6011
-
eta32 #2686 Gondolom feltűnt a vissza jelzések alapján hogy aki nem vásárolta meg a 2. évadot az is tudta eddig használni..PTS-en
Mivel lekapcsolták, számomra már teljesen érdektelen a PTS.
Majd egyszer biztos megveszem a 2 évadot ,mikor már kész lesz és tartalom is lesz benn,ja és tudom mit kapok a pénzemért....addig tesztelje az a kevés aki megvette. -
Jóózsf István #2685 Nem rossz amit mondasz. Eddig azért sem erőltettem a dolgot, mert ugye a nyergesnél van egy kis játéka a pótnak. De ahogy elmondtad, valóban ki lehet ügyeskedni, hogy a daru vége a nyereg fölé essen és nem leverje az árut, hanem rögzítse. Ki fogom próbálni!
Eddig nem voltak ilyen problémáim, mert úgy mentem, hogy ne essenek le a motyók. Persze ahhoz olyan "út" is kell.
De most, estem-keltem... -
Oldgamer #2684 Próbáltál már szállítani kisebb magasságú alkatrészeket úgy, hogy az alsó rögzítettek fölé elhelyezel daruval még egy sort ugyanabból? Ahogy olvasom igen... Hogy ne potyogjanak le út közben a felső szinten lévő darabok (pl cementek ) nagy hatékonysággal meg tudod akadályozni, igaz nem 100%-osan.
Nos, a kicsi daru mögé ne helyezz el árut a felső sorba ( ugye pl 1 db cementet ) utána viszont amennyi elfèr a póton. Hosszú pótnál a fentiek tekintetében 5+4 db=9 db ezáltal. A daru mögé azért ne helyezz árut, mert a daru gémjének az útjában fog állni ( előnytelen szög )
Ez mièrt fontos? Mert a felső sor cementjeinek legultolsó darabjába kinyújtott darugém segítségével akaszt bele a daru kampóját, majd ameddig tudod ereszt le úgy a daru gémjét kinyújtottan minél jobban, hogy az lényegében ráfeküdjön, és ráfeszüljön ( rászorítottan ) az előtte lévő cementek tetejére. Ezután lépj ki a daru menüből, és már mehetsz is. :) A nem rögzített áruk csak nagyobb kilengéseknél fognak elmozdulni/leesni. Figyelem: ez a módszer csak a laposabb szállított áruknál működik, magas konténernél nem, vagy csak korlátozottan.
2-nappal ezelőtt nehéz dombos erdei terepen ( Northbrook, mod térkép ) 9 db cementett vittem potyogásmentesen. Spóroltam egy hosszú fuvart. Így is kellett koncentrálni, sőt ezáltal volt igazán izgalmas a fuvar. :) Ja egy sèrült repülőt sem nagy traileren vittem, hanem magam mögött húzva nagy daruval, alacsony magasságban. A szállított hely közelében volt egy olyan trailer ami kellett lerakodáskor a feladathoz, ott tettem csak fel a röpüllőt' :) Lehet trükközni néha szerencsère. Nagy térképen muszáj néha na. ;) -
Jóózsf István #2683 Lett nekem is, csak meg kellett csinálnom szárazon a púzóját. Tizenkétszer!
Amit most fejtegetni fogok, az nem egzakt, de valahogy erős a gyanúm, hogy belenyúlkáltak imitt-amott ebbe-abba.
Történt ugyanis, hogy az egyik új pályán, bevásároltam 10 cementet. (Összesen kilenc kellett a különböző küldetésekhez, de gondoltam legyen kerek.
Szépen fel is raktam az oldalfalas félpótra. Az alsó sor le is volt kötve. Aztán elindultam. Kábé az első sarkon felborítottam. Még a szemöldököm is a tarkómra szaladt! "Ezt meg hogy???"
Na innentől kezdve csörlőztem, daruztam, csörlőztem, daruztam. Ennyit nem vesztettem a képességeimből két hónap alatt!
Ötven métert nem tudtam megtenni, hogy ne történjen valami baj! Arra gondoltam, hogy esetleg a lekötetlen áru súlyát növelték meg, vagy a pót tömegközéppontját emelték fel, vagy csak simán a cement lett nehezebb. Furcsa volt az is, hogy ez egy talált pót volt és járt hozzá egy nagy cső is. Csak össze kellett szedni, mert fel volt borulva. De a közelben volt egy fatelep. És akkor már legyen kövér. Alulra egy sor deszka rá a cső. Na ezzel így nem volt bajom. Egyszer esett le és összesen talán háromszor kellett megigazítanom. Szóval... Nem tudom. Nagyon furcsa.
Nagy nehezen leszórtam a második pályán egy sort a cementből, így már csak egy szimpla sor maradt. De addigra már mentenem kellett a szerelvényt, mert a 750 literesre pumpált üzemanyag tartályom kiürült. Innentől húztam a szerelvényt egy másik járművel. Egyszer csak azt veszem észre, hogy nincs meg a rakomány nagyobbik fele. Visszarakom, húzom megint és látom, hogy a pót belemegy valami gödörbe és a lekötetlen cement csak úgy fröcskölt le róla! Na most akkor nehéz, vagy könnyű?
Még mindig azt mondom, hogy hangulatosak a pályák. Imitt-amott idióta csapdákkal. (Néhol köze nincs a textúrának a talaj fizikai határához: Megyünk a levegőben!
A küldetések összefonódnak, nem túl nehezek, de nem is sétagalopp egyik sem. Tényleg csak az az ötödik fázis bűne, hogy két apró pályája van. -
#2682 Csak neked. -
Jóózsf István #2681 Csak nekem nincs EPIC-em? -
PagoX #2680 Sziasztok! Nyomom a hard módot. Van egy Fleetstarom és egy White-om. Kérdezem, hogy létezik, hogy a nehéz darut csak arra az autóra tudom felrakni, amelyikre eredetileg megvettem? Állok Alaskában mindkettővel a garázsban. A White-ra simán engedi, a Fleetstar-nál csak 7500 pénzért adja. Az összes többi tartozékot vígan tudom cserélgetni. Ez direkt így van kitalálva, vagy valami bug? -
Jóózsf István #2679 Itt nagyon sokáig ellen tudtam állni, de a vérem nem tudtam megtagadni! -
#2678 Te kis mazochista.
Kellene neked még egy gép, hogy egyiken ezt, másikon X4 bétát futtass :)) -
Jóózsf István #2677 Vicc az egész!
De amíg modderek vannak, addig nincs pánik. Csak az a baj, hogy a modok is annyira biztosak, mint a kutya vacsorája. Pöllö, most sem működnek! (A PTS-ben)
És azért, mégis csak jó lenne, ha nem a modokkal kellene megoldani alapvető problémákat! -
Jóózsf István #2676 A fejlesztők Tátrafóbok!
Egyikhez sincs valamire való felépítmény. Most az új katonaihoz van daru, de hiába néz ki combosnak gondolom pont ugyanazt tudja, mint az eddigiek.
A választék: Magas nyereg és oldalfalas plató. Slussz
De ezeket is csak a jücsübökből tudom, mert nem lehet megszerezni a járműveket. A Főnixet már kétszer magamévá tettem, de egyszerűen nem menti el a járművet a játék. Addig létezik, amíg meg nem csinálom a hozzá tartozó küldetést. Ha át akarom vinni a másik pályára (ahol a garázs van) vagy rekóverálom, akkor egyszerűen eltűnik, mintha soha nem is létezett volna!!! A másikkal nem is próbálkoztam!
Miért van mégis "mindenkinek" a videókon ilyen járművük? Mert beleírták a játékba, mint mod!!!
Ez a kiadás jó eséllyel indulhatna a "legselejtebb" trófeáért! De hát mit is várunk egy bétától?!?!?
Például azt, hogy "ami eddig működött, az maradjon is működőképes!" Most az a szitu, hogy daruzás után, amikor el akarom csomagolni a darut, akkor nem azt teszi, hanem visszaköt a legutolsó daruzott tárgyra. Mindezt menüből ugye! Tehát nem az van, hogy rossz gombot nyomok... -
Jóózsf István #2675 Az első pályán csak átnyargaltam, pont a második kapuja felé, így felfedezetlen maradt.
A második pályán nekem is az volt az érzésem, hogy: CSAK ENNYI???
Úgy látszik az ötödik fázis lazítós lesz.
Nekem jólesik egy pihenés a havas borzadályok után! -
eta32 #2674 Pedig a 815 is ott van csak az első térképen a "bányában" picit eldugva a sziklák közé.
Nem véletlen hogy ez is inaktív,mivel aki nem vette meg mint én a 2 seasont az is tud játszani a PTS szerveren az új területeken ,csak a kocsikat nem tudja használni,értelem szerűen,vagy még nincsenek kész ,ezt nem tudom, de nyilván nem véletlen hogy a kocsi listában sincs nekem a garázsban egyik sem feltüntetve.
Amúgy nem akkora durranás egyik map sem...de nem rosszak...nekem picinek tűnnek...meg olyan jellegtelenre sikeredettek...
Itt találod a 815-öt.
T815
-
Jóózsf István #2673 Jól láttátok! A főnix összkerék kormányzású!
Vért izzadtam, hogy megszerezzem, egyrészt, mert a 750-el akartam kiszedni a helyéről és vontatni úgy, hogy teljesen tropa volt, másrészt meg mert ugye béta és még nem úgy működnek a dolgok és az fele munkám füstbe ment. A végén, amikor át akartam lépni egyik pályáról a másikra, akkor el is vette a játék és még más huncutságot is művelt! Szóval, egyelőre nem élvezhettem nagyon, de nem rossz gép, mert a fellelt állapotában is elhúzta árkon-bokron a 750-est amire a szerviz pót is volt akasztva!
A 815-el még nem találkoztam!
Nem tudom mennyire rontás, előbb utóbb úgyis megtudjátok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Két pálya van orosz területen, és nem havasok! Viszont nagyon hangulatosak.
-
Oldgamer #2672 https://youtu.be/jw5BBafnyC0
Pár újdonság belőle. -
Jóózsf István #2671 Hopp, hopp, hopp, hopp!
Ééééééés, PTS 15.0!
És a hozzá tartozó biblia. -
Jóózsf István #2670 Az a tandem pót nagyon okos! Be ne nevezzek rá!!!
Még a játék legelején sérelmeztem, hogy ha darut és platót is rakunk egy járműre, akkor már nem biztos, hogy mögé akaszthatunk egy pótkocsit. De ha mégis, az is hagy némi kívánnivalót maga után... Szerintem ezt lehetett volna úgy orvosolni, hogy amikor kiválasztjuk a felépítményt és nagyon túlnyúlna, akkor az alváz automatikusan meghosszabbodik. (Gondolom egy értelmesebb fejlesztőnek maximum félnapi munkájába került volna...
De ezzel a póttal egy huszárvágással megoldható. Elmés. Elismerésem.
És milyen rugózása van!!!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.07.14. 18:36:00 -
Jóózsf István #2669 Ugyan, nem tudom honnan vette az Augusztus 24.-ét, de egyelőre higgyük el neki! -
Jóózsf István #2668 Nekem már túl jó is! Maradok a Ford 750-nél.
Amit remélem a héten ki is próbálhatok egy vadiúj terepen. Józan számítások szerint, legkésőbb jövő héten, el kell indulnia az ötödik fázis bétájának. -
eta32 #2667 Már 1 éve is felmerült ez a hivatalos fórumon ,de azóta se nagyon hatotta meg a készítőket,mély vizet kerülni kell vele, amúgy az egyik legjobb felfedező én szeretem....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.07.12. 19:02:57 -
Jóózsf István #2666 Csak most vettem észre, mert soha semmire sem használtam. Az milyen, hogy a tatarinra kiírja a játék, hogy veszélyes vízszint. És nyilván sérül is a motorja, a következetesség jegyében.
Biztos elkerülte a fejlesztők figyelmét, hogy a jármű alapjaiban véve KÉTÉLTŰ!!! -
Jóózsf István #2665 Még ilyen szar szemét céget mint ez a logitech nem láttam!
Garanciális ügyem is volt velük nemrég. Már akkor taccsra tettek.
Most gondoltam visszateszem a korább géhubot, de az istennek sem sikerült. Hiába töltök le egy korábbit, a végeredmény mindig a legfrissebb lesz!
Ráadásul el is csesztem a gomb beállításaimat!
Van itt a programban egy "Visszajelzés küldése." gomb. Legszívesebben leírnám nekik szép magyar nyelven, hogy mit is gondolok róluk, de egyrészt nem veszem a fáradtságot, másrészt ahogy elnézem a jelen tevékenységüket, már biztos leírta valaki más!
Szemét tetves banda! Pláne a magyar támogatásuk! Büszkék lehetnek magukra! Svájci bu.ik! -
Jóózsf István #2664
Azt írják, hogy a Logitech G-hub frissítés miatt van.
Lehet uninstallálni a géhubot, és/vagy figyelmen kívül hagyod az összeomlás ablakot. (Kattints mellé és játssz!) -
Jóózsf István #2663 Három hete semmilyen frissítés nem jött a játékhoz. Nálad lesz a hiba! -
Bal0924 #2662 Egyik napról a másikra a Crash Dump ablak megjelent, mikor elindítom a játékot.
Miért?
Eddig tökéletesen ment.
Egyetlen változás, a vindóz frissített.. (majd töröltem a frissítést és úgyanúgy csinálja...) -
#2661 Real SpinTires
-
Jóózsf István #2660 Felével egyet is értek! -
Jóózsf István #2659 Én ugyan sehogy, de ha legközelebb játékban leszek, utánanézek.
Azt a hibát elkövettem, hogy a vadidegeneket kihagytam a számításból. Azt feltételezve, hogy a barátaiddal multizol. -
Bal0924 #2658 Véletlenszerű emberek bejövetelekor, hogyan mondod neki(k), hogy gyere discord-ra? -
Jóózsf István #2657 De ha nincs is... Mire való a discord?!?!?!? -
Bal0924 #2656 Sziasztok
Van a játékban valamilyen kommunikációra lehetőség a másik játékossal?
(üzenetküldés vagy CB-rádió) -
Jóózsf István #2655 Ha a fejlesztők nem, majd a modderek...! -
Jóózsf István #2654 Abból indultam ki, hogy a negyedik fázis teszt időszaka alatt, (Nem egyszer fájdult meg a fejem emiatt!) de sokkal régebben is voltak olyan pályák, ahol kifolyt az ember szeme a diavetítéstől. Ilyen volt az első térség negyedik pályája. Akármit csináltam nem volt jó. Most a negyedik, fázist végig rángatóztuk. Már mindenféle trükköket kellett bevetni, hogy elfogadható legyen. Úgy mint a feladatkezelőben a prioritás felemelése.
Na ahhoz képest hömpölyög a játék, mint egy tekintélyes folyó! -
eta32 #2653 Volt már ilyen korábban ,de mindig sikerült valamit "elbabrálniuk",így én úgy veszem sikerült saját kb.fél évvel ezelőtti önmagukat reprodukálni...
De futott már sokkal korábban simábban is ...nálam,de ez már elfogadható kategória.... -
Jóózsf István #2652 Történt valami jó is a játékkal. Nem vettem észre, mert a jót nehezebb kiszúrni. A lényeg, hogy nincsenek akadások a játékban. Olyan simán fut, hogy már szinte fáj! Ellenőriztem több pályán is és úgy is, hogy az új térségben három pályán végigdöcögtem egyhuzamban.
Képkocka számot nem tudok mondani, mert nálam korlátozva van hatvanra, de azt tartotta. (4K-ban egy 1080ti-vel) Szerintem jó eredmény. -
Jóózsf István #2651 Pont mint álmaimban. Jöhet az ötödik fázis! -
Jóózsf István #2650 Nem kellett küzdenem. -
Jóózsf István #2649 Vannak fent útmutatók. Hátha valamelyik segít...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.06.26. 06:10:17 -
Wernher #2648 Mindegy. Azért köszi. -
Jóózsf István #2647 Utána bent a játék menüjében a modok között is aktiváltad? (Ez már egy olyan kérdés, amiről nem tudom, hogy jogos-e. Lehet, hogy nem is így működik!)