Miért XBOX-ról írják át PC-re?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ott a gond, hogy a saját izlésed/elvárásaid megpróbálod a pécések túlnyomó többségére ráhúzni. az, hogy valakinek pécéje van, nem jelenti, hogy pontosan azokra vágyik, amiket leírtál. vannak persze ilyenek is, csak épp nem képesek játékfejlesztéseket eltartani olyan mértékben, mint a kommersz játékokat vásárlók tömege 😊

Forza.

nem jtag, guglizzál. Sõt olvasd át még néhányszor a hozzászólást, hátha megérted, mert nem írtam hogy flash HELYETT, hanem azt hogy flash-el EGYÜTT kell használni az az elsõ lépés.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

arty
1. egyik tps, nem fps
2. teljesen lényegtelen a te izlésed. a lényeg, h baromságot mondtál, amikor azt írtad, hogy a ps3 ugyan azt tudja, mint az xbox és még sok mást 😊

Forza.

arty
mesélj, mi az a dolog - a flashelés HELYETT (amivel ugye nem lehet rejtve maradni, csak ideig-óráig) - amivel rejtve lehet maradni... (ha jtaggal jössz, magadból csinálod továbbra is a hülyét)

Forza.

bénázol, lebutítják a játékot hogy kontrollerrel is végig lehessen, stb. Lásd gta4, az is túl könnyû volt pc-n, mert a konzolokhoz igazították.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

nem kell ahhoz profi gémernek lenni hogy elõny legyen a gyors irányítás, mint másodpercekig szüttyögni egy pöcökkel hogy becélozz valamit, ha nincs autoaim ;>

arty
és mi történik, ha nem 1 ms alatt célzom be az ellenfelem?

Forza.

LOL idióta 😄
A másik is. Azt állítani hogy kontroller fps-re jobb mint a wasd egér, a legszivacsosabb agyú legelvakultabb konzolfanboyra jellemzõ, az értelmesebbje ilyen hülyeséget nem képes kimondani, akárhogy szereti a konzolját. Gratulálok nektek 😄

Én csak azt nem értem, hogy ha az összes multiplatform cucc (melyeket boxról portolnak gány módon pécére) egykaptafára készülõ sablonos árkád gagyizás, akkon miért fáj, hogy olyan a pécés verza amilyen.

Egyáltalán, egészen konkrétan mit hiányoltok a pécés felhozatalból? Kizárólag az Assasin's Creed és a GTA4 (2 legendásan szar port) miatt megy ez a hercehurca?

Az sem világos mit jelent a "több lehetõség, hosszabb játékmenet, reálisabb jelenetek" igény. Fps-ben ugyan milyen lehetõségek vannak? Célkereszt -> rosszarcú -> heccsot. Reálisabb jelenetek? Ha meghalsz ne kedzhesd újra csekponttól, sõt még a játék is törölje saját magát, mert a valóságban sem kapsz második lehetõséget? Vagy csak simán többséder/többpoly/nagyobbtextúra/jobbmocap témakör?

Egyéltalán min megy a vita? A topicindító kérdést már megválaszolták: azért, mert konzolon nagyságrendekkel több példány megy el egy-egy címbõl. Ha az ember belegondol a programozóknak nem is érdekük szénnéoptimailzálni a pécé portokat, hisz akkor senki se venné meg a legújabb hatmagos procit meg a dual vieókártyákat.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

az fps-ek 2 szégyenével? Hát nem tudom, nem is érdekel. Ilyen igénytelen szarokkal nem játsszom, elég volt belõlük 10 perc.

blabla. Az hogy te a flashelésen kívül más nem ismersz az egy dolog. Nem 2 éves dolgokról van szó. Tudod a flash az egyik lépés azzal ideig óráig rejtve maradsz, még van egy másik fontos lépés amivel már akármeddig, ezt nem ismered, mert nem olvasol csak okoskodsz.

Balumann
" Amúgy meg sokkal jobban mutat egy eredeti játék a polcodon, mint valami papírtasakos sz*r."

Hát én nem tudom, én valahogy sosem vágytam arra, hogy eredeti játékok, tokok ott díszelegjenek a polcomon. Ha pénzt adok egy játékért, akkor azért teszem, hogy támogassam õket, és elég lenne a CD kulcs, hogy ki tudjam használni neten is teljesen. Crack nálam akkor is alap (lenne), franc se fogja ki-be rakosgatni a lemezeket ha nem kell, valahol a szekrényben találná magát, eltéve a külvilág elõl. A letöltés még egyszerûbb annál is, mint hogy levegyem a polcról, betegyem a lemezt és arról telepítsem XD (nah jó annál azért nem, bár a lemezektõl mindig van egy paranoiám, amióta régebben a GTA2 -esem lemezt valahogyan elosztotta ~2000 dbra.

n3whous3
De vicces az öreg

púúúúú

Balumann
"dehogynem. az a gond, azt hiszed a pécés juzerek mind csak arma2-t akarnak játszani... baromira nem 😊"

Nem. Én sem várom el, hogy minden játék olyan legyen mint az ArmA, függetlenül attól hogy milyen stílus, árkád, taktikai fps (de nem szimulátor), bármi, a pc-s juzerek többnyire azt szeretnék, hogy
-ne a már megszokott csõakció játék legyen, legyen végre több lehetõség, hosszabb játékmenet, reálisabb jelenetek, stb.
-nagyon testreszabható legyen irányítás (legyen nagy támogatása, ne x360gamepad only), grafika, és minden téren
-legyen sok lehetõség benne, multi terén is (pl. coop, versus), és legyen bõvíthetõ (pályaszerkesztõ, módolhatóság, missziószerkesztõ) - természetesen ezek a megfelelõ mûfajon belül.

Az OpF2 bizonyítja, hogy bõven van átmenet az ArmA meg a topikus FPS -ek közül, bár sajnos azt is, hogy hogy lehet pl. az irányítás gyenge támogatottságával meg korlátozásokkal teljesen elkurni egy játékot (ha próbáltál benne jármûvet vezetni, fõleg helikoptert, érted mirõl beszélek).

Kurvára senki nem kíváncsi a millisec baromságodra! Nem vagy profi gamer, hogy ilyeneket írogassál, úgy gondolom. Bár, ma már nincsenek olyanok se. Kihaltak a pc-s játékokkal együtt. <#nevetes1>
huha, utcsó bekezdés : <#worship>
n3whous3
a kontrollerrel kíváncsi vagyok hogy tudsz millisec alatt becélozni valamit

amúgy meg van rezgõs egér is, és egyáltalán mi a fasznak rezgés, rohadt idegesítõ

púúúúú

arty
" Nem változna a statisztika, hogy a legújabb tucatszarokból mennyivel többet adnak el konzolon mint PC-n "

dehogynem. az a gond, azt hiszed a pécés juzerek mind csak arma2-t akarnak játszani... baromira nem 😊

Forza.

Balumann
"Csak nem vagytok hajlandóak beismerni, hogy sajnáljátok rá a pénzt, ha le is lehet tölteni."

Érdekes, hogy aki nem sajnálja a pénzt a játékokra (és van is neki mibõl megvenni), az egyszerûen képtelen felfogni, hogy valakinek nem érnek meg több ezer Ft -ot a játékok, és NEM AZÉRT sajnáljuk a pénzt, mert le lehet tölteni. Ha nem lehetne letölteni, akkor legtöbben gépet se fejlesztenének, vagy régi de jó játékokat vennének 1-2 -t talán, ami tényleg megéri 1-2 ezerért, de azzal se lenne kisegítve a PC-s játékipar. Nem változna a statisztika, hogy a legújabb tucatszarokból mennyivel többet adnak el konzolon mint PC-n (bár kiváncsi vagyok, akkor mire fognák ezt az arányt, mert a saját hibájukra biztos nem fognák).

A konzol vs egér vitához meg annyit, hogy végülis gamepaddal is biztos lehet egész jól akár FPS -eket is játszani, de közel sem annyira kényelmes, a legjobb az ha az ember maga választhatja meg hogy mit mivel akar játszani. Én az elmúlt hét év alatt beszereztem mindent, van egy jó gamepadom, kormányom, joystickom, bill+egerem.

Érdemes így kipróbálni pl. az Armed Assault 2-t, hogy gyalogos módban bill+egérrel, jármûveket gamepaddal, repülõket joystickal irányítod (ugyanis mindegyik beállítható egyszerre is), miközben egy 3000 Ft-os webkamerával és párszáz Ft -ból összeállított 3 ledes fejlámpával irányítod a játékban a nézelõdést (pl. közelítés, kihajlás, stb. -t is), és közben mikrofonon csevegsz miközben viszitek a COOP vagy egymáselleni missziókat.
Ezek után nekem ne gyertek, hogy a gamepad jobb mint az adws+egér... XD

arty
az egér rezeg?
az egéren van ravasz?

tehát nyilván szarabb...

Forza.

Vigyázz, mert szólok pedómacinak, és hátulról kezelésbe vesz a sok csúnya beszéd miatt! <#vigyor5>
n3whous3
"Gondolod jobb a adws+egér?"

Ez egyértelmû, értelmi fogyatékos vagy, ha nem értesz ezzel egyet.

púúúúú

"még mindig nem menõ"

Miért ne lenne? Gondolod jobb a adws+egér? Muhahahaha!

"Hát te totál hülye vagy"

Ez nem újdonság.
n3whous3
"Ha látni akarod, hogyan fut nézd meg youtube-on, van sok sok HD videó."

Hát te totál hülye vagy

púúúúú

n3whous3
még mindig nem menõ FPS-t és TPS-t játszani kontrollerrel.

és ki mondta, hogy kiadok annyit egy kártyára, hülyeségeket ne beszélj

púúúúú

Ha látni akarod, hogyan fut nézd meg youtube-on, van sok sok HD videó... amúgy nincs pénzed 40e-res boxra mi, azért vagy ilyen kaptafa irigy? De azért videó kártyát simán veszel 70e-ért. 😊
n3whous3
Hogy lássam hogyan fut talán <#wow3><#wow3><#wow3> Ti könnyen pofáztok a kaptafa konzolszarjaitokkal

púúúúú

arty
akkor mi is a gond? egy rész a casualabb játékosoknak, egy a "régi, keményebb magnak".

eredeti játék 2010-ben??? 😄 nagy csodát mamár nem lehet csinálni.
... de amugy vannak ilyenek, indie XBLA/PSN árkád és flash játékok... mi is a gondod?

Forza.

rastaman
<#fejvakaras><#kacsint>

jaj te pedómaci <#worship>
rastaman
gta 4-en mit akarsz kipróbálni? ha tetszik a sorozat, akkor már alap, hogy veszed... a gta-t vagy isteníted, vagy teljesen elzárkózol tõle. nincs más lehetõség.

nem azt mondom, hogy mindenbõl van demó, de van választék az "értelmes" játékok között is.

n3whous3
Legtöbb értelmes játékból nincs, hol találsz te pl gta iv demót?

púúúúú

rastaman
ne haragudjatok már, hogy veszem a fáradtságot, és LEGÁLIS úton szerzem be a játékot ami érdekel. Nem pedig ellopom másnak a szellemi tulajdonát. Lehet használtan is venni premier után játékokat egy pár ezer forinttal olcsóbban, mert mindig van olyan aki már megjelenés után pár nappal hirdeti a sajátját - csak tudni kell, hogy hol keresd. Valamint teljesen hülyeség azzal jönni, hogy azért warezolok, mert 16.990 egy dvd korong - aki képes megvenni a nagy mûszaki áruházakban annyiért, az meg is érdemli... Csak nem vagytok hajlandóak beismerni, hogy sajnáljátok rá a pénzt, ha le is lehet tölteni. Amúgy meg sokkal jobban mutat egy eredeti játék a polcodon, mint valami papírtasakos sz*r.

demo meg nagyon sok játékból van, és pont azért, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e vagy sem.

elõbb írtad sanyicks: "pedig flash nélkül az xboxnak nincs értelme, akkor már pisi3, ugyanott vagy vele." - látszik hogy nem nagyon játszottál még xbox liveon keresztül, mert akkor nem ez lenne a véleményed. tudomásom szerint jelen esetben a xbox live-ban sokkal több lehetõség van, mint a ps home-ban.

n3whous3
de, pont hogy az jön és nem csak azért jött most ilyen, hogy megtömjék a zsebüket, hanem hogy bemelegítsenek még egy menet elõtt. Ha most folytatnák ugyanazt a játékmenetet, ami volt az lehet tetszik ennek-annak és bejön, de egyre jobban megunják. Most kis szünet aztán FÚÚHÚÚÚÚ

#120 : attól mert nem jótékonysági intézmény még lehetne eredeti játékot is kiadni nem ilyen sablon szarokat. Egy akkora cég, mint pl az Eidos, Ubisoft, EA és hasonlók megtehetik,h ogy a sok szar mellett 1-2 originált is kiadjanak és nem kellene egyre jobban elhúzni az ilyen sablonkonzol szarok felé

púúúúú

arty
3: honnan tudod, h nem jön egy "rendes" sc legközelebb?

nem védek senkit, csak próbálom elképzelni, hogy mit tennék a másik oldal helyében... a játékipar üzlet, tetszik vagy sem. százak megélhetése függ 1-1 játéktól. én is rühellem ezt az SC-t, nekem is a CT volt a kedvenc (de szvsz a DA is elment egynek), viszont a saját pénzembõl inkább 5 convinction-t gyártanék, mint egy CT-t - és leszarnám a régi rajongókat, majd jönnek újak (mert bizony sokaknak tetszik az uj SC).

persze, mindenki könnyen idealista, amíg nem a saját élete a tét 😊

Forza.

mcwolf
Nem érzed, mekkora baromságot mondasz<#confused>

A fejlesztõk (a kiadók meg pláne) nem jótékonysági intézmények. Ha úgy vélik, hogy nagyobb profitot hozhat egy butított franchise, akkor nagy ívben sz@rnak arra, hogy mi volt a széria elõzõ részeiben. A piac diktál, ez a szomorú helyzet.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

n3whous3
A Halo PC-re akkor jelent meg, amikor már kezdett általános lenni ez az egész. És attól, mert az újdonság ereje ütött a jó fizikájú gépekkel még mindig sablon volt a játék. Egyszeráen nem tudtam végigtolni, egyik pályán egymás után következtek ugyanolyan termek és külsõ terek. És ez folyamatosan így volt az egész játékban szinte.

púúúúú

n3whous3
vagy 3: csinálsz egy fix lövöldét azért, hogy a casual játékosok örüljenek, a fanok köpködjenek, majd amikor lecsengett minden bejelented, hogy folytatod az elõzõ játékmenetre alapuló játékot, hogy a fanok újra örüljenek, a casualok meg már kezdik megszokni az elõzõt és õk is belerázódnak

nem tudom amúgy mit, vagy kit akarsz a hsz-eddel védeni, de ez csak a szegénységi bizonyítványát mutatja egy-egy játékkészítõ cégnek. Ha profit kell, arra ne lõjenek már el bejáratott és neves címeket szvsz.

púúúúú

arty
2001-ben milyen szingli fps-ek futottak (konzolon)? melyikekben volt tûrhetõ jármûhasználat, mint játékelem?

szvsz innen nehéz ám megállapítani, h mit jelentett egy xboxosnak 2001-ben 😊 biztos nem véletlen lett ennyire meghatározó cím...

Forza.

arty
gyors szerepjáték 😉

tegyük fel, h van 30 millió dollárod, amit játék készítés finanszírozásába ölsz. a projekt 2 év után bedöglik, a pénz felét máris elbuktad... marad 15 millád, de tudod, hogy a játék neve azért már bejáratott, így a siker valószínüsíthetõ, de újra kéne kezdeni. kissé ideges vagy, hiszen az elõzõ két év miatt a kockázat dupla. mit teszel?
- biztosra mész és egy könnyed lövöldét készítesz, ami fix sokmilliós eladás
- csinálsz egy chaos theory 2-t, ami az átlagnak nehéz(kes), lehet hogy a jó kritikák ellenére nem fogyna túl jól - de persze az is lehet, hogy ez is jól fogyna

(fenti történet megtörtént eseményeken alapul, méghozzá a Convintionnal... 😊 )

Forza.

Balumann
Ez nem jelenti hogy az általam elképzelt játékból nem fogyna ennyi vagy mégtöbb.

n3whous3
Nem mai szemmel gondoltam, amikor új volt, akkor is unalmas volt. Elsõ 1-2 óra ok, aztán sablon és vontatott volt a történet is sok helyen.

#112: lassan beszivárog ide is (PC) az, hogy multi és egyéb dolgok nem mûködnek hálózati hitelesítés stb nélkül, így rá leszünk szorulva a pénzes mókára. Ezen kívül a fasznak van kedve 5 megabites nettel 2 dupla rétegû dvd isot letölteni, mikor nincs idõ és nem szeretem bekapcsolva hagyni a gépet 😊

púúúúú

arty
mai szemmel a halo valóban hulladék, fél éve álltam neki, h most aztán végigjátszom... nem sikerült 😊 viszont a halo2 nem rossz, a halo3 pedig kimondottan jó játék. persze az éveket késõ pécés fosportokból ezt nem könnyû megítélni... de ne vesszünk el a részletekben, csak példákat hoztam sanyix marhasága ellen 😊

Forza.

arty
sokan? mennyien? mekkora a kísértés, h ha már ott a warez akkor végigtold? (én se vagyok szent, tudom mirõl beszélek...)
és aminek van demoja? (bár csomo játékból valóban nincs)

Forza.

n3whous3
Az emberek egy nagy hányada nem rendelkezik aggyal és az instanta szarokat szereti. A képlet tényleg mûködik, ez van.

púúúúú

n3whous3
halo egy kalap szar, nem tudom mit esztek rajta, egyébként is, a halon eredetileg egy pc-s projekt volt, majd a microfos úgy döntött, hogy konzolon jelenik meg elõször, így lett a Ti játékotok .De nem is baj, mert ritka unalmas szar az egész, azt is csak lewarezoltam és kidobtam 2 óra játék után a kukába. Ennyit ér az egész.

púúúúú

arty
2 milla elment szinte azonnal az uj SC-bõl. A képlet mûködik, ez van.

Forza.

n3whous3
1. anarChia
2. sokan azért warezolnak, hogy megnézzék, vajon megéri-e megvenni az adott játékot. Mivel a demók ideje a méretekbõl adódóan már rég lejárt, ez érthetõ. Én nem kiabáltam és toporzékoltam, mikor megjelent a gta iv pc-re, hogy szarul megy, mert istenverte szarul optimalizálták, de azért bennem volt a kurva anyázás kicsit.

púúúúú

arty
ps3-ra van halo? geow? többi exkluzív?
esetleg a szarabb multiplatform játékokkal is ugyanott vagy?

mondom én, hogy lövésed sincs a konzolokról 😊

Forza.