Miért XBOX-ról írják át PC-re?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"Na nézzük mit is nem lehet játszani konzolon"

Mindent lehet van mindenre pálda, akár MMO, akár stratégia ( ebbõl egyre több van amúgy is ), ahogy autószim is van rá. Repülõ szim csak az IL2 ( nem mintha pécére olyan sok lenne ) mint írtam alant a hszedre, csak olyan sotét vagy, mint a vakond belsõzsebe...

Van rá

fps
tps
rpg
racing
h&s
fighting
sport
stb stb... vagyis minden.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

na meg a stratégia mióta szimulátor?
Na nézzük mit is nem lehet játszani konzolon. Repülõ szimulátor, autószimulátor, stratégia, mmo. Akkor mit lehet? 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Marhaság hülyeség. Te látom még nem játszottál rendesen moddolható játékkal, mert az olyanoknál egy mod berakása annyi, hogy beraksz egy fájlt a megfelelõ helyre, és indítod a gémet.
Csalás lehetõségek melegágya... LOL és zavar ha valaki a saját játékát bassza el? Mert bizony multiba meg ellenõrzik hogy milyen fájlokat használsz. Hogy lehet pl hogy ha megy az ellenõrzés pl egy arma/ofp-be nem lehet csalni? 😄 igen bizony megy végig a hashcheck a fájlokon. Na meg ha én letöltök egy új fegyert, de az a küldetésben nincs is benne, hogy csalok vele? fõleg ha betöltöd és a szerveren nincs beállítva, akkor kiírja hogy vegyed ki, majd kickel.
Amúgy ki mondta hogy a mod kötelezõ te szerencsétlen?
Találj ki valamit mert ez megint olyan erõltetett "hátrány" sorolás mint az bill+egér vs kontroller témánál 😉

Aki szimulátorral játszik annak nem kell konzol? Azt miért nem? Nem arra veritek magatokat hogy a konzol való a játékra?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

még mindig ennyire zs-k? Na mindegy a lényeg hogy egy jó játékgép 100-kból bõven kijön.

Byebye

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Igen egérrel ^^ Lehet mind 3 at egérrel játszani, quake nél tartani kell egy gombot hogy x y ba tudd mozgatni különben csak vízszintesen tudod.

CS@
Mhhh így van teljesen rosszul emlékszem, valóban szimplán billentyûzet volt, bocsy benéztem <#worship> (azé ilyet elfelejteni lehet kezdek szenilis lenni) Cserébe megvan miért nem kellett szoknom alattuk az egeret(mer nem is volt😊

arty
wolfot, doomot egérrel? biztos jól emlékszel te?? 😄 az én emlékeimben tisztán él, hogy ezeket még egér nélkül, csak billentyûzettel irányítottuk, az elsõ egeres fps a quake lehetett - furcsa is volt rendesen eleinte. pont mint a gamepad 😉)

Forza.

arty
"Nem érdekelnek az FPSek így valójában csak „kontárkodok” a témában, de akkoris: hogy a fenébe lenne már itt vége a történetnek? Ha egyszer valami pontosabb, mint egy másik valami legyen az egy irányító eszköz egy fegyver egy horgászbot vagy egy tökakármi. Akkor azzal sztem általában könnyebb „dolgozni” és gyakran még kényelmesebb is."

Mivel a kezünkre is hat a gravitáció, játék közben az asztalon vagy az ölünkben tartjuk (billegér / gamepad). Szerintem ez utóbbi természetesebb és kényelmesebb tartás. Nyilván van egy elvárt minimális pontosság egy játékirányítóval szemben, amikortól már kényelmesen használható, ezt a gamepad is teljesíti 😊

Forza.

Carbonca tökéletes választ adott ^^
Amúgy nincs 200e, csak 150.

#337: Te nagyon nagy hülyeséget mondtál. 5970 150k ha kettõ már 300, és 250 a limit akkor hogy raksz mellé még egy 300k s procit? 😄 Úgy lazán kb egy majdnem 1millió forintos configot tettél össze 😄

CS@
Ez jogos valahol, de arra azért emlékszem, hogy kezdetekben, (Wolfeinstein, Doom, Hexen, Duke) semmiféle gondot nem okozott PCn ezeknek a játékoknak az egérrel való irányítása és itt nem lehet azzal jönni, hogy azért, mert az egeret már tudtam addigra használni, hiszen a gamepadot is tudom, sõt van olyan játék, amit el se tudnék képzelni nélküle.

PSP: Ezzel teljesen egyetértek, a digitális részével nincs gondom, az analóg kényelmetlen(nekem) hosszútávon.

Totti5
Kevered a szezont a fazonnal. Nem a játék irányítását kell megtanúlni, hanem a kontrollerrel való játékot, ha megvan utána mind az ezerötszáz játékot ugyan olyan perfektül tudod majd játszani.

PSP más világ, ott mások a szabályok. Sosem lesz olyan kényelmes, bár a gond nem az hogy kényelmetlen mert a dpad+gombok azok tökéletesek és kényelmesek órákon át is hanem az analóg, és abból is csak egy van, ami hatalmas hiba, így egy FPS/TPS játék irányítása kész paródia.

CS@
Tudom idióta vagyok...nem értem én ezt az egér gamepad vitát, de sebaj azé belekotyogok 😊

"én azt állítottam hogy egérrel még mindig könnyebb, illetve kényelmesebb FPS -t játszani
de ez nem igaz. errõl "papolunk", hogy ez konkrétan megszokás kérdése. az egér pontosabb és itt vége a történetének... 😊”
Nem érdekelnek az FPSek így valójában csak „kontárkodok” a témában, de akkoris: hogy a fenébe lenne már itt vége a történetnek? Ha egyszer valami pontosabb, mint egy másik valami legyen az egy irányító eszköz egy fegyver egy horgászbot vagy egy tökakármi. Akkor azzal sztem általában könnyebb „dolgozni” és gyakran még kényelmesebb is.

Elhangzottak itt olyanok is, hogy nem 2-3órás próbálkozás után kell feladni a dolgot, hanem gyakorolni és majd megszokod. Ha egy bármilyen játék irányítását 2óra alatt nem tudom megszokni, annak szerintem szar az irányítása és bár kétségtelen, hogy gyakorlással majd megszokom és idõvel jobban fog menni, de ettõl az még szar marad(a jót lényegesen kevésbé kell szokni). Modern konzolokkal(X360/PS3) nincs komoly tapasztalatom csak régiek(PS1&2, Xbox) voltak nálam hosszabb idõre, úgyhogy inkább egy PCs példa: JustCause(elsõrész), -el sokat játszottam és idõvel megszoktam, hogy szar az irányítása az autóknak, nagyjából tudtam velük menni(bár ezt is csak gamepaddal) de ettõl az még szar maradt.
Na a végére még azt idebiggyesztem, hogy mostanra PCn alig játszom(éves szinten max3játék+SWG ha van rá pénz), pedig semmi közöm az asztal elõtt görnyedéshez, még egy XYnetes oldal elolvasásához is ott a fotel, de még az ágyban dögölve is látom. Viszont saját mértékkel kimondottan sokat játszok PSPvel, ami szerintem(most fejenállós viccet félretéve) tök kényelmetlen(hosszú távon mindenképp) egy eszköz, de ettõl függetlenül azon az apró kijelzõn elõfordulnak olyan játékok, amik nagyon tetszenek és hosszútávon is lekötnek(még annyit megjegyeznék, hogy szokom rajta a GT irányítását, de ettõl függetlenül sztem teljesen szar, néha JoySens –el próbálok segíteni rajta, de attól ez az irányítás még szar marad 😊

Totti5
Fsx - van olyan gép amin már elfut butítás nélkül?😄 - röpülõ szim csekk, bár ez nem játék, hanem munka és olyan szórakozás ami már túlmutat azon amit egy játéknak nyújtania kell. Aki nem pl Bõing könyvekkel, tervrajzokkal alszik az ezt nem fogja élvezni és nem is nekik készült.

IL2 - ez pont az a játék ami tökéletes egyensúlyban van a szórakoztató játék és a tepülõszim közt. Nem vérkomoly, így mindenki eltud vele játszogatni. Azt hogy az új rész kijött konzolra is azt jelzi hogy a kiadó szeretne proftálni is a játékból és nyitott a nagyközönség felé, szvsz kiválóan, és csak annyit butult a játék amennyit kellett neki, de megmaradt komoly repülõs cuccnak és végre a grafika is nagyon szép😊

Ha valaki konzolon szeretne stratégiát játszani akkor minimum egy 10 játékból tud válogatni ami nem rossz arány, de ha 30ból szeretnél akkor az csak pécén lehetséges => konzol nem RTS platform.

Moddolhatóság nem érv, se mellette se ellene, max a fanatik szimulátorosoknak akik 1 játékot nyúznak 5+ évig, oda nyilván kell mod hogy azért frissüljön és fejlõdjön valamit...

arty
aki csak szimekkel játszik, nincs szüksége konzolra - pont.

hogy nincs moddolhatóság, az legalább akkora elõny is, mint amekkora hátrány 😊 (konzolon az ember játszani akar, nem mod miatt konfig fájlokat szerkesztgetni meg hibát keresni, miután 5 mod mellett nem megy a játék. és ráadásul a mod a csalás lehetõségének melegágya is... jobb, ha ez megmarad a pécések privilégiumaként)

Forza.

arty
"250e-bõl egy 6 magos core i7-es konfig 2 gpu-s hd5970-el is bõven kijön, úgy 8 giga rammal 😊"

már megint a tájékozatlanság... nézz már egy árlistát plz 😊

Forza.

arty
várj, itt mindenki általánosít... pécések, konzolosok... 😉)

"én azt állítottam hogy egérrel még mindig könnyebb, illetve kényelmesebb FPS -t játszani,"

de ez nem igaz. errõl "papolunk", hogy ez konkrétan megszokás kérdése. az egér pontosabb és itt vége a történetének... 😊

"PC-n továbbra is csak azért játszanak, mert nem ismerik eléggé a konzolt, mert fanatikusok. Nah jóvan, én itt fejeztem be mostmár."

Nem, nem azért. Még1x: konzolosok nagyrésze sok évig konzolozott. pécésen nagyrésze NEM KONZOLRÓL lett pécés. oké?

Forza.

Totti5
Továbbra sem könyebb az egérrel csak gyorsabban és 10/10szer halál pontosan tudsz fejre menni. Kontrollerrel ez csak 10/6-7 egy olyan játéksonál aki már régóta játszik konzolon, bár hozzá kell tennem hogy a legtöbb TPS/FPS játékba az elsõ acsi amit megszerzek az a csinálj 50 fejest! és nem vagyok ufo, mert multiba szarrá szednek a prók, igaz ha multiznék akkor sokat fejlõdnék, de már hanyagolom a multi FPS lövöldéket, mert egy életre elég volt a COD1 és a Csé 1.5-1.6 sok éven át napi minimum 6 órás warozás szinten...

Az egér támogatást max egy szûk réteg szeretné akik pécérõl tértek át ebben a genbe, ez elenyészõen kis közösség, de miután belejön a kontroller használatába már eszébe sem jut hogy ezt egérrel kellene.

arról nem is beszélve, hogy lehet nincs más választása. Nekem sincs... egy darab rendes szimulátor sincs konzolra, semmi fsx szerû, semmi arma szerû, semmi pc-s il2 szerû (mert a konzolos megint csak egy butított arcade repülõs játék lett), se egy rendes stratégia, na meg nuku moddolhatóság (amit 2 perc lenne pedig megoldani konzolon ha zárnának ki mindent).

LOL LOL 😄DD 250e 😄DDDD
kár hogy 100-ba meg van 😄

250e-bõl egy 6 magos core i7-es konfig 2 gpu-s hd5970-el is bõven kijön, úgy 8 giga rammal 😊

Carbonka
Nem feltétlen jelenti azt. Minek adjon ki még 60 ezret konzolért amikor neki a pc-s játékok is megfelelõek akkor ha játszani támad kedve.

"nem éri meg"

Ezt azok mondják, akiknek nincs rá pénzük. Ez nem ciki, viszont baromság. Mellesleg, furcsa a te szádból hallani a "nem éri meg" okoskodást, miközben egy közel 250e forintos gép van az aláírásodban...
Már bocs de szerintem nem éri meg konzolt venni csak azért hogy játszhassál amikor PC vel kilehet elégíteni a vágyadat, csak más kérdés hogy valaki fanatikus és csak az... stb... mind1 nemis részletezem felesleges.

Balumann
Persze... PC-n továbbra is csak azért játszanak, mert nem ismerik eléggé a konzolt, mert fanatikusok. Nah jóvan, én itt fejeztem be mostmár.

Balumann
Én szerintem nem írtam ilyet, én azt állítottam hogy egérrel még mindig könnyebb, illetve kényelmesebb FPS -t játszani, és még x360-as felhasználók közül is nagyon sokan hiányolják az egér támogatását. Jótudom multi miatt ez nem lenne jó, bár nemhiszem hogy letiltása vagy szervereken különválasztása olyan nagyon nehéz lenne. Olyat meg nem írtam azthiszem, hogy nem lehetne játszani vele. Ferdítetek mint a fene.

rastaman
igazad van

Egy ilyen config nem csak játékra jó, felzabálja hamar a sony vegas is a procimat ^^

mee érdekel a téma... és nem azt mondtam hogy nem érdekelnek hanem nem az az elsõ... a kettõ között orjási különbség van.

Skynet
Elég a konfigjára nézni és kiderül mennyire nem a játéknál kezdõdik neki a gép...<#kuss>

Jött fröcsögni ahogy a többi.
arty
Ha nem érdekelnek a játékok, akkor mit is keresel _itt_ ?

Forza.

Errõl én nem tudok, ezek szerint te igen?! 😊
Sokat játszottam konzolon, de nekem a gép nem a játéknál kezdõdik... Konzolon meg nemfogok normálisan netezni és dolgozni... Nekem a GT meg egykét játékon kívül nem jött át semmi, nem tetszett az irányítás stb...

arty
bezzeg a pécések elfogadják amit a konzolos mond, sõt! 😊

egyébként a különbség gyökere, hogy nagyon sok konzolos sok sok évig nyomta pécén, miközben a pécések konzolon nagyon ritkán játszottak ... számukra ez kissé nehézkessé teheti, hogy igazán belelássanak a másik oldal helyzetébe 😉

Forza.

Totti5
õõõ, õõõ, õõõ... <#wilting><#bdead><#csodalk><#csodalk><#guluszem1>

Carbonka
Peace. 😄

n3whous3
tök mind1, úgyis a konzolosok érzik magukat fölényben, le se szarják a másik véleményét 😊

púúúúú

Carbonka
Ez már szánalmas. 😄

n3whous3
nem, mert te buzi vagy 😊

púúúúú

arty
Fordítva. Ti jöttetek azzal, hogy kontrollerrel nem lehet fps-ezni. Én csak a jóképességû amatõr pécés kolléga szinvonalán reagáltam így... hátha azt megérti.

Forza.

arty
5 éve van ilyen szköz, soha nem terjedt el. Biztos azért, mert jó ... 😄

Forza.

arty
ha neked az jó, élj ebben a tudatban 😊

Forza.

mcwolf
Eddig sem voltunk FPS hiányában, és mégsem rohant mindenki XFPS-t venni.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Spészgószt
nah olyan kedvet kaptam egy kis konzolhoz...elõszedem a segat a szekrény aljáról és sonic-ozok kicsit <#idiota> me arra jó!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
egyenlõre még....de a sok friss multis FPS majd meghozza az igényeket!
nyugodj meg olcsóbbak is meg fognak jelenni és akkor elterjed!
<#awink>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

rastaman
XFPS annyira nem új fejlesztés, és annyian nem is veszik, mert mindenki megelégszik a kontrollerrel.

Spészgószt
LOL! Nem adok neki fél évet és tele lesz minden konzolos egerészõkkel FPS-ek terén....tessék ott a videó arról a kontroler egér kombós szarról...és az nem régi fejlesztés, hanem ÚJ...vajon miért....MERT ARRA VAN IGÉNY!!! Drága barátom a KILL az KILL és a sok konzolvérpisti venni fogja kilóra ha elérhetõ árban lesz és több cég is kijön vele! mivel a többeségnek olyan lesz és azok SOKKAL JOBBAK lesznek a kontorlermatyiktól ezért egy kis idõ után a sok kontrolermatyi beleun a sok halálba és õk is megveszik...nehogymá pistike belõjön me neki egere vam.....lol miért is jobb...mert EGERE VAN!!! Errõl ennyit... megállíthatatlanul be fog törni az egér is!!!
A jövõ a konzolé semmi kétség...max annyi lesz hogy pc helyett az asztalon egy kisebb doboz lesz....a mai konzolokkal ugyan úgy lehet már böngészni stb....mr csak az hiányzik, hogy kitalálják rájuk az irodai alkalmazásokat...és akkor a nagyobb cégek, hely és pénztakarékosságból áttérnek irodai konzolra...muhahaha....<#idiota>

ede0001
Szintén zenész.

Régebben a pc-re havonta jött ki kb 4-5 game. Manapság örülhet az ember ha 1-et megjelentetnek.

Úgy, hogy 360-ra váltottam én is, pedig nekem is fasza konfigom volt.
Én meg ufónauta!
mcwolf
Tisztelt Zseni Úr!
Kb. 5 évig az volt nálam a "gamer-platform", de váltottam, mert sz@r se jött rá, és meguntam, hogy évente rá kell költeni x eFt-ot, hogy szinten tartsam. Átlagfelhasználásra (net, office,stb.) mai naponta használom.
Úgyhogy kösz, de elboldogulok vele <#beka3>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Skynet
A sony a veszteséget a drága elõállításnak köszönheti (pár hónapja fordult a kocka és átléptek nyereségesbe ezért is volt "buli") ,egyébként igen nehezen számolnád össze azokat a sony exkluzív címeket 1 kézen amik sikert arattak😊
Mondjuk ha csak ezt az évet nézem...Igen 1 kéz kb elég.😊