6625
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Ekkora egy bugot!
    Michiganre azt írja az összefoglaló, hogy 8/8 autót megtaláltam.
    És a teljes összesítő is azt írja, hogy 29/29 autót megtaláltam.
    Aztán nem értem, hogy miért nem tudom megvenni a Pacific P16-ot és miért írja azt, hogy fedezzem fel a régiókat, hogy meglegyen. Úgyhogy segítségül hívtam a netet, ami megmondta, hogy Michiganben találom. Meg is találtam és még mindig azt írja a megtalált kocsikra, hogy 8/8.
    De legalább már megvan. Így megvan az összes verda. Leszámítva az utolsó DLC két járművét, mert még nem vettem meg a DLC-t.

És megvan a minta krumpli leszállítása is.

Úgyhogy minden 100%-on.

• RJoco
    FEM mögé lehet rakni egy 4-es pótot. A FEM meg daru nélkül pont 4 férőhely. Szóval elvileg meg lehet csinálni egy körből is.
    Az atom 3 férőhelyes daruval. Lehet, hogy daru nélkül 4. Arra nem emlékszem. És van még egy kocsi 3 férőhellyel, asszem daruval. Szóval, ha mást nem, akkor 1 csomagot lefogok a daruval. Nekem ez így is elég hivatalos...
    Ha nagyon óvatosan megyek, akkor egy 5 férőhelyes félpót és 2 csomag csak úgy a többi tetején.
    Vagy az Elefánt az új 6-os félpóttal.
    De az is lehet, hogy az Elefánt elbírná a 8-as félpótot. Amennyi az aszfalt, csak kis részeken kellene szenvedni. Mondjuk lehet, hogy ott vért is kellene izzadni. Bár azért az Elefánt mégiscsak egy elefánt.
    Ha nagyon vagány akarok lenni, akkor Plad, mögé egy két férőhelyes pót, aztán a Plad-ra tornyot építek.
    De, ha nem akarok annyit vacakolni, akkor TwinStar-ral megvan 2 karikából. Csak ne borítsam meg.
    Persze ez csak az áruszállítás.
    A nagyobb gond, hogy az út menti vackok felszedéséhez mindenképp darus kocsi kell. Ez azért annyira nem jó. Lehetett volna inkább valami felvevőhely, ha már volt egyszerű leadóhely. Mert ugye tudjuk, hogy létezik olyan feladat, ahol ki kell rakni az árut a kocsiról egy megadott helyre. Szóval ezt a részét itt eltrógerkodták, mindegy, hogy melyik opciót nézem.

Jó lenne már a játékba egy 4 férőhelyes félpót. Nem értem, hogy miért nincs még. Oldalfallal. Pont ráférne egy nagy konti is.
  • Jóózsf István #6383
    Igen. Az is egy jól megszerkesztett feladat! Szerettem én is!

Hogy legyen valami fogalmatok arról, hogy miről beszélek! Aztán megnézzétek ám minden másodpercét! Van benne rontás. Hisz kétszer mentem végig ugyanazon az úton a TELJES KURVA RÉGIÓN. És ha figyelmesen megnézitek, akkor még egyszer meg kell tenni ugyanazt az utat és akkor még ott van a nehéz pót is. Ami hálistennek közel van a célhoz.
    Ez így egy baromság.
    És külön figyelmetekbe ajánlom az aszfalt tapadását is. Nem direkt megyek ám így!

Kicsit szájbarágósabban:

A régió közepéről menj el a bal szélére az üres konténerekért.
    Onnan menj el a jobb szélre, hogy megrakják őket.
    Majd menj vissza a hulladék feldolgozóba. Ez eddig kettő és fél.
    A hulladékfeldolgozó pályáján össze tudod szedni az összes kacatot ami a javításhoz kell. NYOLC férőhely. Tudomásom szerint ezt hivatalosan nem tudod megtenni. Mert azt felejtsd el, hogy a nyolcas nehézpótot vannilla járművel végighúzod a teljes régión. Azt se feledjük el, hogy az utak javarészét már kijavítottam. Ennél sokkal több kerülőút van! Ez minimum három, de inkább négy, vagy ha nem vagy nagy logisztikus, akkor öt út.
    És akkor még a cél pályán ott van a nehéz konstrukciós pótkocsi is, amit a helyszínre kell cibálni.

És ez a feladat nem old fel semmit! Ez csak úgy van.

Amikor ezt elküldöm, még nincs kész a dejó. Talán két ünnep között... Köszönjük hugyub!
  • RJoco
    Nem vagy egyedül.
    Glades-ban van egy "szeretem a csípős krumplit" nevű szerződéses feladat. Már nem tudom hány nyavajás telket beszántottam, de csak nem jó.
    Ahogy olvasgatom a neten, egy másik spéci telek kell egy olyan területen, ahol se garázs, se pótkocsi bolt és akárhonnan is megyek, az egész térképen át kell húzgálnom mind a három eszközt, hogy meglegyen a feladat. És akkor csak bízhatok abban, hogy tényleg az a krumpli kell neki.
    Mára asszem elég volt.
    Egész eddig olyan jól ment. Ma 4 régiót is megcsináltam 100%-ra. És köztük van Amur is a hülye jégenfutós feladatával, meg utána Maine-ben volt még egy ilyen belsőnézetes jégenfutás, az is meglett. Meg az éjszkai monolit is, amik úgy a nehezebbek közé tartoztak.
    Már csak ez az egy feladat és minden régió 100%-on.
  • Jóózsf István #6381
    Áhhhhh!

Még talán a negyedénél sem tartok ennek a fázisnak, de már rühellem mint a szart!
    Valójában a szart nem rühellem annyira, hisz valamikor egy finom étel volt. Csak épp áthaladt az emésztő rendszeremen. Amikor megjelenik újra, akkor sem utálom annyira, mert helyet csinál az újabb finom ételnek.
    Tehát.: Ez a fázis egy agymenés.
    Képtelenség összeszervezni a munkákat. A három pálya átláthatatlan. Nem tudom milyen áruért hova induljak, vagy merre menjek. Már most többször mentem végig pár úton, mint a legrohadtabb régióban összesen.
    És azok az utak!?!?!?
    Az ojjektumok is találomra vannak szétszórva. Kb mindegyik megközelíthetetlen.

Fos fos fos fos FOSSSS az egész!

Az aszfalt uton megyek egy üresen húsz tonnás autóval. (A tieitek könnyebbek) A gumijának kilences tapadása van aszfalton. (A tieiteknek max 3 vagy 4) és nem tudom bevenni a kanyart. Se üresen, sem rakva! Jocó pedzegette nem is olyan régen ezt a témát, hogy a hidak tapadnak mint a barom, de az út az mintha jégen menne az ember. Akkor én is felteszem a kérdést. Miért nem tapadhat az aszfalt út, ha a híd igen?

Most épp olyan hangulatban vagyok, hogy szívem szerint törölném a picsába a játékot a mentéseivel együtt. És akkor ki is b.hatom a gépet is az ablakon, mert nem marad több játékom. Amire meg kellene, arra elég egy 100 pengős is!
  • Jóózsf István #6380
    Bakker! :-)

Ezt iug el sem lehet cseszni. Merthogy amikor a dejót néztem... jobb gomb. dejó url másolása. Arról én nem tehetek, hogy valahol valaki annyira hülye volt, hogy összekeverte!
    Mondanom sem kell, hogy azt amit korábban linkeltem, azt soha életemben nem láttam. A hugyub ahelyett, hogy a reklámblokkolót használókat bünteti akadozó lejátszással, inkább arra ügyelne, hogy ilyen hibák ne fordulhassanak elő. Ezt akartam csatolni!

És amiért jöttem:
    Erre hagyok egy kis időt.

Pago!

Életed végéig gyártani fogják hozzá a tartalmakat! Ekkora üzletet nem találtak fel még a világon.
    És amikor már mindannyian aggastyánok leszünk, akkor talán a játék is úgy fog működni, ahogy legelőször kellett volna! (Még SPINTIRES-ként! :-D )

Ne találgassatok. A feladathoz, miszerint szállítsunk le két köteg közepes rönköt, nem kell SZEMÉLYAUTÓ!!!
  • PagoX
    Lehet valamit tudni? Ez lesz az utolsó DLC, vagy terveznek további évadokat?
  • RJoco
    Komolyan?!
    GTA autókat nézegetsz és azokat linkeled ide be?
    Ezután asszem csak akkor nézem meg a videód, ha betobja a yt vagy borítóképpel rakod be.
    Senki ne használjon engem klikkelésgyűjtésre ingyen!

Eddig nem tűnt el a céljelölő, ha nem az következett, főleg, hogy meg sem jelent, ha nem az következett.
    Szóval ez vagy új fícsőr vagy bug.
    A sok sziklának annyira nem örülök. Akkor ide megint nagy kocsik kellenek.
    A csörlő sosem gond. Nem véletlen nem erőltetem a kontrollert. Mondjuk nekem fontos a váltó használata miatt is az egér.
    A kérdés inkább az, hogy a bokrok mennyire stabilak. Vannak olyan pályák, ahol a bokrot a kocsihoz húzod és nem jutsz át az akadályon.
  • Jóózsf István #6377
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nehéz.
    Nem úgy nehéz, hogy elakadsz és soha nem jössz ki a csapdából, hanem úgy, hogy az utak nagyon tagoltak, girbegurbák. Nem egy autópályán száguldozós pálya.
    Sok a szikla és a víz. Telerakták csörlőzhető bokorral, ami kb ellehetetleníti az automata csörlőzést. Én speciel törölném a játékból ezeket a növényeket.
    Azt vettem észre, hogy a fák mintha könnyebben dőlnének ki. És nem tudom mikori ficsőr, de az általunk lerakott céljelölő pontok (Kék) akkor is törlődnek amikor odaérünk, ha nem az következik.

A felderítő autó egész jól működik. Ha valaki arra akarja használni.
    A Plad egy tizenkettő - egy tucat háromtengelyes. Ami leginkább nyergesnek jó. Ez derül ki a dejóból is.
    A batár... Hát, azt meg a fene tudja. Én nem látok benne fantáziát. Annyit fogok vele csinálni, mint az elefánttal, hogy ebben a fázisban a nehéz pótokat ezzel húzom. Aztán majd meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.07.05. 12:16:20
  • RJoco
    Gyorsan tisztáztál mindent.
    Akkor megint unalmas lett neked?
  • Jóózsf István #6375
    Akkor ezt is megfejtettük.
  • Jóózsf István #6374
    Próbáltam átülni, de nem lehet!
  • Jóózsf István #6373
    Szóval az "LS" ...Na, az majdnem azt jelenti! :-)

Azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen jók a terep képességei. Lehet, hogy meg is farigcsálom.

Belenéztem a "Darus pótkocsi fájljába.
    Az biztos, hogy egy négy tengelyes nagy nyerges félpótkocsi lesz.
    Nem feltétlen daru lesz rajta de itt látok olyan szavakat, hogy kábel, meg kampó, öv vagy szíj
    Alapból 23 tonna.
    Ebből arra tudok következtetni, hogy ez egy nem megvásárolható küldetés pótkocsi lesz.
  • RJoco
    Remélem, akkor a kiszedett infó valami ilyesmit fog jelölni. Ez jó dolog lenne.
  • PagoX
    Persze! Rengeteg féle van.
  • RJoco
    Jól hangzik, a kérdés még annyi, hogy vajon a közepes helyére kerül a rövid vagy esetleg 3 adag is elfér?
    Ez nekem azért nagyon fontos, mert Amur-ban van egy 3 adagos rönkszállításom. Asszem ez az utolsó feladatom pár időfutamon kívül. Viszont a feladat leadási pontja és a fatelep három külön területen van. És akármelyik területről is vinném a fát, az úton olyan akadályok és emelkedők vannak, hogy az Aramatsu-val sem tudnám megcsinálni 1 körből. Két kört meg nincs kedvem menni. Úgyhogy azon gondolkodom, hogy vajon a Plad platójára felfér e a rövid rönk hosszban és remélhetőleg mennyiségben is. Vagy keresek egy másik, 3 férőhelyes kocsit, amire biztos felfér és képes ezen a terepen közlekedni.
    De, ha kapnánk egy 3 férőhelyes trélert, akkor inkább megpróbálnám azzal megcsinálni. Szépen.

Ha jól értem, akkor nem fogják elengedni az a butyutaságot, mint a hosszú rönk esetén, mely szerint, ha nem jó a felépítmény, akkor nem csatolhatod a kocsihoz a pót részt. Illetve gondolom ehhez a felépítményhez csak azt a rönkös félpótot rakhatod.

Láttál már olyan darut, amit félpóton szállítanak? Mármint az életben?
    Nekem most így hirtelen nem ugrik be. De én erre tudok gondolni.
    Vajon megcsinálják, hogy kocsi nélkül is tudd használni, ha elég közel vagy hozzá?
  • Jóózsf István #6369
    Pont azt látom, hogy LEHET, hogy megcsinálták a legutolsó dupla pótot kis rönkre is. Abból, hogy ez a pótkocsi ebben a fázisban van és a végén levő kis betűkből arra tudok következtetni.: semitrailer_log_double_ls.xml (ls -> Log Short)

Az állítható nyereg az nem állítható nyereg, csak én hívtam úgy, mert nem tudtam, hogy mit takar. A motorized saddle a videóban szereplő rönkös félpótkocsihoz tartozó EGYEDI nyereg.

Ez meg egy újabb kérdőjel:
    semitrailer_big_crane.xml (Jelentsen a DARU bármit is. A motorizált után már nem merek következtetni!)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.07.04. 06:11:53
  • RJoco
    Rövid rönkre is érkezik valami vagy ez csak a hosszúra van?

Az állítható nyereg mit takar? Előre-hátra mozog, vagy low-high között? Jól láttam a képen, hogy ilyenkor a daru felejtős?
  • Jóózsf István #6367
    Rontás!

Itt jegyezném meg azt, hogy aki hülye ahhoz amit csinál, az majdhogynem kezdheti elölről.
    Mázlim volt, hogy a katonai Mekkel akartam kocsikázni, mert így "veszteség mentesen" derült ki, hogy ezt bizony elbaszcsiztam. Merthogy ennél (És még ki tudja hány bicajnál) rosszul másoltam át a sorokat és benne maradt egy felesleges /-jel. Ilyenkor a játék azt mondja, hogy "Hát, ez így nem jó. Akkor te ezzel az autóval nem játszol törli a játékból és a MENTÉSBŐL IS!!!. Na az nem vicces!
    Így most azt a laza 20-25 járművet újra ellenőrizni kellet. Mert ugyan csak 2-3-nál használtam ezt a metódus, de MELYIK 2-3-nál????? :-DDD

Ehhhhh!
  • Jóózsf István #6366
    Rontás!

• Jóózsf István #6365
    Rontás!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Azt hiszem az egyiket meg is fejtettem.
    Gondolom majd találni kell egy ehhez passzoló félpótot...
  • Jóózsf István #6364
    Ezek szerint működik.
    Egyszer majd biztos én is kipróbálhatom... :_(
  • Jóózsf István #6363
    Ezt meg Skandináviában. Valami kis fa.

"swamp_stub_long_a_us11.xml"

Ezt az osztrákoknál:

asphalt_border_brown_us14.xml

Láthatatlan nagy-nehéz kerék?

wheels_invisible_heavy_single.xml

Faguriga legyek ha értem. Mindenesetre 1300 pengőbe kerül és van belőle offród, ólterrán, és sár verzió is.
    Na maj' me'llássuk!

Gyakorlatilag a Bandit után minden teherautó megkapta a motorizált nyerget és a hajtogatós félpótot. Az azt jelenti, hogy kétharmadát nekem is át kell írnom. A tizedik után már zokogtam. Még ha csak kontroll - C kontroll - V-ből is áll a művelet.
    Már az, hogy ehhez minden autónál három fájlt kell megnyitni, meggyőződni, hogy igen, tényleg csak változott és módosítani a sajátjaimat. Nem picsogok, csak múltkor írt5am, hogy akkor épp nem szívattak meg. Hát most NAGYON!!!

• PagoX
    Adná isten, hogy az orosz típusú behúzható hosszú rönkszállító legyen, hogy végre ne kelljen minden régióban megvenni a hátsó részt, amit ráadásul csak akkor tudsz csatlakoztatni, ha fenn van az eleje is.
  • Jóózsf István #6361
    Ez is árulkodó lehet, de tippem sincs mi a túró ez!

"overlay_water_pipe.xml"

Az első égett rönkös pályán találtam.
  • Jóózsf István #6360
    RONTÁS!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt két dolog is van:
    Megint itt van a motorizált nyereg és az "összecsukható - szétnyitható" rönkszállító kifejezés. Jelentsen ez bármit is!
    SemitrailerFoldableLog" "SaddleMotorized"

Mindez a KRS Banditánál!
    A Peszifik 512-nél is jelen van...
    A péjsztár 5600-nál is...
    Tátra 813, Maz 605
    Nem sorolom tovább, mert most belefutottam olyan járműbe amihez én nem nyúltam és így nem kell megnyitnom a fájlját. Feleslegesen meg nem bohóckodok, mert így van elég bajom.

• Jóózsf István #6359
    Ha én azt mondom, hogy el kell indulnia, akkor EL KELL INDULNIA!

Persze ez nem jelenti azt, hogy tényleg el is indul, mert az utóbbi három esetben hiába jött le a frissítés, maga a régió nem volt nyitva.
    Pár pillanat múlva... (Meg miután összehasonlítottam a fájlokat és összefésültem az általam módosítottakkal... egy-két óra) ...kiderül.
  • Jóózsf István #6358
    :-D
  • PagoX
    Ehhez az angol bentlakásos iskolai rendszer is sokat hozzátett, ahová 12 éves koruktól ömlesztik a gyerekeket.
    De másban is verhetetlenek: az angol nők szépsége és ételeik aromája tette az angolokat a világ legjobb tengerészeivé.
  • Jóózsf István #6356
    Igen. Az angolokról le is rí, hogy belszaporulat. Szinte ránézésre is meg lehet mondani. A viselkedésükről meg egyértelműen. Az ostoba foci szurkolóktól kezdve, a piti bűnözésig. És akkor azt ne is mondjam, hogy homoszexualitást is "ők találták fel" de legalábbis a legnagyobb támogatottsága ott van!
    Hogy ehhez kellett-e egy SOHO, ami összegyűjtötte a világ degeneráltjait, vagy maguktól is ment, azt nem tudni.
  • RJoco
    Van a Kisvárosi gyilkossságok nevű angol sorozat, melyből sokat nem láttam, csak amikor nagy ritkán a szüleimet látogatom, de, akkor minden nap nézhetem.
    Na a lényeg, hogy angliáról két dolgot kell tudni. Sok a gyilkos, de még több az ember, akit le lehet gyilkolni. A másik, hogy nagyon szeretnek családon belül szaporodni. Ezt olyannyira, hogy konkrétan volt olyan rész, ahol a lánynak és az anyjának is ugyanaz volt az apja. Szóval a kommentelőkön nincs mit csodálkozni.

Amúgy nem is véletlen nem szeretem a discordot. Meg az egyéb közösségi helyeket. Csak akkor megyek discordra, ha nagyon muszáj. Egy roadracft kulcs megnyerése pl. egyértelműen nem ez a kategória.
  • Jóózsf István #6354
    Annyira hülye vagyok, hogy egyáltalán elolvasok bármit is a diszkordon!
    Valaki teljesen értelmesen rákérdezett, hogy ha nyár végén rilíz, akkor egy-két héten belül elindul a PTS. Erre a büdös gyökér azt válaszolja, hogy "NEM! A PTS LESZ NYÁR VÉGÉN!"
    Miért születnek ekkora barmok erre a világra ÉLVE!
    Miért engedik bizonyos kultúrákban a családon belüli szaporodást? Vajon az édesanyja 50 alatt volt, amikor szülte? Azt ugye tudjuk, hogy 40 felett rizikós, de hátha ő rosszul tudta!?!?

Nekem az is jó, ha engem b.sz el a hármas metró, csak ne kelljen együtt élnem ekkora büdös parasztokkal!
  • Jóózsf István #6353
    Jelenleg (Ebben az évszázadban, vagy épp évezredben) a masszív, hatalmas, óriási, etc... egy 2 X 2 km-es pályát jelent. Vagy ekkora, vagy a negyede (1 X 1) A Don például két kicsi volt.
    Magyarán ez három két négyzetkilométeres pálya. A legutóbbi évzáró fázis négy darab ekkora pálya volt, az azelőtti (Dögunalmas szántó) szintén négy nagy volt. Az azelőtti Amur dettó. Taymyr-nál három nagy egy kicsi, amit utólag adtak hozzá.
  • RJoco
    Na jó, de azt írja, hogy "massive". A gógle "hatalmas"-nak fordította.

Gondoltam megnézem ezt a képfeltöltős játékot, de csesszék meg. A weboldalról átirányított a steam-re, onnan a discord-ra, ahol kiírta, hogy érvénytelen meghívó.
  • Jóózsf István #6351
    Négy pályára már nem futotta!
    Nyár végén meg már csak azért sem jelenhet meg, mert ahhoz MA legkésőbb el kellett volna indulnia a PTS-nek. Vagy Oroszországban másképp számolják - mérik az évszakokat.
  • RJoco
    Ki gondolta volna, hogy pont Amur-ban fogom használni az új dublafarönkszállító félpótot? Én biztos nem. Aztán mégiscsak.

A jegen közlekedés asszem itt is kimarad. Sok jót és szépet kívánok annak, aki kitalálta ezeket a hülye időfutamokat! Adhatott volna egy lebegő DeLorian-t is hozzá. Bár ezzel a fizikával még az alatt is beszakadna a jég.
    Talán egy légpárnás. Vagy inkább jégpárnás?
  • RJoco
    Talán az hasonlít legjobban a MudRunner-re.

Azért szépen lassan haladgatok Amur-ral.
    Bár most majdnem nagyon megszívatott és azt hittem, hogy éppen a cél előtt nem lesz meg. Elsőre valamiért úgy néztem, többször is, hogy csak a kilátóig kell mennem. Aztán furcsálltam is, hogy indításnál 8 perc az arany, ami soknak tűnt. De a hágón nem ment át a tank, így kerülnöm kellett, máris nem tűnt olyan soknak az a 8 perc. Úgy 5 és fél percnél lehettem a kilátónál, mikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy van folytatás.
    A kép szerintem magáért beszél, mit érezhettem, mikor a második helyszín után is volt még.
  • Jóózsf István #6348
    Nálam egyértelmű micsigen, de a 15. fázis is tetszik.
  • RJoco
    Nem is igazán értem. Az, hogy Alaska és Kola havas, jeges, még oké. De, hogy Amur hogy kerül oda, ahova, az nem világos.
    De ezekszerint náluk a dirty út azt jelenti, hogy tele van b*szva sziklával és gyökérrel. Az meg már nem számít, hogy havas-jeges-sziklás-mocsaras, vagyis mind a három másik kategóriába egyértelműen beletartozna, de ahova sorolták, oda kapásból pont nem tenném.

Nekem inkább az utolsó pár régió jött be. Mondhatni talán úgy az első égett fák után, bár az elpusztíthatatlan megszenesedett fa azért elég idegörlő volt, de ezt leszámítva nem volt gond.
  • Jóózsf István #6346
    Nekem egyik sem jön be.