide is (PC) az, hogy multi és egyéb dolgok nem mûködnek hálózati hitelesítés stb nélkül, így rá leszünk szorulva a pénzes mókára. Ezen kívül a fasznak van kedve 5 megabites nettel 2 dupla rétegû dvd isot letölteni, mikor nincs idõ és nem szeretem bekapcsolva hagyni a gépet 😊
púúúúú
Forza.
és aminek van demoja? (bár csomo játékból valóban nincs)
Forza.
púúúúú
púúúúú
2. sokan azért warezolnak, hogy megnézzék, vajon megéri-e megvenni az adott játékot. Mivel a demók ideje a méretekbõl adódóan már rég lejárt, ez érthetõ. Én nem kiabáltam és toporzékoltam, mikor megjelent a gta iv pc-re, hogy szarul megy, mert istenverte szarul optimalizálták, de azért bennem volt a kurva anyázás kicsit.
púúúúú